Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lugu Pealtnägijas: Risti tänava poltergeist
http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=105166
Vaatasin just seda pealtnägija poltergeisti asja. Too naine räägib, et tunneb seda kedagi endaga olevat, sest ta tunneb kuuma, vahel külma. Nagu midagi kuuma vajuks peale. Ei tahaks uskuda, et see alati ja ainult halba tähendab, sest olen seda isegi kogenud, eeskätt ööseti. Mitte niisama, aga siis kui satun mingi mõtte või mõtteaine peale, mis "midagi seest liigutab". Aga see möödub, õnneks Smile
Ma sügavalt kahtlen selles, et endine abikaasa tahab vabandada - kägistamine ei ole ikkagi vabandamine.
Vasta
Nägin seda, see oli väga ammu. Oli päris õudne osa, kui perekond sõi ja kaameramees käis tubades ringi , lendas king täiest kaamera eest, läbi. Muidu oli huvitav , olin väike siis ja ei julgend magama minna .
Vasta
No see kingalendamine oli tolle saate kõige naljakam osa.
Filmimehed räägivad elutoas, korraga lendab koridorist king mööda. Alguspunkt esikust.
Filmimehed lähevad siis uurima, esiku kõrval köögis teevad kaks juhmi näoga meest ruttu endale asjalikud näod pähe: "Ei meie ei ole midagi näinud ja teinud, näete ise et niisama istume ja suitsetame".
Ma võin oma püksid ära süüa, et nood tondid seda kinga loopisidki.
Asjale lisas minu mäletamist mööda absurdsust seegi, et filmimeestel ei õnnestunud ühtegi paranormaalset asja seal jäädvustada, kui asi hakkas juba igavaks minema, tegi intervjueeritav kingalendamisest juttu- ja võta näpust, nagu tellitult...
Kes suudab selle arhiivist üles leida, veendub isegi.

Aga no oma 5 mini kuulsust sai see pere kindlasti.
Vasta
Meenub, et kunagi sai seda vaadatud teatud ootusärevusega. Paraku asjad ei klappinud ja jäi tugev tunne, et
Kersna`t ja tema võttemeeskonda üritati haneks tõmmata. Loomulikult, rahvast väga huvitab poltergeisti
teema, aga olgem ausad, tuleks kodutöö eelnevalt ära teha. See pererahva nigel "näitlejatöö" lausa torkas silma!
Oli sellega kuidas oli, aga peale saate vaatamist ma muutusin skeptiliseks igasuguste poltergeistide suhtes.
Minu eriliseks lemmikuks on"Haunting" eelkõige inimloomuse jälgimise kaudu,... see peaks olema lausa kohustuslik
õppefilm kõigile para-huvilistele! Ohh jah, poltergeist on nagu inimene - käib vahepeal sital.
Vasta
ERR lehel on Tallinna Risti tänava poltergeisti lugu(2004. a) nüüd jalle vähemalt mingi aeg (nädalake?) uuesti vaadatav: https://jupiter.err.ee/1608523826/vahur-kersna-40-60

Võimas poltergeist tõesti. Peaaegu viis kuud möllas, pärast iga tondipüüdja katset läks järjest hullemaks, eriti hulluks läks jumalasõna ja püha vee peale. Seal taga oli pere surnud vanaema, kes polnud rahul vanadekodusse paigutamisega, ei meeldinud talle surnuaed, kuhu oli maetud, ning ta igatses oma ammulahutatud eksmeest. Energiat sai nagu tavaliselt taolistel juhtumitel, teismelise käest.  Too ise aga ei tundnud midagi, et oleks energiat võetud. Kaadrisse jäi ükskord lendav king, kuid valvekaamerate eest ta end siiski peitis.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Narva kummitus, tõestisündinud lugu bv206 24 16,611 31-01-2018, 00:16
Viimane postitus: mees 35
  Poltergeist (?) Lasair 51 21,619 08-02-2013, 20:47
Viimane postitus: Ghaffa
  Minu lugu triinu27 2 3,307 03-11-2011, 18:50
Viimane postitus: TonyZimmer
  Poltergeist. SataNisT 1 3,486 23-10-2011, 16:40
Viimane postitus: Mannu
  poltergeist või kummitus mu tüdruku majas tiit212 6 5,628 07-04-2011, 20:06