•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9(current)
  • 10
  • 11
  • ...
  • 53
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaidleme ja kakleme terviseks [muud teemad läbust puhtaks]
(04-07-2011, 12:03 )Müstik Kirjutas: Iga inimene mõtleb vahel endast hästi, vahel on ka ebakindel, aga iga inimene ei lähe halvas tujus otsima objekti, keda lihtsalt enese tuju leevendamiseks liistule tõmmata! Kui ainult sinu kallal keegi vääksub, siis selle võib üle elada, aga kui näed, et polegi enam isikut, kelle kallal teatud isik oma keelt on teritanud, siis on minu arust tegemist juba mingi hälbega.
Kõiki Ilo viimaseid poste ma ei juhtunud lugema, aga üks viimaseid on siin:
http://www.para-web.org/showthread.php?tid=3671&page=8

Ole nüüd, enamus meist vääksub oma paha tuju kellegi teise peal välja. Vahe on ainult selles, et kas ta valib selleks endast nõrgema või selle, kust võib piki piilumist ka saada Bleh

Mis juhtub inimesega, kes kõiki kritiseerib? Ta jääb üksi - kas see pole piisav "karistus"? Mis temast veel kuulipildujaga tulistada või "kõigile hirmutamiseks" avalikult puua? Nii suur hirm on?

tooge parem inseneri tünn tagasi Laugh
Keegi pole rusikatega vehkinud, mulle tundub hoopis, et kasutajad ise kipuvad emotsioonidele rõhuma ja heietama viimase aja sündmuste ümber. Tundub, et pole mõtet ka selgitada rohkem - ikka jooksed peaga vastu seina.
Jah, minagi nõustun, et eiole vaja selle ümber enam kembelda ja pasundada, aga kuna ISE noriti tähelepanu nii hirmsasti suure pöördumisega, siis mis teistel üle jääb, tummasuudena lihtsalt oodata ja vaadata?
Tuleb ainult veel väljaselgitada, et kes on konkreetselt see "nupuke", keda siin foorumis ei tohi solvata 8)
Soovitan mitte kedagi solvata!
(04-07-2011, 13:01 )Müstik Kirjutas: Soovitan mitte kedagi solvata!

Vaat selle üle mul kontroll puudub - ma võin üritada palju tahan wink

(04-07-2011, 12:56 )temimoor Kirjutas: Tuleb ainult veel väljaselgitada, et kes on konkreetselt see "nupuke", keda siin foorumis ei tohi solvata 8)

Ei ole konkreetset nupukest. Kui solvad teisi kasutajaid, siis saad juba esimesed hoiatused. Solvamine üleüldiselt ei ole lubatud siin foorumis. See on avalik koht, siin kehtivad avaliku korra reeglid nagu mujalgi.
Mis te nüüd, ma ei hakka ju kopipastasid tegema või hakkan? Laugh See ei viiks kuhugi... (http://www.para-web.org/showthread.php?t...#pid125106)

Küsimus on pigem, et kes võivad solvata ja keda ei tohi solvata... Olge ausad enda vastu vähemalt kui siin ei julge wink
Mina jään kindlaks eelpool öeldud lause juurde, ma ei tea mida sa selgeks püüad teha hetkel....

Teeme nii, et me ei hakka lahkama siin seda et kellele peab "peesse pugema" ja kellele mitte, sest selline asi meil ei toimi siin. KUI sa tahad meile mingit asja selgeks teha, palun tee seda U2U teel. Mul on vähe kõrini siin enda tegude õigustamisest. Foorum on foorum, kindlate reeglitega. Kui neid ei järgita, saad hoiatuse. Kui oled mitu hoiatust saanud, saad ka bänni. See kuidas, või kes, või millal bänni saab ja KAS üldse saab, see sõltub vastavast olukorrast. Meie ei pea teile õigustama miks me midagi teeme. Kui kellegil on isiklikult millegagi probleeme, siis alati on ka olemas e-mail millele kirjutada ja kaevata. Kui sa millegiga rahul ei ole, temimoor, palun jaga oma frustratsiooni meiega U2U teel.
(04-07-2011, 13:25 )Cassiopeia Kirjutas: Meie ei pea teile õigustama miks me midagi teeme.

Aga "meie" küsida ikka võime?

(04-07-2011, 13:59 )temimoor Kirjutas:
(04-07-2011, 13:25 )Cassiopeia Kirjutas: Meie ei pea teile õigustama miks me midagi teeme.

Aga "meie" küsida ikka võime?

Küsida ikka võib aga kirja pane see kodus paberile Bleh
(04-07-2011, 13:25 )Cassiopeia Kirjutas: Mina jään kindlaks eelpool öeldud lause juurde, ma ei tea mida sa selgeks püüad teha hetkel....

Teeme nii, et me ei hakka lahkama siin seda et kellele peab "peesse pugema" ja kellele mitte, sest selline asi meil ei toimi siin. KUI sa tahad meile mingit asja selgeks teha, palun tee seda U2U teel. Mul on vähe kõrini siin enda tegude õigustamisest. Foorum on foorum, kindlate reeglitega. Kui neid ei järgita, saad hoiatuse. Kui oled mitu hoiatust saanud, saad ka bänni. See kuidas, või kes, või millal bänni saab ja KAS üldse saab, see sõltub vastavast olukorrast. Meie ei pea teile õigustama miks me midagi teeme. Kui kellegil on isiklikult millegagi probleeme, siis alati on ka olemas e-mail millele kirjutada ja kaevata. Kui sa millegiga rahul ei ole, temimoor, palun jaga oma frustratsiooni meiega U2U teel.

