Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
eile õhtul kuulsin väljast lennuki myra, siis hakkas vaikselt sadama, ning siis sähvatas äike mitu korda, peale seda kadus vihm, ning oli kuulda, kuidas lennuk samas suunas minema lendab. mõne hetke pärast kostus sama asi, nii juhtus päris mitu korda, vahepeal tuli kyll lennuk ja äike, aga vihma ei tulnud. siin läheduses on ylenurme lennujaam, et äkki keegi tegi katsetusi tehisäikesega või siis õpiti seda juhtima. sellisel juhul tekib kysimus, miks katsetati seda linnakohal? igatahes imelik tundus see olevat mulle.
p.s. yks äikse löök lõi ka siia lähedale ning pani mingil moel tööle yhe auto alarmi.
Muudetud: 2-4-06 kell 18:34:27 Hallucigenia
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
P.S ärge pange seda mõne teise teema alla, UFO alla see ei sobi, kummaliste juhtumite alla samuti mitte. lihtsalt jätke see teema siia, kui ma tagasi tulen, tahaks leida selle teema kergelt yles 
ise lahkun nyyd natukeseks ajaks.
Head aega
paravihje@gmail.com
Postitused: 493
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
Äike tekib siis kui pilves on maast erinev laeng ja siis see elekter mis läbi õhu lendab tasakaalustab seda laengut.. auto alarmid võivad minna tööle välise raputuse peale või sisemise rõhu muutuse peale.. tehislikku äikest annab veel teha aga see vihm oli siis ka tehislik?  äikest võib muidu selgest taevast ka tulla.. ma arvan et ei katsetatud siin midagi..
ja äiksepilv ajas lennukit taga? äkki nad oskavad hoopis siis suunata pilvi
paravihje@gmail.com
Postitused: 493
Teemad: 4
Liitus: Dec 2003
see mis sul seal juhtus pole küll piisav asitõend et keegi pilvi suunab
eks neid lennukeid lendab ikka ringi koguaeg..
Postitused: 146
Teemad: 1
Liitus: Jun 2004
minul oli ükskord selline juhus. olin vanaema juures ja ühel öösel niikui pimedaks läks, ilmus kuskilt üks suur korrapärane ja must pilv, kust siis tuli julmalt äikest. vihma mitte. ja see pilv tiirutas ringiratas küla kohal terve ööse. ülejäänud taevas oli tavaline ühtlaselt hallide pilvedega kaetud. muide, lähedal ( 4-5 km) on ka lennuväli, mida eriti aktiivselt ei kasutata.
Postitused: 71
Teemad: 0
Liitus: Feb 2004
Eile õhtul nägin ka ise kuidas kaugel taevas ikka ja jälle valgeks lõi kuid mingit müristamist ei kuulnud:s(asun Tartu mnt ääres tallinast ~40km )
Postitused: 146
Liitus: Jun 2004
see kui müristamist ei kuule ja konkreetset välgunoolt ei näe, on põuavälk. see tekib siis, kui tegelik äike on väga kaugel ja sinuni paistab ainult selle kuma, mis pilvedes edasi kandub. täitsa tavaline asi siis.
ma ei tahagi siin midagi tõestada, lihtsalt et viimasel ajal paneb äike mind selliseid mõtteid mõtlema.
kas keegi eile õhtul kella 22.30-e paiku vaatas tartus taevast?
paravihje@gmail.com
Postitused: 213
Teemad: 5
Postitused: 213
Teemad: 5
Tsitaat:Esialgne postitaja walker112
Eile õhtul nägin ka ise kuidas kaugel taevas ikka ja jälle valgeks lõi kuid mingit müristamist ei kuulnud:s(asun Tartu mnt ääres tallinast ~40km )
Ma nägin sama asja eile. Taevas lõi naabermaja kohal (taga) heledaks nagu oleks välguga pildistatud. Ja nii 3-4 korda väikeste vaheaegadega.
USA jamab oma laseritega, nii et miks ka mitte tehislik äike eesti poolt?
Postitused: 378
Teemad: 11
Liitus: Oct 2003
Nikola Tesla on ellu äratatud salajaste Zeta rassist tulnuknatsde poolt, tema teebki tehisäikest nüüd, laseb Tartu linna õhku, nagu Siberi metsagi.
muhahah
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 84
Teemad: 9
Liitus: May 2005
Siin Tallinnas on ka kummalised asjad toimumas : Siin pole kaua aega müristanud, aga nüüd viimasel ajal tuleb mürin, mõtlen - viimaks ometi müristab ja pilved ka sellised, välgub ka, aga ei - lennuk tuleb. Või kui välku lööb ja müristab, aga ei hoopiski lastakse rakkette ja nii 4 päeva järjest.
Muudetud: 2-8-05 kell 02:54:27 Foks
Tartus ka eile mitu korda välkus pilvede kohal mingi kollakas valgus sähvatus.
Imelik, muud ei oska öelda.
See nn. välk läks enamvähem paralleelselt maapinnaga.
Jälegi tekib selline küsimus: Kas meie väikse linna(Tartu) lähistel korraldatakse ilmastiku kontrolli projekti, möllavad vabamüürlased või keegi tekitab neid vaimsete võimetega 
Neljas võimalus on rohelised mehikesed marsilt.
Alati on ka võimalus, et see kõik on lihtsalt emake loodus, nii kummaline kui see ka poleks.
Muudetud: 2-8-05 kell 08:22:29 metavo
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Ära Sa, metavo, nüüd oma äikesejuttudega meile seda nädalavahetuseks Nelijärve ligi meelita (ehkki ega üks väike kiire äike presendi serva alt vaadata oleks kah vahva)! Aga et midagi asjalikku siia lisada, annan viite suht hiljuti avastatud äikesega seotud optilistele nähtustele, mis jälgitavad kõrgel pealpool äikesepilvi: sinised joad ( blue jets) ja punased vaimud ( red sprites): http://elf.gi.alaska.edu/sprites.html. Kes lugeda ei viitsi, võib liikuvat pilti vaadata: http://elf.gi.alaska.edu/movies/wf3541.mpg. Kui õnnestub, võtan mõne neist purgis kaasa!
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Ära Sa, metavo, nüüd oma äikesejuttudega meile seda nädalavahetuseks Nelijärve ligi meelita (ehkki ega üks väike kiire äike presendi serva alt vaadata oleks kah vahva)! Aga et midagi asjalikku siia lisada, annan viite suht hiljuti avastatud äikesega seotud optilistele nähtustele, mis jälgitavad kõrgel pealpool äikesepilvi: sinised joad (blue jets) ja punased vaimud (red sprites): http://elf.gi.alaska.edu/sprites.html. Kes lugeda ei viitsi, võib liikuvat pilti vaadata: http://elf.gi.alaska.edu/movies/wf3541.mpg. Kui õnnestub, võtan mõne neist purgis kaasa!
Sellegipoolest, kui igav hakkab, siis manan paar sähvatust
See sinu link, see oli hoopis teine asi kui see, mis ma nägin.
Kollane äikse sähvatus, mis ligub paralleelselt maaga...
Muudetud: 2-8-05 kell 10:48:59 metavo
Postitused: 129
* pipartyt mainib, et kui P2rnus ta 2ikesetormi ajal kesklinnas oli, siis k2is v2lk, kohe p2rast seda tuli myristamine, mis pani t2nava 22res umbes viie auto alarmid t88le.
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
noh ja see ongi normaalne. imelikku pole midagi.
Teate. Nasa süstik Columbia uuris ka enne hävingut kummalisi pilvi seal kosmoses. Ja jutud käivad, et see oli välk, mis selle süstiku "minema viis". Ma isegi nägin pilti, mida mul kahjuks enam ei ole. Räägitakse, et Eesti teeb Usa-ga palju koostööd. Äki nad katsetavadki siis koos seda tehisäikest?
Aga nüüd ma räägin, mis mul oli ühel suvel. Et nagu taevas oli üks ainukene pilv ja mõned kiudpilvede sarnased pilved. Nagu olid sellised peenikeseks venitatud pilved. Mõned keskelt laiemad. Korraga käis selles üksikus pilves sähvatus - see oli nagu komeedi gaasijuga, mis väljus ülesse poole. Kas alt tuli ka midagi välja, seda ma ei näinud. Käis selline hääl : sahh või midagi sarnast ( vist oli isegi kerge plahvatuse hääl või nagu välk lööks kuhugi sisse- kõmin?), aga kusjuures minu sõber oli sealsamas ja ei kuulnud midagi. Ei näinud ka seda pilve. hi hi. See justkui plahvatas pilve sees. Samal ajal kusagil kõrgemal lendas üks täht. See oli väga kõrgel. Kõikus vahel. Ja sähvatusest väga kaugel. Sõber seda tähte nägi.
Aga siit ka üks teine jutt. Kas Maa ( USA ) tehiskaaslased ja sputnikud ( vene omad ) Saavad lennata nii, et algul lendab sirgelt, siis jõnksub paar korda alla, lendab jälle otse sirgelt ja siis jälle jõnks jõnks alla. Mõnedes kohtades vist lendas ka jõnks jõnks ülesse. Nagu liiguks trepist. Aga ilma trepita. Ükskord vist isegi nägin Star War'si kus palju pisikesi tähekesi kogunes ühe suure tähe ümber ja saatsid midagi väga pisikest ....väike täht suure tähe suunas ja nii igast tähest, mis olid suurema ümber. Kas see oli nüüüd laser või oli see ühe suure kosmosejaama kokkupanemine, igatahes need laserid olid kõige väiiksemad. Üks teine sõber rääkis, et infot suunati edasi ühelt laevalt teisele valgusimpulsi abil. Teate, nagu meil on arvutite vahel need valguskaablid või infrapuna, aga seda infrat me ei näe.
Ja lisaksin seda, et Hiiumaal Kassaris augustikuu öödel on kõige parem koht tähtede vaatlemiseks. Kukkuvad tähed on kõige sehvimad. Tekib selline tunne, et nagu tähed kukuksid peale.
Muudetud: 3-8-05 kell 03:41:27 Foks
Tsitaat:Algselt postitas: Foks
Aga nüüd ma räägin, mis mul oli ühel suvel. Et nagu taevas oli üks ainukene pilv ja mõned kiudpilvede sarnased pilved. Nagu olid sellised peenikeseks venitatud pilved. Mõned keskelt laiemad. Korraga käis selles üksikus pilves sähvatus - see oli nagu komeedi gaasijuga, mis väljus ülesse poole. Kas alt tuli ka midagi välja, seda ma ei näinud. Käis selline hääl : sahh või midagi sarnast ( vist oli isegi kerge plahvatuse hääl või nagu välk lööks kuhugi sisse- kõmin?), aga kusjuures minu sõber oli sealsamas ja ei kuulnud midagi. Ei näinud ka seda pilve. hi hi. See justkui plahvatas pilve sees. Samal ajal kusagil kõrgemal lendas üks täht. See oli väga kõrgel. Kõikus vahel. Ja sähvatusest väga kaugel. Sõber seda tähte nägi.
Huvitav tähelepanek! Aga seoses sellega ka üks küsimus: kas oli nii (võiks nagu aru saada), et see sähvatus ja sahh-hääl käisid praktiliselt samaaegselt? Või oli nagu ikka äikese korral, et kui eemal välku lööb, siis kulub enne jupp aega, kui kõuemürin kohale jõuab? (Häälel kulub kilomeetri peale umbes kolm sekundit). Kui sähvatus ja hääl olid samaaegsed, siis meenutab see meteooride langemise korral mõnikord täheldatud elektrofoonilist efekti ( http://science.nasa.gov/headlines/y2001/ast26nov_1.htm), kus “langeva tähe” sähvatusega samaaegselt kuuldakse mitmesuguseid helisid. EFE kõige usutavam selgitus on seotud madalsageduslike (helisageduslike) raadiolainetega, mida meteoriit atmosfääri ioniseerides tekitab (võimalik, et ka Maa magnetväljal on siin miski osa). Taolised raadiolained jõuavad vaatlejani muidugi valguse kiirusel, nüüd aga on vaja veel midagi, mis nad heliks muundaks (“valjuhääldaja”). Eelpooltoodud viite järgi võivad sellega hakkama saada mitmesugused esemed vaatleja läheduses aga ka mõned tema endaga seotud asjad (prilliraamid, kohevad juuksed vms). See võiks ka seletada, miks Sina kuulsid aga Su kaaslane mitte.
Ja veel: mis ajal see vaatlus toimus? Päeval? Õhtul videvikus? Öösel?
Postitused: 1,660
Teemad: 26
See, mida mina nägin, oli korraks. Ja minu juhtumi puhul lähedal eriti pilvi polnud. Üksik pilv oli see. Kas see elektrofooniline efekt on tervisele ka kahjulik? Millist mõju see avaldab inimesele? See veidi sarnanes jah sellele pildile, aga ma nägin lisaks veel gaasijuga. Kogu pilv nagu korraks põles st pilve sees. plahvatas.
Muudetud: 5-8-05 kell 16:26:35
Tundub, et siin Tallinnas on nüüd torm vaibunud ja ei olnudki üleujutusi, nagu lubati.
Muudetud: 10-8-05 kell 01:19:09 Foks
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
... annan viite suht hiljuti avastatud äikesega seotud optilistele nähtustele, mis jälgitavad kõrgel pealpool äikesepilvi: sinised joad (blue jets) ja punased vaimud (red sprites): http://elf.gi.alaska.edu/sprites.html. Kes lugeda ei viitsi, võib liikuvat pilti vaadata: http://elf.gi.alaska.edu/movies/wf3541.mpg.
Üks uuem (kiir)video nendest pilvepealsetest "spraitidest" siin, asjakohane jutuke siin.
"Talve aal oo välku vähe, anna kuradile pähe."
|