Postitused: 394
Teemad: 2
Liitus: Mar 2011
06-04-2011, 19:17
(Seda postitust muudeti viimati: 06-04-2011, 19:18 ja muutjaks oli insener Tünn.)
Mis sa siis tellid kui isu pole...kontrollisid valmisolekut?
On on,mida raskem teema,seda parem.
...kari kaagutab kaasa...hea kild...muideks,ka sina kuulud
selle karja hulka
Postitused: 1,033
Teemad: 52
Liitus: Mar 2008
(06-04-2011, 19:17 )insener Tünn Kirjutas: Mis sa siis tellid kui isu pole...kontrollisid valmisolekut?
On on,mida raskem teema,seda parem. Mul oleks huvitav sinu tõestuskäike jälgida, seepärast küsisin. Kui sul nii kange tahtmine on hakata tõestama või mittetõestama, siis lase käia, ma usun, et paljud siin oleksid huvitatud sellest.
(06-04-2011, 19:17 )insener Tünn Kirjutas: ...kari kaagutab kaasa...hea kild...muideks,ka sina kuulud
selle karja hulka
Ma pole vastupidist väitnudki.
I've heard it said, that people come into our lives for a reason, bringing something we must learn. And we are led to those who help us most to grow, if we let them and we help them in return.
Ma siis parem ei hakka...aga sina oled rauast,tugeva närviga...ainult jumal saab sellist tuge pakkuda...
Tehtud!
Postitused: 164
Teemad: 13
Liitus: Jun 2009
insener tünn ja cassiop. võiks seda arutada omavahel, mitte kõigi ees!
06-04-2011, 19:39
(Seda postitust muudeti viimati: 06-04-2011, 19:40 ja muutjaks oli insener Tünn.)
Aga selleks ,et teised saaksid kaasa lüüa,foorum...
Vaheta kanalit,vaata Võsa Petsi.
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
Lugupeetud rahvakunstnikkku oleme me nõus kuulama tundide kaupa..
Rahvas mis toimub?
Kevad on ju!
Kevadel ikka lähevad inimestel südamed tavaliselt suuremaks?!
Vähemalt vanasti oli küll nii.
Päikest kõigile!
06-04-2011, 19:52
(Seda postitust muudeti viimati: 06-04-2011, 19:54 ja muutjaks oli insener Tünn.)
Pi,
ma kardan(aga see teeb kurvaks)et näitusekülastajad
ei saa sinu naljast aru...
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Ega kirikud pole monoliidid inimlikust nurgast ja paljud kirikuisad on olnud pigem rahva kui eliidi kliki poolt.
Soovitaks studeerida: Martin Luther - On the Jews and Their Lies
Postitused: 43
Teemad: 7
Liitus: Aug 2010
to: excubitoris
"Ei no aru ma ei saa milelst selline vankumatu usk ÜROsse ja tema dokumentidesse???
Kas on veel kellelgi ebaselge kes selle asuituse kokku pani kui Rahvasteliiga omadega
metsa pani? ÜRO dokumendi on ilusad, kuid deklaratiivsed nagu ajalugu on ennemgi näidanud. "
"Olen seda isegi mõelnud mida asemele pakkuda!
Lihtsaim, kuid samas raskeim on väljendi "kuul pähe" taga. "
Tead, ma tahaks sulle vastata, hea inimene, kuid raske on rõõmsa ja intelligentse inimese kombel sulle vastuseks sõnu seada.
Aga ütlen üht!!!
Ehk tulevikus järgid seda Para-Webis toimivat reeglit - raske on lugeda teksti, kus igas reas on kuus grammatika või õigekeelsusviga.
Aga sinu teemale paralleeiks.
Pärast sõda oli olukord, kus midagi tuli ette võtta ja organiseerida katki purunenud maailmas taas käima kaubandus, post ja pangandus.
Mina ei tahaks ironiseerida seda olukorda, milles olid nn "võitjad riigid" ja nende poliitjuhid. Ei usu ka seda, et nad kõik allusid "nende" diktaadile ja lõid inimvaenuliku liidu.
Olgem ikka realistid ka, kogu meile armsa müstika ja consp-theory juures.
Ma ei oleks seda postitanud, aga üks asi vaevab mind ammu
Sest sellest ajajärgust rääkides, tekkis mul küsimus, kas Para-Web-is on keegi tõstatanud teemat, miks Jaapanis poodi 7 meest ja Nürnbergis taheti puua üles 12 meest.
Kolmeteistkümnes, ehk anti-messias oli juba kadunud.
Neist kaheteistkümnest on muide tõesti olid kaks kalurite lapsed, ja üks puusepa poeg.
Ja nii nagu juhtus 2000a tagasi, üks mees lämmatas end ise.
Kas tema oli siis Juudas, kes reetis oma armastatu?
Ja viskas oma kolmkümmend seeklit maha roomlaste ette.
(Ja tõesti, muide nii ka juhtus, sest Gõring ju, olles saatnud nii ammidele kui brittidele mitu sõnumit, et tema, kui Hitleri mantlipärija, on nõus alla kirjutama vaherahu, ehk ka kapitulatsiooni-leppele, mille järel oleks tema Hermann Goering, Suur-saksa juht edasi.)
Göringi veoautode rida peeti ammide poolt Sveitsi piiri ääres kinni ja mees vahistati. Tema taga olid autod, kus olid tema perekond, naise ja laste teenijad ja tema teenrid ja nende taga oli 12 suurt soomusautot, mille avamisel leiti neist tohutul hulgal väärtasju ja kunstiteoseid, Euroopast, Egiptusest, kuhu Rommel peaaegu jõudis, aga ka Aasiast.
Juba Napoleon, aga ka roomlased enne teda mõistsid, et sõjaväes ei ole peamine jõud mitte kahuriliha, vaid selle järel liikuvad eriväeosad, kes tühjendava panku, röövivad juveelipoode jne.
Venelastel allusid nood KGB-le, sakslastel SS-le, ammidel - ei tea... jäljed kaovad
Me ei tea, kuhu kadusid 12 suurt veoautot, täis kokkuröövitud varandust, mille väärtus oli kindlasti suurem kui Wannsee järve uputatud konteineritel.
Nürnbergis saadi üles puua vaid 11 jüngrit.
Kuidagi hirmutavalt veider paralleel.
Vabandan. Ilusat õhtupoolikut ja ärge pange tähele mu halbu mõtteid.
24-05-2011, 20:12
(Seda postitust muudeti viimati: 24-05-2011, 20:23 ja muutjaks oli insener Tünn.)
Thorn ja Pizi,
kas aretame teemat edasi?Pingutaksime, teritaksime vaimu, kompaksime piire?Ilus algus oli, kahjuks maitses see nii väga
neile....ee...reptiloididele.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Manipulaator ei muutu - ise ju tunnistab, et ta seda on. Peitku siis oma olemust vagaduse taha päriselus kui tahab, iseloomu näitab ikka foorumis ja paraku ei olegi ta bännitud ju "päris elust" vaid foorumist. Vahel on kahju küll, et kõik kasutajad personali teemasid ei näe, sest siis näeksid kõik, et ta tõepoolest on eelnevalt hoiatatud ja põhjusega. Mingid eliidid ja asjad on tal paraku aga enda loodud maailmas ehk, sõjakirvestest rääkimata.
Postitused: 164
Teemad: 0
Liitus: Aug 2009
Kõik on võimalik.
Iga lõpp on hoopis algus.
On see nüüd juhus?
Huvitav kiri mumeelest, pigem nagu nood mehhiko nõidade võtted, kui et manipuleerimine, samas on jutus siirust ja julgust. Vahendan seda tunnet, mis mul lugedes tekkis, kuna see peaks olema erapooletu, ei oma hoiakut ja pole ei toimunu ega seotud isikutega üldse tuttav.
04-07-2011, 01:48
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2011, 01:54 ja muutjaks oli PiziIngliito.)
