Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis teeb tulnukast tulnuka?
PW populaarseim foorum on juba pikemat aega Ufod ja tulnukad, olen neid teemasid omajagu lugenud, kuid üks tahk oleks nagu puutumata...

Saades innustust suurepärasest teemapüstitusest Mis teeb inimesest inimese? võiks küsida - mis teeb tulnukast tulnuka...?

Kas tulnukas on maaväline eluvorm? Kui jah, siis on ta järelikult meile tundmatu, seega kuidas me teame, et ta ikka maaväline on...? Äkki on tavaline seniavastamata Maa liik, vihmametsades ja kõrbetes võib neid avastamata elukaid veel küllaga olla...
Pole ju kindel, kes Maa pärisasukad on või kas neid üldse kunagi on olnud. Me ei tea seda ju kindlalt.
Nt. Billy Meieri plejaadlased on kahtlaselt inimese moodi - kas nad siis on tulnukad või ei ole?

Kas tulnukat saab määratleda ainult väliste karakteristikute järgi või ei piisa neist, s.t. jõuame ka immateriaalsete parameetriteni (sh. paravõimed)? Kuidas me sel juhul neid mittenähtavaid karakteristikuid määratleme? Võib-olla me ei oska neid kirjeldadagi, millegi mõõtmisest rääkimata...

Kas tulnukad kasutavad meile tundmatut tehnikat? Et maandub su silme all UFO... kuidas saad sa kindel olla, et see on maavälise eluvormi transpordivahend? Äkki on kusagil salalaboris terve pataljoni geeniuste konstrueeritud... à la Haunebu... etc etc.

Ehk siis kes või mis on tulnukas?
Vasta
Ma ei usu, et sa siit foorumist või ükskõik missugusest välismaa foorumist sellele vastuse saad.
Muuseas, ülikoolides on kaitstud ufoloogia tähtsamate probleemide kohta doktori dissertatsioone. Esimesena seisis selles reas David Jacobsi üle maailma hiljem tuntuks saanud teos „UFO poleemika USA-s." 1977 toimus UFO-probleemide I rahv.vah.kongress. 1980 ilmus W. Moore raamat „Juhtum Roswellis”, mis tõi uuesti päevavalgele katastroofi New Mexicos 1947.a. 2. juulil.
Juba sel ajal arvati, et USA-s on käigus ülisalajane projekt, mille eesmärk on ufode antigravitatsioonilise tehnoloogia tundmaõppimine ja kasutusele võtmine.
Nii, et tänasel päeval me tõesti ei saa enam kindlad olla, et osa neid seletamatuid taevanähtusi ei ole tänapäevased leiutised.
Samas ei saa ka kindlad olla, et näiteks nn lumeinimesed, keda sageli maailma erinevaid paigus kohatakse, ei ole mõne iidse tsivilisatsiooni järeltulijad. Eriti kui arvestada, et neil on veel arenenud ekstrasensoorsed võimed.
Seda tõesti võib vaid oletada, kes Maa eelasukad kunagi olnud on.
Ja see on võrdlemisi keeruline, sest nagu me teame, on neid olnud erinevatel aegadel erinevaid.
Aga igasuguseid leidusid on juba sedavõrd palju, et olemas eelnevad kõrgtsivilisatsioonid on ilmselgelt olnud. Millal seda kõike ka ametlikult kinnitama hakatakse - küllap läheb selleni veel aega.
Sõna tulnukas pole nagu parim nimetus. Ma ise kasutaksin ja vahel ka kasutan nimetust kosmosetulnukas. Tulnukas võib tulla ka kuskilt maa-alusest linnakust või lausa mere alt.
Lõppude lõpuks elavad ju teosoofide ja Muldaševi järgi Tiibeti koobastikes veel siiani atlandid. On seal somadhi seisundis nagu sa tead ja ootavad aega, mil peavad inimkonna päästmisel abiks olema.
Mis kosmosetulnukate tehnikasse puutub, siis kas Kuult on siis päriselt leitud tohutu suur UFO-de kosmoselaevavrakk (nagu eilses uudiseski seisab) või on see meie miski eelneva tsivilisatsiooni ehitatud, mis nad sealt leidsid?
Eelnevad tsivilisatsioonid pidasid ju siin ometi tuumasõdugi, mille jälgi üha rohkem avastatakse.
No liigitatud on tulnukaid igatemoodi, selle kohta eraldi teemagi, aga kui õiged need liigitused on - kes sellele oskaks küll vastata?Smile
Samuti on nende isenditega kohtumisi kirjeldatud sedavõrd palju, et kõiki ei jõua elu sees läbi lugeda. Veel vähem iga juhtumi üle eraldi arutleda.Smile

[Muudetud: 10-10-2010 Müstik]
Vasta
Juhtisin tähelepanu lihtsalt asjaolule, et tulnuka definitsioon on puudu.
Vasta
Enda arust olen seda kosmosetulnuka definitsiooni siia päris paljudesse teemadesse kirjutanud.
Muidugi võib see tänaseks juba vananenud olla, aga see on (või oli) niisugune:

K O S M O S E T U L N U K A D (ingl `aliens` tulnukad`),

Maa-välise tsivilisatsiooni esindajad. Neid on kohatud maailma kõigis paigus kõigil aegadel, osa neist on kas mehhaanilised või bioloogilised robotid (küborg, android). Tulnuka liike on registreeritud sadakond. Nende väliskuju varieerub 3 m-stest tiheda karvkattega kaetud hiiglastest kuni imepisikeste 30 sm-ste olenditeni.
On kohatud nii valgeid, halle, siniseid, rohelisi kui musti k-id. Enim levinud tulnukad on liigitatud Hallid kosmosetulnukad ja inimtaolisteks (humanoid).
On veel d i n v r o i d i d (munast kooruvad orgaanilised olendid ja Zeroidid (energeetilised eluvormid). Humanoide peetakse inimsõbralikeks; väikesi suuresilmalisi halle olendeid seostatakse kõige enam UFO-inimröövidega. Palju teateid on veel hoopis erisugustest olenditest.
Siin üks uuemaid liigitusi:
http://www.ajbaker.force9.co.uk/b5races.html

Sama asja kohta ka video tulnukate anatoomiast:
http://www.youtube.com/watch?v=ywqe7BTrT...re=related

Aga hoiatan, et on ikka alles koledad elukad!

Planeedil Iarga elavatest olenditest, millede kohta meil eraldi teema:
http://www.galactic-server.com/rune/iarga.html
Need pidid sõbralikud olema ja nende sarnaseid on juba kaljuseintele jäädvustatud.
Loodan, et jääd vastusega rahule?

Tegelikult on siin ju hallide kohta eraldi teema, reptiloidide kohta eraldi teema ja isegi lendreptiloidide kohta eraldi teema.
Kindlasti on aga paljud tulnukateliigid hoopis käsitlemata jäänud, kuna neid on ju sedavõrd palju.
Kui keegi oskab midagi uut ja huvitavat lisada, siis olen isegi sellest huvitatud. Smile

Vasta
Jube lihtne oleks kui defineeriks lihtsalt nii - tulnukas = maaväline olend.
Sest tavaliselt kui seda inimese puhul kasutatakse, siis peetakse ka seda silmas, et ta on liiga imelik, et siit planeedilt olla Smile Olenemata kujust, keelest, kommetest jne.

[Muudetud: 10-10-2010 donulme]
Vasta
Rabavalt meie sarnane, aga ilusam. Erineb pisiasjades ja ei näe välja nagu loll! Alustab esimesena suhtlemist
ja leiab alati õige suhtluspartneri juba esimesel katsel. Teeb ennast kiiresti arusaadavaks ja ei anna võimalust tõlgendustele. Sõjaliselt meist võimekam, julmuselt rafineeritum. Kindlasti ületab meid huumorimeelega.
Usub siiralt paranähtustesse: ... ja võib kasutada "pararelva" meie vastu.

[Muudetud: 10-10-2010 Ott Sama]
Vasta
Vat mis puutub huumorimeelesse, siis see paistab tunukatel täiesti puuduvat!
Tegelikult kõik emotsioonid.
Võikski tegelikult öelda, et tulnukad on emotsioonitud olendid. Ja sellega nad meist erinevadki.
Vähemalt ei ole mina veel leidnud ühtegi tulnukatega kohtumise lugu, kus oleks nalja saanud. :S
Donulme, lihtne oleks muidugi, kui oleks ainult meie - inimesed ja nemad- tulnukad.
Aga paraku nii nagu on inimesi erinevaid, nii on ka tulnukaid väga erinevaid.
Lisaks sellele ei ela kõik teistel planeetidel, vaid paljud liigid ka meie planeedil kuskil koobastikes ja tunnelites ja osad pidid oskama ka kuju muuta ja kõnnivad lausa meie seas ringi. Eks ole David Icke ju sellest palju kirjutanud!Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Lisaks sellele ei ela kõik teistel planeetidel, vaid paljud liigid ka meie planeedil kuskil koobastikes ja tunnelites ja osad pidid oskama ka kuju muuta ja kõnnivad lausa meie seas ringi.
Kas neid siis ikka saab tulnukaks nimetada? Äkki nad (või osa neist) ongi Maa-asukad?

Hmmm, see hakkab juba välja nägema nii, et tulnukad on kõik need, kes ei ole nagu meie(?)
Vrd. kes ei ole meiega, on meie vastu Bleh

Aga seda enam oleks definitsiooni vaja.
Vasta
Toon korraks siia teemasse ka selle momendi, et millises sci-fi filmis on teie arust kõige omapärasem ja ühtlasi ka kõige usutavam kuju ja iseloom neile antud?Smile

Minu arvates oli väga omapärane lahendus filmis Artifical Intelligence-i lõpus, kus humanoidid olid mingis silikooniga kaetud pool elektroonilised olevused. Kas nad just kõige usutavam variant oleks, aga väga omapärane nägemus sellegipoolest, kindlasti väga ilmekalt illustreeritud neid kui kõrgemaid olendeid Smile

Siin ka pilt

http://www.imdb.com/media/rm4035091968/tt0212720
Vasta
Donulmega jummalast nõus!
Inimesed ei ole erinevad, Nõuka-ajal tõstsid kõik korraga kätt. Ainult "tulnukad" ei tõstnud.
Mille see meie erinevus nii ühtemoodi välja kukub?
Tunukatel ei ole huumorimeelt. ...siis pole ka tegemist olnud tulnukatega! Kas teadus-tehnilise progressiga
kaob huumorimeel?... ja emotsioonid? Võib olla on see tõsi, kui vaadata meie tänapäeva?
Siiski ma väidan, et tulnukatel on meist areneum huumorimeel.
Tulnukatel pole vajadust ennast varjata. Nende tegevus on avalik ja neil ei ole looduslikke vaenlasi.
Nad on toitumisahela tipus ja toituvad teistest täitsa avalikult.
Vasta
See oleks kõige parem seletus tõesti, sest kui neid ei erista meist enamjaolt miski siis miks neid üldse tulnukaks kutsuda. See koht kus ma mainisin, et jube lihtne oleks defineerida, et lihtsalt maavälised olendid, siis arvan et üldjuhul see ka nii on, sest kui tulnukas on sulandunud uute keskkonda siis ta pole ju enam tulnukas. Niisamuti ka ühiskonna geograafias kasutataks mõistet tulnukad selle populatsiooni kohta kes on sisse rännanud, kuid kaotavad oma tulnuka staatuse vaid paari põlvkonna vältel. Väidetavalt on ju paljud ufod juba tuhandeid aastaid meie seas elanud jne. Niiet mina ei tembeldaks neid tulnukaks selle järgi, kas neil on huumorisoon või mitte, kas nad on suurte peadega või mitte, kas nad suhtlevad telepaatilisel või suulisel teel, vaid selle järgi et tulnukad on need, kes saabusid tundmatust kosmose nurgast ja astusid äsja oma kosmoselaevast välja - olevused kellest me midagi ei tea,olevused kes on meile võõrad.

[Muudetud: 10-10-2010 donulme]
Vasta
Te siis kujumuutjatest üldse pole lugenud?
Loomulikult erinevad nad meist täielikult. Nad näevad välja nagu jubedad maod või sisalikud.
Ainult sel ajal, kui nad inimkesta poevad, on nad meiega sarnased.
Aga on palju juhuseid olnud, kus nad on inimeste silme all sisalikuks tagasi hakanud moonduma. Ja see ei ole mitte meeldiv vaatepilt!

Olen sellest ka varem kirjutanud, aga olgu siis selgituseks veel kord:
Nende olendite inimlik väljanägemine on holograafiline kest. Reptiloidide kujumuutmisest on juba aastatuhandeid räägitud.
Näit. Induse oru hindu kultuuris usutakse, et nende madujumalused n a a g a d oskavad oma kuju teisendada. Sumeri ja Babüloni "maomer" ja "kala¬jumalad" olevat samuti osanud oma kuju muuta.
Ka Mehhikost maiade templi alt välja kaevatud iidsed kirjatahvlid räägivad reptiloididest ja nende kujumuutmise võimest. Planeedi meie vibratsiooni tasandiga manipuleerimiseks ja selles tegutsemiseks vajavad need neljanda dimensiooni olendid kolmedimensioonilist inimkuju.
WW, mis definitsiooni sul veel vaja on?
Vaatasid ära selle tulnukate anatoomia video?
Eile avastasid, et tulnukad olemas on? Ise osaled ju teemades, mis käsitlevad tulnukate vahelisi sõdasid ja puha. Hm! Imelik!

Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Müstik
Vat mis puutub huumorimeelesse, siis see paistab tunukatel täiesti puuduvat!
Tegelikult kõik emotsioonid.

See ei määra veel midagi. Ka mütoloogiliste tegelaste seas on neid, kes võivad "valel ajal vales kohas" ligi astunud sureliku silmagi pilgutamata tappa. Kas see tähendab emotsioonide puudumist või tapmisest saadavat naudingut? Samuti ei tea me, kas tegu on planeediväliste või põliselt siin planeedil olnud olenditega.

Veel, khm, tulnukatest:

http://diosas-anunnaki.blogspot.com/

http://i220.photobucket.com/albums/dd291...adiana.jpg
Vasta
nad ei punasta, ei naerata, ei laksuta lauge
neil polegi lauge
nad ei noki nina, ei süga kõrvatagust
neil pole seda
nad suretavad aeglaselt välja me naiste kasse,
nad kastreeruvad me valvekoeri
nad imevad me naiste lemmiklehmadest verd
ja viivad me naised sex-unelmaisse, millest meil.
Maa meestel ei ole õrna aimugi
ja lõpuks ei saa enam keegi aru
kes oli kes
Vasta
Ma arvan, et tulnukad ongi need, kes ei ole inimesed. Ja seda üldse mitte kuidagi pahatahtlikult mõeldes, vaid lihtsalt definitsiooni osas inimese vaatevinklist vaadatuna Smile
Kui tulnukas näeb välja nagu inimene, siis see ei muuda teda veel inimeseks. Ma arvan, et inimene on inimene tänu oma maailmakirjeldusele, suhtumisele, segadusele jne. Kui need asjad eraldada, siis jääks järgi vaid hoopis teine teadvus, mis tegutseb teiste parameetrite järgi.
Kusagilt lugesin kunagi midagi tulnukate kohta, et nad natuke suuremate ovaalsete silmade ja suhteliselt meelaste ja täidlaste (vale sõna, aga ma ei oska kuidagi edasi anda) nägudega, eriti just naised. Ja siis vaatasin kahte videot - minu jaoks need naised võiks siis tulnukad olla, meik on just nii tehtud Laugh
Ebru Gündes - http://www.youtube.com/watch?v=WfpMOv03r...r_embedded
Charlotte Perelli - http://www.youtube.com/watch?v=iXD_oJlspiA
Vasta
Müstik, see (http://www.ajbaker.force9.co.uk/b5races.html) on sarja Babylon 5 tegelaste sait. Lahe ulmekas oli, kunagi tuli ka eesti kanalilt, ma vaatasin isuga Bleh
Vasta
Vat ja niisugused filmid ja saidid meid tänapäeval mõjutavadki!
Tegelikkus tulnukate osas on ilmselt hoopis teistsugune!Smile
Ma just mõtlesingi, kus kohast selle peale tullakse, et tulnukatel on huumorimeel?
Eks need ulmekad jätavadki inimestesse teadvusesse niisuguse vale arvamuse.
Küllap tehakse niisuguseid filme just selleks, et inimesi (ei leia paremat sõna)peedistada.
Aga näidiseks sobib see sait hästi, sest näitab kuipalju erinevaid liike tulnukaid on!Smile
Vasta
Kui siin naljapärast fantaseerida, siis juhul kui tulnukad on tõesti kõrgemad olevused, siis miks mitte ei võiks olla neil taoline tehnika olemas, millega nad võtavad täpselt sellise kuju, mis inimesele parasjagu kõige vastuvõetam on? Smile See keeraks ju kõik spekulatsioonid pea peale ning annaks tulnukatele niipalju erinevaid välimusi ja omadusi kui inimaju jõuab välja mõelda.
Vasta
Selle kohta ma ei oska spekuleerida. Seni olen lugenud ainult seda, et nad reptiloideks on moondunud või siis reptiloidist inimeseks tagasi.
On räägitud küll ka mustadest meestest!Smile
Aga maa-väline tehnoloogia on küll vapustav, sest need UFO-laevad ju muudavad pidevalt kuju.
Vasta
Müstik, selles samas videos, millele sa youtubei lingi andsid, räägitakse, et reptiloidide olemasolugi on tegelikult kaheldav. Muidugi peab igaüks lõpuks ikka ise mõtlema ja järeldused tegema, aga ikkagi...

Millal sul oli kahtlemise aeg? Mul on see mingil määral praegu... Bleh
Vasta
Eeldusel, et tulnukad on meist tehniliselt enamarenenud, ei ole neil ju veenvat vajadust enda varjamiseks.
Vastupidi, nad ise astuvad meiega kontakti.
Arvamus, et nad on reptiloidid: väsitaks meie kujutlusvõimet. Ma peaksin viibima, ehk keskaegsel piinapingil, et
tunnistada neid reptiloididena. Ehk, siin toetaks Preilikassi, et igaüks peaks ise, oma järelduse tegema.
Lisaks proovige põgusalt, kasvõi minutiks, endale luua kuvandit elust, milles puuduvad emotsioonid?
Jah,... see ei ole eriti kerge, siis; miks tulnukatel ei saa olla emotsioone? Ma tean; kõik kirjeldatud kontaktid
on toimunud "ilma naljata". Minu leebe uudishimu küsiks siin - kumb pooltest oli ilma huumorimeeleta?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Ott Sama
Lisaks proovige põgusalt, kasvõi minutiks, endale luua kuvandit elust, milles puuduvad emotsioonid?
Jah,... see ei ole eriti kerge, siis; miks tulnukatel ei saa olla emotsioone?
No mingi osa tulnukatest võivad vabalt olla, noh, jämedalt öeldes masinad - targad, aga tundetud. Oleneb kui laialt mõiste elu defineerida (oleneb kes/mis defineerib). Põhimõtteliselt ka inimkonda (tema jäänuseid) võib selline tulevik ees oodata.
Tehnoloogiline singulaarsus ja intelligentsusplahvatus. Ja kes ütleb, et seda juba kuski mujal planeedil pole juhtunud?

[Muudetud: 11-10-2010 Marina]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Preilikass
Müstik, selles samas videos, millele sa youtubei lingi andsid, räägitakse, et reptiloidide olemasolugi on tegelikult kaheldav. Muidugi peab igaüks lõpuks ikka ise mõtlema ja järeldused tegema, aga ikkagi...

Millal sul oli kahtlemise aeg? Mul on see mingil määral praegu... Bleh

Ei ole see midagi kaheldav. Kui hakkad iidseid kultuure põhjalikult uurima, veendud selles ise!
Esialgu aga paremat lugemist kahtlemise ümberlükkamiseks anda ei oska kui see:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=5255&page=1

Seal kenasti eluka või olendi pilt ka juures!
Tähelapse müsteeriumit (õigemini kolme erineva) oled kindlasti juba lugenud. Mälu värskendamiseks võib üle lugeda ka Haimre teeristil juhtunu, see on kuskil ajaleheartiklina ka internetis saadaval.
Selle juhtumi kokkuvõte:

Inimesed, kes humanoididega tutvusid olid Rapla autobaasi autojuht Toomas Vendel ja laborant Laine Pilov.Tulnukad Haimre teeristil väljusid nn tünnidest ja olid hõbedaselt riides. Tegelased vehkisid pikkade kätega ja kostus krigisev hääl. Kuna kaks kohkunud eesti inimest olid kõnevõimetud, ronisid tagasi oma tünni ja sööstsid otsejoones minema.Piimaauto käivitati samuti ja sõideti edasi Haimre poole. Tulnukatega kohtunutel esinesid ajakirjaniku Väino Raskasovi andmetel tükk aega mälulüngad.
Vasta
Olenemata kehakujust , biloogilisest konsistentsist on nemad targemad ja võivad olla meie jumalad, või pigem ongi,sest me ei tea kuidas nad meid on siia planeedile toonud ja aretand on.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Sekhmet
Olenemata kehakujust , biloogilisest konsistentsist on nemad targemad ja võivad olla meie jumalad, või pigem ongi,sest me ei tea kuidas nad meid on siia planeedile toonud ja aretand on.

Tulnukad on tulnukad, mitte jumalad. Ükskõik, kas nemad on selle taga, et inimene on olemas ja just siin planeedil, jumalad pole nad ikkagi.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis minuga toimus? Peeter1980 16 3,973 09-07-2021, 11:40
Viimane postitus: Q11
  Vandenõuteooria mis sai tõeks!! Siiidiuss 4 3,590 14-12-2019, 17:50
Viimane postitus: Siiidiuss
  Mis see olla võib? BIBI 12 6,817 18-07-2012, 09:22
Viimane postitus: zzz34
  Üks vidin mis teeb piip piip! markkoka 7 4,453 17-01-2008, 00:07
Viimane postitus: Lauri-L

Alamfoorumi hüpe: