26-06-2024, 19:05
Üldiselt, ma ei suhtle inimesega, kes oma tekste pidevalt muudab. Ja mitte selleks, et ära parandada komakoht, vaid ikka selleks, et teisest võimalikult loll mulje jääks .
NATO, Eesti, Ukraina, Venemaa
|
26-06-2024, 19:05
Üldiselt, ma ei suhtle inimesega, kes oma tekste pidevalt muudab. Ja mitte selleks, et ära parandada komakoht, vaid ikka selleks, et teisest võimalikult loll mulje jääks .
26-06-2024, 19:16
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 19:27 ja muutjaks oli Lokster.)
Ma tõepoolest parandan kirjavigu hiljem ning lisan tihti täiendavmõtteid mitte kedagi isiklikult silmas pidades. Ma ei tea midagi kellegi lollist muljest. Ja ma tean , herr lahendused oskab hästi RMK stiilis tabeleid teha. No aga võtke ja tehke tast omale pea. Kiidan takkagi. Hea küll, hüdral on üldjoontes kaksteist skisofreenilist pead ja ma selle lohega ei viitsi oma aega risustada. Varsti tuleb siis ka tihane nokkima. Oeeehhhh, puhake parem. Aga ma tean kui mitu korda te VEEL käite sitakiviga hüvasti jätmas ning kinnitamas kui väga minusuguse mölakaga ei taha tegemist teha ja jutt on nii sitt ,et kohe üldse lugeda ei kannata heheeee, iiiigav. Ja naljakas. Et kui raputan maha seljasturnija ,siis kohe ,,ääähhh, vaihiraiska, mängib kõrget jumalat,,. Küll kuremäe ja koht enda seljast ka võõrlinna minema peeretavad.
26-06-2024, 19:31
(26-06-2024, 19:05 )olematu Kirjutas: Üldiselt, ma ei suhtle inimesega, kes oma tekste pidevalt muudab. Ja mitte selleks, et ära parandada komakoht, vaid ikka selleks, et teisest võimalikult loll mulje jääks .Üldiselt, vastusesse kaasa saab lisada selle teksti kes oma tekste pidevalt muudab. Kas see sinu kommentaar on KAPKAN? Vene keeli enesestkimõista, karude jaoks rauad ja neile tobudele kes kõik südamelt ära puistavad ja hiljem neid hakatakse mõnitama. Mind ähvardati kristuse õigeusu kaudu mitu aastat ja õppisin hoolega, alati panen kommenteeritava texti kaasa.
27-06-2024, 14:10
https://www.delfi.ee/artikkel/120303353/...karu-nahka
Orav - rott põgeneb uppuvalt riigilaevalt. Enne on eks peaministrid "kandideerinud", nüüd tegev. Mis tal seal seeliku all sügeleb või põleb? https://eestinen.fi/2024/06/uus-areng-po...sse-sisse/ Ja läheb lahti! Nüüd on põhjust NATO vägesid samuti saata. Venkud aga väidavad, et need n.n. ""inseneriväed"" on hoopis jalavägi koos lahingutehnikaga ja palju! Juttu on 100000 sõdurist või rohkemast. Vaevalt, et miljon nagu korea sõja aegu hiinlased tegid. .... Kokkuvõttes "huvitavaks" läheb, aga see ongi kurjamite plaan.
27-06-2024, 15:05
(27-06-2024, 14:10 )xcad Kirjutas: https://www.delfi.ee/artikkel/120303353/...karu-nahkaOleks siis et tal seal saba all ainult sügeleks, las lamab selili, aga see juhib riiki... Jah, eks korealased ka tahavad saada sõjalist praktikat, nagu meie sõdureid igale poole saates meile siin seletati, et ikka vaja tapmise praktikat...Jube, need sõdurid on palju julmemad kui valge inimene...
https://eestinen.fi/2024/06/usa-putin-ka...urilihana/
https://eestinen.fi/2024/06/karm-ukraina...e-tapmist/ Kokkuvõte on sõja eskaleerimine. Ehitajaid jätkub ka venemaal endal, sõdurid ikka. Käivad jutud, just kuulujutud, et olla mingi uus molotov - rippendropi pakt? Käsitleb baltikumi ja hilisemalt poolat - soomet. Keegi täpselt ei tea, kuulujutud......aga miks kaka nii kiirustab? Ei ole ju põhjust: venemaa kauba skandaal on juba lahtunud, ikkagi peataminister....kuhu nii KIIRE? Loogilist põhjust pole aga reaalsuses on ülimalt kiire. Põhjus? Tegi eskaleerimiseks kõik võimaliku, karis, herem nagu truud kutsud haukusid kaasa ja nüüd vaja jalga lasta....olles ise tegev juht? Muidugi ega läti vähem pingutanud ka andis endast kõik. Kui vaja ettekäänet siis seda on piisavalt pingutatud ja mida saaks veel üritada? https://www.delfi.ee/artikkel/120303353/...mmentaarid Kõik on maksumüüri taga. Aga midagi jälle toimub mis meile ei ole hea. Aga häbiväärsus? Väljavõte kommentaariumist: Paraku ootab hullem veel ees. Kes on see sõjaprintsess, kes kogu aeg on korrutanud, et venemaad tuleb rünnata, rünnata ja veelkord rünnata....Paraku on parim koht venemaa ründamiseks Eesti...siit saab rünnata venemaa suurimaid linnu ja võimukeskusi, siit saab sulgeda täielikult Läänemere Venemaale ja paraku tähendab see kõik vältimatut sõda ja Eesti muutmist sõjatandriks.....nüüd tuleb jälgida kunas siim kohvrid pakib....
