•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 53
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaidleme ja kakleme terviseks [muud teemad läbust puhtaks]
Ma soovitan foorumi välja trükkida kiiremas korras. Äkki KAPO pääseb su arvuti kõvakettale veel ligi ja kustutab sealt kõik ära. Siis on info jäädavalt kadunud.
Mina arvan, et dr Koltsi põhiprobleem oli selles, et ta teadis, mis seal lendavad ja kuidas üldsegi kõik asjad käivad. Meie (enamik) aga ei teadnud, vaid tahtsime teada saada. Põhjendustega oli aga nii, nagu oli.

Praegu aga saatsime ta puhkama kolmeks nädalaks.

Ruudi, Ruudi, Ruudi...
Kes see siis esimesel aprillil banni alt kirjutab? wink

Kui juba Müstikust jutt käib, tooksin välja ühe püha õiglusetust väljendava jutukatke:

"Kui keegi vassib, siis on see hr.Volke. Alguses ta nimelt rääkis, et UFO-sid on Häädemeestel nähtud üle 30 aasta, nüüd oli ajalehes artikkel, kus ta pidas vajalikuks öelda, et üle 50 aasta."

Müstik - oled Sa kuulnud, et inimestele võib andmeid juurde laekuda? Et kõike teadaolevat ei sirutata ühel hetkel kuldäärega kandikul ette.
Võis ju leida aset kõnelus stiilis: Tead, Igor, ma nägin kakskümmend aastat enne seda Sinu poolt mainitud ... juhtumit ka ufot. Siin on pilt ja siin on kaaskodanik mu külast-linnast etc, kes mu juttu kinnitab...........

Üldiselt mulle meeldivad naised (ning mehed), kes vähemalt neidki asju esile toovad, mis kuskil üleval netis, ent tutvustamata heade foorumikaaslaste poolt, ent selline vassimissüüdistus austet Volke aadressil ei ole mulle kuidagi vastuvõetav.

Hääletaksin ise ka puhkuse poolt (minu päevad ise kestavad nädala juba - ehk siis lisaks ka natuke taastumise aega?), kui tohib ja liitun lausa kui see vajalik on. wink

(Ps: puhkus on ebaisikuliselt suunatud, kirvega vehkida ei või!)
Huvitav kas täna on esimene aprill või kuidas muidu bännitud seltsimees edasi tegutseb.
Kas nüüd üritatakse leenakestega foorumit läbuks teha.
VironShaman, täna ju esimene aprill!Laugh aaprill, aprill, APRILL

Vot see on juba paravandenõu!
millal Doktor bänni sai? Kas ka 1. aprillil?
(01-04-2011, 15:37 )sähvatus Kirjutas: millal Doktor bänni sai? Kas ka 1. aprillil?

Ei. Kolts saadeti juba päev tagasi kolmenädalasele sundpuhkusele.
kaua müstikul bänn peal?

Niikaua kuni jõuab järgi mõelda oma tegutsemise üle.
(02-04-2011, 15:17 )sähvatus Kirjutas: kaua müstikul bänn peal?
Kolm päeva... teisipäeval on tagasi.
Tutvusin üle hulga aja foorumi, sh selle psühhokliimaga. Kiretu järeldus: see on hulka hullemaks läinud. Ajaliselt distantsilt on mul seda hõlbus hinnata. Aga see pole ka eriti teemakohane postitus, kelle iganes (kellel see soov ja voli) käsi ei pea värisema selle kustutamisel.
(03-04-2011, 19:10 )Hallucigenia Kirjutas: Tutvusin üle hulga aja foorumi, sh selle psühhokliimaga. Kiretu järeldus: see on hulka hullemaks läinud. Ajaliselt distantsilt on mul seda hõlbus hinnata. Aga see pole ka eriti teemakohane postitus, kelle iganes (kellel see soov ja voli) käsi ei pea värisema selle kustutamisel.

Kas kuulsite nüüd, moded? Ja mida te ette võtate? Tegelikult on probleem olemas. Nõuda modedelt nõiavitsaga vehkimist on muidugi lapsus. Peaksime kõik ennast rohkem rohkem kontrollima ja sügavalt mõtlema enne viimast klõpsu. Tihti võib jätta selle ka tegemata.

(03-04-2011, 19:33 )Maakas Kirjutas:
(03-04-2011, 19:10 )Hallucigenia Kirjutas: Tutvusin üle hulga aja foorumi, sh selle psühhokliimaga. Kiretu järeldus: see on hulka hullemaks läinud. Ajaliselt distantsilt on mul seda hõlbus hinnata. Aga see pole ka eriti teemakohane postitus, kelle iganes (kellel see soov ja voli) käsi ei pea värisema selle kustutamisel.

Kas kuulsite nüüd, moded? Ja mida te ette võtate? Tegelikult on probleem olemas. Nõuda modedelt nõiavitsaga vehkimist on muidugi lapsus. Peaksime kõik ennast rohkem rohkem kontrollima ja sügavalt mõtlema enne viimast klõpsu. Tihti võib jätta selle ka tegemata.

Nääh, mis te nüüd, kontrollima. Ei saa jh nõuda.

Ja las siis Müstik puhkab veidi, ta ka inimene.
Tahtsin ütelda seda, et mõnikord võib jätta üliemotsionaalse postituse lihtsalt tegemata.

PS. Erfektile: Müstiku võiks jätta tõesti rahule, pole meie asi kommenteerida, teadmata kõiki asjaolusid ja veel vähem on meie asi seda teha neid teades.
No me võime ju seda ühtäkki foorumit tabanud läbulainet pidada tõsiasjaks, et indigolapsed on lõppeks arvuti kasutamise selgeks õppinud...
Läheb küll OT-ks, aga: ilma kellelegi vihjamata lisan seda, et kasutajad ei saa nõuda, et moderaatorid kogu töö ära teeks. See läheb samasse auku nagu see, kui inimesed süüdistavad oma hädades valitsust, poliitikuid, meediat jt - peaasi, et ise vastutama ei peaks. Ja jumal hoidku, et teised süüdi poleks. Nagu siin mainiti, tuleks igaühel käituda nii, nagu soovitakse, et käitutaks temaga. Nagu elus, nii ka foorumis. Siis on rohkem külastajaid, postitajaid ja neid, kes siia ikka ja jälle tagasi tulevad. Smile
InDemand, tahtsingi oma küsimustega provotseerida kasutajaid mõtlema, et foorumi tase ja kliima ongi nende teha, mitte oodata, kuni moded asja paika panevad. Modereerimine on ju ka ainult modereerimine. Tõesti on siin õhk elektrit täis. Võib-olla tuleb põhjusi otsida kogu meie elu ja maailma puntrasolekust, sest sellist kindlust tuleviku suhtes, nagu oli 4-5 aastat ja rohkem tagasi, praegu lihtsalt pole enam. Ja kandubki elu ka foorumisse. Lihtne! Võib-olla peab sellega kohanema? Ei tea....
Koostöö viib edasi.
Veidi sisevaatlust ja veidi rohkem mõistvust ja asi võtab täitsa kobeda suuna.

Enamus meist on neid näinud, paljud meist on nendega suhelnud, mõned meist on isegi nendega korduvalt tegemist teinud. Kõige selle juures ei tohiks olla inimestel üldse vajadustki alustada oma arutelu nendel teemadel "minu arust nad on olemas" või "minu arust neid ei ole olemas"

Umbes sarnane skisofreeniline olukord nagu tekiks siis kui inimesed, kes pole kunagi välismaal käinud, alustavad vestlust avaldusega "mina usun, et välismaad pole olemas"

Seega kuidas sellise olukorra suhtes luua tingimuslik alus aruteludeks? Kuidas anda juba eos mõista, et olemas või mitte ie ole enam küsimus, küsimus on pigem juba sealt edasi suunav kuna nad on olemas, usud sa neisse või mitte.
Kelle jaoks ei ole küsimus, kelle jaoks on...
Või tahad koguni teiste eest millegi olemasolu või mitte-olemasolu küsimust ära otsustada?
iga inimene usub seda mida tahab . Inimesi on erinevaid osad on kes usuvad et vaimud on olemas ja on neid ei ole olemas . .mina usun et nad on olemas ja neid ka näinud mina arvan et on olemas
Nielander... minu ütelus oli pigem selle kohta, et enamus neist, kes tunnevad sügavat vajadust oma uskumist kuulutada, olgu ta siis positiivne või negatiivne, ei ole mitte kunagi uurinud selle uskumuse tausta. Näiteks võiks alustada kasvõi sellestsamast väikesest ülesandest, et teeks selgeks, mis vahe on tähenduslikult vaimul, tondil ja kummitusel...
(04-04-2011, 21:36 )Celtic Kirjutas: Enamus meist on neid näinud, paljud meist on nendega suhelnud, mõned meist on isegi nendega korduvalt tegemist teinud. Kõige selle juures ei tohiks olla inimestel üldse vajadustki alustada oma arutelu nendel teemadel "minu arust nad on olemas" või "minu arust neid ei ole olemas"

Aga sa ju ise oled praegu oma arutelu just sellise soovimatu "minu arust on nad olemas" mõttega alustanud. Mitte küll sellises sõnastuses, aga põhimõte jääb samaks...

Kuigi mõnes mõttes olen sinuga nõus - usku ja arvamusi pole vaja väga kõva häälega kuulutada. Keegi ei saa targemaks sellest, kui keegi tuleb ja ütleb, et ta usub või ei usu...

Vastavalt isiklikule tähtsuse järjestusele sõnastaksin oma seisukoha nende olemasolu kohta järgmiselt: Ma ei tea, et nad on olemas; ma arvan, et neid ei ole olemas; (ja usu jätan asjast üldse välja, kuna üritan võimalikult vähe uskuda, võimalikult palju teada ja minimaalselt arvata).
Äkki sa, Celtic, lahendad selle enda püstitatud ülesande siin ise ära? Kes nad siis on?
Vaim=
Tont=
Kummitus=

Kõik väited on minu meelest õiged - Usun, et nad on olemas. Arvan, et nad on olemas. Tean, et nad on olemas. Millalgi arvasin, ühel hetkel veendusin ja jäin uskuma, nüüd kokkuvõttes tean.

Minagi olen kellegagi kohtunud, mitmel korral, erinevates paikades ja aegadel.
Aga kellega ma kohtusin, seda ma tõepoolest ei tea. Kas see ongi tähtis.
(04-04-2011, 22:31 )ykskuukiir Kirjutas: Äkki sa, Celtic, lahendad selle enda püstitatud ülesande siin ise ära? Kes nad siis on?
Vaim=
Tont=
Kummitus=

Kõik väited on minu meelest õiged - Usun, et nad on olemas. Arvan, et nad on olemas. Tean, et nad on olemas. Millalgi arvasin, ühel hetkel veendusin ja jäin uskuma, nüüd kokkuvõttes tean.

Minagi olen kellegagi kohtunud, mitmel korral, erinevates paikades ja aegadel.
Aga kellega ma kohtusin, seda ma tõepoolest ei tea. Kas see ongi tähtis.
Sellest on siin kusagil isegi räägitud... oo ma otsin!
Jah, erinevates teemades erinevatest tegelastest...

hing - inimese olemus
vaim - inimese teadmised
vaim - jälle? ok seekord siis tolle kummituse võtmes. vaata järgmist punkti.
kummitus - lahkunu energeetilise mustri kordamine looduse ja keskkonnategurite poolt
poltergeist - kontrollimatu mürgeldajavaim, tavaliselt siia ilma tiritud puberastist närvitseva tüdruku poolt
luupainaja - astraalolend, siia ilma sattunud läbi ettevalmistamata astraalrännaku
kodukäija - vaata kummitus

Tont tuleneb Saaremaalt, kus selle nimega kutsuti vanapaganat ennast. Mandri peale levinuna hakati tontideks kutsuma aga üldse kõiksugu "põrguelanikke," tondid elasid juttude järgi metsas ja üritasid inimesi oma lõksudesse meelitada. Lapsi hirmutati tontidega, sest tondid pidavat inimesi sööma. Saarlaste tont oli küll tot, ent sellestsamast nimetusest meie tont pärinebki.

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 53
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...