Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Imelik kogemus
Kaks kuud tagasi kohtasin ma koolis üht poissi, kellega olen samas koolis kaheksa aastat käinud, kuid ma polnud teda enne kunagi märganud. Ühel päeval, suvalisel hetkel ma märkasin teda ja mõtlesin talle, siis paar tundi ei mõelnud ja kodus läksid jälle mõtted tema peale.. sellest ajast saati mõtlengi ma ainult talle. Kuid ma mõtlen, et miks just lihtsalt ühel hetkel ta mulle silma jäi? Mul on selline tunne, et ma pole teda enne kordagi koolis märganud, kuigi kunagi ammuammu oleme suhelnud.
See ei ole mingi mure, umbes et olen armunud ja nüüd tahaks abi jne.. mind lihtsalt huvitab, et miks ma teda enne selle kaheksa aasta jooksul polnud märganud ja suvalisel hetkel mulle silma jäi?
Vasta
Kevadet on õhus - siin pole midagi imelikku - sinus ärkab NAINE.
Tere tulemast foorumisse ja usun, et foorumi tüdrukud (näiteks Pisiingliito) oskavad sind paremini valgustada Smile
Vasta
Äkki sellepärast, et olid valmis teda nägema? See võib kõlada täiesti ebaloogiliselt, kuid kõik oleneb ju su enda arengust, jne..
Vasta
Väga veider. Sernud poiss ärkas kirstus üles, palus juua ja suri jälle?
Või oli tegemist mingi tõsise narkolepsia hooga, kus nii mõnigi inimene, kes lihtsalt ei suuda ennast liigutada on surnuks tunnistatud ja tahetud maha matta.
http://www.elu24.ee/868794/surnud-poiss-...alus-vett/
Vasta
Trax, kas sa tead mis on narkolepsia?
Vasta
Jah, tean küll.
See on haigus, kui inimene vajub lihtsalt kokku, ega suuda ennast liigutada... Mõningatel juhtudel on hoog nii tugev, et inimene on surnuks tunnistatud ja surnukuuri viidud või lahkamisele, kus inimesed siis kui veab, ennast õigel ajal jälle liigutama suudavad hakata ja kõige hullemast pääsevad.
Vasta
(07-06-2012, 18:20 )Trax Kirjutas: Jah, tean küll.
See on haigus, kui inimene vajub lihtsalt kokku, ega suuda ennast liigutada... Mõningatel juhtudel on hoog nii tugev, et inimene on surnuks tunnistatud ja surnukuuri viidud või lahkamisele, kus inimesed siis kui veab, ennast õigel ajal jälle liigutama suudavad hakata ja kõige hullemast pääsevad.

Jaa, üks pisike võimalus paljude hulgast. Kunagi nägin dokfilmi, kus narkolepsikud olid teemaks. Üks vanem mees võis sedasi nädalaid magada... Päris uskumatu, aga nii see oli. Ei mäleta kahjuks, kas ja kuidas teda toideti jne.

Samas usun, et hoolimata sügavast unest peaksid mingid elutegevuse märgid ikka olema. Pulss näiteks.
Vasta
See millest sina räägid, seda nimetatakse
kliiniliseks surmaks.
Vasta
Neiu heitis aprillis magama ja ärkas juunis

Britte hämmastab teismeline koolitüdruk, kes magas maha oma eksamid - sõna otseses mõttes. Aprillikuus uinunud neiu ärkas pikast unest alles möödunud nädalal.

15-aastane tüdruk kannatab haruldase neuroloogilise häire käes, mille tõttu ta magab kuude kaupa ühtejutti, kirjutab The Sun. Maailmas põeb seda vaid tuhatkond inimest.

Viimane, kaks kuud väldanud unetsükkel, mille jooksul neiu jõudis maha magada üheksa koolieksamit, olnud aga rekordiline. Kui neiu on unetsüklisse langenud, magab ta 20 tundi päevas, vaid paar korda "ärkab" ta transilaadses seisundis, et minna jooma või WC-sse.

Tsüklist välja tulles tunduvat neiule, et on eelmisel päeval magama läinud ja hommikul ärganud, vahepeal möödunud nädalatest või kuudest polevat tal aimugi.

Tüdruk haigestus aasta eest ja mingit ravi kummalisele tõvele paraku ei ole, sellest on võimalik vaid välja kasvada.

Allikas: Õhtuleht
Vasta
Veel tuduvaid kaunitare

The 'Sleeping Beauty'

Спящих красавиц врачи не могут вылечить
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Imelik side Vesuuv 4 2,377 27-10-2012, 19:49
Viimane postitus: Vesuuv
  Imelik asi pildiga. Pilvik 6 3,469 26-04-2010, 21:11
Viimane postitus: dreamcatcher