https://www.youtube.com/watch?v=tR_dIMVWlYE
Juudid räägivad globaalseid sõja jutte. Algust pole mõtet kuulata. Peamine väide, et kõik toimub 2024a jooksul. Elame - näeme palju on tõtt ja palju valeenustusi. Kui midagi Suurt ja Õudset hakkab toimuma siis ~nädal enne tõuseb kulla ja hõbeda hind kõrgustesse. Seda pole siiani juhtunud ja loodame, et ei juhtu, kuld ikka 2200EUR/untsist kõikudes suhteliselt vähe https://t.me/VadimMiami/9926 https://www.youtube.com/watch?v=gfaanvs_LT0 Kõik on suur globalistide vandenõu ja ilma sõjata maailma ei muuda.
Veini hind ka tõuseb, ole mureta! Toidu kui sellise hind aga kindlasti. Kõike lahti kirjutada on liiga raske aga faktid sõjatehnika koondamisest euroopasse on fakt. Ka soome ja rootsi liitumine NATO-ga on fakt ja just rootsi on eriti halb enne. Kui aga läheb lahti Suur Madin on hilja midagi ette võtta? Peamine, et kõigel sellel puudub reaalne mõte, kui aga vaadata putini ja shwabi videolõiku siis on asjad selgemad. Putin täidab käske ja "sõda" on tegeliklt kokkuleppeline nagu mingi kihlveokontori organiseeritud poksimats......ainult loll panustaja ei tea kumb võidab. Aga isegi kaka vist teab, miks muidu nii kiiresti põgeneb, herem ameti maha paneb ja kõik relvad on ukrainale annetatud. Millal algab keegi ei tea, isegi putin........sest käsk pole veel tulnud ja alati jääb võimalus, et käsku ei tulegi? Peale shwabiga kohtumist dets 2021a algasid koheselt ettevalmistused. Nagu venkud väidavad, siis juba kohe peale shwabi ärasõitu. Mida aga täpselt kokkulepitud seda muidugi ei avaldata, ainult, et äärmiselt koostööaldid ja sõbralikud. Nagu koroonahullusega mis praktiliselt hetkega kadus kui tuli sõja narratiiv. Ka eestis on rahust rääkimine putini jutupunktid ja ainuõige poliitkorrektne on ukraina täielikule võidule panustamine. Eesti jalgpalli meeskonna kapten lasti lahti ainult selle tõttu, et ei uskunud ukraina vääramatut võitu ja arvas, et mingi rahu on võimalik ja sellest piisas. Isegi inkvisitsiooni aegadel ei oldud nii lollid! Ja ketseri ülekuulamisel olid reeglid mitte nagu praegu.
https://sport.err.ee/1609307856/konstant...enipaelast
https://eestinen.fi/2024/07/venemaal-lei...alja-tuua/
Usun, et tõelähedane: kaka on kõik võimaliku teinud riigikaitse nõrgendamiseks ja põgeneb, herem hakkab hobita arheoloogiks, poliitikud ostavad hispaaniasse elamisi, mürsud saabuvad 2029-2030a (spetsiaalselt sellised valitud!) sõdurid aga ise "kõlblikest" 72% ei jäksa lõuga tõmmata ja kõndida, jooksmisest ja mürsukastidest ei räägigi, rohehullus ja rail baltika ehitus koos LGBTQ+ jätkub ka praegu (kindlasti ka sõja ajal nagu ukrainas!) ja CO2 on määrav sest ka tank ei tohi keskkonda reostada (juba on akumilitaarmasinad kavandamisel). Kõik läheb persse aga see ongi see ülim eesmärk nii kaudselt kui otseselt, kui tuleb okupant aetakse perse püsti.....pane aga julgelt. ..... 1 on kindel: enne kaka "kõrget kohta" venemaa ei ründa! Kuidas seada oma parimat agenti täbarasse olukorda? Egas muidu poleks kaka "legaliseerimiseks" kuulutatud venemaal tagaotsitavaks. Seoks kinni ja viiks pihkva FSB-sse ja 6h möödudes ujub ikka brüsselis pinnale nagu õngekork. Aga kindluse mõttes võiks loomkatse korraldada Antud teooria selgub lähiaegadel nii 10a jooksul ja isegi päts oli NKVD palgal.....polnud ka siis häbiasi. Palk aga oli suurem kui EW "presidendina"! Ka olid nagu kaka-l venemaa ärid: veeti kulda ja teeniti ülikasumit, nüüd aga kiipe venemaale. Kiibid pole vähemalt verega koos siis osad kuld kõrvarõngad olid koos osa kõrvaga ja isegi briljantsõrmus olla olnud koos sõrmega. See aga "äri" ei seganud väiksemalgi määral. Ajalugu kordub ja kahjuks 1:1-le ainult pisikesed muudatused. Loodame, et kaka tulevik tuleb pätsu tuleviku koopiaks väikeste "nüanssidega" https://eestinen.fi/2024/07/vene-meedia-...vi-saatus/ Kõik kokkuvõttes kas hirmutamine või Suure Globalistliku Pusle tükid mida üritatakse venemaa kaasabil kokku liita ühtseks NWO-ks. Viimasest annab aimu USA-s toimuv ja kas trump on see mis välja paistab?
