Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lugu Pealtnägijas: Risti tänava poltergeist
minuarust oli see nii et see pere kes seal elab tõi ta enda korterisse alguses kuid siis tahtis viia ta nagu vanadekodusse ja ta ei tahtnud minna ja vanadekodus ta suri.sellepärast ta kummitabki et maksta neile kätte et nad ta sinna vanadekodusse viisid.
Vasta
aga võibolla kutsusid kummitusi väljaSmile
ja ei saatnud tagasi
Vasta
See oli tõsiselt huvitav vaatamiseks. Ema tahtis pidevalt ära pöörata, mina ei lubanud. Selline asi on tõesti huvitav vaatamaks. See kinga lendamine oli põnev. Enda koju küll midagi sellist ei tahaks Smile
Vasta
pealtnägijas oli selle niiöelda nende pere kummituse nimi mingi helene või mingi h tähega
Vasta
kes ütleks kust saaks seda netist tõmmata.
Vasta
Poltergeist on inimese enda mõtted. Ühest saatest, kunagi ammu, kuulsin, et üks mees oli mõttejõul kogemata diivani põlema pannud ning hiljem paanikas politseisse helistanud. Ta oli mõttejõul nugadega loopinud ja muid lollusi teinud. Väga palju energiat. Kui osata seda juhtida, saab võimsaid asju korraldada.
Vasta
Ma sain üleeile laagris tuttavaks ühe tüdrukuga,kes rääkis,et tegelikult seal pole poltergeisti.
Ta ütles,et see tüdruk,kes seal elab,on ta klassiõde ja ta on seal korteris palju öösel olnud ja ta pole seal midagi näinud ega kuulnud.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: ChillDevil-
Ma sain üleeile laagris tuttavaks ühe tüdrukuga,kes rääkis,et tegelikult seal pole poltergeisti. Ta ütles,et see tüdruk,kes seal elab,on ta klassiõde ja ta on seal korteris palju öösel olnud ja ta pole seal midagi näinud ega kuulnud.
Kade kindlasti sõbrantsi peale, et tollel on poltergeist aga temal mitte, seepärast nii räägibki!
Vasta
See tibi läheb see aasta 9 klassi. Ma käin taga ühes koolis.
Paljud ütlevad et ta valetab hästi ja palju.Mina teda ei tea nii et jah. Ma kahjuks neid osi ei näind.
Vasta
jube ikka
aga igastahes tahaks ka seda videot näha et naq äkki kui kellegil on seda siis võiks öelda ^^
Vasta
Mõne minuti pärast peaks Pealnägijas üht uut poltergaisti juhtumit näitama. Või midagi sarnast....

[Muudetud: 21-4-2010 Tom]
Vasta
Tänane lugu ei tundunud eriti usutav. Ju on see narkoos memmekesele natuke liiga tugevalt mõjunud...samas, ei tea kah...
Vasta
tänane lugu pealtnägijas polnud mingi poltergeist, vaid luupainaja ja sellest võivad jutustada vaid need kes seda
ise füüsiliselt kord tundnud on ka kõige suuremad skeptikud hakkavad seda uskuma kui seda ise tunnevad.
Vasta
Väga hea lugu oli. Sama struktuuri on see aasta plahvatuslikult ette tulnud.
Kuid nagu näha, et oska suurt keegi kuidagi otseselt aidata. Vaimude väljaajamisest pole tolku, posijad on asja ainult hullemaks teinud, kirikupapp ei oska purgile kaant peale panna, shamaanid kehitavad õlgu, medikamentidest pole abi olnud, psühholoogki ei oska millestki kinni haarata ...

Parim nõu, mida on öeldud, on et "elukaaslast vaja". Mõni nõid ütleb veidi labasemalt -n*ssi vaja Smile

Kuid ega siin nalja pole.... Kellelgi mõni hea mõte soovituseks, andke teada!

[Muudetud: 22-4-2010 Tom]
Vasta
Ajee, õigel hetkel juhtusin siia lugema. Täna 40 mintsa pärast on kordus. Smile1
Vasta
See vanamemme lugu võiks ju käia kategooriasse "keegi tuli minuga kaasa". Aga rõhutan, et ainult VÕIKS. Sest lugu algas mingist paari aasta tagusest ajahetkest, mitte ei ole seal korteris aastakümneid kahtlaseid asju toimunud.

Kui see naine on käinud mingis "kahtlases-ohtlikus" kohas enne kui luupainaja (nimetaksin ka seda niimoodi) temaga "koos elama" hakkas, siis võiks seda kaasatulemise varianti tõsisemalt kaaluda. Või tuli mingi esemega kaasa. Vb saaks lahti niimoodi, et läheks tagasi kohta kust "kaaslane" saadud ja mingi loitsu vms sellisega koha v eseme külge tagasi köita.

Aga see kõik ainult oletus-oletus-oletus...
Vasta
Ok, vaatasin nüüd ka selle Pealtnägija osa ära. Ja peab ütlema, et olen suht šokeeritud. Ja mitte vanamemme loost, sest mulle tundub, et tema puhul on tegemist mingi tervisehädaga (ära surevad käed, kuumahood jne. aknatagust tüüpi nägi ilmselt negatiivis - silme ette rippuma jäänud pilt), vaid sellest esimesest, kus juttu Hr. Zerelist. Ma nimelt tean seda meest, aga ma ei teadnud enne seda saadet ta nime ja mul oli vaid aimdus, et temaga pole kõik päris korras. Ja mis kõige imelikum - ma tean kaudselt ka seda meest, kes tema pärast enesetapu tegi (Hr. Rebane), aga ma ei teanud, et tema õnnetus saatuses Zerel kaudselt süüdi on või et too teda üldse tundis.
Kokkuvõttes sai mu jaoks lahenduse asi, mis mind juba aastaid oli painanud ja seda täiesti ootamatult. Väga, väga, väga veider...
Vasta
Vaatasin ka selle saate kordust. Tänud Mugenile meeldetuletuse eest!
Mõtlesin ise variandile, et vanaproua tõi kalmistult midagi kaasa, kas siis mõne lillevaasi või küünlajala või midagi muud, mis sinna enam ei kõlvanud. Ta peaks selle ära viskama või maa sisse matma. Ka tundus ainuüksi telerist vaadates, et energia seal korteris õigesti ei liigu. Seal tuleks feng shuid rakendada ja küllap see painaja siis kaob!
Samuti on omamoodi koorem ju seegi, kui käid ühte ja samasse hauda maetud abikaasade kalmul. Ühe vaim tal nüüd igatahes turjal istub. Teine käib aknal nägusid tegemas.
Siit moraal: ärge kunagi endisi abikaasasid samale hauaplatsile matke ja parem kui üldse eraldi kalmistutele.

[Muudetud: 22-4-2010 Müstik]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Mugen
... Ja mitte vanamemme loost, sest mulle tundub, et tema puhul on tegemist mingi tervisehädaga (ära surevad käed, kuumahood jne. aknatagust tüüpi nägi ilmselt negatiivis - silme ette rippuma jäänud pilt), ...
Mõlema kombinatsioon võib olla. Tervisehäda (= nõrgenenud "energeetiline immuunsus") lubas tundma hakata nähtuseid, mis tavalise, terve ja tugeva organismi poolt märkamist ei leia. Ja samas võib vaadata asja selle külje pealt, et mingi haigus ise võtab vanamemme ajus sellise tüütu "olendi" kuju. Loodusrahvad tavatsesid kujutada haigusi nö haigusvaimudena.

Ja lisaksin veel, et see vanamemm oli harukordselt ILUS vana inimene. Osadel vanadel on näkku kirjutatud valu, kibestumus, labasus, midaiganes, aga tema nägu oli nagu süüta lapsukesel.

Asjaolu, et ta laskis oma kaks eksmeest ühte hauda matta (!) jäi mul saadet vaadates kahe silma vahele - kas tõesti? Igatahes annab see aimu päris huvitavast mõttemaailmast, mis tema peas võib olla. See pole halvasti mõeldud minu poolt.
Vasta
lugu usun küll, aga selle pendeldaja jura küll mitte. Pealtnägija tiim on kah selles asjas küüniline.
Vasta
Tõene on Müstiku väide, et vanamoor kahmas surnuaiast mingi sinna kuuluva eseme koju kaasa.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Wilholmensis
Tõene on Müstiku väide, et vanamoor kahmas surnuaiast mingi sinna kuuluva eseme koju kaasa.
Kust sa tead? Kas sulle tundub nii õige, või ütles see naine sulle (või kellelegi teisele), et tõi enne luupainajate algust surnuaialt mingi asja koju?
Vasta
Ma vaatasin ka seda saadet ja minule tuli info, et see on seotud kuidagi tema lapselapsega. Pärast seda kommenteeris lähedane ravitseja, et on ka memmekese juures käinud ja et sellel on kalduvus ennast sugulastele peale suruda. Ma tean, et vähemalt üks lapselaps tal on aga minule jäi mulje, et tegemist on sündimata hingega.

Ühesõnaga, sekkus oma tütre ellu, et see aborti teeks- see on minu loogika.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Orhidee93
aga igastahes tahaks ka seda videot näha et naq äkki kui kellegil on seda siis võiks öelda ^^

http://etv.err.ee/arhiiv.php?id=105166
Vasta
Alguseks ütleks et Risti tn. poltergeisti korteri peal elab mu sugulane. Nad rääkisid, et palju inimesi käis seda juhtumit uurimas, miski ei aidanud sinnamaani kuni tuli üks naine, viibis ÜKSINDA ruumis mõnda aega, ja pärast seda oli korras. Tüdrukul oli ka selles üksjagu "süüd" , ta saadeti mujale elama. Naaberkorteritele mingit mõju see poltergeist ei avaldanud. Aga see teine juhtum, arvatavasti vanainimese tervisehädad rohkem.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Narva kummitus, tõestisündinud lugu bv206 24 17,048 31-01-2018, 00:16
Viimane postitus: mees 35
  Poltergeist (?) Lasair 51 22,295 08-02-2013, 20:47
Viimane postitus: Ghaffa
  Minu lugu triinu27 2 3,367 03-11-2011, 18:50
Viimane postitus: TonyZimmer
  Poltergeist. SataNisT 1 3,539 23-10-2011, 16:40
Viimane postitus: Mannu
  poltergeist või kummitus mu tüdruku majas tiit212 6 5,730 07-04-2011, 20:06