Ma vastan ka siis siiralt:
Ilo, Sa peaksid nende aastate jooksul olema õppinud küll, nii näost-näkku kui foorumis suheldes, et üksteisest lugupidamisega saavutad rohkem, kui lõõpides. Kahjuks pidi personal sel korral kasutajate huve kaitsma ja Sind siit foorumist eemaldama. Mingu Sul ikka hästi! Olgu see meeldetuletus siis kõikidele vanadele olijatele ja uutele, et me ikka hoolime eeskätt foorumi heakorrast, jätame isiklikud huvid mängust välja, ning ma arvan, et sel teemal ei pea rohkem peatuma.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
(04-07-2011, 01:48 )PiziIngliito Kirjutas: Ma vastan ka siis siiralt:
Ilo, Sa peaksid nende aastate jooksul olema õppinud küll, nii näost-näkku kui foorumis suheldes, et üksteisest lugupidamisega saavutad rohkem, kui lõõpides. Kahjuks pidi personal sel korral kasutajate huve kaitsma ja Sind siit foorumist eemaldama. Mingu Sul ikka hästi! Olgu see meeldetuletus siis kõikidele vanadele olijatele ja uutele, et me ikka hoolime eeskätt foorumi heakorrast, jätame isiklikud huvid mängust välja, ning ma arvan, et sel teemal ei pea rohkem peatuma.
Postitused: 1,271
Teemad: 5
Liitus: May 2008
Ilo eemaldamine oli nüüd küll selge ülereageerimine.
Solvata ei saa kedagi, kes iseendast halvasti ei mõtle. Vaimne inimene ei solvu Selliseid "türannikesi" peaks enese harimiseks kasutama, mitte kaeblema... Mis te siis veel peale hakkate kui tõelised türannid välja ilmuvad?
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
See ongi kuiv trenn
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
04-07-2011, 11:17
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2011, 11:20 ja muutjaks oli Temimoor.)
(04-07-2011, 11:13 )Müstik Kirjutas: (04-07-2011, 07:31 )temimoor Kirjutas: Ilo eemaldamine oli nüüd küll selge ülereageerimine.
Solvata ei saa kedagi, kes iseendast halvasti ei mõtle. Vaimne inimene ei solvu Selliseid "türannikesi" peaks enese harimiseks kasutama, mitte kaeblema... Mis te siis veel peale hakkate kui tõelised türannid välja ilmuvad?
Aga sa hari siis end, loen näiteks ajaviiteks Ilo (encore, Jako) varasemaid postitusi. Ma lugesin täna ja sain nendest postitustest inimhinge mõistmisel suuri kogemusi.
Enese harimise all pean mina silmas tööd omade emotsioonide ja tundmuste uurimisega, mitte kellegi persoonile pühendumist ja tema "õpetamist"... vaimumaailm algab ikka iseenda tundmaõppimisel
(04-07-2011, 10:29 )Celtic Kirjutas: See ongi kuiv trenn
See meenutabki jänese laskmist kuulipildujast...
Kõik inimesed usuvad, et seal kus lõpeb nende silmaring, asub ka maailma äär - Arthur Schopenhauer.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Ja mina pidasin silmas, et mine teise inimese sisse, süüvi temasse, tema mõtetesse, tundmustesse. Leia Ilo vaimumaailm. Ja võrdle seda iseenda nn vaimumaailmaga.
Kasuta tema eelnevaid postitusi enese harimiseks. Ise ju soovitasid: "Selliseid "türannikesi" peaks enese harimiseks kasutama, mitte kaeblema..."
Ja ära üldse muretse - küllap on Ilol ammuilma uus kasutajanimi tehtud, kui ta juhuslikult juba mõnede uuete nimede all paralleelselt ei kirjutagi. Head äratundmisrõõmu!
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
temimoor: Sa ei ole ikka päris täpselt aru saanud mis tähendab personali vastutus foorumi ees. Me ei saa lähtuda enese emotsioonidest vaid peame lähtuma foorumi heaolust. Ja see kas Jako isiklikus elus kellelegi sümpatsieerib või mitte jääbki igaühe enda otsustada - ja Sinu mõista mööda siis kellelegi "õpetajaks".