02-07-2024, 17:31
(Seda postitust muudeti viimati: 02-07-2024, 19:11 ja muutjaks oli Lokster.)
Duaalne polaarsus. Euroopa on paha ,,lääs, satanism ja pederastia,,? Konservide suust enam muud ei tulegi. Üleskeeratavad lambad. Kasulik biomass. Anna lollile vandenõulasele kätte ettesöödetud tõemõõga loosungid, ja ta teeb ise seda, mida eliit seaduslikult teistpidi ei saa teha. Peaasi ,et zombikäpikud ei näeks niite kaugemale. Telaviv-peking-moskva-london-washington. Et sesxperverssused saabusid meile just ollivuudi ameerikast. Et satanistlikud sektid saabusid siia KOOS kirikuga lõunast. Poleks kaasa antud saatanat , oleks kirikud tühjaks jäänud........
Miks ON vaja euroopa demoniseerida ,just omade kaudu? Kus on teie arust veel riismeid suveräänsusest? Kus vabadus veel kõnetab rahvusi? Kus on veel mingigi eluterve natsionalism? Kus püütakse veel hoida majandust enda kätes? Kus veel riigid ja valitsejad püüavad hoida ISE otsustamist ja ISE valitsemist? Kus on suurim vastuhakk süsteemi sunnile? On see siis vaxid või wifi. Kus ei olda nõus uue korraga enim? Kus veel on võimalik oma arvamust tänaval välja üelda? Kus on suurim vastuhakk ameerika IT korpodele? Kus pole lastud rahvale peale suruda täistsensuuri? Kus on VEEL kohtute süsteem riikide endi kätes? Vasta küsimustele ja alles siis tule mölisema ,et EUROOPA on see ,saatan,, ja kõiges süüdi. Rsk, idioodid. Miks pole ülaltoodu eliidi viisnurk mitte kordagi läinud laupkokkupõrkesse? Ei sõjaliselt ega isegi diplomaatiliselt ning jätkavad tihedaid ja sõbralikke vestlusi? Oma biopasteet ISE tapab oma vabaduse. Muud enam polegi kui troonilistujate kannikate sõda. Jalaga annaks kõigile, kes taas röögib netis levivaid ,,tõdesid,,. Inimesed on minetanud igasuguse isemõtlemisvõime ja argumentideks on millegipärast samad ,,tõed,, igas keeles. Ega eliidi pead lange enne kui orjamassid ei kao. Tõestada aga vandenõulasele tema programmeeritust , tähendab langeda sama madala mentaalilini. Igasuguse billisorosešvaabi tõdesid teab mõõklane raudkindlalt aga seda mida enda ümber käega katsuda saab ja ise hinnata, nohjahh............ tuubisõdalased. Imesiis ,et omale tsaare otsitakse. Rahvas ise tahab ,et tal oleks kõige vägevam, tugevam, säraravam, kuninglikum ..........alfalikum ja ahnem ,,hiilgus,,. Ja siis vinguda ,et näe valitsuses on paha kaka ,kes rahva elu närutab ja kohe kui ise võimul........kõik kordub. Refi ja ekre kannikad on sama pea omad. Aga pead näeb alles siis kui ninad pirukast kõrgemale tõsta. Te ei näe isegi seda, et need AI-st vormindatud ,,vandenõu tõed,, aitavadki süsteemil võimul püsida. SEst nii saab eos kustutada igasuguse rahvahääle kuna on tehtud nii lihtsaks vandenõu reptiiltulnuka lapasuste väljanaermised ja nii ,,lolle uhuusid ju ei saa lasta valitsema,,. KÕIGILE jagab süsteem kätte ,,õiged tõed,, peaasi ,et hea jumal-paha saatan söögikonveier ei peatuks ega keegi tegelikku valitsejat kõigutama ei asuks. Toidutoru ei saaks skoorida kui ta ise ei maailks seda ,,saatanat,, võitmatuks ja kole hirmsaks. Kohe on euroopa langemas aga siis saab ka iga viimnegi vastutama selle suunatud saatana sitamajaks maailmise eest. Postmasinlikus kollapsis. Kogu ühiskond on langenud lohe perse tasemele, kus kannikatest enam muud hingelisemat ei nähta ja koopa sitahaisu peetakse tõemeediaks. Isand on istunud oma mäepersega kõikidele pähe. Ei ole siin enam ühtegi eestlast. EKREFF off. Biomass on juba loomast lollim aga sel on ka hea külg. Küll võimuihas eliidikud siit läände roomavad aga vastukaalu laine muutub lihtsalt ohutuks. Ei saa seda ,,issandat,, siit muidu kui ainult koos seda toitva biomassiga. Väärjumal kaob ainult siis kui võõrjuured kodust välja tõmmata. Ei ole mõtete tervendada haiguse tagajärgi kui pole koldeni jõudnud. Pistke ENDA tossukoopasse nii kaka ja urruvurru satikad. On sul vaja seda võõra omaniku head jumalat? Ära siis ka lämise ,et saatan silme ees. Isekas egoism on see ,saatan,,. Seega viimnegi põrgu sitamaja ja prügila on nende koondsumma. Loobi lobi kive euroopasse, küll saad priipääsme siit sobivamasse ,,koju,,. Küll ükskord ka vimm ,,plahvatab,, kõigile näkku tagasi enda vigased sitakivid. Ülbed lääne haldjad ja hinge kaotanud orkid. Tuleb nõustuda, ,,saatan e. enamuse ego,, on tõepoolest jälk aga teatud jõud lõpetavad varsti võimaluse oma läga ,,vaenlase,, kaela loopida. Igasugune ,,ohvri,, kasutamine enese ,,lunastuseks,, ongi too ,,vana kultuurusu,, viimnepäev ja ,,jumalik,,suur kohus. Polaarbumerang naaseb spiraalil. Õiglane põhjus-tagajärg kokkupõke. Sirmid langevad lõplikult maskidega koos. Ülla ülla, kelle isekus, ahnus, kurjus, hoolimatus .......... sealt terendab? Mul on kahju aga ma ei leidnud siit ainsamat hõimukaaslast. Pole ühist juttu ega rada. Ego ,mille ISE oled endast välja kakanud, sinu kui loova allikaga üheks saama ka peab. Täiesti puhtehniliselt ja kvantfüüsiliselt. Magnetpolaarse peegeldusena. Jah, kõiges ongi süüdi kaka. Enda oma. Sitasõdalased. Ja troonilt pudeneb samuti SINU ahnuse peegel.
02-07-2024, 18:35
https://fonte.news/luhidalt/maailma-maja...use-tottu/
Kui oli aasta tagasi teada ja midagi ette ei võetud on asjad selged. Mitte putini jutupunktid vaid putini soovide silmadest lugemine.
02-07-2024, 20:33
(02-07-2024, 17:31 )Lokster Kirjutas: Õiglane põhjus-tagajärg kokkupõke. Sirmid langevad lõplikult maskidega koos. Ülla ülla, kelle isekus, ahnus, kurjus, hoolimatus .......... sealt terendab? Mul on kahju aga ma ei leidnud siit ainsamat hõimukaaslast. Pole ühist juttu ega rada. Ego ,mille ISE oled endast välja kakanud, sinu kui loova allikaga üheks saama ka peab. Täiesti puhtehniliselt ja kvantfüüsiliselt. Magnetpolaarse peegeldusena. Jah, kõiges ongi süüdi kaka. Enda oma. Sitasõdalased. Ja troonilt pudeneb samuti SINU ahnuse peegel. Milles erineb nüüd sinu jutt nende "Kas meie kell saab12" nelipühilaste või adventistide või jeesukummardajate (ma ei tea, mis lahku nad esindavad) padukristlikust jutust? Mitte millegi poolest. Paku midagi välja! Juba ammu teavad paljud, et pole mingit vahet, mis -ismi mingi partei jutlustab ja on täiesti ükskõik, kes on valitsuses ja pole mingit vahet Putinil, või Bidenil. Mis siis, et esimene oleks kui kurja kehastus ja teine malbe vanaisake, aga ikka tugevam, mis siis, et ühtelugu ninali käib ja püksi situb - ta on maailma suurvõimu juht. Karjuvad teineteise peale aga kaklema ei lähe kunagi. Iga lammas saab ju aru, et see poleks nii, kui karjus ei karjataks mõlemaid pooli. Pole see mass siin nii loll ühti ja taipab päris paljutki, kuid on jõuetu ja ei näe kuskilt vastuhakuks piisavat jõudu. Mina ka ei näe. Koroonakatse võttis viimase lootuse, et on veel piisavalt sirgeid inimesi. Taipavad küll, aga sisu puudub. Ja eks karjuski nägi selle ära, ega ta muidu turbokäiku peale ei pannud. Ei usu mina, et kuskil enam mingi vimm raksatab. Ka kui raksatab, siis minnakse hoopis omasugusele kallale ja loomulikult kanaliseeribki karjus selle vimma just nimelt niipidi. Kui sina näed mingit jõudu või lahendust, anna ka teistele teada, ära põrgi padukristlaste sõnadega!
02-07-2024, 21:48
Juba ammu teavad paljud.
_______ Paljud? Aga siinsetel ainult vasakpoolsed hambus miskipärast.
02-07-2024, 22:19
Ei TULE viimset päeva, see juba ON. Iga viimnegi kohtub oma enda seestvälja sisemiste deemonite peegliga JUBA. Ja ma ei hakka kaasa ähkima jälle käivitile -,, Sa oled täpselt nagu.........,,. Ei kõlvanud kellegile ega kõnetanud oma kultuur ja keel, no pole siis vajagi. Erinevalt teist mina mäletan siit iga eelnevat reaktsiooni.
Pole mul teiega ühiseid radu ega enam jutte. Vastus on siin. https://www.facebook.com/indrek.vainu/vi...2938392452
03-07-2024, 10:54
https://eestinen.fi/2024/07/selgineb-pre...e-kaitsta/
Suure pusle osa. Trump ei ole see kes näib, ehk asjad on keerulisemad kui algul võis arvata.
03-07-2024, 11:06
(03-07-2024, 11:06 )Kunglas Kirjutas: https://www.delfi.ee/artikkel/120304820/...t-putinigaKas NATO näib või trump näib või putin näib vahet ei ole. Kõik on suur plaan ja seal on riikide hävitamine, millises järjekorras ja millal? Venemaa on tööriist nagu kirves metsamehel (vanasti) ja kirvega võib puid langetada, isegi maja ehitada aga ka inimesi tappa. Kirves ei ole süüdi milleks teda kasutatakse, samuti ka venemaa oma sombistunud rahvaga. Ainult kaka on teinud kõik, et konflikt tuleks ja selline on plaan, ehk käsud täitnud eeskujulikult ja premeerimine uue ametikohaga. EU juhtkonnas on kõik kas lollid, ebapädevad või korruptandid või nende segu. Ehk kaka lolluse ja ebakompetentsi tase oli juba selline, et sinna sobis......muidugi jäädes bidenile alla. Arenguruumi jätkub! Aga ka biden saab hakkama kuigi laseb jämedamat püksi ja ei leia ust kuhu minna.
03-07-2024, 15:03
(02-07-2024, 21:48 )Kunglas Kirjutas: Juba ammu teavad paljud. Vaata ka põhjust, miks vasakpoolsed hambus. Kui sul pole mingit muud valikuvõimalust, kas halb või väga halb, siis validki halva. Nii meie enda, kui kogu maailma kogemus näitab, et vasakpoolsete võimu all elamine on nii füüsiliselt kui ka mentaalselt kordi hullem, kui parempoolsete all. Hea näide on kolhoosist, kus kaks ühesugust lauta, kellele eraldatakse ühepalju(vähe) sööta. Ühe lauda brigadir puhastab ja õhutab regulaarselt ruume, ajab sõnniku välja, kammib loomi. Teine brigadir karjub lauda ees, peab miitinguid, aga loomad upuvad sita sisse, hingavad ammoniaaki ja saavad iga päev pikka piitsa mekkida. Osa vähesest söödast varastatakse ära ja osa läheb veel kasimata sõime tõttu raisku. Kummas laudas on loomal parem elada? Päris vabalt nurmedele kepslema saada pole lootustki.
03-07-2024, 15:14
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2024, 15:17 ja muutjaks oli Aadu66.)
(02-07-2024, 22:19 )Lokster Kirjutas: Ei TULE viimset päeva, see juba ON. Iga viimnegi kohtub oma enda seestvälja sisemiste deemonite peegliga JUBA. Ja ma ei hakka kaasa ähkima jälle käivitile -,, Sa oled täpselt nagu.........,,. Ei kõlvanud kellegile ega kõnetanud oma kultuur ja keel, no pole siis vajagi. Erinevalt teist mina mäletan siit iga eelnevat reaktsiooni. Märkus on õigustatud. Ma poleks pidanud hakkama sildistama, vabandan. Loodan, et saan aru, millele kogu aeg vihjad. Tagasi juurte juurde, vana maausk jne. Kas üldse keegi enam teabki, mis on see vana maausk. Mida muudab see meie elujärge? Ma käin ka oma tammevaldjaga juttu ajamas, laulan kasva tamme, jõua tamme ... ja panen kivile ande. Päris ausalt. Mis see minu pere igapäevaelu muudab? Ma saaks aru, kui ponnistused oleksid suunatud eestlaste kuulutamisele põlisrahvaks, mis tagaks meile omal maal eriõigused nagu on saamidel. Aga mitte ükski instants sellega ei tegele. Ja ka sina ei räägi sellest. Tahaks ikka kuulda, mis oleksid sinu ettepanekud, või vähemalt nägemused? Saad ju aru, et ei piisa siin füüsilises ilmas pelgalt ristivee mahapesemisest ja usuvahetusest. Olgu see siis kasvõi tõeline pöördumine maausku ja juurte juurde. Kuidas see muudaks kliki valitsemismeetodeid, poliitikat? Mis vahet on, kelle nimel saba väänatakse - jahve, jehoova, allah või taara?
03-07-2024, 15:59
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2024, 16:13 ja muutjaks oli Lokster.)
Eks naba väänata ja vaeva näha tuleb meil ikka enda pärast ainult. Muutus ei saagi olla kerge ja nahahoidjatest puudu ei tule. Ei saa karta ega raskusi vältida. Ma olen püüdnud peris mitu korda suunata rajale ,et hea juhi peab ise kasvatama alt üles. See ei tähenda ,et hakkame otsima mingit kalevi kehastust nagu Dalai reinkarnat. Enim lootust on neil, kes ei mahu hetkel mäele. Kunagi käisin välja Talviku Tuleviku ponnistuse, kus igaüks aanuks kaasa rääkida võrdsetel alustel. No on justkui põliseestlased. No ja on uus see Põlluaasa oma. Ideaalis peaks see kaasama ,,väekate naiste,, koda aga ÜK pole veel selleks valmis. Aga usun selle peadset sündi. Mis ON reaalne ja mida olen korduvalt ka rääkinud, kuid kurtidele kõrvadele on rahva algatuse e. hääle seadustamine riigikoguga võrdseks. See pole muidugi nii ,et iga tuubi mudija hakkab mingiks lolluseks allkirju koguma. Kõik peab olem reguleeritud nii ,et see enamiku huve kannaks. Rahva alagtuste tühistamises on kõik valitsevad parteid olnud osalised. Ka ekre. Juba valimisloosungite ajal peab saama rahvale hääleõiguse. SEE EI OLE lihtne kuna poetakse kohe selle taha ,et noh saadikud ise ongi juba rahva tahe ja blabla. Aga SEE ON võimalik küll. SIIT algab tegelik ISEvalitsemine. Lisaks see sama millest ma sutsu torinasse läksin. No jah vaxid ja švaabid ja................. parketil tuleb suu mulk kinni hoida ja mitte end alla lasta ega lasta valitsejal end alla lasta ,,uhhuu pitseri,, tõttu. Ja vat kui juba ollakse ISE võimul ,siis juba võib rääkida ka lääne pressungi ohjamisest a-la sundmeetmed ja liigne kontroll jne. Seniks kuni emotsioonidega paleesse tungida, sealt sama rõõmsalt ka välja visatakse irvitades. Kõigele oma aeg ja oma koht aga arukalt. Esialgu muud ette võtta polegi tark. Pisitasa. Jah ja mis sa sa arvad kui need ettepanekud lasta praegu rahva sekka, mis juhtub? Kõik hakkavad ringi vahtima, kes küll oleks see , kes seda kõike enda kanda võtaks ja teeks ja vaeva näeks ja koormat veaks ja...................... siin ongi too ISE kasvamise ja kasvatamise koht. PEAB hakkama ise vastutama ja vaeva nägema. Ja end mõneti vahel ohverdama. SEst rahvas on harjunud otsima omale tsaari -baatushkat, leppides piitsa-prääniku ja tsirkusega. Vastutus tuleb laiali jagada. Meie häda praegu on ,et meie kupjad on peapidi kaldu usa poole kuna sealt kõige rasvasema pirukaga juhte meelitatakse aga kas keegi siin teab, mis toimub tegelikult lätis või leedus? Teame me mis toimub skandinaavias? Ainult seda mida edasi-tagasi meediad mullitavad. Nagu näed ,siis on kõik ,,omast,, nihkunud parima kunni teenimisele võõrsilt. Head suhted norraga nt. oleks meile tuhat korda suurem garant turvalisuseks kui see bideni-trumbi naftamäng. SEe kõik on reaalselt tehtav aga ainult siis kui sina, mina, tema , nemad...............hakkavad hindma OMA KODU. Te ei usu kui paljudes mitteaabramiusuklikes maades on ,,vanadel,, naistel voli tagasi kutsuda pukki valitud pealikke. Ka selleni peab veel kasvama. Poliitheidikute lepitamine oleks samm juba praegu. Rohelistes pettunud, ekrest lahkunud, keskist tüdinud........... Õudselt västav on korrutada, võidab see kes ehitab lõhedele sillad ja seob rahus põimu ka vaenupoolte vahel. No ja ütle nüüd ,et see pole tehtav . IGa tegija lisab kivi vundamenti, rõõm kasvab pisikestest võitudest ja kukesammul ning sealt kasvab lõpuks usaldus. Kõigil on tuttavaid aktiivsemate hulgas ja iga päev kasvõi pool tundi suhtlust nendega pole ju teab mis raskus.
03-07-2024, 16:00
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2024, 16:35 ja muutjaks oli Kunglas.)
No jah. Minu jaoks see ühe poole kergitamine ja teise madaldamine lihtsalt programmile allumine..
Ühe poole eelistamine muudab terviku nägemise nägemise võimatuks ja tekitab võimaluse manipuleerimiseks. Ja tegelik koostöö võimalus (nagu animistlikus vaimsuses kus harud ja pooled võrdsed) kaob. (03-07-2024, 15:03 )Aadu66 Kirjutas:(02-07-2024, 21:48 )Kunglas Kirjutas: Juba ammu teavad paljud. ____________ Suurim oht praegu on Kremli ja trampi paremäärmuslik võrgustik ja venevaimu maaletoojad ja lollid vandenõuteoreetikud. Ise tehakse end 'Lõunale' kättesaadavaks. (03-07-2024, 14:42 )xcad Kirjutas:(03-07-2024, 11:06 )Kunglas Kirjutas: https://www.delfi.ee/artikkel/120304820/...t-putinigaKas NATO näib või trump näib või putin näib vahet ei ole. Kõik on suur plaan ja seal on riikide hävitamine, millises järjekorras ja millal? Venemaa on tööriist nagu kirves metsamehel (vanasti) ja kirvega võib puid langetada, isegi maja ehitada aga ka inimesi tappa. Kirves ei ole süüdi milleks teda kasutatakse, samuti ka venemaa oma sombistunud rahvaga. Ainult kaka on teinud kõik, et konflikt tuleks ja selline on plaan, ehk käsud täitnud eeskujulikult ja premeerimine uue ametikohaga. EU juhtkonnas on kõik kas lollid, ebapädevad või korruptandid või nende segu. Ehk kaka lolluse ja ebakompetentsi tase oli juba selline, et sinna sobis......muidugi jäädes bidenile alla. Arenguruumi jätkub! Aga ka biden saab hakkama kuigi laseb jämedamat püksi ja ei leia ust kuhu minna.
03-07-2024, 17:26
Noh, rahvaalgatust on sinu kirutud vurrud ja mardikad üritanud ja seetõttu nad ka valitsusest välja puksiti. Eelmise vabariigi ajal oli rahvaalgatus täiesti olemas seaduslikult. Selle abil oli võimalik valitsus kukutada. Ei tea, et sellest oleks kasu olnud.
Aga koroona näitas ikka väga täpselt seda meie rahva mentaalsust. Enamus küll allus olude sunnil, sest tööd ja leiba on ju vaja, aga mind pani imestama, milline hulk prussakaid kohe pragudest lagedale ilmus. Tüüpiline oli selline lühem, sirge, sportlik 60-70aastane vana NLKP liige, ametnik või ülemus. Ta polnud juba mitu aastakümmet saanud nautida VÕIMU. Ja nüüd selline õnnistus. Selliseid vendi olid poed täis. Ta kisas kassasabas kui poolemeelne:"Kus mask on, kus mask on! Ärge teenindage teda ilma maskita!" Siis ta jooksis turvasid kutsuma ja helistas politseisse. Käis korra parklas ja tuli poodi tagasi. Vanad head ajad olid tagasi. Tal oli jälle võimu, ta sai oma lojaalsust näidata tegudega, sai koputada. Tal oli kama, kellele ta on lojaalne. Tema oli taas see, kes määras ja käskis. Ta nautis võimu. Ja selliseid oli ikka kuradi palju. Tean hästi, sest selle hulluse ajal kandsin ma maski kahel korral. Kui mind ei lastud silmaarsti juurde ja lennukisse sisenedes.
03-07-2024, 18:11
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2024, 18:35 ja muutjaks oli Lokster.)
Nonii aadu, su post algab taas süüdistustega. Et kuidas duaalvalitseja lõhestab kõiki ma kirjutasin värskelt. Et isegi perekonnad on poliitiliselt lõhki aetud nagu piibliski oli kirjas. No ühesõnaga sinu panus oleks siis ohvrina korrutada miks ,kuidas ja üldse me ikka mitte midagi muuta ei saaks? Seejuures mul ei ole ühtki vaxi peale lapsepõlve lisandunud. Ma pole maski kandnud mitte ainsamat korda kuigi välja olen käinud ABSOLUUTSELT iga päev olenematta oludest mitu korda ööpevas ja rahvahulgas. Olen põdenud ka toda ,,ähhhi,,. Mittevax-mask oli minu teadlik valik aga miks ma peaks röökima seda üle maa? Igasugu teenindajad pandi reaalselt sundkorras mängima meetmepikendust, sest karistused mittepüüdlikuse eest olid julmad. Preemiad võeti , palka alandati ja võis lausa jalaga saada. Mida sa siis nüüd neile niiväga tahad ette heita? KÕIK on mingite poolte valikute ohvrid. Kas jätkame oma rahva seas hanguga kohtuniku rolli? Niipaljusiis rahus põimust ja lepitamisest.
Ekre ,,rahvahääletused ,, olid puhtpopulistlikud ja AINULT kirikut ülistavad-põlistavad viimseni. Isegi sextemaatilised. EKRE oli see ,kes tõmbas vee selga KÕIKIDELE looduspoolsete häältele iga kord võrdselt refiga. Kõik on ajaloos kontrollitav. Rahva hääle seadustamine on praegu kõige olulisem ,sest nii saab lõpuks panna saadikud vastutama. Tagasikutsumise õigus kustutab ,,tsaristlikku pirukajäramise,, ohu. JUst mõtlesin ,et võtan siis ette tänamatu töö ja lähen para esindajana Ruubeni jutule nõu küsima ja teda ,,kaasuma,,. On ta ju sinise äratuse juht olnud ja üldse aktiivne. Ning oli ka ainus ,kes püüdis ekres rohemetsa, paganlust ja pärimust põimida kirikuga aga sai hoopis selle eest jalaga alatult perse. Tulin ,lugesin su vastust ja kustus igasugune tahtmine seda nüüd teha. Ikka hakkab seljasratsutamine-,,näh tee, mine too, ise kirjuta, no näita ette, tõesta, tee usutavaks, anna tulemusi jne. Küll ma teen kui vaja aga nii küll mitte, ei hakka ma kellegi eest vaeva nägema. Kas kõik ja koos või............... ega mina oma rada reetnud ole, küll ma kulgen kus ja kuda vaja. Ei kavatse lõhestajaid teenindada ega päevast päeva kuulata MIKS mitte sittagi muuta ei saa ,selmet hakata ise pingutama. Siit ma ainult kuulen ,et ma ei paku lahendusi, ei tee ise midagi paremini, ei paku teile ,,asemele,, jne. TEEN ja mitte iga päev , vaid iga tund aga ma ei ole kohustatud selgitama kuidas. Ega ma Sass ole ,et kõike biomassile lörtsida loobin. Usu mind, oma kodu ja juurte nimel ma elan-olen ja mingit vaenukülvikut ma enda selga vajan küll kõige vähem. Mass läheb isanda sabas üldvoolu aga see pole minu rada. Enam selgitama, ülekorrutama ei hakka mitte midagi. Loodus ei tunne duaalset head-halba. Looduses pole sexlolluseid. Ei ole normaalsus kiriku mmonopol. Kirik oli looduse eraldamine. Ja nüüd kerige ette need aabrami usud ja kultuurid. Poiste ja tüdrukute panemine pole kaugeltki ainult islami kišlakkide teema. Rooma-vatikani kultuur tuli kust? Ja pedestamine millise usu ruumis paisus linnades? Miilise monarhia ,,normaalsus,, oli insest? Kes hakkas ,,loodusliku tõmbe ja hormonaalse normaalsuse,, asemel sundima kasulikkude majandusliitude ,,pühitsetud,, kontrakti? Kuna keegi ei näe mitte ühtegi juppi liinist, mida olen nämmutanud, siis jätkamine oleks lihtsalt enese stagneerimine. Linn-mägi-rotid. Miks ma pean kogu aeg astuma sammu tagasi sitajärve aga mitte keegi ei ilmuta soovi edasi liikuda? Aitab küll, kirbupurk pole liikumine. Tjah. Vaadake Ruubeni feissi. Täiesti adekvaatne jutt ja just ,,seemisvaja,, aga reaktsioone vaid mõned ja needki mölinad. Orjamass ei oska elada ilma baatja piitsata. Eestlasi ongi vähe järel ja ega siis kvaliteet saagi olla kvantiteet.
03-07-2024, 19:32
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2024, 19:34 ja muutjaks oli Aadu66.)
Ega eriti ei kutsu küll rohkem arutlema.
Sa näed teiste silmil prille, kuid endal on vineeritahvlid ees. Sinu enda lõhestamine ja viha pitsitab pragude vahelt välja. Sa pole oma suures vihas võimeline isegi adekvaatsuseks. Mispärast? Miks sa seda EKRE-t nii jubedalt vihkad? See mitte ei hakka enam silma, vaid juba torgib silmi. Ära määri mulle pähe mingeid eelistusi ja lõhestaja rolli. Seda pole. Minule on parteid suht samaväärsed. Ma üritan vaadata vaid nende tegusid ja sellest juhinduda ja kujundada arvamust. Sinu vihjed maailma duaalsusele ja naiselikkuse allasututusele on mul tuttav teema ja korduvalt läbi nämmutatud. Samuti Kalevala ja Kalevipoeg, seda ka Vigala Sassi Kuldmamma võtmes. Samuti Gilgameš, annunakid, see algne kristlus, Ištar ja Nimrod ja kogu see Vatikani satanismi kants! Ma arvan, et ma pole mingi erand ja neid teadmisi omavad vähemalt pooled foorumlased. Sina aga tulistad päev päevalt, et te lollid pole väärt minu sõnu. Kui hakata arutlema, hakkad varsti sõimama. Oled tige, et sult küsitakse suuniseid, ettepanekuid. Tähendab, oled jätnud mulje, et sul on neid. Äkki küsitakse mitte mugavusest, vaid tahtest jõud ühendada? Kas sa selle peale ei tule? Või polegi sul peale sõimu muud pakkuda?
03-07-2024, 21:37
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2024, 21:38 ja muutjaks oli Kunglas.)
---Sinu vihjed maailma duaalsusele .. on mul tuttav teema ja korduvalt läbi nämmutatud.---
https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid296015 Tõesti tõesti Loksteri sõnad ja mõte täpselt, er. selle duaalsuse koha pealt, Lutsiferist jne EKRE ju ka samast räägib. __________________ Ei laske aga edasi. Ei tülita rohkem. |
Võimalikud seotud teemad... | |||||
Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
Päästkem Eesti metsad! | Metafor | 65 | 22,248 |
26-10-2024, 12:19 Viimane postitus: xcad |
|
Eesti rahva meeleavaldused Toompeal 2021 | Maario | 14 | 3,845 |
06-05-2021, 17:38 Viimane postitus: xcad |
|
Venemaa põleb | Hallucigenia | 26 | 11,846 |
06-01-2020, 19:50 Viimane postitus: Tyto Alba |
|
Seletamatu selgitamine Esimese Eesti ajal | xawa | 13 | 4,584 |
09-02-2019, 22:21 Viimane postitus: xawa |
|
Venemaa ja Eesti | zed | 55 | 27,590 |
09-11-2018, 19:40 Viimane postitus: I'll be back |
|
Küsitlus eesti šamanismi kohta | Yliopilane | 9 | 8,783 |
27-08-2017, 12:19 Viimane postitus: Müstik |
|
Tääknuga tänasest (26.01.2009) Eesti bolševike riigis keelat | Sputnik | 33 | 12,720 |
31-01-2011, 11:35 Viimane postitus: hulkuv hing |
|
Eesti kaevandused | Martti | 6 | 5,477 |
03-12-2010, 19:54 Viimane postitus: Martti |
|
Head eesti Asjad | Celtic | 2 | 3,580 |
24-10-2009, 18:19 Viimane postitus: Jõhvikas |
|
Päästke Eesti mets! | Pohlatohlakas | 2 | 3,214 |
13-06-2009, 11:22 Viimane postitus: GertEST |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |