31-03-2011, 22:10
Läks ja laulis... ja et mitte enda ukse tagant vihavahus nõretavat koltsi südaööl näha verist vendetat vandumas, peaks vist mainima, et otsus oli kollektiivne...
Vaidleme ja kakleme terviseks [muud teemad läbust puhtaks]
|
31-03-2011, 22:10
Läks ja laulis... ja et mitte enda ukse tagant vihavahus nõretavat koltsi südaööl näha verist vendetat vandumas, peaks vist mainima, et otsus oli kollektiivne...
31-03-2011, 22:13
31-03-2011, 22:16
Nääh... ma loodan selle peale, et ta 100 kildiga rappa paneb.
31-03-2011, 22:23
(31-03-2011, 22:09 )InDemand Kirjutas: Dr. Kolts sai mõneks ajaks foorumist bänni, et mõelda asjade-elu üle järele (kui ta just uue kasutajana ei ilmu).Kui mõneks ajaks? Bänn peaks olema ajaliselt vähemalt sama pikk, nagu ta siin terroriseerinud on. Ja see on tema ilmumisest foorumisse alates. Tuletage meelde! Ja kõik need segadused on olnud tänu temale. Ka Loogiku bänn. Sellist kasutajat, kes niivõrd palju on foorumit häbistanud ja teisi kasutajaid solvanud, ei lubaks mina küll enam kunagi tagasi. Tegemist pole siiski enam pubekaga.
31-03-2011, 22:26
(31-03-2011, 22:19 )Müstik Kirjutas: Nielander, aga sa oledki ju dr. Koltsist vaimselt madalamal asetsev inimene. Just Müstik - meil siin on veel enamusel kasvamise ruumi aga sellel isikul tundub lagi käes olevat ja see hirmutab servast.
31-03-2011, 22:29
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2011, 22:30 ja muutjaks oli ykskuukiir.)
Peeglike - peeglike, seina peal...
(31-03-2011, 22:19 )Müstik Kirjutas: P.S. Doktor Kolts ei olegi nii labase käitumisega inimestega suhtlemisest huvitatud. Armas Müstik! Labase käitumise eest dr.Kolts ju bänni saigi. Kuna peategelane on läinud, siis teemal "Dr.Kolts" ehk ei ole mõtet enam pikemalt peatuda. Või siiski? Parafenomen?
31-03-2011, 22:29
(31-03-2011, 22:19 )Müstik Kirjutas: Nielander, aga sa oledki ju dr. Koltsist vaimselt madalamal asetsev inimene.Vastupidi. Mina varem pidasin Levist ja Nielanderit paadunud skeptikuteks, kes vaidlevad vaidlemise pärast, aga Häädemeeste teemas olid need kaks meest ühed viisakamad ja vaoshoitumad. Müts maha selle eest! Kui sa arvad, et oled silmi rohkem lahti saanud, siis äkki on see hoopis sellest, et üha kindlamalt see rasvane juhe su kuklasse kinnitub? Loodan, et suureks kasvamise üleskutse kehtib su enda kohta ka? Kui labasest käitumisest rääkida, siis üks selge mõistuse ja heade kommetega doktor selliseid lapsikusi ja ähvardusi teisitimõtlejatele ikka ei saada.
31-03-2011, 22:34
(31-03-2011, 22:23 )Maakas Kirjutas:(31-03-2011, 22:09 )InDemand Kirjutas: Dr. Kolts sai mõneks ajaks foorumist bänni, et mõelda asjade-elu üle järele (kui ta just uue kasutajana ei ilmu).Kui mõneks ajaks? Mina polnud bänner, olin sõnumitooja. Eks minust kõrgemad jõud vaatavad nimekirjast, kui paha poiss Kolts olnud on ja otsustavad selle järgi. ![]()
31-03-2011, 22:35
(31-03-2011, 22:29 )Jõhvikas Kirjutas: Kui labasest käitumisest rääkida, siis üks selge mõistuse ja heade kommetega doktor selliseid lapsikusi ja ähvardusi teisitimõtlejatele ikka ei saada. See oligi asi mis mind sügavalt hämmastas - kui uskuda Võsa saadet sisi tegu ju Eesti haridussüsteemi supertootega. Kraadid käes ja puha aga ega vist ilmaasjata pole käigus vanarahva tarkus: Püünelt hullarisse on ainult lühike samm.
31-03-2011, 22:38
Müstik! Ära kunagi võta kommenteerida teiste inimeste vaimset arengut, sest me keegi ei tea, mis suuna meie enda areng võib võtta!
PS. Selline komme oli muide ka Dr. Koltsil.
31-03-2011, 22:39
(31-03-2011, 22:19 )Müstik Kirjutas: Nielander, aga sa oledki ju dr. Koltsist vaimselt madalamal asetsev inimene. Tohohh...või kohe vaimselt madalam asetsev inimene? Või kumba definitsiooni "vaimsele" sa siinkohal omistad - spirituaalne vaimsus või intelligentne vaimsus? Nii või teisiti on selliste väidete tegemine pisut üleolev käitumine... Ma ei nimetaks ennast sugugi kalgiks inimeseks. Võib olla küll foorumis võib selline mulje jääda, kuna suhtun arutlustesse väga tõsiselt ning hoidun kõigest väest emotsioonide segamisest teemasse(kuigi alati see ei õnnestu). Seevastu näib, et Dr. Koltsil ning sinul taoline püüdlus puudub... Paar posti tagasi räägiti ka vist Dr. Koltsi motiividest. Igatahes siis kui Häädemeeste UFO teema veel "kuum" oli küsisin Dr. Koltsilt privaatkirjas, et kas tema kavandatav kodulehekülg "materjalidega" tuleb tasuline või tasuta. Vastuseks sain, et "Ma ei ole veel otsustanud, kas internetilehekülg tuleb tasuline või mitte.". Mina lugesin sellisest lauseehitusest igatahes välja selle, et ju siis tuleb ikka tasuline. Seega motiiv kuulsust koguda ning igal mõeldaval viisil oma "avastusi" ja "kokkusattumusi" promoda ja kaitsta on tal minu silmis raha näol olemas. Ja ma arvan, et me kõik teame, et raha on üks tugev motivaator ja vähemasti sama tugev korrumptant... Ütle nüüd ausalt Müstik: Kas sa oleksid nõus Dr. Koltsi kodulehelt raha eest tema jäädvustatud materjale alla laadima?
31-03-2011, 22:45
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2011, 22:51 ja muutjaks oli Nielander.)
Sa vastasid küsimusele küsimusega...
Mis küll sellest välja võib lugeda(retooriliselt)...
31-03-2011, 23:18
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2011, 23:24 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
Lühike küsimus, lühike vastus.
Et siis kas JAH või EI Kas Müstikule oleks vaja nädalast sundpuhkust? Mina annan ... hääle.
31-03-2011, 23:19
(Seda postitust muudeti viimati: 31-03-2011, 23:20 ja muutjaks oli Thorondor.)
Sina ei hääleta. Igaüks jäägu oma liistude juurde.
31-03-2011, 23:20
(31-03-2011, 23:06 )Müstik Kirjutas: Ja kas te seda mäletate veel mis jama te ise kõik Häädemeeste teemas kokku kirjutasite?Kes meie? Exu ja mina? Exu oli ka üks viisakamaid ja mina hoopis kaitsesin Koltsi. Aga kui julgesin oma seisukohti täna ses osas muuta ja teda Ilole ja Celticule saadetud labaste erakirjade eest hurjutasin, siis mutus doktorihärra korraga püromaaniks ja soovis mind elusast peast põletada. Müstik, mis sa õige arvad inimesest, kelle kallal kasutatakse vägivalda? Ta on ohver ja kannataja, onju!? Aga kui see sama ohver siis ise teisi peksab, kes on ta siis? Ikka ohver? Kas see, kui sind pekstakse, annab õiguse teisi samaga kohelda?
01-04-2011, 00:12
Härra pildistajale oli vihjeid antud. Mind alati hämmastavad meie oma "teistpoolsete" naljad. Ütle veel et seal nalja ei mõisteta.
Suht arusaamatu oli alguses see laeva radari jama. Tegemist on arvutustehnilise süsteemiga, lisaks meie "vihmavari" olulisel põhjusel muudab GPS asukohta. Põhiliselt juhtub see merel. Nähtud merel kuidas asukoht liigub 40 m. Aga noh hiljem selgus et .... väike nali tema kulul. Loodame et härra pildistajat ei leita kuskil Kihnus paadist, ühes käes kaart ja teises fotokas ning ta ikka paraneb kuremäest ja imelistest õigeusu portaalidest. "Õige hõlma ei hakka keegi- Siniallika vanasõna"
01-04-2011, 00:14
Mnjah. Oled sa ise üldse Kuremäel käinud?
01-04-2011, 01:24
Ikka. Nii oleks tahtnud varvarat ja muid oksanasid pepust pigistada. Aga ma olen viisakas inimene. Ja ma oma käsi igaühe pigistamiseks ka ei kurna. Ma ikka omasid pigistan.
01-04-2011, 06:03
(31-03-2011, 23:06 )Müstik Kirjutas:(31-03-2011, 22:35 )excubitoris Kirjutas:(31-03-2011, 22:29 )Jõhvikas Kirjutas: Kui labasest käitumisest rääkida, siis üks selge mõistuse ja heade kommetega doktor selliseid lapsikusi ja ähvardusi teisitimõtlejatele ikka ei saada. Sa võid loomulikult tuua oma "tõestused" sellest millist jama ma Häädemeeste teemas kirjutasin ja kuidas ma kambakat orgunnisin sinu armsa Koltsi vastu, kuid pigem oli seal see - vaadates videoid veendusin, et mull on suurem kui seda väärt on. Palulusin paar korda temalt ka paremat materjali mis pidavat olema, kuid seda ei pakutud. See järel loobusin sisuliselt seal sõna võtmast ja seda kuni eilse päevani kui see Kolts asus isiklikke ja avalikke ründamisi sooritama foorumi kasutajate suhtes. Muud minu seisukohad foorumis kirjas. Kahju on ka, et sina oled üle võtmas Koltsi stiili aga loodetavasti saad ehk asjast üle - veel.
01-04-2011, 07:49
Müstik, sa oled kadumaläinud talent meie parteidele! Kes tahab õppida, kuidas sõnu väänata ja lauseid kontekstist välja noppida, pöördugu Müstiku poole. Tunnustamisväärt oskus!
![]()
01-04-2011, 07:53
Lihtsalt tähelepanek - iga teatud aja järgi lähevad mõned naised oma jutuga väga rappa.
Rohkem ei viitsi vaielda sellel mõttetul teemal - loe kainelt oma postitusi ja pea silmas, et mitte iga üks kes taevas vilkuvaid tulukesi näeb ei ole prohvet kelle nimel dzotile viskuda.
01-04-2011, 08:12
Ikka ja jälle te unustate ära, et ma ise nägin UFO-sid 11 aastat tagasi Häädemeestel.
Ja imestasin juba samakaua aega, et miks küll keegi teine neid seal ei näe. Kui keegi vassib, siis on see hr.Volke. Alguses ta nimelt rääkis, et UFO-sid on Häädemeestel nähtud üle 30 aasta, nüüd oli ajalehes artikkel, kus ta pidas vajalikuks öelda, et üle 50 aasta. Selle prohveti jura tõi sisse Celtic. Aga VS lubas kindlalt, et kui ilmad soojemaks lähevad, siis ta läheb ise Häädemeestele kohale ja uurib asja... Fakt on see, et UFO-d seal on ja neid saab nii pildistada kui filmida peaaegu iga päev. Aga kui inimestel huvi seletamatute asjade uurimise ja oma silmaga nägemise üle puudub, siis ei saa mina sinna küll midagi parata.
01-04-2011, 08:42
UFOsi on terve maailm täis - Arktikast kuni Antarktikani - see aga EI tähenda, et vilkuv tuluke horisondil on UFO.
01-04-2011, 08:47
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2011, 09:25 ja muutjaks oli VironShaman.)
UFODe pildistamine pole sugugi ohutu tegevus, esiteks nägija jaoks on nad pildil kuid teiste jaoks pole midagi näha, samas saavad pildi kaudu tulla tuppa ja tegutseda. Ei maksa arvata, et nad rumalamad on kui meie kehast väljas kolajad nõiad.
Seega on kaks reeglit, ühe reisi ajal ei külastata üle ühe seltskonna, sest paratamatult saab iga huvitundja endale niidikese nende vastu huvitundmise pärast külge ja nad tulevad kaasa, kui nüüd järgmisesse kohta minna, tuleb erinevate vahel konflikt, mida oleks targem vältida. Ja teiseks tundub, et Häädemeeste seltskond mõjub psüühikale üsna laastavalt nii et ettevaatust, eriti pildistamise ja filmimisega, meil kõigil tuleb siin elada igapäevaelu neis seostes mis meid toidavad ja katavad, kui suhtlemise tulemusel võõrastega meist jääb imeliku inimese mulje meid ümbritsevatele inimestele, siis tähendab see meie igapäevase toimetuleku olulist halvenemist, kuigi võib olla endal võib missioonitunne tekkida. Me loeme ju üldjuhul veidrikeks paarikaupa tänavatel ja uste taga koputavaid jehoovatunnistajaid kuid tänu mentaalsele viirusele (juhtmele) nad ise peavad end inimeste päästjateks saatana käest. Vaadata võib rahumeeli, mõne päevaga kaob seos ära kui pilte koju ei vii. Pole eriti mõnus elada paigas, kus õhk paks erinevatest teistest, eriti magamistoas, omal kogetud teema.
01-04-2011, 08:54
Võidab see, kes teisele vähem kehvasti ütleb. Müstik, sul ei ole siin midagi viriseda, et sulle pahasti öeldi, ise enne samamoodi diagnoose pannes. Selle nimi on silmakirjalikkus.
Veel ebakohaseid süüdistusi. - Keskeakriisi diagnoosimine - Süüdistus alusetus kallaletungis - Alusetu plagiaatorluse süüdistus - Vaimselt madalad inimesed - Personal muudab naljapärast lauseid - Ei mäletata, et sa kirjutasid kunagi lapsepõlve mälestustest. Ise ei mäleta endagi juttu. Aga see ei takista teisi süüdistamast. - Kui tehakse ette heide, siis on alati kuskil mujal keegi teine milleski muus süüdi, et tähelepanu kõrvale juhtida. Isegi kui siililegi selge, kes süüdi oli. Ehk siis kaaskasutajate väga rumalaks pidamine. Samal ajal räägib excubitoris päevadest. Ei ole ka ilus. Ilmselt peame excubtorisele keskenduma nüüd siin teemas, sest tegelikult ei ole üldse asi sinus Müstik? |
Võimalikud seotud teemad... | |||||
Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
Võõrkeelsed teemad | Päikeseinsener | 9 | 5,217 |
03-07-2011, 01:20 Viimane postitus: Thorondor |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
3 külali(st)ne |