•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 3.5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucid Dreaming ehk teadlik uni
Head vihjed ja tehnikad unenägemise poole liikumiseks: Üldreegel on see, et mida rohkem sa virgeajal unenägudest mõtled, seda tõenäolisemalt sa mõtled unenägemisest ka magamise ajal, mis juhatab su teadliku unenägemise juurde.
http://alkeemia.delfi.ee/mystika/esoteer...d=69702977
Vasta
Kunagi sassis nooruspõlves oli võimalus ühe neiuga suguühtesse astuda, aga kuna arvestades minu seisundit ei olnud see kuigi reaalne, siis paar päeva tagasi nägin unes seda samat neiut, kellel praeguseks juba lapsed ja mees olemas, minust nii 4-5 aastat noorem, siis see ilmselgelt juhtus. Päris viisakalt ja stabiilselt. Ja kuna enivei see meedia ja tolle võnked mind tagant utsitavad (kui keegi mõistab millest räägin, võiks teada anda, ehk ei ole ainus ullike), siis õhtul uudiseid sirvides tuli tahtmine facebooki tsekata ja voilaa too sama daame oli samal minutil facebooki profiili pilti vahetanud. See oli teinekord, suht sama keissiga. Kokkusattumus või mitte, seda ma tean, et too kaunis energeetika, mis liigub läbi teleri, raadio ja meie arvutiekraanide, kutsub kaasaega ja kõige ilusaga kaasa keerab vingerpusse. Aga kui juba jutuks tuli, siis siin maailmas on inmesed, kes vastutavad asjade eest. Ja ma tunnen, et mulle pannakse mäkra, kuna ma ei tegutse oma võimete kohaselt, seda reaalses elus. Kuna kõhklus peksab igal rindel kannaga kõhtu, tegutsedes kusagil madalama energeetiliste tasemel, siis oleks nagu okei, vastutust suurt ei ole, aga kui olla nüüd viisakas vend, elule naerulsui vastu vaadata peaks nagu laia maailma avastama minema, aga on vanemate talu, väga kaunis maakoht, teeks tolle korda, et ilusasti hakkama saada võiks piiri taha tööle minna. Aga seoses keskkonna vahetuse ja sissesulandumisega prioriteedid muutuksid ja niuke sasipundar. Üleüldiselt ma tarbin vana tallina õhtuti, ei lase liialt kirgastuda ja hoiab maaligi. Umbe viisakas vend. Inteligents taob kannaga kuklasse. Äkki on siin foorumis vähe harrastusekspert, kellega saaks arutada taolist veidrat olukorda, tavateaduse poole pole mõtet väga samme seada, kuna normaalses pildis igati okei, aga laiskus ja alkohol kimbutavad, tõsi ta on, aga midagi on kuidagi paigast ära, taolise teisitimõtleva isikuga sooviks kontakti. Hommikul on seda veider arvatavasti lugeda, aga siiani ei ole päris kaine mõistusega asja võtnud, et ree peale saada, tuleb teatud taset hoida. Empaatia on märksõna. Ehk segane jutt, aga ehk mõni vanem/uuem olija oskab sõna.sekka öelda.
Vasta
Vaadates hiljuti filmi, Tiibeti munkade mediteerimisest. Seal oli juttu ka unenägude tellimisest.
Mungad tellivad omale unenägusid järgmiselt. 
See mida tahetaks unes näha, seda korrutatakse nagu mantrat kõikjal. Umbes nädala pärast pidi nähtama tellitud unenägu. 
Nii te; looge omale mantra sellest, mida te unes näha tahate, ning korrutage seda kõikjal.
Kui munkadel see õnnestub, siis peaks ka tavalisel inimesel see õnnestuma. Paljude puhul tuleb kindlasti, püsivusest puudu.
Vasta
Mingit mantrat ei pea kordama.Kõik see toimub tahte ja taotluse abil.Sa ei pea olema munk,et see toimiks,ka tavaline inimene saab sellega hakkama,kui tal on tahtejõudu piisavalt.Usk asja toimimisse ja vankumatu taotlus.Ja võimatu võib saada võimalikuks
Vasta
Natuke Tiibeti unejoogast Kaido ja Silva Soobiku loengu põhjal saates "Hallo, kosmos".
Tsitaat:Tuleb rääkida kolmest kehast. Üks keha on viiest elemendist koosnev füüsiline keha. Ta tundub meile "päris" läbi meie 5 meeleorgani.Teine keha on unenäokeha, kus me paneme need 5 ust lukku ja siis meie meel hakkab tegutsema siseruumis. Me ise genereerime mingi maailma, mingi ruumi, genereerime sinna inimesed ja ise jääme sinna kinni - võitleme, kaitseme õigusi jne. Kolmas keha on bardo - ehk surmajärgne keha.
Soobikute loengus nad korduvalt kinnitasiud, et 100% on unes kõik inimese enda meele poolt genereeritud. Kuid ega ma küll nüüd ka 100% ei tea, aga vahest ikka tuleb tegelasi mujalt ka sisse sinna meie meele genereeritud unemaailma. Seda aga küll, et kuju ja vormi neile annab neile meie teadvus (meel).

Tsitaat:Kaks esimest keha on omavahel veidi seotud. Kui tekk lämmatab meid vms, siis me võime unes sama teemat näha. Bardokeha on füüsilisest täiesti eraldi peenenergeetiline keha.

Mõned lihtsamad praktikad, mida õrnalt tutvustame. Laias laastus treenitakse kõige esimese staadiumina oma teadlikkust unest. Kui sa suudad saada unes teadlikuks, et see on uni, siis on järgmised treeningvõtted võimalikud.

Kui me oleme unes teadlikuks saanud, siis hakatakse tegelema oma une muutmisega. Kui sa näed unes ja tead et oled unes, siis muuda tass lilleks, lillest muuda arvutihiireks, sellest tiiigriks. Sellise mänguga sa saad teadlikuks illusoorsusest, meelekinost, teistpidi töötab see sellise emotsiooniga nagu kiindumine. Vähendab kiindumist asjadesse, milledest me mõtleme et need on päris.

Järgmine mida tehakse, on paljundamine. Näed tassi, siis paljunda kaheks, kolmeks, tuhandeks, miljoniks. Selle eesmärk on meele avardamine. Sageli me suudame kontsentreeruda ainult 1-2 asjale, näeme kitsalt. Avardada meelt lõpuks kuni universumi suuruseni ja suuta kontsentratsiooni hoida nii, et sa näedki miljonit asja korraga. Unenäos on võimalik teha selliseid treeninguid, mida ilmsi raske.

Veel üks teema on selge puhtuse genereerimine. On tehnikad, kus sa selge valguse visualiseerimise abil teed oma meele nii puhtaks, et see on infoprügist lage ja see annab võimaluse näha ajas edasi ja tagasi. Kuid alati me näema tänase päeva seisuga, homme võib olla juba teine pilt. Räägitakse ka teiste dimensioonide, planeetide külastamisest.

Unede muutmine. Töö unenägudega toimub ka siis, kui sa oled juba üles ärganud. Viid ennast oma une staadiumisse tagasi, kujuta nagu muinasjuttu ette oma viimast und ja muuda see enda jaoks ära. Peenemates tehnikates on õpetused juures, kuidas pead oma keskkanalis energiat tõstma sinna, kus ta on siis, kui su unenäod algavad. See tehnika on hirmudest vabaks saamiseks.

Unejoogas on harjutusi, kus nt pead minema läbi seina või lendama. Aga kui lendamine muudkui järjest ei õnnestu, siis see, miks ei õnnestu, viitab ühele või teisele blokeeringule. Siis tehakse mingit harjutust päeval, et öösel lendamine õnnestuks. Töö sellega, et miks meil on selline kontseptsioon, et me ei suuda lennata?

Harjutage end magama parema külje peal. Vasaku külje peal magamine või suremine pressib kokku südametšakra eneriat, see on koht, kus uni algab, ei saa tekkida kerge energia liikumine.

Ärge ärgake äratuskellaga. Vastu hommikut on kõige selgemad või prohvetlikumad uned. Kes tegelevad unejoogaga ja on sunnitud liiga vara ülestõusma, see on täielik pidur unetreeningul . Sageli võimalus unega mängima hakata on siis, kui oled korra ärkvele tulnud ja jääd uuesti magama.

