•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 13
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mida tähendab "valgustunud"?
Pühendan lingi Q11 ja kõkidele vaimlejatele. No muidugi inglise keeles. Kui juba mina saan hakkama ,saate ka teie. Nagu rusikas silma auku.
Ehk leiavad siit end ka kõik egotapjad ja ,,kohalolu-meelerahu,, roosad mullitajad. Pugege jah mulli ,siis ei pea enam teistest ega maailmast hoolima. Mida pisemalt püütakse näidata ( teistele) oma egokest ,seda ilgem EGOIST neis on. Ja mida VÄNGEM kusagilt leitud filosoofia ,seda tühjem kõmin oma minas. See aga ongi üks suur ja roosa mull väljaspool elulisust ja vastutust. Süüdimatus ja küündimatus.
https://fractalenlightenment.com/43263/s...y-delusion
Ja kohe teine takka. Ei see pole multikulti vikerkaare ajupesu. See on inimlikkuse ja naiseliku aspekti lisamine patriarhaalsesse karbikesse. Juhin tähelepanu- tundide maht on sama suur kui MATEMAATIKAL. Tasakaal sündis kõige lodevamas riigis. Ju siis oli aeg.
https://perejakodu.delfi.ee/peresuhted/o...ep9qpTMfn8

Lasin peakolust läbi kõik hetkel meenuvad suured vaimugurud. No mitte ühtegi ei meenunud ,kes oleks tasakaaluvõimekuses. Ikka mehelik ja valguslik ühesuuna tunglemine kõigil. Ja nii on nad kõik äärmuslikud. Iga viimsegi fanatismi taha saab tõmmata võrdusmärgi......ja sellele asetada järgnema endalõhkari. Radikaalsus külvab alati kurja. Isegi kui inimene seda ise ei tunnista. Võibolla OSHO oleks mingitmoodi erand. Allahh agbar njueidz tuleb et valitseda.
Vasta
Ma Lokster olen niipalju kirjutanud ja Sa ikka loed mu jutust välja seda mida ise näha tahad.
Teen nüüd väga lühidalt, et Sullegi kohale jõuaks. (ära siis solvu jälle, niisama tögan)Smile
Esiteks – inimene (keha-mõistus) EI SAA Valgustuda.
Teiseks – Q11 EI OLE Valgustunu (Miks ei ole? Vaata esimest punkti)
Kolmandaks – egosurm ei tähenda automaatselt Valgustumist (Näiteks Sügavas Unes ego puudub)
Neljandaks – Valgustunu Ei ELA oma mullis, võib vabalt võtta aktiivselt igapäevaelust osa
Viiendaks – Valgustunul pole religiooni ja Ta ei usu midagi
Kuuendaks – Valgustunu tunneb kaasa kõikidele teistele nende illusiooni kannatuse tõttu
Seitsmendaks – Ükskõik kui palju „võimled“ Sa ei saa panna ennast Valgustuma

Sa Lokster kategoriseerid mind „kuskile püüdlejaks“. Selles Sa eksid.
No ma toon siia lihtsa näite ka...
Kujutame ette, et Lokster istub arvutitaha ja igavusest tahab jälle Q11-le lajatada. Kujutame ka ette, et ta kannab prille. Nii...Lokster hakkab juba kirjutama kui meenub, et prillid peaks ennem ette panema. Sirutab käe kuvari kõrvale kus need tal alati on, kuid seal on tühjus. Siis Lokster vaatab teise tuppa, sahtlitesse, voodialla, mustapesukasti, isegi WC-potti igaksjuhuks. Aga kuskil pole. „No mis pagana värk see siis on? „pobiseb ta pahuralt. Helistab isegi kahele sõbrale kellega koos eile saunas käidi ega nemad midagi ei tea. Nemadki ei tea.
Järsku turgatab Loksterile pähe, et metsas on ju Vana Tark, kes oskab kõikidele küsimustele vastuse anda. Kiiruga paneb riide ja tõttab välja. Pärast pikka otsingut hämaras metsas näeb kaugel lõkkekuma. „Jumal tänatud“ hingeldab väsinud ja higine Lokster „kohale jõudsin“
Aupaklikult ligineb, kummardab ja köhatab „Väga austatud Metsa Tark, mul oleks üks tähtis küsimus. Ehk oskate vastuse anda“
Sellepeale Vana Tark noogutab nõustumise märgiks.
„eee...asi on nimelt selles, et olen oma prillid ära kaotanud. No kuskil ei ole. Niiviisi ma ei saa parawebis Q11-le enam lajatada. Palun aidake. Kus need võiksid küll olla?“
Sellepeale avab Tark silmad ja lausub: „ Sa ei ole neid ära kaotanudki“
„Kuidas nii ?“ imestab Lokster
„Oled kõikjalt otsinud kaotatud asja, aga...“ jätkab Vana Tark „ Prillid on sul koguaeg ees olnud“
Lokster viib käe näo ette ja saab korraga aru....
Selline lihtne Valgustumise näide...Smile

Vasta
Viis punkti täna sulle. Lõpuks hakkasid kirjutama inimese moodi. Mina ei taha valgustuda muuseas. Ja ma kohe kindlasti ei käi ,,väljas,, midagi otsimas, kummardamas , palvetamas.........
Noh nimetame siis asja ,, terviklikuks ja täiuslikumaks avardumiseks nii vähema kui enama mõistes,,.
Valgus las jääda taevasse onaneerijatele.
P.s. seda näed sina ,et mina olen endas liiga egokindel. Ma kogu aeg kutsun üles arutlema , argumenteerima ja näiteid tooma. Ning olen korduvalt näidanud valmidust avalikult vabandada- kui keegi mu jutu ümber lükkab.

,,Avarduda,, saab KÕIK. Ka see, mida sina oled välja praakinud. Tahad näha ultraego, pöördu Arlichi poole. Tahad näha superkeha, pöördu planeedi poole.
Vasta
Aina süveneb arusaam ,et tõeline tulevik terendab ees ........istudes helesinise Delfi ees, mis tõde laotab-aru kaotab. Valgustumine tähendabi valguslikkust seal ,kuhu valgus on koondatud. Tänavalaternate alla, kesk sähvivaid reklaame , helesiniste ekraanide maailma ,kus vaid mugavalt õnnelikust kiirtarbida ning 5G -l lasta DNA-d ,,täiustada,, . Vist on tagumine aeg teede lahknemisel -end distantseerida ,, valgustujaist,, ning orienteeruda täiuslikuma, terviklikuma, hamoonilisema, mitteduaalsema avaruse suunale. Tee lõpeb. Ees on tarkuse kivi ja kolm rajakest edasi. Alla, üles või keskelt sirge seljaga edasi. Pimedus aga pureleb samuti seal ,kus hea veel hea on ja paha nii paha. Ballastist vabanemise aeg. Laske minna kõik ,kes teile head soovivad ( endale ihalevad ). Nende varjud on ,,halvaks,, läinud.
Vasta
anuma sisu on anuma pikendus igal pool

tõmban siit foorumist ka minema. tegutsema nagu nimi ütleb - mujal igalpool.
hüppasin siia - hüppan edasi, et mitte toppama jääda.
Vasta
(05-08-2019, 17:34 )Tegudele Kirjutas: hüppan edasi, et mitte toppama jääda.

Edu!

Vasta
Naljaga pooleks võib oletada, et väljendi "valgustumine" puhul võib olla tegu tõlkeveaga. Inglise keelse "lightening" võiks tõlkida ka kergenemine. Kogu maailma raskus ja elu mured - ühel hetkel taipad, et see on kõik su enda välja mõeldud ja on võimalik loobuda sellest, kergeneda. Ärge parem küsige, mis see newagei väljend "kergendunud meister" sellisel juhul tähendama peaks...
Vasta
Aga äikesemeistrid sobiks küll ? ! Sest lightnening on ka äike .
Vasta
Mõned ajad tagasi sain pizdulei katse eest välja tuua tõsiasi ,et tglt pole mingeid eraldi ,,vaimustumisi,,. Proovin uuesti aga enesetapjana end õigustama ei vinni hakata. Lõpus kirjutan ka miks.
Virgumine, kirgastumine, ärkamine, valgustumine, üles tõusmine jne. on kõik üks ja seesama. Vaim valgustab. Valgustage mind, kes üldse tule maha lasi? Lutsifer valgusetooja -langes pimedusse? Hakkas pimeduses valgust heitma. Prometheusi puhul kirjeldatakse otse tema tegusid - tõi inimkonnale teadmisi- valgustas neid. Samuti õpetas neid tuld käsitlema. Ning tõi neile ka.......... jumalaks olemise ,,komponendi,, -selle mida kutsutakse kundaliniks. Hävitav ja transformeeriv tuli.
Ja just valgus ongi nii nagu Olematu viitas. See va jumalik ,,komponent,, viitabki jumalikule poolele seal ülal. Pluss e. positiivne energia, päikese VALGUS ( maa pimeduse vastand ), äike ( kõik lood räägivad äikse ja jumalate seosest ). Äike on kontsentreeritud positiivne laeng. Kõik see ongi põhjuseks ,miks taevased kügelejad räägivad positiivses võtmes VALGUSEST. Kas oma ainujumalat või iseenda jumalikku aspekti taga ajades.
Kundalini e. jumalik + on igas elusolendis ja eluvormis. Ja kundalini kui selline samuti. Vaid inimesel on ta ,,ära piiratud,, ja nii vaid osadele kätte saadav. Osalt võiks öelda -jumalad valvavad oma kraami ja jälgivad kui kellegil õnnestub seda käivitada. Nad pole huvitatud ,et inimesed ulatuks nendeni. Nii ka religioonid on selle saatana valda pannud ,et ei näpitaks.

Ja siin ma korra veel proovin........eelmine kord see lükati ühiselt ümber. Jeesuse ülestõus, Buddha kirgastumine ja muud kundalinipärased ,,põlemised,, on sama ,mis nõia e. šhamaani haigus. Vot enam ikka ei hakka küll materjale siia ümber laduma. Täiesti pointless oli toona.

Meis kõigil ( mitte vaid inimesel ) on olemas KÕIK kõigest. Ja ka nö. jumalikust poolest. Taandame selle sinnani, kus meid hoitakse kitsas karbis -tähelepanus.
Kõigil eluvormidel on KEHA, HING ja VAIM. Taimel samuti või viirusel. Eks osa vastusest küsimusele on DNA kui see kellegil tekkis.Teadus tunneb sellest vaid pisikest lõiku. Ülejäänu kohta........olete isegi kuulnud. Teadus ütleb 90 prossa on suvaline eksitus ja atavistlik kasutu rämps????? Kuna ta ei mõista ja skalpelliga ligi ei pääse , siis on ta kohe rämps. Eks siuke teadus kuulutab lollideks ka kõik ,kes julgevad ise ja teisti mõelda.
Ja siis on demoniseerimine, justkui on suur osa DNA-st mingi hübriidne tulnukate lisand. Jah ja ei. Jah kõik eluvormid sisaldavadki endas osiseid KÕIKIDEST eluvormidest. Viimseni. Ka nende kilukarbi vendade oma aga see on samuti MEIE enda oma osa.
Ja nii me oleme oma DNA-s ja ,,energeetilismustrilises,, kookonis kah taim, tulnuk, deemon, jumal, ingel...........kuidas me oleme meile ,,nähtamatuid ja arusaamatuid,, eluvorme ise nimetanud ja iseloomustanud-kujustanud.
Jah kujuta ette meis -on sama kraam kui kõige pühamas JUMALAS ja isegi nii võttes kõikides jumalates ( neid on nuumanud inimesed nii u. paari miljoni jagu läbi aegade ). Palju neist jääb meile nähtamatuks kuna nad on teises vibras. See DNA ja kundalini ongi seotud teiste laiemate vibradega. Ehk energiatega. Jõududega. Infoväljadega.....jne.

Eile sain totaalse ,,kirgastumise,, osaliseks. Ja jagan siin ka muljeid.
Mitte ainult satanism ei vastandu ,,valguselisele,, mehe energeetikale (+) , vaid enamus inimtõlgenduslikku vastandub ja on pandud vastanduma.
Nii on saatanaks nii buddhism kui jumala eitus või teadus kes samuti seda eitab. Nimekirja võiks pikalt jätkata aga ma koondan ühte arusaadavamasse punkti.
Ütleme siis nii -ühel pool on valguse monopol-religioon. Teises otsas oleks nagu satanism, paganlus, nõidus, shmanism, maagia, esoteerika.......... juhul kui see on duaalselt vastu kajav.
Aga see kui jube segi on inimesed suutnud pöörata oma tõlgendusvõime....... vaadake njueidzi. Küll on kõik kompotina koos hea tarbida ja küll on kõik üksteisega raevukalt taplev sõdalaste armee. Kõik usuvad olema ise ainuvalguse omanikud ja sealt lähtuvalt sigitatakse ,,omalikke,, kultusi e. egregore. Need omakorda kuulutavad kõiki ülejäänuid vaenlasteks. Ei mitte isegi saatanaks. Pigem on see siuke toidu ( energia ) üle kisklemine kõikide väljendustega ,mida aju toota suudab.
Kõik on aga palju lihtsam. Inimesel pole vaja muud jumalikku tarkust kui vaid õppida enda keha, hinge ja vaimu tundma ja teadma. Sügavuti ja põhjalikult. Ja siis need KOLM ( KÕIK ) panna imelisse koostöösse harmoonilise tasakaalu meistrina. Pole vaja ühtegi välist ja võõrast õpetust.
Kõik õpetused on olemuselt mingi ,,jumala,, või guru egregorid. KÕIK viimseni. Ja nii ongi mõistlik keskenduda vaid ...ISE ENDA OMALE,,,,rookides kõik luttivad ja takistavad jurakad endast välja.

Et eilne natuke aitas selgineda polnud juhuslik. Ja Arlichile eriline tänu, tema avas teise silma.
Arlichi jaoks ongi pagan , satanist või nõid VAENLANE. Ja nö nõiarahvale koos igasugu neopaganismiga ( njueidz ) tundub omakorda religioon vaenlane.
Njuiedz suudab vaid segadust ja vahtu toota. Vastandab edukamalt kui religioon.
Ja nüüd see kibe pill ,mida mõnel oli nii raske alla neelata eelmine kord. dadaaaa ......
Seestunud usujünger, üle vaimelnud guru või ära tõusnud nõid on täpselt sama energeetika massimeele ,, veel mitte ärganud,, arengus toppamajäänu. Kahjuks paljudel juhtudel lausa taandarenenud stagnandid. Paluks siin nüüd minus mitte jälle näha enda ületähtsustamist või enese kõrgemale upitamist kuna see on JUST neile omane. Ja nii usutakse just end olevat ..ülile ja valgusele ,, kõige lähemal ning muu osa inimkonnast on kas saatanlik või ürglasena loomprimaat. Vot seda viimast on hakanud taguma njueidzist seestunud kõige rohkem.
Loomad taimed ja muud on JUBA virges. See ei tähenda ,et loom või loodusinime peaks olema kahh samasugune vastandaja ,lärmaja ,vaimleja ja võimleja. Vaimlev võimlus on iseloomulik aga just arengus mahajäänuile.
Aga katsu sa mõnele seda selgitada.......ooooooo püha Essund Jehoobas. Rsk ,hea et maha pole löödud.
Kordan igaks juhuks VEEL üle- meis kõigis on kõik olemas ja meil kõigil on võrdsed alused ja võimalused. Tean kui paljudele ei meeldi sõna ARENG. Areng pole aga midagi muud kui keha, hinge ja vaimu äratundmine ning koostöösse põimimine.
Ei veena usklikku ,et ilma selle staadiumita pole ta mingi jumalasse sulanduja. Ei veena ka satanisti ,et ta pole veel kuskilt otsast ise jumalik. AGA niisamuti pole nõid see ,kes seda hirmsasti ihaleb ja tahab. EI OLE ilma nõiahaiguseta nõida. Virgumatta nõid on lihtlabane njueidzist seestunud vaimleja. Eestigi nõiad on pea üleni psühholoogiapõhised nõustajad- analüütikud. Suhte ja draama loogikameelsed ,,mustlased,, mustlane on kah reeglina hea psühholoog ja illusionist aga......nad on loodusrahvas ja neil on palju ,,loomalikku,, ( juba täiuslik-terviklikku ) aspekti ja ka nõidu rohkem kui karpmaja rahvastel.
Eks kõik on seal arengupunktis kinni ,kus veel madalaarengulisena lahterdatakse asju heaks-halvaks. KOGU vaimne ruum ,mida kohtame on seda ülipisikeste otsiveranditega.
Eks tehke katse ja proovige rääkida ,,äratõusnud vaimlejale,, et NÕIDUS on just meie eside pärimuslik loodusviiisiline eluviis.
Te kuulete esimese minuti jooksul et sa oled primaat, ürginimene, loogikast ilmajäetu, väheharitud, mõistusetu, väheintelligentne loomastunud madala rämpsu tasemeline ja arengus kängunud.
Noja kui ma ütlen ,et jeesukas oli šamaan ( seitmes moosese köide oli viide sellele) ,siis selle järgnevad reaktsioonid on juba ette teada ning EI ERINE meie kallite mega alfade NÕIDADE massimeelelisest arusaamast.
On ikka naljaks küll. Nad järgivad täpselt samu ,,valguselisi,, patriarhaalseid ( pluss, positiiv, valgus) hierarhiaid ja püramiide.
Isegikui nad omast arust on kole ägedad paganad, viikingid ja justkui kiriku suurimad vihkajad.
Massimeel ja selle proge on ühine.
Kõigis istub uinunud kundalini. See saab avaneda siis kui arengu kodutööd tehtud ( kõigi kolme puhul) . Ise seda jõuga kangutada on ohtlik.
Kuid kui see on avanenud, piiaravad sind sisse KÕIK need eluvormid ja olevused keda me ka ise sisaldame. Viirusest kuni tulnukjumalateni.
Mõned on neutraalsed, mõned aitavad, mõned püüavad vastu töötada. Oleneb palju enda valikutest ja valmidusest.
See ei ole vaid õndsus ja mõnus positiivi tarbimine või puhas valgus ( proged muidugi suunavad igale poole mujale , hoides enda sees püsimisest ja nägemisest endast lähtuvalt ).
Kundalini tõusu ei saa ise tekitada ainult hingega ( ego), saab vaid näppida ja ärritada.
Niisamuti ei saa ise hakata nõiaks. NO EI SAA. Aga need,kes saavad või kundalini tõsusu jõuavad , pole kunagi ühtmoodi. Areng ja valmidus on erinev.
Ja muidugi on kõigil need ,,loomalikud,, ülivõimed samuti olemas sees. Ja nii on kogenud mingit ,,paramüstikat,, KÕIK.
Jama ongi siis kui seda natu kohatakse ja siis.......lalllallalalalalaaaaa kuulutatakse end õpetajaks, liidriks, guruks, šahamaaniks, nõiaks, valgustunuks, jeesuseks, buddhaks....... see kõik aga räägib vaid ühest. Oma vaimu ära tundmine oli näppides liiga üürike või lausa puudulik. Vaimustunu ei vaimle end kuhugi püramiidi kunniks ega tituleeri end nimede ja ägedate ,,pagunitega,,.
Vaimustunu ei kilka kunagi ,et ta on midagi SAAVUTANUD või kuhugi kohale jõudnud.
Vaimustunu teab, mingit arengu seiskust ei eksisteeri.
Mu ,,loll möla,, pole mingist servast seotud millegi uskumisega või uskuda tahtmisega. On vaid see mida ise olen ja ......aastatega välises kinnitusi leides ......... pole ma ei kõrgem ,erilisem , targem, parem........ Keegi pole sitem ,madalam või tähtsusetum. Kui sulle tundub ,et oled seenest või hernest targem , parem, KÕRGEM.......oled ise neist veel kaugel maas oma arengus ja ikka veel lahutad head ja halba. Pimedust ja valgust. Valget ja musta. Loomad ei käsitse maailmu duaalselt. Vaimustunu aga kohe kindlasti mitte.
Aga kes kardab ,et kundalini muudab transuks....... see õigus polariseerida ja demoniseerida kundalini jääb alati oma valikutes. Kellele tundub ,,loomastuv,, - inime ikka madal, noh olge siis pealegi KÕRGEMAD ja paremad. Eitame oma varjusid, oma looma aspekti, vihakem oma tulnuklikku aspekti ja suleme silmad .. aga meis on ikkagi kõigest kõike energiatena ja DNA-s. Ka kõige alfamas libanõias on 49 prossa naiselikku õrnust, tundelisust, emotsionaalsust......just nii nagu valikud määrasid- nii ka need väljenduda lastakse. Valikud on hinge valdus. Vaba tahe vaimu valdus. Keha ( ääretult oluline ja vajalik ) on keemiline, füüsikaline, matemaatiline, bioloogiline, zooloogiline........Labor, mille kese on südame keskus.

Miks ikkagi pole ühtset vaimsust kui ideaali? Ka see on lihtne oma põhjustes. KÕIK on kinni vaimust võõrandumises ja oma EGO ülehindamises. Eih ole vaid mingi eglaksimise teema. KÕIK jumalused, gurud, sektid, alfad, egregorid on EGOD ,kes hingitsejana jäänud alla kiskjalikele instinktidele. See pole olemuselt muud kui ,,, ampsan poragndist tüki,, tugevamana.
Loom ei söö ega tapa kunagi üle vajaduste. Egoistidest gurud ütlevad --,, loomad ja loomastunud inimesed on instinktipõhised kiskjad,, ning murravad aina uusi jüngreid,koguvad blinngi ja laike, raha ning prestiizi.......
Miks nad süüdistavad? Noh eks ego lihalett ja tooteturg superegode väljakul ju näeb ette ohvrimeelsust, kaitseb -ründab platvormi, süüdistab, sildistab......... VAENLASE elimineerimiseks on KÕIK vahendid head, sest kiskjalik instinkt ei tunne mõõtu ega tasakaalu.
Kõike aga saab serveerida ja maskeerida valguselise ja armastust purskava fassaadi tagant. Hirm ja viha aga hoiab eemal konkurentsi.
Kes siis ikkagi on mõõdutundetu õgard, parasiit ja loomaks sõimatu instinktides püherdaja selles massimeele biopasteedis? Kas ma halvustasin nüüd lõpuks kedagi? Jah. Ma olen kah inimene ja ma ei keera põske ette kui minust rebitakse. Ja olen ülbe egoist kah. Instinktidega ka kõik korras. Aga teil?
Vasta
(05-08-2019, 21:39 )Laupäev Kirjutas: Naljaga pooleks võib oletada, et väljendi "valgustumine" puhul võib olla tegu tõlkeveaga. Inglise keelse "lightening" võiks tõlkida ka kergenemine.
Algselt on olnud sõna, millele on sarnaseim eestikeelne "vaibumine".
Allikat peats visata ei suuda, midagi Linnart Mälli tõlgetest, sealne selgitus.
...
Mõneti eksisin, nirvaanasse vaibutakse. Ilmselt väheke teine asi.
Vasta
(06-08-2019, 04:59 )olematu Kirjutas: Aga äikesemeistrid sobiks küll ? ! Sest lightnening on ka äike .

Ei sobi, välk on lightning, meie teema siin lightening
(06-08-2019, 08:46 )Mannu Kirjutas:
(05-08-2019, 21:39 )Laupäev Kirjutas: Naljaga pooleks võib oletada, et väljendi "valgustumine" puhul võib olla tegu tõlkeveaga. Inglise keelse "lightening" võiks tõlkida ka kergenemine.
Algselt on olnud sõna, millele on sarnaseim eestikeelne "vaibumine".
Allikat peats visata ei suuda, midagi Linnart Mälli tõlgetest, sealne selgitus.
...
Mõneti eksisin, nirvaanasse vaibutakse. Ilmselt väheke teine asi.

Siis see on nagu jooga. Patanjali sõnul on see teadvuses üleskerkivate lainetustega samastumise lakkamine (samastuja jaoks nende lainetuste vaibumine)

Vasta
Tsitaat:teadvuses üleskerkivate lainetustega samastumise lakkamine (samastuja jaoks nende lainetuste vaibumine)
Hea kirjeldus!

Aga Buda ja ja vene "budilnik" ehk ärataja on sama algupära, siin on tõesti sanskrit oma veedadega slaavi ja ka teiste indoeuroopa keeltega suguluses.
Vasta
"Kogu maailma raskus ja elu mured - ühel hetkel taipad, et see on kõik su enda välja mõeldud"
Ma igaksjuhuks rõhutan, et vabaned justnimelt illusioonist. Ega kui kõht on tühi on kõht ikka tühi, kui lööd varba ära valu on , karu ajab metsas taga jooksed röökides eemale, keha tunded ikka tiirlevad (jah võibolla mitte nii intensiivselt enam) jne..
Keda see Valgustumine huvitab, peaks vaatama iseenda seisundeid. Need koguaeg vahelduvad. Ärkvelolek, Uneilm ja Sügav Uni. Tavaliselt pööratakse tähelepanu just esimesele, vähem teisele ja Sügavale Unele peaaegu üldse mitte. Aga need kolm on kõik võrdväärsed. Kolmnurk mille keskel on Silm. See Silm Sina oledki.
Või näitena...(vabandust Lokster, et jälle Sinu näitesse tõin, ehk Sa ei pahanda)
Kui küsin Loksterilt "Mida Sa mäletad sellest nö ajast ennem oma sündi?"
Lokster:"Mis loll küsimus see on?...midagi ei mäleta"
Mina et "no ikkagi... mis seal oli?"
Lokster "Midagi ei olnud seal"
Vat siin lasubki Vastus...Kust Sa Lokster tead, et seal polnud midagi? Sa pidid Isena seal olema ja Nägema seda mittemidagit...Smile
Vasta
(06-08-2019, 09:05 )Mannu Kirjutas:
Tsitaat:teadvuses üleskerkivate lainetustega samastumise lakkamine (samastuja jaoks nende lainetuste vaibumine)
Hea kirjeldus!

Aga Buda ja ja vene "budilnik" ehk ärataja on sama algupära, siin on tõesti sanskrit oma veedadega slaavi ja ka teiste indoeuroopa keeltega suguluses.

Buda ja budilnik - Laugh Võib-olla tõesti...
(06-08-2019, 09:15 )Q11 Kirjutas: "Kogu maailma raskus ja elu mured - ühel hetkel taipad, et see on kõik su enda välja mõeldud"
Ma igaksjuhuks rõhutan, et vabaned justnimelt illusioonist. Ega kui kõht on tühi on kõht ikka tühi, kui lööd varba ära valu on , karu ajab metsas taga jooksed röökides eemale, keha tunded ikka tiirlevad (jah võibolla mitte nii intensiivselt enam) jne..

Ma saan aru jah, et illusioonist ärkamine. Ja kui oled huvitatud siin jätkama, jooksed ära ikka karu eest (veel parem taganed tasapisi selg ees karust eemale, liduda võib pärast), muidu on selle mängu reeglite kohaselt finito..
Olen kunagi kogenud kogu selle ilma illusoorsust ja sellest "ärkamist" aga tegin ka kõik, et see unustada. Oli teadmine, et pean veel siin midagi enda jaoks tähtsat tegema, mis ei õnnestuks seda kõike läbi nähes. Nüüd on jäänud ainult mälestus sellest kogemusest, püsivat kogemust pole. Kuidas üldse saab elada "siinilmas aga mitte siitilmast"
Vasta
"Nüüd on jäänud ainult mälestus sellest kogemusest, püsivat kogemust pole"
Sa kogesid seda ja nüüd koged mälestust. Kes oli ja on nende mõlema jooksul Muutumatu?...Smile
Vasta
Laupäev, mida ei oska ühelt olematult oodata , on see , et ta saab hakkama suhteliselt hästi 5 keelega, ja tal on kodus terve riiul sõnaraamatuid . Sellist sõna nagu lightening seal igatahes pole olemas .

Ok, pöördume, siis google translaatori poole, mis tülgib kenasti selle saksa keeles välguks . Saksamaal ka lollid koos fililoogide seas ?
Vasta
(06-08-2019, 10:44 )olematu Kirjutas: Laupäev, mida ei oska ühelt olematult oodata , on see , et ta saab hakkama suhteliselt hästi 5 keelega, ja tal on kodus terve riiul sõnaraamatuid . Sellist sõna nagu lightening seal igatahes pole olemas .

Ok, pöördume, siis google translaatori poole, mis tülgib kenasti selle saksa keeles välguks . Saksamaal ka lollid koos fililoogide seas ?

Ja, ma eksisin. Aga enam-vähem saame teineteisest aru ikka
Vasta
(05-08-2019, 16:20 )Lokster Kirjutas: Aina süveneb arusaam ,et tõeline tulevik terendab ees ........istudes helesinise Delfi ees, mis tõde laotab-aru kaotab. Valgustumine tähendabi valguslikkust seal ,kuhu valgus on koondatud. Tänavalaternate alla, kesk sähvivaid reklaame , helesiniste ekraanide maailma ,kus vaid mugavalt õnnelikust kiirtarbida ning 5G -l lasta DNA-d ,,täiustada,, . Vist on tagumine aeg teede lahknemisel -end distantseerida ,, valgustujaist,, ning orienteeruda täiuslikuma, terviklikuma, hamoonilisema, mitteduaalsema avaruse suunale. Tee lõpeb. Ees on tarkuse kivi ja kolm rajakest edasi. Alla, üles või keskelt sirge seljaga edasi. Pimedus aga pureleb samuti seal ,kus hea veel hea on ja paha nii paha. Ballastist vabanemise aeg. Laske minna kõik ,kes teile head soovivad ( endale ihalevad ). Nende varjud on ,,halvaks,, läinud.

Isegi njueidz pole üdini saast. Aga pärlite järgi peab ikka ise käima ja need kobrutavast vahust leidma.

Eks pean su näitele kaasreageerima ju jah?
Kolmandik lahkuvad planeedilt.
Need on süüdimatud ja sobimatud. Naiseliku ja loomaliku aspekti eitajad, pagendajad, killijad.
Hierarhikud valguses. Lahkuvadki kuhu ahnelt õgides punniti. Püramiidi tipu särasse superego toiduks. Massimeele kiskja ülemistes ihades, soovides ja tahtmistes. See on nullide nullimine, täistühistus tühjusse ( pimedusse ). Kõik ,,olemise väljendused,, ja minateadvustused lakkavad .
Ainu superego suund. Elu eitus. Varjude eiramine. Eraklik egregorlus. Nemad lobivad oma paadist kõik ,,väärimatud,, välja.

Kolmandik lüüakse minema. Küündimatud ja saamatud.
Need on alumise otsa neg. kiskja. Sigi-mugi-page. Parim iseloomustaja ongi, neil on naiseliku tundlemise ja emotsioonimise ülekaal. Need on sõltlased oma pisikestes egodes. Joodikud ja MUUD sõltlased. Töö narkarid, karjeristid,seksisõltlased, zombid, tehasetöölised, kuulekad sõdurid. Nad ei saa elu elatud ilma välisest abi saamata. Mäslevaid emosid taltsutabki mõni sõltuvus. Puudub täielikult mehelik loogika, enda analüüs, filosoofiavõimetus, korratus. Nende eest otsustavad välised faktorid ja ALFAD.
Ületoitumus, ülesigivus, lõputu agressioon hirm-viha.
Elatakse varjudes, valgus ei paista kusagilt. Karjas kügelemine. Nemad püüavad tungida ükskõik kelle paati.

Mõlemaid iseloomustab enda aspektide eitus ja pagendamine. Oma pimeduse tõrjumine. Kõik on neil püramiidjas maailm, koos ala ja ületähtsustamistega. On hea ja halva käsitlus. Osade aspektide alatäituvus ja osade ületäituvus. Paratamatu mingi EGO e. püramiidi kunni kummardamine. Disharmoonikud ja kurjuse loojad, kandjad, söötjad ja sünnitajad.

Kolmas tee on jäämine ja arenemine siin koos tervikuga x.....olendiks. Täiuslikumaks, terviklikumaks, avaramaks, duaalset enam mitte käsitsevaks. Kõikide aspektide võrdväärne täituvus, kuid liialdusteta ( tasakaalutusteta ). Ei joosta ühtegi tippu või nurka tähtsustades end sodiks. Vastutusvõime ei lase enam toota kurjust või endast saasta pritsida. IGASUGUNE hierarhia nullimine.
Ego on enda ja keha on püha.

Vasta
Nojah, nüüd sa Lokster hakkasid iseenda kommetaari peale vaidlema aga see selleks.Smile
"Loom ei söö ega tapa kunagi üle vajaduste."
See väide on Sul küll täitsa mööda. Näiteks väike koerakutsikas võib ennast otseselt lõhki süüa kui piiramatult toitu ees on. Mul on naabrikass, kes tapab hiiri ja rotte...aga talle meeldib ka lindude ja oravate hävitamine. Talle meeldib tapmine.
See väide, et loomariigis loom ei tapa lõbu pärast on täielikult väär...Smile
Vasta
Meelerahu ja kohaolu pole midagi muud kui oma vaimu tundma õppimine vaigistades oma hinge ja keha.
Kuna buddhism on paljudele arusaadav ,siis võikski seda natuke sügavamalt uurida. Seal on pool tarkustest just ohtude, kiusatuste ja lõksude vältimine. Kõik arvavad ,et nirvaana ( õnnis olek ) ongi too jumalik tipp. See on aga alles teine lõik.
Esimene oli praktikad e. oma keha tundma õppimine.
Kolmas on aga oma ego tundma õppimine ja kaasamine. Koopast tullakse tagasi ellu.
Ka kundalinis on need levelid erinevad.

Keha praktika on ,,labori, ettevalmistus.
Vaimu osa on bliss ja positiiv. Ja siia jäävadki läksu kõik massimeelsed ja teevad oma ego peenrahaks ,et doose hankida.
Hinge tundma õppimine on selle tagajärg. See on nagu hind kaifimisele. Puhastus. Vastand teisele staadiumile. Pohmell, põrgu, varjud, pimedus, kannatused........... buddhism õpetab seda läbima, kundalini sunnib seda tegema ja vaim võtab vaba tahte enda vedada.
Massimeelsed siit edasi minema ei soostu. Mugavus ja õnnelikus on tootnud egotu orja.

Esimesel ja teisel rajal pole arengut üldse või on see restartiv nullimine. Nii kaua kuni kõik negatiivsus duaalsest on läbi õpitud ja enam ei laperdata hea-paha. Üle ja alatähtsustes. Olend ,ke enam kurjust e loo ja kes enam ei käsitle manipuleerides polaarsusi.
Sealt edasi on neutraalne olend, mitteduaalne, terviklik, täiuslik, avardunud. Pole minu süü kui seda ette kujutatakse vaid minapildis või kehaväljenduses ( ala tilliga naine ). Muutub enda kookoni ,,informatiivsus,,. Muutub DNA avarus, vibraline ulatus....., sagedus, spekter....jne.
Areng ei lülita enam midagi välja. On kehand, on minaolemushing ja on täisavardunud vaimaspekt.

Q11. Su näide on väga loll. Sama hästi võin meenutada sulle kirjutet näidet. Lase oma HETKEL siis ekraanile kuvada mõtteid ,mis on väljapool sinu praegust mina. Kedagi teist või muil ajal elanut või......
Ja keda mida need kogevad ,kes reaalselt eelmisi elusid mäletavad? Kuidas selgitada dejavud?

Asjad on niikaugel ,et planeedi ,,kundalini,, on komandas staadiumis. Varjus. Tasakaalu mittevalinud enam siia ei saa varsti.
Ei tõesta ma midagi. Lahknejad radadel seda ei näe ega mõista kuna pole nende asi enam. Eks ole see ikka pime ja rets aeg kahh. Ja on aeg hakata paadist süüdimatuid välja rookima ja vastu näppe taguma küündimatutele aga ka kahjuks ei saa paati vinnata midagi -kedagi ,millest nad küüntega kinni hoiavad.
On aeg igalühel leida oma rada. Mingit ristlevat sagimist pole mõtete jõustada, misjoneerida või olla maailma päästja. Las isetud ja egotud olla seda. Kui pole võimet tasakaalu hoida -on targem loobuda võitlemast ja ujuda kuhu valikuis vool kannab. Alla või üles. Meisterlikkus aga mugavust, kergus või lihtsust ei soosi.
(06-08-2019, 12:58 )Q11 Kirjutas: Nojah, nüüd sa Lokster hakkasid iseenda kommetaari peale vaidlema aga see selleks.Smile
"Loom ei söö ega tapa kunagi üle vajaduste."
See väide on Sul küll täitsa mööda. Näiteks väike koerakutsikas võib ennast otseselt lõhki süüa kui piiramatult toitu ees on. Mul on naabrikass, kes tapab hiiri ja rotte...aga talle meeldib ka lindude ja oravate hävitamine. Talle meeldib tapmine.
See väide, et loomariigis loom ei tapa lõbu pärast on täielikult väär...Smile

Meelega trollid jälle? Kisud tähelapanu? MIlle kuradi pärast ma olen siis toonud välja lõvi näidet? Kaslane on massimeelele lähim olemus. Tapab lõbu pärast, murrab rohkem kui isu või vajadus. On võimeline tapma tasakaalu kuni kõrbestumiseni.....kuni see ta tapab või tapab pisim -batsill.
Vasta
"Q11. Su näide on väga loll. Sama hästi võin meenutada sulle kirjutet näidet. Lase oma HETKEL siis ekraanile kuvada mõtteid ,mis on väljapool sinu praegust mina. Kedagi teist või muil ajal elanut või......
Ja keda mida need kogevad ,kes reaalselt eelmisi elusid mäletavad? Kuidas selgitada dejavud?
"
Jaa...see on juba hea küsimus. Hmm...kus kerkib mälupilt? Eile või homme? Ei, mälupildid kerkivad Hetkes. Vaidleksid Sa sellele vastu? Kas see pilt Su peas otseselt tõestab minevikku? Ei , kuna koged seda alati Praegu. Mõtted, mis kerkivad esile tõestavad ainult Hetke olemasolu ja ei midagi muud...Smile
Vasta
Lõvi ei käsitse ilma duaalselt ega arva ,et on hierarhia kunn. Ta ei püüa astmetel turnida ega manipuleeri polaarsusega. Keskond ( loodus) on temaga harmoonias. See ei lase tal jumalaks õgida või hakata. Nüüd asenda lõvikarjas kaslased inimeste vastu. Inimene on valmis kõrebestumisestki mööda kihutama ja planeedi hävitama, olles juba osalt tapnud keskonna ,mis on harmoonia nii enda kui TEMA enda jaoks.
Kolmandik........ süüdimatud ja küündimatud....... isegi näe või ei taipa ,et planeet on ka elus ja teadvustunud MINA. Eks lame tablett ole neile justkui meelepärane reispass nosida........ vaimeldes pilvedes.
(06-08-2019, 13:18 )Q11 Kirjutas: "Q11. Su näide on väga loll. Sama hästi võin meenutada sulle kirjutet näidet. Lase oma HETKEL siis ekraanile kuvada mõtteid ,mis on väljapool sinu praegust mina. Kedagi teist või muil ajal elanut või......
"
Jaa...see on juba hea küsimus. Hmm...kus kerkib mälupilt? Eile või homme? Ei, mälupildid kerkivad Hetkes. Vaidleksid Sa sellele vastu? Kas see pilt Su peas otseselt tõestab minevikku? Ei , kuna koged seda alati Praegu. Mõtted, mis kerkivad esile tõestavad ainult Hetke olemasolu ja ei midagi muud...Smile

Minast , egost,kehast....... Nagu öeldud, rajad ja paadid on valitud. Sa kas tuled koopast välja ja hakkad elulema või lahkud. Maa sülitab su välja......taevajumala suhu. Ja sealt varised teadagi kuhu.
Vasta
Nojah nüüd kaldusid teemast kõrvale ja hakkasid inimkonna pahategudest rääkima...Smile
Vasta
(06-08-2019, 13:24 )Q11 Kirjutas: Nojah nüüd kaldusid teemast kõrvale ja hakkasid inimkonna pahategudest rääkima...Smile

Nii nägid seda sina. MINA hakkasin just parasjagu sellest end distantseerima.
Nii nagu õppisid vaigistama oma hinge vaimu ees, vaigista see kiskja oma hinge ees või jookse mõõgapeal munad maha ,jalad kahel pool nagu aerud.
Vasta
"jookse mõõgapeal munad maha ,jalad kahel pool nagu aerud."
Eitea Lokster kas siin foorumis ikka nii tohib kirjutada...noet fantaseerid kuidas Sa oma suguelundeid maha lõikad ja nii...Smile
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 13
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mida peaks tegema inimene kes tahaks puhastuda? Sekhmet 50 23,867 25-07-2020, 22:58
Viimane postitus: isemaag
  Mida uskuda, mida mitte? paat 19 10,574 21-12-2011, 13:44
Viimane postitus: Kroko

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat