Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tulnukad saadavad Twitteri-stiilis sõnumeid
USA kaksikutest teadlased usuvad, et tulnukad on juba aastakümneid saatnud meile lühisõnumeid justkui Twitteris, ent me ei ole seni nende "kontole" veel jõudnud.

Kuigi sõnumid ei pruugi piirduda vaid 140 tähemärgiga (nagu Twitteris), järeldab uurimus, et tulnukad saadavad suurema tõenäosusega otseseid ja lühikesi kui et lakkamatut signaali igas suunas, vahendab News.au.

"See lähenemine on rohkem nagu Twitter ja vähem kui "Sõda ja rahu"," räägib Microwawe Science'i füüsik ja president James Benford. Tema kaksikvend Gregory sõnul otsitakse efektiivseimat viisi, kuidas endast teada anda. "Signaalide edastamine valgusaastate kaugusele nõuab üsna mahukat ressurssi," ütleb teadlane.

Mõlemad vennad on veendunud, et SETI (Search for Extra-Terrestrial Intelligence) on juba aastakümneid lähenenud sõnumite otsingule valest küljest.

Hiljuti avastas Kepleri kosmoseteleskoop üle saja Maale sarnaneva planeedi meie galaktikas. Usutakse, et Linnutees on üle 100 planeedi, mil võib olla eluks vajalik atmosfäär ja tingimused. Järgmise kahe aasta jooksul loodetakse tuvastada neist vähemalt 60.

Allikas: http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=387981
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Cassiopeia
... justkui Twitteris, ent me ei ole seni nende "kontole" veel jõudnud...
Tsitaat:... (nagu Twitteris)...
Tsitaat:"See lähenemine on rohkem nagu Twitter ja vähem kui "Sõda ja rahu"
Reklaam Twitterile? Laugh NB! Ei pea silmas Õhtulehte ja Cassiopeiat!
Tsitaat: Usutakse, et Linnutees on üle 100 planeedi, mil võib olla eluks vajalik atmosfäär ja tingimused. Järgmise kahe aasta jooksul loodetakse tuvastada neist vähemalt 60.

Ise usun, et kui meie teadlased hakkaksid ometi mõistma, et teised eluvormid ja humanoidid ei vaja elamiseks maa sarnaseid tingimusi, siis ehk toimuks ka mingi läbimurre. Aga üldiselt ma usun, et nad teavad seda juba ammu, aga see "maa sarnaste tingimuste" heietamine on mõeldud meile.

Või räägitakse ja otsitakse "maa sarnaseid tingimusi" sellepärast, et leida koht kuhu peale planeet Maa hävitamist kolida?

[Muudetud: 7-24-2010 Krayon]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Krayon

Ise usun, et kui meie teadlased hakkaksid ometi mõistma, et teised eluvormid ja humanoidid ei vaja elamiseks maa sarnaseid tingimusi, siis ehk toimuks ka mingi läbimurre. Aga üldiselt ma usun, et nad teavad seda juba ammu, aga see "maa sarnaste tingimuste" heietamine on mõeldud meile.

Või räägitakse ja otsitakse "maa sarnaseid tingimusi" sellepärast, et leida koht kuhu peale planeet Maa hävitamist kolida?

[Muudetud: 7-24-2010 Krayon]

TÄPSELT MINU MÕTE! Ma olen KOGUAEG mõelnud, miks nad otsivad Maa sarnaseid tingimusi, kui tulnukad (mis tähendabki juba iseenesest ju võõrast, siinkohal mõeldud elovormi) võivad olla hoopis teistsugused! Äkki nad ei kannata päikest; on vee vastu allergilised? See, et nad TULNUKAD on, tähendabki ju, et nad on teistsugused, järelikult ei pruugi meie elutunnused üldse nende omadega vastata.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Phrase
TÄPSELT MINU MÕTE! Ma olen KOGUAEG mõelnud, miks nad otsivad Maa sarnaseid tingimusi, kui tulnukad (mis tähendabki juba iseenesest ju võõrast, siinkohal mõeldud elovormi) võivad olla hoopis teistsugused! Äkki nad ei kannata päikest; on vee vastu allergilised? See, et nad TULNUKAD on, tähendabki ju, et nad on teistsugused, järelikult ei pruugi meie elutunnused üldse nende omadega vastata.

Järsku on nad allergilised inimeste vastu. Ja reaalsuse vastu?

[Muudetud: 24-7-2010 Tom]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tom
Tsitaat:Algselt postitas Phrase

Järsku on nad allergilised inimeste vastu. Ja reaalsuse vastu?

[Muudetud: 24-7-2010 Tom]

Reaalsuse vastu? Mis mõttes?
Aga mis puutub inimestesse, siis leidub isegi inimesi, kes on mõneti kaasinimeste suhtes allergilised....
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  NORAD-i eruohvitser: tulnukad näitavad ennast 13. oktoobril skip128 265 86,867 15-01-2011, 12:16
Viimane postitus: Alar1989
  Saksa ufouurija: tulnukad hõivasid NASA automaatjaama djfreeze 23 10,088 17-12-2010, 17:27
Viimane postitus: Müstik

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat