Postitused: 2,746
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
07-08-2011, 18:34
(Seda postitust muudeti viimati: 07-08-2011, 18:36 ja muutjaks oli euroruubel.)
(07-08-2011, 18:18 )excubitoris Kirjutas: Vaiksed teadmised on kasutud teadmised. Teadmised peavad olema jagatud muidu pole ju
tegemist teadmistega vaid saladustega. Saladused aga ei sobi inimeste ellu sest nendega
kaasnevad mitmed teised negatiivsed nähtused nagu ahnus ja muu kurjus.
Ma mõtlesin selle termini "vaiksed teadmised" all sisemist teadmist, äratundmist, kogemust, arusaamist.
Uskumine ongi uskumine heas usus, ilma aru saamiseta. Ka veendumus ei ole miski muu kui uskumine tegelikult.
Uskumistest/veendumustest saab aru siis, kui mul tekib väitlus ja ma tunnen hirmsat vajadust tõestama hakkata.See on tegelikult ebakindluse märk. Uskumistega üritan katta oma sisemist ebakindlust.Jumalat usutakse.Millest see räägib?Vot nii.Vaiksete teadmiste puhul ma tean ja mind ei morjenda absoluutselt, kas keegi teine ka teab või arvab miskit.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Haahaa... no see oli küll pärl. Teadmisi ei saa jagada, sest teadmisi ei mõisteta üheselt. Ei ole olemas teadmist A, mida kõik loeks A-na ja pole teadmist B, mida kõik loeks B-na. On teadmised, kus A on seotud B-ga ning kui seda seotust poleks, oleks ka A ja B tähendused hoopis teised... rääkimata tõlgendusest. Ja kui kõik asjad on omavahel seotud, siis tulebki välja, et teadmise, mille oled saanud 25 aastat peale oma otsimise tee algust, jagamiseks teistega, pead esmalt selgeks tegema 25 aasta jagu eelteadmisi... vastasel juhul pole asjast üldse miskit kasu...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 2,746
Teemad: 16
Ma sooviks lihtsalt kuidagi eristada uskumusi/veendumusi millestki vähe kindlamast... Et vähemalt teadvustaks, et antud asja ma lihtsalt usun ja tegelikult midagi väga hõisata pole...
Postitused: 188
Teemad: 1
Liitus: Jul 2011
On olemas teadmistel baseeruvad väited - Planeet, päike ja kuu. Kõike kolme on võimalik näha.
Ja siis on usul baseeruvad väited - Päikese taga peidus on teine planeet, maa all elavad reptiloidid.
Nii nagu usuga ikka vajab see jälgijaid. Kel pole aga usku, see on ketser, kes vajab eemaldamist uskujate ruumist.
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
(07-08-2011, 17:39 )euroruubel Kirjutas: (07-08-2011, 17:24 )Celtic Kirjutas: Ma ei saa aru neist inimestest, kes pärivad iga lause kohta tõestusmaterjali - EI OLE KRT KÜLL. On siis nii raske lugeda lihtsalt infot ja seda oma filtritest läbi lasta, või jääb tõesti pidevalt kõik kinni ja sunnib ruigama?
Ilmselgelt on kodanik lahendused kirjutanud selle lause lähtuvalt erinevatest teooriatest ja arvamustest kokku sobitatud numbritest. Kui inimene midagi kirjutab, siis ta ei pane iga lause juurde disclaimerit, lugejal võiks olla vähemalt natukenegi oidu peas, et ise asju jagada...
Nojaaa, asi selles, et inimesed tahaksid uskuda midagi kindlalt...eks sealt ka see pidev ründamine, kus tõestus???
Ka sinu jutt on ju selline, et paljudel võtab õhku ahmima, sestap käiaksegi ründamas/tõestus nuiamas.
Kedagi süüdistada pole, sest infomüraga rullitakse inimestest ju üle...
Ainus, mis päästab, on vaiksed teadmised.
Asi pole ju üldse ründamises, kui ma puhas skeptik oleks,
siis ma siia ei kiikaks ka ju.
Aga niisama numbreid välja loopida kui sulaselget tõtt,
pole ka ju mõtet. Nii need "suured" jutud tekkivadki, üks
ütleb 10, teine on kõvem mees ja lisab veel 10.. mis siis
mõne aastaga?!
Ma võin ka teile sellise jutu kokku jahvatada, et peate vett
suhkruga jooma, kui seda loete, aga...
Krt, võiks ju ometi aru saada, et kellegi kuskil foorumis
kirjutatud jutt pole mingi tõestus. Panen ka praegu "suitsu"
ette või viskan peoga "tablasid" sisse ja siis saate lugeda
maailma saladustest.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(07-08-2011, 17:24 )Celtic Kirjutas: Ma ei saa aru neist inimestest, kes pärivad iga lause kohta tõestusmaterjali - EI OLE KRT KÜLL. On siis nii raske lugeda lihtsalt infot ja seda oma filtritest läbi lasta, või jääb tõesti pidevalt kõik kinni ja sunnib ruigama? Aga kui sa korraks aja maha võtad, lihtsalt infot loed ja selle oma filtritest läbi lased, siis äkki tuleb mõistmine või arusaamine miks niimoodi tehakse?
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
07-08-2011, 20:54
(Seda postitust muudeti viimati: 07-08-2011, 21:10 ja muutjaks oli Thorondor.)
Saab ju ilusti küsida, mis allikatel kellegi numbrid põhinevad.
Niisama ahastamisest pole ka mingit kasu.
arila Kirjutas:On olemas teadmistel baseeruvad väited - Planeet, päike ja kuu. Kõike kolme on võimalik näha.
Ja siis on usul baseeruvad väited - Päikese taga peidus on teine planeet, maa all elavad reptiloidid.
Nii nagu usuga ikka vajab see jälgijaid. Kel pole aga usku, see on ketser, kes vajab eemaldamist uskujate ruumist. Päikesetagune võib olla täpselt samamoodi teadmistel põhineda. Ning Planeetide ja Päikese ja Kuu olemus on enamasti samamoodi usul põhinev. Usun, keegi rääkis tõtt. Näen ainult valgust andvat palli või täppi taevas. Ega see kui mul vastavaid teadmisi pole, ei pane mind lahterdama niimoodi
(07-08-2011, 18:48 )Celtic Kirjutas: Haahaa... no see oli küll pärl. Teadmisi ei saa jagada, sest teadmisi ei mõisteta üheselt. Ei ole olemas teadmist A, mida kõik loeks A-na ja pole teadmist B, mida kõik loeks B-na. On teadmised, kus A on seotud B-ga ning kui seda seotust poleks, oleks ka A ja B tähendused hoopis teised... rääkimata tõlgendusest. Ja kui kõik asjad on omavahel seotud, siis tulebki välja, et teadmise, mille oled saanud 25 aastat peale oma otsimise tee algust, jagamiseks teistega, pead esmalt selgeks tegema 25 aasta jagu eelteadmisi... vastasel juhul pole asjast üldse miskit kasu... Sõltub ju teadmistest. Ei näe küll kuidas kõiki teadmisi sellesse skeemi panna. Kasu on ju ka subjektiivne jne.
Lisaks ettepanek. Kui ei jaksa teemas püsida siis kolige näiteks siia:
Uskumisest, teadusest ja religioonist: http://www.para-web.org/showthread.php?tid=4481
Või "Vaidleme terviseks" teemasse.
Postitused: 2,209
Teemad: 39
Viide sellele, et Maad on külastanud ca 120 eri liiki tulnukaid ja ca 10 liiki neist omavad Maal püsivaid baase pärineb ühe "ärahüpanud/ärakeeranud" Ameerika valitsusametniku päevikust, mis on tõlgitud ka Eesti keelde ja kannab nimetust "Sinise planeedi projekt":
http://www.aigarsade.com/tulnukad/Sinise...rojekt.pdf
Arvestades seda, et üks teada-tuntud Eesti ufo-uurija ei jaga avalikkusele eriti teavet, kuid ka tema on maininud Tallinnas Kopli linnaosas toimunud juhtumit, mille käigus sai inimene puutuda reptiloid-tulnuka krobelist-soomuselist käenahka, siis pole mõtet pead jaanalinnu kombel liiva sisse peita ja uskuda "meil Eestis tulnukaid pole".
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Jah, on ka Eestis tulnukaid nähtud. Kõiki lugusid avalikkus muidugi ei tea, aga siinkohal meenub seoses teema pealkirjaga veel teine ingli nägemise juhtum:
http://www.ohtuleht.ee/139448
Artiklis on öeldud: "Kord nägi haiglas viibinud Hilja äkki läbi mitme korruse säravat tuledepärga, ka on talle ülikõrge palavikuga ilmutanud nn. ingel, samuti on tal esinenud mitmeid täideläinud ennustusi. " Juures on ka hr.Volke kommentaar.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
07-08-2011, 21:47
(Seda postitust muudeti viimati: 07-08-2011, 21:52 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
(07-08-2011, 21:39 )Müstik Kirjutas: Jah, on ka Eestis tulnukaid nähtud. Kõiki lugusid avalikkus muidugi ei tea, aga siinkohal meenub seoses teema pealkirjaga veel teine ingli nägemise juhtum:
http://www.ohtuleht.ee/139448
Artiklis on öeldud: "Kord nägi haiglas viibinud Hilja äkki läbi mitme korruse säravat tuledepärga, ka on talle ülikõrge palavikuga ilmutanud nn. ingel, samuti on tal esinenud mitmeid täideläinud ennustusi. " Juures on ka hr.Volke kommentaar.
Tõin Müstik su postituses mõned sõnad paremini esile,
ehk on nüüd kergem järeldusi teha.
NB! Minu eelpool kirjutatud postituses, kus on juttu "suitsust"
ja "tabladest" ei vihja ma mitte kellegile siin olevadest foorumlastest. See oli lihtsalt näitena välja toodud!
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Mis järeldused need siis olla võiks? On ju ammu teada fakt, et kõrge palavik tekitab tajus lühise ning selle ajal on võimalik näha ja kogeda asju, mida mitte-lühises olekus ei näe ja ei taju.
Ja Hilja jaoks võib olla nende sündmuste käivitajaks vast suur emotsionaalne stress, mis kaasneb mõnel inimesel haiguste ja haiglas viibimisega.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 71
Teemad: 9
Liitus: Jun 2012
Ohjesver, praegu lõi käed värisema selle video peale. http://www.youtube.com/watch?v=Jxg_Tu7i8qg
Nägime klassiõega kunagi sarnast vaatepilti. Hakkasin juba seda unustama ja endas kahtlema. Meie nägime kolme sellist tegelast, kes esialgu ilmusid justkui tähed taevasse ja siis hakkasid liihutama ja tiirutama ümber enda esialgu, siis said kokku kolmekesi ja hakkasid samamoodi niimoodi ümber üksteise tiirutama. Väga liigutav ja kummaline vaatepilt oli igatahes. Vaatasime veel üksteisele otsa ja küsisime, et kas sa näed sama mis mina
Postitused: 5
Liitus: Nov 2012
(11-12-2012, 20:50 )Pirx Kirjutas: Ohjesver, praegu lõi käed värisema selle video peale. http://www.youtube.com/watch?v=Jxg_Tu7i8qg
Nägime klassiõega kunagi sarnast vaatepilti. Hakkasin juba seda unustama ja endas kahtlema. Meie nägime kolme sellist tegelast, kes esialgu ilmusid justkui tähed taevasse ja siis hakkasid liihutama ja tiirutama ümber enda esialgu, siis said kokku kolmekesi ja hakkasid samamoodi niimoodi ümber üksteise tiirutama. Väga liigutav ja kummaline vaatepilt oli igatahes. Vaatasime veel üksteisele otsa ja küsisime, et kas sa näed sama mis mina 
Kui seda teemat siin lugema hakkasin, sinu uue postituse tõttu, siis leidsin juba teema algusest samasuguse video.
Postitused: 19
Teemad: 0
Liitus: Dec 2012
Lihtne tõde on see:
inglid ongi tulnukad.
Need on olendid "mujalt". See, kelle uskumustesüsteem lubab uskuda inglitesse, sellele nad ilmutavad end inglitena.
Tegemist on meist erinevate olenditega "mujalt" (ja nende hulgas on kindlasti ka tiibadega isendeid), kellest mõned on otsustanud paikseks jääda, teised vaid külastavad. Planeet Maa astraaltasand näeb välja kui UFO-de parkla. Ja neil kõigil on oma agenda ja paljudel ka tehniloogilsed vahendid ja teadmised meie tajudega mängimiseks, stiilis "Holy Mary kujutis pilvedes" jne jne jne
Postitused: 1,057
Teemad: 8
Liitus: Dec 2009
(29-12-2012, 13:30 )deklaris Kirjutas: Lihtne tõde on see:
inglid ongi tulnukad.
Need on olendid "mujalt". See, kelle uskumustesüsteem lubab uskuda inglitesse, sellele nad ilmutavad end inglitena.
Tegemist on meist erinevate olenditega "mujalt" (ja nende hulgas on kindlasti ka tiibadega isendeid), kellest mõned on otsustanud paikseks jääda, teised vaid külastavad. Planeet Maa astraaltasand näeb välja kui UFO-de parkla. Ja neil kõigil on oma agenda ja paljudel ka tehniloogilsed vahendid ja teadmised meie tajudega mängimiseks, stiilis "Holy Mary kujutis pilvedes" jne jne jne
Just
Postitused: 153
Teemad: 0
Liitus: Dec 2012
Igale tiivulisele olendile ei meeldi kui teda ekslikult ingliks sõimatakse
Aga tõsi ta on. Maakera kihab väga imelikest olenditest kaugemalt ja lähemalt.
Postitused: 28
Teemad: 4
Liitus: Jan 2014
Olen kohtunud...väga ilus kogemus... see oli veel mul väiksest peale unistus...rääkisin juba väga väiksest peast Jumalaga palju...ja ootasin, et ta näitaks mulle ennast mingil kujul... see juhtus täiesti ettearvamatult...ja pea 15 aastat peale seda kui nii kangesti ootasin ja olin juba unustanud selle soovi... Jumal on olemas... ja nii suur, et me ei kujuta ettegi...Ta on suurem kui ükski religioon ja positiivselt laetud... temaga resoneerimine on üks imelisemaid tundeid...Jumal ei käse ega keela...kui teda alati tahad tunda, siis sa toimid õigesti...Kui oskad kuulata näed kaugele... Keegi siin postitas kunagi ühe teema, et miks Eestist ära minnakse ja et kuidas elu Eestis paremaks muuta... Ma arvan, et peab püüdlema vaimsuse poole ja olema kontaktis Jumalaga...Uskuma...! siis läheb elu palju paremaks...
(07-08-2011, 18:18 )excubitoris Kirjutas: Vaiksed teadmised on kasutud teadmised. Teadmised peavad olema jagatud muidu pole ju tegemist teadmistega vaid saladustega.
Ma ei tea, kes on inglid ega tea ka, kes on tulnukad.Tänapäeva inimeste mõtetes.
Aga kui midagi satun lugema, siis jagan loetut meeleldi.
Selles loos selgitatakse, kes on peainglid.
Nagu kaitseinglid pole ka peainglid seotud kindla usundiga ja aitavad kõiki, olenemata inimese religioossest või mittereligioossest taustast.
Peainglid on piiritud olendid, Jumala alatise kohaloleku hologrammid.
http://alkeemia.delfi.ee/mystika/esoteer...d=75591191
Postitused: 1,113
Teemad: 90
Postitused: 60
Liitus: Apr 2015
kas ''inglimoodi tulnukas'' ei ole sama asi mis "hunt lamba nahas"?
Ega jah ei pea ju inglimoodi tulnukad head tulnukad olema. Nad lihtsalt näevad välja nii nagu vaimolendeid - ingleid - on kujutatud kirjanduses ja kunstis.
Teemas kirjutatud nii:
(07-08-2011, 16:06 )lahendused Kirjutas: Tulnukatest niipalju, et Maad on külastanud ca 120 eri liiki tulnukaid ja ca 10 tulnukaliigil on püsivad baasid Maal - seega pole siin midagi imeliku, kui lisaks üldlevinud inimese-taolistele imetajatest tulnukatele, sisaliku taolistele munevatele reptiloid tulnukatele, ning putuka taolistele tulnukatele on Maad külastanud ka ingli-taolised tulnukad.
|