Pärast kaklust rusikatega ei vehita ja
maas lamajat ei lööda.
Või kuidas?
(04-07-2011, 11:36 )Müstik Kirjutas: Ja mina pidasin silmas, et mine teise inimese sisse, süüvi temasse, tema mõtetesse, tundmustesse. Leia Ilo vaimumaailm. Ja võrdle seda iseenda nn vaimumaailmaga.
Kasuta tema eelnevaid postitusi enese harimiseks. Ise ju soovitasid: "Selliseid "türannikesi" peaks enese harimiseks kasutama, mitte kaeblema..."
Ja ära üldse muretse - küllap on Ilol ammuilma uus kasutajanimi tehtud, kui ta juhuslikult juba mõnede uuete nimede all paralleelselt ei kirjutagi. Head äratundmisrõõmu!
Kullakene, enamus meie hädasid saavad alguse võrdlemisest aga see selleks... minna kellegi sisse - see on juba vägivald koguni Mis minul Ilost - igaüks võib olla selline nagu ta tahab ) Mida temasugune aga minuga teeb on juba tiba teine teema - ma ei saa kõiki maailma Ilosid kahuri ette rivvi panna ja maha lasta. Ma saan väljauurida, et mis see mind riivab ja miks ma niimoodi solvun - kas ma tõesti ei usu ennast, mõtlen endast nii halvasti, otsin heakskiitu, olen ebakindel ja vajan teiste arvamust toeks jne... See kõik on materjal, millega sa ise lubad manipulaatorid enese kallale
Postitused: 1,033
Teemad: 52
Liitus: Mar 2008
Ma tahaksin Jakole öelda vaid seda, et ta teab kus mind leida, ta teab, kuidas mind kätte saada. Kõiki meie omavahelisi naginaid saab läbi rääkida, seega kui sul, Jako, minule või Pizile midagi öelda on, siis tee seda otse. Nagu õige inimene kunagi. Kui sina ei suutnud foorumi reeglitega (mida sa kunagi isegi luua aitasid) leppida, siis on juba see sinu mure. Mul on isiklikul tasandil kahju, et sa siit minema läksid, sest minul pole kunagi sinu vastu olnud, sa oled olnud alati tore inimene. Kuid sina olid see kes meist kõigist võõrandus, ning seda meie süüks ei ole mõtet ajada. Foorum on foorum. Sa oled, Jako, siin küllalt pikalt olnud, et kõike teada. Üle piiri ei tasu kunagi minna, kallike.
Mul oleks hea meel kui mister Jõhvikas suudaks minu kirjutatu Jakole edastada
Cassi.
I've heard it said, that people come into our lives for a reason, bringing something we must learn. And we are led to those who help us most to grow, if we let them and we help them in return.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
04-07-2011, 11:55
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2011, 11:58 ja muutjaks oli Celtic.)
Demokraatia on niiehknaa kõige rumalam ühiskonnakorraldus üldse. Krt, kui inimene saab hakkama lollusega, siis teda hoiatatakse, kui jätkab, antakse keretäis ja kui ikka veel aru ei saa, on laul lauldud. Ei tasu sitta pilpa peal hoida...
(04-07-2011, 11:44 )Päikeseinsener Kirjutas: Pärast kaklust rusikatega ei vehita ja
maas lamajat ei lööda.
Või kuidas? Lüüakse ikka. Kõvasti peab veel peale kolkima, muidu tõuseb veel püsti ja ründab selja tagant...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
(04-07-2011, 11:55 )Celtic Kirjutas: Lüüakse ikka. Kõvasti peab veel peale kolkima, muidu tõuseb veel püsti ja ründab selja tagant...
Saab väita ainult oma rikutuse tasemelt...
Alati on nii, et kõige kõvema häälega süüdistavad teisi ikka need,
kes ise endale vee peale on tõmmanud.
-eestlane-
|