Kõige lihtsam on peitu minna, eks.

(04-07-2011, 13:25 )Cassiopeia Kirjutas: Ei ole konkreetset nupukest. Kui solvad teisi kasutajaid, siis saad juba esimesed hoiatused. Solvamine üleüldiselt ei ole lubatud siin foorumis. See on avalik koht, siin kehtivad avaliku korra reeglid nagu mujalgi.

Ei teagi kas nüüd nutta või naerda.
(03-07-2011, 23:51 )Jõhvikas Kirjutas: Ilo palvel vahendan seda kirja.
Tsitaat:Ilo avalik vabandus Para-webi kasutajate ja kollektiivi ees
Ilo

No andke andeks, aga selle kirja koht ei ole siin foorumis. Kes tahab kaevata, kirjutage mulle, aga jätta see siia jumal-teab-kellele mõnitamiseks jm, seda ei saa lubada.

Sestap kustutan Jõhvika postituse.
Aga te mõelge veel, mõelge, mõelge...

Klooster põleb, kas see on lõpp?
Ei see ei ole lõpp, selle tulekahju pärast ei lõpe veel meie püha üritus, kõik kestab edasi.Matsid jäävad matsideks.
(04-07-2011, 15:40 )Jägala jõelt Kirjutas: Aga te mõelge veel, mõelge, mõelge...

Ei see ei ole lõpp, selle tulekahju pärast ei lõpe veel meie püha üritus, kõik kestab edasi.Matsid jäävad matsideks.

Meie mõtleme, mõtleme küll ja mõtleme veel ning natukene lisaks ka veel mõtlema. Aga sina?
Leiva toob lauale!
(04-07-2011, 15:40 )Jägala jõelt Kirjutas: Aga te mõelge veel, mõelge, mõelge...

Jajaa...meenub vanaema kõneldud nali:
Talutüdruk läinud linna õppima. Tuleb suvevaheajaks koju käima, vaatab, reha vedeleb maas.
Uurib : mis asi see on ?
Astub möödaminnes pääle ka ja kui kopsti rehavarrega kahe silma vahele saab, siis hüüatab: ai, krt, reha!

Vat nii on lood nende matside ja mittematsidega.

Lõpetuseks minu poolt: võim (nii naeruväärne kui see siin foorumis on) ei sobi igale inimesele. Teeb "imesid" muidu kenade inimestega wink
Kloostrit kaitseb Püha Reliikvia!
Sedand küll, aga igaks juhuks lasin Tallinna rael kaitsesalga saata...
temimoor: järelikult on Sul probleem võimuga, kui nii suureks pinnuks silmas on. Pealegi minu jaoks oled võhivõõras inimene, väitmaks, kui kena inimene ma üldse olen, et see võimuhakatis minule imena peaks mõjuma Smile Tunned Sa tegelikult üldse kedagi personalist, et nii väidad?
(04-07-2011, 20:13 )PiziIngliito Kirjutas: temimoor: järelikult on Sul probleem võimuga, kui nii suureks pinnuks silmas on. Pealegi minu jaoks oled võhivõõras inimene, väitmaks, kui kena inimene ma üldse olen, et see võimuhakatis minule imena peaks mõjuma Smile Tunned Sa tegelikult üldse kedagi personalist, et nii väidad?

Kas niimoodi arvata tohin ma ainult siis kui ma kedagi "personalist" tunnen?

Kas ma läksin isiklikuks või tundsid Sa ennast puudutatuna?
Üle kõige maailmas vihkan ma mingit tobedat algajate psühhoanalüüsi, cold-readingut, mille käigus üritatakse oponenti pushides õigeid nuppe üles leida ja seeläbi ümber sõrme keerata, jättes endast palju targema ja arukama mulje, kui tegelikult ollakse
(04-07-2011, 20:31 )Celtic Kirjutas: Üle kõige maailmas vihkan ma mingit tobedat algajate psühhoanalüüsi, cold-readingut, mille käigus üritatakse oponenti pushides õigeid nuppe üles leida ja seeläbi ümber sõrme keerata, jättes endast palju targema ja arukama mulje, kui tegelikult ollakse

Sa ikka tead, et vihkamine on tervisele kahjulik? Ja keda Sa ümber sõrme üritad keerata ja mille jaoks?
temimoor: miks loobid siis selliseid märkusi? Ja kui Sa personalist ei räägi (sh mina, mitte AINULT mina), siis sellisel juhul räägid ju teemast mööda? Samahästi võiks hakata siin Savisaarest rääkima, aga hetkel ju ei ole teema temas vaid personalis. Kui Sul on kellelegi etteheiteid teha, siis aga palun - tee konkreetsele inimesele neid, mitte ära tuututa, et võim teeb inimestega "imesid". Hetkel tundub tõesti, et paned lihtsalt tarka, ilma, et midagi tegelikult ka öelda oleks.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9(current)
  • 10
  • 11
  • ...
  • 53
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...