Tsitaat:Hirmudest vabanemine on põhitöö, mis on vaja enne surma ära teha. Surmajärgselt võime sattuda tohututesse meelekeeristesse ja omagenereeritud hirmudesse ära uppuda. Nagu õududunenäo ajal ei anna me aru, et see on meie enda loodud. Unenägude maailm on seepärast hästi oluline, et see on treening minemaks üle surmajärgsesse vaheollu. Magades on oluline teadvustada seda, mis seal toimub, mida me seal näeme. Treenides end teadlik olema kõigis neid erinevates kehades suudame end valitseda ja saada aru nende asjade illusoorsusest ka surma hetkel ja pärast surma.
Vasta
"Hirmudest vabanemine on põhitöö, mis on vaja enne surma ära teha. Surmajärgselt võime sattuda tohututesse meelekeeristesse ja omagenereeritud hirmudesse ära uppuda. Nagu õududunenäo ajal ei anna me aru, et see on meie enda loodud..."
Enne surma on vaja ära teha??
võime sattuda tohututesse meelekeeristesse??
See kõik on meie enda loodud??
noojah...Smile
Vasta
Paar aastat tagasi tegin valmis asja mis on, nagu venelased ütlevad, aurutatud kaalikast ka lihtsam.
Ostsin vasktraati, lõikasin temast sobiva pikkusega osa, mis oleks minu pea jaoks parajane.

Ei tea miks seda kõike tegin, mingi seesmine tunne oli, et peaks funkima.

Magasin ööläbi, traatasi peas, ning... midagi ei juhtunud!
Pärast otsustasin veel päeval veidi tukkuda (ilma traadita) ja vat siis kogesin kummalist pensikust.

Leidsin ennast nagu koridoris seisvat ja sain aru et tuli kirgas unenägu. Läksin teisele korrusele ning seal vaatasin aknasse.
Siis see kontrollitav uni justkui lõppes ja ma arvasin ennast reaalsuses ärkanud, aga kui kööki tulin siis nägin ema hoovis askeldamas, nagu ta seda vanasti tegi. Siuke vastik tunne tuli peale, nagu ma oleks paralleelreaalsuses toppama jäänud, ma isegi võtsin kätega peast kinni.
Läksin õue. Ema järsku avaldas minu suhtes ootamatut agressiooni, tuli peaaegu et kätega kallale.

Kõndisin siis tuppa ja hakkasin sülearvuti kaudu heale ja mõistvale vene sõbrannale kirjutama, et kuule mul probleem tekkinud, jäin paralleelmaailma lõksu. ????

Enne ma suurt aru ei saanud miks siis kui see traat mul peas oli, midagi ei juhtunud unes, aga kui pärast ilma selleta magasin- hakkas miskit toimuma.

Nüüd arvan et traat vastupidiselt blokeeris mingit vaenuliku kiirgust, mis segas unenägudes/paralleelmaailmas seiklemist või osutus mingi energia kondensaatoriks minu jaoks.

Kuid igatahes, kui pärast pikka pausi proovisin uuesti vasktraadiga katseid sooritada, ei kogenud midagi paranormaalset. Isegi siis mitte kui algtraadi peale keerutasin veel teist vasktraati.
Ehk siis lihtsalt oli kokkusattumus, mitte otsene seos...

Vasta
(14-11-2021, 04:14 )antiamerikanist Kirjutas: Paar aastat tagasi tegin valmis asja mis on, nagu venelased ütlevad, aurutatud kaalikast ka lihtsam.
Ostsin vasktraati, lõikasin temast sobiva pikkusega osa, mis oleks minu pea jaoks parajane.

Ei tea miks seda kõike tegin, mingi seesmine tunne oli, et peaks funkima.

Magasin ööläbi, traatasi peas, ning... midagi ei juhtunud!
Pärast otsustasin veel päeval veidi tukkuda (ilma traadita) ja vat siis kogesin kummalist pensikust.

Leidsin ennast nagu koridoris seisvat ja sain aru et tuli kirgas unenägu. Läksin teisele korrusele ning seal vaatasin aknasse.
Siis see kontrollitav uni justkui lõppes ja ma arvasin ennast reaalsuses ärkanud, aga kui kööki tulin siis nägin ema hoovis askeldamas, nagu ta seda vanasti tegi. Siuke vastik tunne tuli peale, nagu ma oleks paralleelreaalsuses toppama jäänud, ma isegi võtsin kätega peast kinni.
Läksin õue. Ema järsku avaldas minu suhtes ootamatut agressiooni, tuli peaaegu et kätega kallale.

Kõndisin siis tuppa ja hakkasin sülearvuti kaudu heale ja mõistvale vene sõbrannale kirjutama, et kuule mul probleem tekkinud, jäin paralleelmaailma lõksu. ????

Enne ma suurt aru ei saanud miks siis kui see traat mul peas oli, midagi ei juhtunud unes, aga kui pärast ilma selleta magasin- hakkas miskit toimuma.

Nüüd arvan et traat vastupidiselt blokeeris mingit vaenuliku kiirgust, mis segas unenägudes/paralleelmaailmas seiklemist või osutus mingi energia kondensaatoriks minu jaoks.

Kuid igatahes, kui pärast pikka pausi proovisin uuesti vasktraadiga katseid sooritada, ei kogenud midagi paranormaalset. Isegi siis mitte kui algtraadi peale keerutasin veel teist vasktraati.
Ehk siis lihtsalt oli kokkusattumus, mitte otsene seos...
Ei usu et kokkusattumus, lihtsalt viga võeti arvesse ja kirjutati uus korrigeeriv proge sinu korrigeerimiseks. Arvan et seda katset võiks jätkata lisanditega, nagu näiteks ruunid vasktraadile, siis vasktraadi täiendamine mingi teise metalliga jne..
Üldiselt täitsa põnev katse sul.

Ma jälle arvan, et traat lasi sinu kehal koguda energiat(energia kondensaatoriks ), millise jõuga/energiaga siis sa läksid päevase une ajal kondama.
Vasta
Ma ei saanud päris hästi aru – Et kõigepealt sidusid ümber oma pea millegipärast vasktraadi ja läksid magama...siis võtsid selle vasktraadi ära ja kogesid teadlikku und?
Ja tegid järelduse, et vasktraat ümber pea takistab teadlikku und nägemast?...Shock

Vasta
(14-11-2021, 15:38 )Q11 Kirjutas: Ma ei saanud päris hästi aru – Et kõigepealt sidusid ümber oma pea millegipärast vasktraadi ja läksid magama...siis võtsid selle vasktraadi ära ja kogesid teadlikku und?
Ja tegid järelduse, et vasktraat ümber pea takistab teadlikku und nägemast?...Shock

O, madu, kes hammustab oma saba, mandala, elulill

no ma olen lihtsalt üks kehva mäluga ja vähese faktide salvestusruumiga inime, ei tule kõik sümbolid meelde...

kõik väljendavad seda......mis takistab sul teadlikuks saamist

kuna minu protsessor paraku..või siis õnneks...töötab kristliku programmi pealt siis, kuidas iisuust kujutatakse tavaliselt pühadel piltidel...nimbusega või lausa selge rõngaga pea kohal.....
Vasta
(14-11-2021, 18:30 )lumm Kirjutas: O, madu, kes hammustab oma saba, mandala, elulill

no ma olen lihtsalt üks kehva mäluga ja vähese faktide salvestusruumiga inime, ei tule kõik sümbolid meelde...

kõik väljendavad seda......mis takistab sul teadlikuks saamist

kuna minu protsessor paraku..või siis õnneks...töötab kristliku programmi pealt siis, kuidas iisuust kujutatakse tavaliselt pühadel piltidel...nimbusega või lausa selge rõngaga pea kohal.....

No seda nimbust saad sa ise ka enesele hea tahtmise juures, olgu mis proge tahes
( kristlik või jms), lihtsalt tõmbad oma aura nii tihedaks ja vastu keha, siis hakkabki- tekibki nimbus. Olla ka äärmiselt hea ja kaitsev, igasuguste pahalaste eest. On olemas vastav harjutus.
Vasta
just
see nimbus või siis aura kokkutõmbamine , või siis piirang...on oluline, väga oluline

tsiteerin mälu järgi ühte tarka meest: see maailmakirjeldus, mis meile on antud on kõige suurem kingitus üleüldse.....ja samas ka meie kõige suurem piiraja...

siin see on, mälu on kehva jah Smile:
https://vikerraadio.err.ee/803465/ooulik...ultuurides
Vasta
(14-11-2021, 15:38 )Q11 Kirjutas: Ma ei saanud päris hästi aru – Et kõigepealt sidusid ümber oma pea millegipärast vasktraadi ja läksid magama...siis võtsid selle vasktraadi ära ja kogesid teadlikku und?

Jah, just sellises järjestuses, vasktraadiga pea ümber magasin öösel, päeval pikutasin ilma selleta.

Tegin järeldust et ei takista, hoopis aitab, aga oli tsiba pettumus et fenomen toimus mitte traadiga magamisel vaid magamisel pärast seda.
Vasta
(14-11-2021, 21:23 )antiamerikanist Kirjutas: Jah, just sellises järjestuses, vasktraadiga pea ümber magasin öösel, päeval pikutasin ilma selleta.

Tegin järeldust et ei takista, hoopis aitab, aga oli tsiba pettumus et fenomen toimus mitte traadiga magamisel vaid magamisel pärast seda.

Natuke mõtlesin ja nüüd olen veendunud, et vasktraat aitab ka edaspidi, kuid enam mitte oodates, et järsku midagi toimub vaid nüüd sa pead konkreetse taotluse tegema mingi kondamise eesmärgi maha panema.
Vasta
Oli veel üks sarnane, aga natuke õõvastav kogemus (küll ilma vasktraadita) kui nägin poolunes mingit küllaltki vastikut paika. See oli sünge koht mis kubises mustadest putukalaadsetest olenditest ja limustest. Sellele massile langes justnagu kuuvalgus peale, mis andis üsnagi gigerliku (gigeristlikku) atmosfääri (ehk nagu H.R Gigeri maalide tooni). Kuid siis lokatsioon muutus ja isegi nägin väga ilusaid maaväliseid vaateid.

Huvitav et paar päeva tagasi vaatasin vene tuntud okkultisti Terentii Ezoterik'u videot, kus ta mainis et CC järgi võib inimese unenägelik keha sattuda mustade ebaorgaaniliste olendite maailma lõksu.
Hm, äkki on mul suuresti vedanud et ei jäänud sinna kuuvalguse poolt valgustatud auku kinni.
(14-11-2021, 12:50 )Eithea Kirjutas: Ei usu et kokkusattumus, lihtsalt viga võeti arvesse ja kirjutati uus korrigeeriv proge sinu korrigeerimiseks. Arvan et seda katset võiks jätkata lisanditega, nagu näiteks ruunid vasktraadile, siis vasktraadi täiendamine mingi teise metalliga jne..
Üldiselt täitsa põnev katse sul.

Ma jälle arvan, et traat lasi sinu kehal koguda energiat(energia kondensaatoriks ), millise jõuga/energiaga siis sa läksid päevase une ajal kondama.

No aga lisandite potensiaalil on siiski lõpppiir, kus midagi uut ei saa teha, ehk siis korrektorid jäävad ikkagi peale.
Bleh
Vasta
(15-11-2021, 03:20 )antiamerikanist Kirjutas: Oli veel üks sarnane, aga natuke õõvastav kogemus (küll ilma vasktraadita) kui nägin poolunes mingit küllaltki vastikut paika. See oli sünge koht mis kubises mustadest putukalaadsetest olenditest ja limustest. Sellele massile langes justnagu kuuvalgus peale, mis andis üsnagi gigerliku (gigeristlikku) atmosfääri (ehk nagu H.R Gigeri maalide tooni). Kuid siis lokatsioon muutus ja isegi nägin väga ilusaid maaväliseid vaateid.

Huvitav et paar päeva tagasi vaatasin vene tuntud okkultisti Terentii Ezoterik'u videot, kus ta mainis et CC järgi võib inimese unenägelik keha sattuda mustade ebaorgaaniliste olendite maailma lõksu.
Hm, äkki on mul suuresti vedanud et ei jäänud sinna kuuvalguse poolt valgustatud auku kinni.

Jah võib jääda küll, esmalt ei tohi rikkuda reeglit, et sekkud kusagil seal mingitesse tegemistesse, isegi kui kutsutakse(seatakse lõks)öeldes aita, tuleb olla lõpuni erapooletu, tuleb öelda, et sinu kõrgem mina keelab sekkuda ja, peab eneses kasvatama erapooletust.
Mina ei ole teinud, see on ka ikka tohutu töö, kuid tegijad teevad enesele kaitseks igasuguseid asju valgusest astraalis valgusemõõku, amulette pluss ruunid kaitseks jne, . Konnata võib kodu ümbruses ka, ei ole vaja vasakule poole minna-kuuvalgus, vasakul olles üldse näed hõbedasi värve. Ma vahepeal õppisin lihtsalt õhus kõndimist.
Sa läksid ikka väga vasakule, kui sellist saasta nägid, kole koht-peab enesele keelama sellistes kohtades kolamise. Heades kohtades on väga ilus või siis ka paremal.
Vasta
(15-11-2021, 03:38 )Eithea Kirjutas: Jah võib jääda küll, esmalt ei tohi rikkuda reeglit, et sekkud kusagil seal mingitesse tegemistesse, isegi kui kutsutakse(seatakse lõks)öeldes aita, tuleb olla lõpuni erapooletu, tuleb öelda, et sinu kõrgem mina keelab sekkuda ja, peab eneses kasvatama erapooletust.
Mina ei ole teinud, see on ka ikka tohutu töö, kuid tegijad teevad enesele kaitseks igasuguseid asju valgusest astraalis valgusemõõku, amulette pluss ruunid kaitseks jne, . Konnata võib kodu ümbruses ka, ei ole vaja vasakule poole minna-kuuvalgus, vasakul olles üldse näed hõbedasi värve. Ma vahepeal õppisin lihtsalt õhus kõndimist.
Sa läksid ikka väga vasakule, kui sellist saasta nägid, kole koht-peab enesele keelama sellistes kohtades kolamise. Heades kohtades on väga ilus või siis ka paremal.

Mis valgusmõõkadesse ja muud sorti kaitsekraami puudutab, siis nägin ka viis aastat tagasi und kus kolasin ringi keskaegses stiilis linnas talvel ja keegi igihaljas vananlmees andis mulle mõõga.
Vasta
(15-11-2021, 03:20 )antiamerikanist Kirjutas: No aga lisandite potensiaalil on siiski lõpppiir, kus midagi uut ei saa teha, ehk siis korrektorid jäävad ikkagi peale.
Bleh

No ei ole vaja end nii progeda alatiseks kaotuseks ( ikka ja alati leiab inimene midagi uut, millega ei olda arvestatud ), lihtsalt nüüd ei juhtu spontaanset kusagile sattumist, mis peks ju hea olema, samas saad ikkagi tahtega ehk teed taotluse, mida ja kuhu tahad liikuda, kuid ikka ja alati sõltub kõik energia hulgast.
Võid proovida mõõka kutsuda teadlikus unes...samas kui ise tapad siis ole ka valmis saada... ehk et erapooletus on ka väga hea kaitse, hirmu ka ei tohi olla.
Vasta
Hea kuulamine teadliku unenägemise kohta:

https://unerandur.podbean.com/e/24-teeme...Q7z17htg3A

Eesti keeles ja Eesti omad tegijad.
Vasta
Oh ma  olen seda  juba ammu teadnud ja ka kasutanud aga tore, me areneme...

Teaduskatse kinnitas unenägude kaudu suhtlemise võimalikkust 20. detsember 2024

First Communication in Dreams

Breakthrough from REMspace: First Ever Communication Between People in Dreams
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Uni saab tõeluseks - ehk unes ettenägemine cyff 201 112,350 02-11-2023, 03:40
Viimane postitus: antiamerikanist
  Uni ja reaalsus - mis need on? silverm 7 4,755 07-12-2021, 11:14
Viimane postitus: Maakristall
  Kes või mis on uni? kalldunn 38 10,917 11-02-2020, 18:59
Viimane postitus: Minaelan
  Uneparalüüs ehk unehalvatus puudritupsu 152 122,184 05-07-2018, 06:25
Viimane postitus: Maario
  Väiksena nähtud uni? lõõmus 5 3,902 17-10-2016, 07:13
Viimane postitus: Tulnukinimene
  Korduv uni- ei saa abikaasaga kontakti.. Cessu 4 3,713 19-09-2015, 12:15
Viimane postitus: sakala
  Kas astraalrännak või lihtsalt uni ja miks just seesugune? Kõiksuses 10 8,022 06-08-2014, 16:41
Viimane postitus: Kõiksuses
  Veider uni vestlusest surnuga PMK 2 2,537 06-06-2013, 00:30
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Insomnia ehk unetus DaamValges 82 59,118 04-07-2012, 10:10
Viimane postitus: kuukaart
  Kas ikka oli uni? TriinuMeoww 3 2,335 27-09-2010, 10:22
Viimane postitus: TriinuMeoww

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat