Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inglimoodi tulnukad ?
küsimus seisneb selles,et üks mu sõpradest väidab,et ta on näinud "valgeid tiibadega inglimoodi tulnukaid".Kas keegi teab veel juhtumeid kus inimesed on kokku puutunu inglimoodi tulnukatega ja kui on,siis missugused need juhtumid on olnud.
Vasta
Kõik on võimalik aga oleks tore kui kogu lugu siia saaks kirja panna kogemusena koos võimalikult täpsete detailidega, siis tuleb ka argumenteerimiseks teemat ja selliste olendite kohta veelgi infot. Esialgu muidugi soovitan netist teha üks "reha tõmme" ja riisutud info killud siia näiteks üles panna... Jõudu!
Vasta
Urmas Liiv`i tehtud dokumentaalfilmis Ivo Koltsist "Häädemeeste UFO" väitis Dr Kolts ka, et meile nö tulnukad, on tegelikult aga inglid. Minule isiklikult see dokumentaal väga meeldis, ja kui sa seda veel näinud ei ole siis ma panen lingid alla ka...youtubes peaks see olema vist kolmeosaliselt.

Osa 1 / Osa 2 / Osa 3

Vasta
Üks videoklipp inglitest-tulnukatest Mehhikos 2005 aastal:

http://www.youtube.com/watch?v=Jxg_Tu7i8qg

Huvitavaid pilvekujundeid pealkirjaga Sülfid - Inglid taevas:
http://www.youtube.com/watch?v=UvgEKPUhP...re=related

Valgeks tuviks moonduv pilv:
http://www.youtube.com/watch?v=Vf07CY4o4...re=related

17 taevas nähtud nägu, kusjuures gorilla nägu ajab päris hirmu peale. Ja kõige huvitavam - Jumal või Jeesus pilvedes:
http://www.youtube.com/watch?v=R1dyr6zqM...re=related

Niisuguseid videoid ja pilte on lugematu arv. Kui keegi viitsib, siis võib neid veel lisada.
Oli ka üks inglikujulistest valgusnähtustest video, aga praegu ei leidnud üles.

Vasta
(07-08-2011, 11:32 )Müstik Kirjutas: Niisuguseid videoid ja pilte on lugematu arv. Kui keegi viitsib, siis võib neid veel lisada.
Oli ka üks inglikujulistest valgusnähtustest video, aga praegu ei leidnud üles.
Müstik, teie videote sekka on eksinud photoshopi-tutorialid, õpetused kus inimesed näitavad oma oskusi manipuleerida, muuta pilte. Tegemist ei ole päris asjadega.
Vasta
Ega jah - kõik ei ole kuld mis hiilgab!
Pean siiski ütlema, et huvitavaid eriskummalisi pilvi, ka niisuguseid, kus mitmesuguseid nägusid võib eristada, nähakse taevas ka ilma fototöötlusteta!
Üks huvitav pilvering Moskvast 2009 a oktoobris:
http://findallvideo.com/ufo-bizarre-clou...1320130700

Aga nüüd midagi rohkem teemasse. Ei tea, kas see on juba foorumis märkimist leidnud, aga siin vastuseks teema püstitajale:
Eelmisel aastal seisis Kilingi-Nõmme mees enda jutu järgi metsas silmitsi ehtsa ingliga:
http://www.reporter.ee/2010/04/20/kiling...a-ingliga/

Ta on näinud metsade kohal liuglemas ka tulnukate laeva.
Vasta
Moskva pilvering oli samuti pettus.
Moscow Halo Cloud (October) was fake. Proof
Vasta
(07-08-2011, 13:00 )Arila Kirjutas: Moskva pilvering oli samuti pettus.
Moscow Halo Cloud (October) was fake. Proof

Mulle raskelt meeldivad need spetsid kes iseloomustavad oma teadmisi ja oskusi teemast alljärgnevalt:
tsitaat tema enda postitusest - "The guy created a layer in Photoshop containing the halo cloud .
I'm not acquainted with video editing software, but it seems that the guy found a way to
make dark pixels bleed through the halo layer."

Kui sa E OLE tuttav muutmis programmidega mida kurat sa siis mölised antud teemal üldse. HALE.
Nagu ka seal lingi taga öeldud - sündmust nägid ja jäädvustasid paljud.
Vasta
(07-08-2011, 13:23 )excubitoris Kirjutas: Nagu ka seal lingi taga öeldud - sündmust nägid ja jäädvustasid paljud.
Jah! ündmust nägid pealt lausa sajad tuhanded moskvalased, kuid ainult üks inimene tegi sellest video ja rääkis. Ülejäänud on kõik vakka!
Vasta
Mina aga ei saa aru, miks skeptikud oma foorumis ei ole? Alati nad tulevad siia "lollidele" ära panema ja midagi tõestama. Mina skeptikute foorumis küll ei laamenda, pole isegi postitanud mitte.
Vasta
Algselt oli videosi ja pilte rohkem - siis naid vaikselt kadusid.
Ja siis tuli üks tarkpea kes otsustas oma mitteoskamist näidata.
Ja siis tulid veel sina kes oma taset näitas - mis ka muljet ei avalda.
Vasta
Jõhvikas, ma pole skeptik elukutselt, küllaga olen ma skeptiline. Nagu ma aru saan siis mingis asjas skeptiline olemine on siin foorumis tabu ja skeptik on muudetud sõimusõnaks? Minu moto on rääkida konkreetsetest asjadest, püüelda mingi teadmise juurde või olla vait. Ma ei võta informatsiooni algstaadiumis vastu. Ma vaatan ja uurin seda. Inspekteerin, komplekteerin.
Ma püüdlen oma tekstidega sinna, et sõeluda paramaailma terad sõkaldest.
excubitoris Kirjutas:Algselt oli videosi ja pilte rohkem - siis naid vaikselt kadusid.
Ja mitte keegi ei salvestanud andmeid endale välise kõvaketta või CD peale? Või kadus informatsioon ka sealt?
excubitoris Kirjutas:Ja siis tuli üks tarkpea kes otsustas oma mitteoskamist näidata.
Ja siis tulid veel sina kes oma taset näitas - mis ka muljet ei avalda.
Peab vist järjekordselt vabandama, et ma omasin arvamust mis ei kattunud teie omaga.
Vasta
Arila, ei tea, kas olete sellega kursis, aga aastast 2009 on nähtud mitmel pool maailmas taevas kummalisi valgusspiraale. Aprillis 2009 Hiinas, 9.dets. 2009 ilmus Norra taevasse spiraal, 22.mail 2010 spiraal Lääne-Kanadas ja 5. juunil 2010 Austraalia taevas. Norra spiraali puhul teatas peaingel Metatron, et tegemist oli nn Tähevärava avanemisega.
On olnud arvamusi, et tegemist on olnud raketikatsetustega, ja näiteks Tšiili omapärast valgusnähtust on seostatud HAARP-iga. Huvitaks teie arvamus nende omapäraste nähtuste kohta. Kas ka need on kõik pettused või siiski konkreetselt millegi tõttu tekkinud?
UFO Spiraale kogu maailmast:
http://www.youtube.com/watch?v=jYk6w98s5...re=related
Vasta
Müstik Kirjutas:Ja siit tekibki küsimus, et kellele on kasulik niisuguseid pettusi teha?
Ja milleks neid on vaja teha? Kas lihtsalt teiste lollitamiseks või on siin taga ikkagi see, et tekitada tõsiparanähtuste vastu huvi vähenemist?
Alati ei pruugi tegemist olla pettustega. Mõnikrod tuleb süüdistada ülinaiivseid parahuvilisi, kes ei saa tekstist aru ja avaldavad selle tõe pähe. Sinna taha tekib omakorda oma liikumine, kes hakkab infot kopeerima ja edasi jagama kuni hetkeni mil asi välja tuleb ja keegi ei võta enda kaela vastutust selle segaduse eest. Inimesed hakkavad näpuga näitama teiste peale, et näe tema ütles, tegi, oli.
Müstik Kirjutas:Ja milleks neid on vaja teha? Kas lihtsalt teiste lollitamiseks või on siin taga ikkagi see, et tekitada tõsiparanähtuste vastu huvi vähenemist?
Kõige suuremat kahju para teemade käsitlemisel teevad agarad lollid mitte eriteenistuse eriagendid.
Vasta
Mind näiteks solvab väga, kui keegi ülemäärase enesehinnanguga tüüp siin foorumis sildistab, alahinnates näiteks isiklikult minu (loomulikult enamuse ) mõtlemisvõimet. Kaugeltki mitte ei võta ei mina ja usun, et enamus kõike siinräägitavat sulatõena. See on näiteks minu jaoks mõtlemisaine oma seisukoha kujundamisel ja ma ei pea vajalikuks seda eksponeerida, või mis hullem kellelegi peale suruda. Võib-olla on see lihtsalt algaja agressiivsus
Vasta
igihali, kuidas ma saan teid oma arvamusega solvata, aru ma ei saa. Ehk ainult siis kui te ise ei ole oma arvamuses ja allikates kindel ja kardate, et üks inimene suudab selle pikali lüüa.
Selle asemel excubitoris, Jõhvikas ja igihali, et tulla minuga isiklikul tasandil seletama, koondage see aeg ja energia hoopis erinevate teemade diskuteerimiseks. Ma pole ütlend, et minu nägemus oleks 100% ulatuses paigas. Ma otsin siit foorumist vestluskaaslasi, kellega asju edasi arendada, mitte võtta neid spekuleeriva ajaveebi pidava isiku tasemelt.

Üks esimesi tervitusi mis ma siin foorumis sain oli stiilis, ära aja möla, tünn. Peale selle, et ma ajan möla olen ma veel ka paks? Huvitav mis alustel eeldab Jõhvikas, et ma olen "tünn". Hiljem eemaldas Jõhvikas oma posti ja lisas uue sisuga Kle, insener trumm või kes sa olid, ära aja pada! Leebem, aga arusaamatu.
Selline tervitus ei pelga mind ära foorumist. Mõruda maitse annab küll aga suhu ja näitab ära "veteranide" lugupidamise uutese kasutajatesse.
Vasta
(07-08-2011, 13:54 )Arila Kirjutas: Mõnikrod tuleb süüdistada ülinaiivseid parahuvilisi, kes ei saa tekstist aru ja avaldavad selle tõe pähe.

Lp. Arila, teksti selles kogu maailma UFO-spiraale käsitlevas videos, mille eespool teile üle vaatamiseks panin, on väga vähe, küll aga hulgaliselt ilmekaid nähtusi endid.
Väga huvitaks arvamus nende UFO-spiraalide kohta. Miks need tekivad? Kuidas need tekivad? Ja miks neid aina juurde tekib?
Peab ka ütlema, et sellel videol ei ole kaugeltki kõiki uuemaid nähtusi peal, aga neid uuemaid saab vaadata juurde kõrvalolevatelt videotelt. Nii, et jään siis teie mõttekat ja teemat edasiviivat arvamust ootama.

Vasta
Müstik, kindlasti olete te kursis vesipüksi/trombi fenomeniga. Ja kui ei ole, siis koraks paar üldist printsiipi. Tromb ehk tornaado on väikese läbimõõduga, kuid väga intensiivne õhupööris, mille keskmes on õhurõhk tunduvalt väiksem normaalrõhust. Enamasti peab pesipüks puudutama (suurt)veekogu, mõnikord piisab ka keskmise suurusega lombist mis tõmmatakse paari sekundi jooksul atmosfääri ja tekitab kondentsi, mida on võimalik olenevalt erinevatest ilmastikumõjudest näha 1-60+ min väitel. See on üks võimalik versioon "ufo"-spiraalile.
Vasta
(01-01-1970, 02:00 )zeblox:@05095303' Kirjutas: Urmas Liiv`i tehtud dokumentaalfilmis Ivo Koltsist "Häädemeeste UFO" väitis Dr Kolts ka, et meile nö tulnukad, on tegelikult aga inglid. Minule isiklikult see dokumentaal väga meeldis, ja kui sa seda veel näinud ei ole siis ma panen lingid alla ka...youtubes peaks see olema vist kolmeosaliselt.

Osa 1 / Osa 2 / Osa 3

Vaatasin ka seda U.Liivi tehtud filmi ja oleksin tahtnud karjuda vahele,sest...Jumal ei saada kunagi omi Ingleid sel kombel inimesi lollitama-see kõik on tahate või ei Luciferi ja tema deemonite kätetöö-ei pea eriti pead vaevama,et mis ja kes nad on-nii kui Jumal on meile nähtamatust maailmast,kuid TA ON,samuti on ka tumedam pool nähtamatust maailmast-vaimumaailmaga -selle tumedama poolega ei ole inimestel tervislik suhelda,Jumalaga, Jeesuse ja inglitega aga kyll-sest Looja ei teeks iialgi oma lapsukesele liiga-TA ON meid armastav Isa ja saatan on tema vastaline,kes tahab Jumala kätetöö põrmustada.Kui oled kuulnud Piiblist,siis loe läbi Johannese Ilmutusraamat ja saad vastuse,miks ja mis eesmärgiga kõik need saatana tembutamised on just nyyd sagenenud ja selles kontekstis võid netist vaadata"Kairo rahutuste ajal ilmunud hobused,kes läksid läbi inimmassi"veebruaris 2011,ka Jaapani taevas nähti valget hobust enne tsunamit jne.Kallist rahu ja selgust-valgust Jumalikust allikast.
Vasta
(07-08-2011, 14:57 )Arila Kirjutas: See on üks võimalik versioon "ufo"-spiraalile.

Tänan vastuse eest. Aga kahjuks käsitleb see vastus ainult Austraalia spiraale. Teised, sh Norra taevaspiraalid ja videosse lisatud spiraalid viljaringidel jäävad vastuseta. Ja ehk ongi vahel minu postitustes just seepärast naiivsust (käesolevas teemas inglikujulised ja nägudega pilved), et pea alati vastatakse skeptiliselt mõtlevate inimeste poolt küsimustele omapoolsete küsimustega ja mitte kunagi konkreetselt.
Nii, et jäägu siis minule naiivsus ja teile teie pealiskaudsus!

Vasta
Tulnukatest niipalju, et Maad on külastanud ca 120 eri liiki tulnukaid ja ca 10 tulnukaliigil on püsivad baasid Maal - seega pole siin midagi imeliku, kui lisaks üldlevinud inimese-taolistele imetajatest tulnukatele, sisaliku taolistele munevatele reptiloid tulnukatele, ning putuka taolistele tulnukatele on Maad külastanud ka ingli-taolised tulnukad.
Ehk see, mis teie lapsepõlves oli vaid "Tähesõdade" ulmefilmides, hakkab edasise elu jooksul muutma reaalsuseks (ma pean silmas inimesest erinevate mõistuslike eluvormide nägemist).

Norra spiraali kohta leiab Google pildiotsingust palju pilte ja kirjutisi:

http://www.google.ee/search?tbm=isch&hl=...ian+spiral

alates avanenud täheväravast kuni venkude raketikatsetuseni - igatahes nägid seda polaaröös toimunud eredat nähtust paljud, ning mingist tornaadost pole siin küll mõtet jahuma hakata, kuna pöörise tasapind on 90 kraadi taeva poole keeratud (muidu tuleb sarnane tobedus, nagu nõukogude ajal lasti külili oleva haubits kahuriga "teoreetiliselt" paremalt vasakule mööda kõverjoont Smile ).
Vasta
(07-08-2011, 15:16 )Müstik Kirjutas: Nii, et jäägu siis minule naiivsus ja teile teie pealiskaudsus!
Milles minu pealiskaudsus seisneb siis? Selles, et ma ei võta igat plönni kuskil pildil ufona ja püüan leida töötavaid lahendusi selle kirjeldamiseks? Kui teie arusaam pealiskaudsusest on selline, siis jah, olen pealiskaudne!
lahendused Kirjutas:Tulnukatest niipalju, et Maad on külastanud ca 120 eri liiki tulnukaid ja ca 10 tulnukaliigil on püsivad baasid Maal
Kas tulnukad peavad külalisteraamatut? Tulevad maale, kritseldavad oma allkirja, Me olime siin, Niburu xoxo ja lahkuvad?
Siiamaani on tulnukate klassifitseerimine kanaldajate tasemel, kelle fantaasia on üksluine ja käib kaasas peavoolu teadusulme filmidega.
Vasta
Ma ei saa aru neist inimestest, kes pärivad iga lause kohta tõestusmaterjali - EI OLE KRT KÜLL. On siis nii raske lugeda lihtsalt infot ja seda oma filtritest läbi lasta, või jääb tõesti pidevalt kõik kinni ja sunnib ruigama?

Ilmselgelt on kodanik lahendused kirjutanud selle lause lähtuvalt erinevatest teooriatest ja arvamustest kokku sobitatud numbritest. Kui inimene midagi kirjutab, siis ta ei pane iga lause juurde disclaimerit, lugejal võiks olla vähemalt natukenegi oidu peas, et ise asju jagada...
Vasta
(07-08-2011, 17:24 )Celtic Kirjutas: Ma ei saa aru neist inimestest, kes pärivad iga lause kohta tõestusmaterjali - EI OLE KRT KÜLL. On siis nii raske lugeda lihtsalt infot ja seda oma filtritest läbi lasta, või jääb tõesti pidevalt kõik kinni ja sunnib ruigama?

Ilmselgelt on kodanik lahendused kirjutanud selle lause lähtuvalt erinevatest teooriatest ja arvamustest kokku sobitatud numbritest. Kui inimene midagi kirjutab, siis ta ei pane iga lause juurde disclaimerit, lugejal võiks olla vähemalt natukenegi oidu peas, et ise asju jagada...

Nojaaa, asi selles, et inimesed tahaksid uskuda midagi kindlalt...eks sealt ka see pidev ründamine, kus tõestus???

Ka sinu jutt on ju selline, et paljudel võtab õhku ahmima, sestap käiaksegi ründamas/tõestus nuiamas.

Kedagi süüdistada pole, sest infomüraga rullitakse inimestest ju üle...

Ainus, mis päästab, on vaiksed teadmised.

Vasta
Vaiksed teadmised on kasutud teadmised. Teadmised peavad olema jagatud muidu pole ju
tegemist teadmistega vaid saladustega. Saladused aga ei sobi inimeste ellu sest nendega
kaasnevad mitmed teised negatiivsed nähtused nagu ahnus ja muu kurjus.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tulnukad tagahoovis. xawa 10 6,855 03-11-2021, 10:16
Viimane postitus: catuwujokesdotcom
  Inimlikud tulnukad Villem 26 18,204 08-07-2021, 12:49
Viimane postitus: Q11
  Oletame, et tulnukad jälgivad meid, mida nad meist tahavad? Tutanhamon 226 94,231 27-05-2019, 14:23
Viimane postitus: Q11
  Tulnukad välja mõeldud heajuut 314 141,877 06-11-2014, 22:05
Viimane postitus: Müstik
  Poliitika ja tulnukad Tom 63 35,426 07-04-2014, 20:51
Viimane postitus: Kolmasilm
  Iidsed tulnukad ümberlükatud qonqure 17 10,707 01-11-2012, 09:28
Viimane postitus: kage
  Tulnukad kui katastroofide põhjustajad hulkuv hing 22 11,804 24-06-2012, 14:22
Viimane postitus: xawa
  Vene teadlane: tulnukad peavad meid idiootideks Trax 43 20,418 01-05-2012, 22:26
Viimane postitus: excubitoris
  Tulnukad unenägudes ja elohim Minaelan 12 7,977 25-04-2012, 23:38
Viimane postitus: lahendused
  Mida tulnukad kardavad? tavkin39 30 15,722 02-12-2011, 00:32
Viimane postitus: Kilu-Mari

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat