24-12-2010, 00:24
Huvitav, et siin ei ole temast teemat. Teisalt, teemakäsitlust ta vist ei väärigi ja kurjategijate rubriiki siin ei ole.
|
Edgar Savisaar (Burešin)
|
|
24-12-2010, 00:24
Huvitav, et siin ei ole temast teemat. Teisalt, teemakäsitlust ta vist ei väärigi ja kurjategijate rubriiki siin ei ole.
24-12-2010, 00:35
No vandenõu alla ikka sobib.
Olen juba ammu mõelnud, et peaks endale varuma ühe vaba päeva, ei pigem ikka vaba nädala, et kokku koguda kõik jamad, mida see mees on korda saatnud kas enda või Keskerakonna sildi all ja siis panema kõik ühele lehele püsti. Sest nagu me teame, keskmisel eestlasel on haugi mälu ning paljud võibolla ei mäletagi enam peale jõule, et Savisaar endiste kõrgete kagebiitide käest raha lunimas käis oma erakonna toetuseks, täpselt nagu ei mäletata enam seda lüket, mis ta Tallinna lasteaedadega tegi - esmalt lasi käskkirja laiali saata, et lasteaiad peavad uue eelarve järgi kärpima oma kulutusi päris korralikult, nii et viimased olid sunnitud kasvatajate tööaegu lühendama, lasteaiad suleti varem ja nii edasi... ja kui see kõik oli tehtud, käis Savisaar tähtsa näoga lasteaia juhatajete jutul ja väitis, et mingit kokkuhoiu käskkirja pole olemaski olnud. Või see, kui kesikud sundüürnikele kesklinna kortereid 20000 krooni eest müüsid (puht juhuslikult olid korteri saajad kesikud), või lähiajaloost Kristiine turu keiss, kus riigilt kingituseks saadud sotsiaalmaa (saamise tingimuseks oli laste mänguväljaku ehitamine) anti kasutusse kesikust ärimehele, kes seal ebaseadusliku turu avas ning teles ütles - "Harju maavanema arust on see turu ehitus ebaseaduslik? No ja mis siis..." jne.
24-12-2010, 00:54
Terve see poliitika ja poliitikud on üks suur vandenõu. Ei ole Edi siin midagi suurem kurjategija. Brüsselist rahalunimine on tegelikult samuti äärmiselt taunitav, aga millegi pärast on see massidele aktsepteeritav.
Seega, kui juba materjali koguma hakkate, siis paluks meie poliitmaastiku esinumbrid kõik ritta laduda. Kõik nad on Eesti maha müünud ja elavad nagu kaanid rahva kukil.
24-12-2010, 01:12
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2010, 01:13 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
Ehh,just täna tegin ,,mälestuseks,, mõned pildid
24-12-2010, 01:48
Pole just hea torkida KGB paramilitaarsetes materjalides aga just sinna viivad 90ndate algusaastate Edgari seltskonda abistanud siiajäetud vene ekstrasensside jäljed.
Ega tänagi olukord teine ole, kõikidel valimistel on abiks paramilitaarsed seltskonnad kes siis oma piirkondades tagavad rahva õige saadiku poolt valimise. Labaselt öeldes Edgar päris juba siis kogu julgeolekut ja parteid paigas hoidnud ekstrasensside seltskonna. Lihtsalt niisama tolmu selles teemas pole mõtet üles keerutada aga kellelegi näpuga näitata ei taha, pole tervislik. Üks huvitav seltskond tekkis näiteks psühhotroonika seltsina. Samuti parima võimaliku parakoolituse olid saanud siiasaabuvad põhja alade noored julgeolekupensionärid kel võimaldati osta kooperatiivkortereid Baltikumi ja Musta mere äärde. Olemas selline paber nagu Savisaare Bakatini kokkulepe et ------ Et teada millega vene pool tegeleb tuleks üles otsida teema vene paramilitaaride oskused ja see mis venemaa kohta kirjas kehtib eestis üksüheselt. http://www.para-web.org/showthread.php?tid=4283 Huvitavaid materjale on palju aga kes suu lahti teeb.
24-12-2010, 08:06
Esiteks - on juba olemas koht kuhu poliitpartide ja poliitjahimeeste poolt sooritatud kuriteod kogutakse.
Neil kellel midagi lisada soovitaksin ühendust võtta ja täiendada seda lehekülge ning mitte unustada siis selle levitamist massidesse - Virtuaalvangla. VS - kuigi ei eita ka sinu poolt pakutud mõjutusvahendeid (, kuid arvan, et need on pigem "kindlustuseks") siiski on asi pigem lihtlabases võltsimises. Tean mitut isikut kellele antud hääled "kadusid" KA viimastel valimistel just nagu mitmel eelmisel. Tegu isikuga kes teadis RAUDSELT, et pidid saama vähemalt X arvu hääli, kuid EI saanud neid. Ta ei usu eales, et sõbrad kellega ta koos seisis Raadiomaja juures, kellega koos ka muid asju tehtud ning koos ühes asutuses töötatud üle 30 aasta valetasid talle antud häälte osas. Isegi kui arvestada, et mõni ikka muutis oma meelt siis mitte nii suurelt kui oli häälte "puudujääk".
24-12-2010, 10:11
Poliitika seisab vastasseisudel.Alati peab olema keegi,keda "materdada". Nii,et kui Edgarit poleks,tuleks ta välja mõelda. Isiklikult jätavad Edgari,Mardi ja muude poliitpartide teod täitsa külmaks.Need on näod,mida avalikkus saaks sõimata ja karavan liigub ikkagi soovitud suunas.
24-12-2010, 16:57
Üks mu hea tuttav rääkis mulle loo sellest ajast, mil Savisaar oli noor ajalooõpetaja Ahja Keskkoolis (see minu tuttav oli tol ajal sama kooli abiturient). Savisaar olla juba toona oma õpilastele tunnistanud, et maailmas eksisteerivad energiad, millest avalikult ei räägita ja mille valdamise abil on võimalik maailma omatahitsi muuta ning et on olemas organisatsioonid, kes valdavad salateadmisi noist energiaist...
Mine ja võta nüüd kinni...
24-12-2010, 17:36
Minu jaoks on väga paranormaalne taolise teema tekkimine siia, aga lugedes Matrixsi postitust, siis mine sa tea...
24-12-2010, 18:00
Savisaarel on palju "niiditõmbajaid" kes tema eest toda teispoolsust kiikavad ja ka mõjutavad. Üks tuntuim nimi on vast Igor Mang, kes Savisaarele isiklikku horoskoopi koostab. Ma ei imestaks, kui Savisaar ka Mangi käest vihje sai kapo uuringutele päitste pähe tõmbamiseks.
Muide, Mang on see, kes üritab juba aastaid Eesti võimsamat energiasammast (Varbola) vene õigeusklikele maha ärida, senimaani pole see tal veel õnneks õnnestunud. Ka see aasta tegi ta oma tavapärast pööripäeva-riitust, taaskord tõmmati üle terve Raplamaa must suitsuvine, ent võta näpust - allikani siiski ei jõutud.
24-12-2010, 18:41
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2010, 18:53 ja muutjaks oli Päikeseinsener.)
No see on nüüd ometi müstiline, et film nii ruttu valmis tehti
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1CdzWCwXlBI
24-12-2010, 22:01
24-12-2010, 22:44
(24-12-2010, 16:57 )Matrix Kirjutas: Üks mu hea tuttav rääkis mulle loo sellest ajast, mil Savisaar oli noor ajalooõpetaja Ahja Keskkoolis (see minu tuttav oli tol ajal sama kooli abiturient). Savisaar olla juba toona oma õpilastele tunnistanud, et maailmas eksisteerivad energiad, millest avalikult ei räägita ja mille valdamise abil on võimalik maailma omatahitsi muuta ning et on olemas organisatsioonid, kes valdavad salateadmisi noist energiaist... Nii Savisaar kui paljud teised tänapäeva juhtivad poliitikud on teadlikud neist energiatest ja nad teavad ka seda, mis rahvast lähiajal ees ootab. Enne iseseisvumist kirjutas Savisaar palju globaliseerumise teemadel ja kunagi lugesin isegi tema artiklit Bildenbergi grupi kohta. Nagu me nüüdseks teame, siis Bildenbergi grupp koos Kolmepoolse Komisjoni ja Välissuhete nõukoguga kavandavad uut maailmakorda, salajast rahvusvahelist valitsust mis loovutab kogu poliitilise ja majandusliku võimu väiksearvulise eliidi kätesse. Seni olen siiski olnud arvamusel, et Savisaar on selle uue maailmakorra vastane. Mis tasandil need poliitilised mängud nüüdseks tegelikult käivad, seda ei oska enam isegi ära arvata. See, mida me lehtedest loeme, on üks asi - mis tegelikkuses toimub - hoopis teine. Ei usu mina enam ammu ühtegi erakonda.
24-12-2010, 22:44
ETV õhtustes uudistes teatas, et Savisaar kuulutas Tallinnas välja jõulurahu ja uudiseks oli siis see, et keegi rahva seast karjus riigireetur. Ning siis näidatakse seda lõiku, kus tõesti taustal on kuulda hüüdmist "riigireetur".
Ma pole üldse Savisaare pooldaja, aga sellisel viisil uudiste kajastamine on minu arvates väga nõme. Ja üldse sellest tantsust Savisaare ümber, siis esmalt tuleb ikka lennata peale faktidega ja need tõestada, aga mitte mingi tilu-lilu hülgemöla emotsioonide laviiniga. See, et keskerakond oskab ise nõmeduste Himaalaja olla, see ei vabanda teiste nõmetsemisi.
24-12-2010, 23:05
Me oleme ju ise selle kõige põhjustanud, kuna oleme pimesilmi usaldanud oma ala-teadvust, millel ei ole ju tegelikult mõtlemisest aimugi.
24-12-2010, 23:11
25-12-2010, 02:00
Europarlamendi saadik Indrek Tarand andis täna Kuku raadios esinedes karmi hinnangu Keskerakonnale ja erakonna juhile Edgar Savisaarele öeldes, et allilmatoele põhinev erakond on ka ilma Venemaalt raha lunimata Eesti iseseisvusele kahjulik erakond.
„Minu Keskerakonna mõtestamise alus on see, et kõigepealt tuleb teha tema liidri psühhoanalüüs,“ rääkis Tarand. „Ma jätaks lapsepõlveaastad delikaatselt kõrvale, aga põhiline traagika, mis juhtus, oli see, et perestroika aegadel nägi Savisaar noore kommunistina, et tal on võimalus tõusta ENSV kommunistliku partei juhiks, asendada ebapopulaarne Karl Vaino ja hakata ise Moskvale kuulelikuks batjkaks.“ Siis aga toimus pöördeline hetk ja taastati Eesti iseseisvus, kus Savisaarel tuli Tarandi sõnul konkureerida demokraatlike erakondade poliitiliste platvormidega. „Ta ei andesta seda kunagi. Ta ei salli Eesti vabariiki, sest see võttis võimaluse olla tal Eesti NSVs nr 1,“ kõneles Tarand. „Nüüd saab ta olla kõigest Tallinna linnapea, kus ta muidugi suure armastusega nõukogude elustiili korraldab.“ Erakonnas on kasutusel nõukogude atribuutika „Miks Keskerakonna mõtlevamad inimesed oma liidrit välja ei vaheta?“ küsis Tarand ja vastas ise: „Savisaar, ENSV pärandina, on moodustanud erakonna mitte traditsioonilises Euroopa võtmes, vaid on kasutusele võtnud nõukogude atribuutika ja nipid.“. „Jüri Ratasel võib ju küsimusi olla küll, aga kui Savisaar näitab talle mõnda dokumenti ja küsib – Jüri, sa ju ei taha, et see asi välja tuleb? Ja Jüri paneb, klõpsti, karbi kinni.“ Sama kehtib Tarandi sõnul ka näiteks Kadri Simsoni kohta. Tarandi sõnul õhutab Savisaar noortes keskerakondlastes rahaahnust, määrab neid kompetentsi ületavatele ametikohtadele ja hoiab neid sõltuvuses. http://www.delfi.ee/news/paevauudised/ee...d=37170933
Paar asja millest kõik peaks aru saama.
Poliitikud, kes etendavad meile demokraatiat on tööriistad kellel ei ole "kõrgemat teadmist" selle kohta mida nad peavad tegema. (Samuti nagu ei ole haamril ja sael - Juhtiv jõud haamri ja sae taga on see, kes neid käsitleb) Savisaar (Sirp), Ansip (Vasar), Ilves (Haamer) ja muud ampelmannid on kõik ühe puu viljad, kes teenivad samat isandat. Poliitilised mängud ja korrputsioonid mis "välja ilmumad" teatud kuupäevadele on välja kavandatud etendused rahvale, et nood jookseks ringiratast ja ei näeks mida püütakse peita. Tähelepanu+näide; Miks enne suuri pühasi alati juhtub mingi "õnnetus", rünnak või ilmub päevavalgele mingi sepitsus? Et inimesed pühade ajal, peomeeleolus, elaks selle välja ja peale püha tööle minnes ei mõtleks selle peale. Sest mõtlev ori on ohtlik.
25-12-2010, 17:31
Põhimõtteliselt õige, aga ma ei oleks nii kindel, et Sirp, Vasar, Haamer teenivad sama isandat!
Ei tohi unustada allisandaid. Ja meile nähtamatuid lisaisandaid.
25-12-2010, 17:59
Mis allisandad?
![]() Maailm on must-valge. Sa kas oled ori või isand. Muud võimalust ei ole! PS: Ka karjakoerad on orjad! Hierarhia on kavalalt mängitud kaart!
25-12-2010, 18:41
Juba Teise maailmasõja ajal (1943) kirjutas Clive Staple Lewis:
“Looduse ja loomuse alistamine inimese poolt – kui mõnede teaduslike plaanide unistused teoks saama peaksid – tähendaks mõnesaja inimese täielikku valitsust miljardite inimeste üle... Lõppseisund saavutatakse siis, kui inimkond eugeenika, sünnieelse geneetilise konditsioneerimise (303) ning täiuslikult rakendatud psühholoogial põhineva kasvatuse, hariduse ja propaganda abil saavutab täieliku kontrolli iseenda üle... See inimeste enesealistamine tähendab lihtsalt konditsioneerijate täiuslikku valitsust konditsioneeritava inimmaterjali üle. See tähendaks post-inimlikku maailma, mille kallal praegu töötavad peaaegu kõik inimesed kõikide rahvaste hulgas – mõned teadlikult, suur enamik teadmatult” _____________ 303 – Konditsioneerimine – soovitud tingimuste (lad. k. conditio – tingimus, seisund, olek) ja eesmärkide etteplaneerimine ning saavutamine selle kaudu, et objekt pannakse vastavatesse kunstlikult tekitatud tingimustesse, et teda suunata ja manipuleerida ning muuta tema käitumist soovitud suunas. Meil on ju palju nähtamatuid valitsejaid, kes omakorda suunavad teatud poliitilisi liikumisi: * juudid * illuminaadid * erinevad tulnukrassid Allisandad ikka need, kes Muugal kükitavad. Viimastel andmetel aga hoopis Häädemeestel.http://www.vastupanu.ee/04uurimused/um_sisukord.php
25-12-2010, 20:56
Teletorni rünnaku ajal, Savisaar pidas venemaaga kõnelusi,lubades jääda nende agendiks siia, siis vene sõjavägi taanduski.
25-12-2010, 23:21
Üks kuulus lääne poliitik, jutustab alati, kui jutt läheb pressikal altkäemaksudele ja raha väärkasutamisele, ühe ropu naljaloo....
No siis saab ajakirjandus terve nädala arutada seda roppust..... Skandaal selleks korraks taas ununenud....
27-12-2010, 16:32
Alternatiivne teooria käesolevale raha skandaalile ja KAPO avaldatud uurimistulemustele:
27-12-2010, 23:39
(27-12-2010, 16:32 )Dr. Smith Kirjutas: Alternatiivne teooria käesolevale raha skandaalile ja KAPO avaldatud uurimistulemustele: Kui KAPO avaldaks kogu talle teada oleva siis avalikustaks ta sellega koos ka teabe kogumise meetodid ja vahendid. Miks aga teabekogumise meetodeid ja vahendeid avalikustada ei saa peaks olema igale mõtlevale inimesele selge. PS: Ma ei tea maailmas ühtegi KAPO taolist struktuuri kes oleks avalikustanud oma teabe kogumise meetodid ja vahendid. Sama kehtib ka kriminaalpolitsei kohta. |
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |