Postitused: 956
Teemad: 55
Liitus: Dec 2018
(23-06-2024, 14:47 )xcad Kirjutas: (23-06-2024, 11:59 )vasamasa Kirjutas: (23-06-2024, 08:48 )xcad Kirjutas: https://www.youtube.com/watch?v=DQdMbbvvwEY&t=765s
USA must sõdur räägib, et palgaskaalal mindi üle sõjaaja palkadele ehk 35000 taala kuus.
......vaevalt....
Sõduri palk Afgaani sõjas :
Deployed to Afghanistan: $2,507.10 basic pay + $386.50 BAS + $1,908 BAH + $250 Family Separation Allowance + $225 Imminent Danger Pay + $150 Hardship Duty Pay + $100 temporary duty per diem for incidental expenses = $5,526.60 (all tax-free) Ega ma väidagi, et absoluutne tõde. Arvestades inflatsiooni kusail 8000-10000 võiks pragu olla. Midagi toimub USA-s aga mis? Kas planeeritav kodusõda? Vägede saatmine ukrainasse? Kõik on nagu vaikus enne suurt tormi. Andku jumal, et eksin seekord.
Olgeme nüüd ausad, peaks 5,526 talepaani saama selle hinnaga
Postitused: 7,695
Teemad: 70
Liitus: Dec 2015
USA võib oma rahapressi abil maksta palju tahab. Miks negru pidi valetama, sest kaasvõitlejate ees jääks lolliks?
Postitused: 1,933
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
Kas see negru üldse sõdurgi on, vormi saab poest osta. Ma käin netist ostetud usa vormiga kalal ja seenel.
Postitused: 1,085
Teemad: 14
Liitus: Mar 2019
25-06-2024, 10:09
(Seda postitust muudeti viimati: 25-06-2024, 10:41 ja muutjaks oli Lokster.)
Venelane alustas ametlikult sõda kuna ,,svoih ne brosajut,,. S.t. mindi ,,omadele,, appi. See oleks pidanud venemeelsetele tagama hea elu vene rüpes. Tegelikult ei saanud need donbassi tiblad isegi sellist sitta elu nagu vene külades. Linnades, mis enamvähem veel ok on veidi parem olukord. Lõppkokkuvõttes kaotas see venemeelne osa lihtsalt kõik hea mis oli. Esiteks on enamus lahkunud kodust, millest lõviosa hävis ja oi kui paljud said ka surma. Siin ei mänginud rolli isegi enam see, et kõige taga oli oligarhide ahnus ( usa karvase käe hirmus ). Ei ole ses sõjas määrav ,et iga hinna eest toome hea-parema vene alla. KOgu mudel on ühene - jätta ,,vaenlasele,, nii vähe kui võimalik ja nii hakitult ,et peale kändude, lehtrite ja varemete midagi ei jääks. Süüta pole mumbki pool. Igasuguse poolehinnanguta tahaks neilt kohalikelt ,kes veel seal on -,, kas abi venest tõi teile selle ,mis teid rahuldab,,? On nüüd hea olla? Venku on edasi liikunud ja nüüd on nende ,,oma,, ka tohutu ala, mis mineeritud nende endi poolt. Ikka väga väga suur ala. Hinnanguliselt oleks ukrainal koos rahvusvahelise abiga kulunud selle demineerimiseks u. 600 aastat. Selline hinnang on antud ,mina pole spets. Isegi kui ainult 6 aastat............... enamus sellest territooriumist oli looduskaitseala, kus passe keegi ei küsi. Nüüd on lausa imetajavaba ürgala. Marjulisi ja seenelisi on üksjagu seal põmmpõmm. Lisaks ei saa seal ohutult põlde kusagil enam harida. Sõjas ei ole kunagi võitjaid. II ilmasõja miini detonaatoreid leitakse siiani. Täiesti ilmakindlad ja korras. Tütarsaari pole siiani suudetud demineerida.................. kuna mõned asjapulgad seal surma said, linhtsalt loobuti.
https://www.youtube.com/watch?v=sWC4hLw5Hyo
Imelik ja tohutu monoliit ookeanis. Ise otsides enam ei leidnud, vist korrigeeritud
https://majandus.postimees.ee/8043783/ku...-moldovale
Mis toimub.....raha ei ole ja moldovas pole ka sõda. Kaitseväel puuduvad ründedroonid, on ainult luuredroonid ja neidki napib.
Tehakse kõik, et eesti kaitsevõime viia 0 lähedaseks.
26-06-2024, 10:37
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 11:46 ja muutjaks oli Lokster.)
Viimase nädala jooksul on arv X asjapulkkäpikuid pidanud hoolega dialooge isandate vahel. Välja tooks poola-hiina.Ja lisaks pidasid vene ja usa kaitseministrid samuti euroopa jagamise teemal sõbralikku vestlust. Peking-moskva-berliin-london-washington...............tel-aviv. https://www.delfi.ee/artikkel/120303140/...inud-ohust
Varsti tuleb ukraina teemal nato kohtumine...................kõik on AMMU juba jagatud.
Iisrael kui sõjatööstuse omanik on algusest peale ukraina abistamist ja vene nõrgestamist keelanud. Igati takistanud ja vetostanud. Usa kui juhtjõud ajas euroopa sõtta just pika ja kurnava mudeliga. Et majandust perse lasta üle euroopa. Kõige suuremad ukraina ,,abistajad,, on viimseni alt hüpanud. USA, britannia, saksamaa, kanada................ukraina aeti lubadustega täkku täis ja nüüd on vsjoo. Tehti nii, et sõda ei lõpeks aga jõujooned ei nihkuks sentigi vene poole. Lubatud abi mahust sai hädaga kümme prossu. Mina ei hakka hindama aga võibolla on just kakallas see , kelle tõttu pole me veel sealpool vene piiri. Poolast soomeni telg, vabaks ei jää keegi. Ukraina on saanud moel-teisel ohvriks euroopa vabaduse nimel aga see vabadus on näiline. Huvitav ,et kommunistlikku vietnami Putini jutt ära ei võlunudki ja kurss võeti usa sabasse. S.t. ka aasias on jõujoonte balanss loodud. Jaapan ja lõunakorea-taivan hakkasid liialt alla mattuma üksi. Nagu näete isegi suured ei otsi vabadust, vaid alati suuremat selga ,mille taha pugeda. Eks mõelge ,miks on sünagoogid maailma kõige silmapaistmatumad ja väheturritavad templid maailmas. Sõtta aetakse ikka lolle orje aga kasusaaja ise ju ei sõdi. Inime on kõigest pime kahuriliha ja söök ohvrialtaril. Valitsejal aga pole juuri, ta on rändav nomaad. Kohe on palestiinaga kööga. Kõrviku armee ( ainult lääne relvadega ) on loonud plaani kuidas järmisena ette võtta jordaania, loomulikult usa-briti sõjajõu abil. Iraak-iraan-liibanon-süüria........türgi. Miks on iisrael vene suhtes soosiv ja euroopat kottiv? Arvestades et moskva korraldas hamassi ja muude islami terroristidega suurejoonelise kohtumise .............
Postitused: 4,210
Liitus: Aug 2010
(26-06-2024, 10:37 )Lokster Kirjutas: Mina ei hakka hindama aga võibolla on just kakallas see , kelle tõttu pole me veel sealpool vene piiri.
No ei saa mainimata jätta, no ei saa, kakat tuleb jumaldada?! Ja keda sa ise siin foorumis põlistad, millist jumalat?
Nagu EKRE krt üks ving käib, kõike teab ja kõigest ja kõigist kõneleb ainult kuidas asja juhtida Eesti rahva kasuks seda ei ole ja ei tule...ma ei hakka siin hindama, aga kakat tuleb jätkuvalt "kiita".
26-06-2024, 11:49
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 12:40 ja muutjaks oli Lokster.)
Hingelises ja vaimses plaanis olen andnud kuhjaga aga mul puudub õigus võtta kellegilt valikuid või tahet. Mina ei murra kellegi tahtmisi ega topi vägisi midagi. Ega ole ka kohustatud millekski, milleks pole sisemist sundi tahtjal endal. Sina näed kõiges mu jutus ainult halba ja hirmutavat. Aga kas siis ei leia teragi ,et kui ma kõike puust ja punaselt lahti kirjutanud, siis see aitab leida enda seest vajalikku ,et just olla hirmuta meister maailmas. Ma olen alati öelnud ,et ei hakka konkureerima nendega ,kes hoolega ja suhkruvatiga teevad egole pai ja uinutavad hinge. Kellele meeldib see roosa alati sõbralik ja meeldiv abi, mina vahele ei roni. Ja veel vähem vean ma arlihhi kombel kedagi demoniseerima, vaenama, lõhestama, kahjustama, hävitama või tapma. Ma tegelen tervikuga põimivalt. Lugejal puudub igasugune kohustus mind lugeda kui ei sobi. Reageerima ka ei pea. Üldse midagi ei pea. Mul puudub ühisosa sõnaga ,,mass,. Nuvot keegi ei pea midagi minu suhtes, miks peaks mina midagi selle suhtes? See ongi vaba tahte vabad valikud. Ma ei roni turule ja kes ma oleksin kui hakkaksin isemõtlemise asemel vedama meelitades või hirmupiitsaga vehkides? Iga kord ma rõhutan ainult ISE OMA ENDA sees tuleb maailma luua. Ise tundes ja ise mõeldes. Kui kasvõi üksainus inimene leiab iva mu pakutust oma teel, pole mu vaev olnud asjatu. Ja tema teab ,et ei saa sundida kedagi teist kõike kogema, ikka ainult inime ise.
(26-06-2024, 11:49 )Lokster Kirjutas: See oli test reaktsioonideks. Ei mina ei hakka omandijuriidikas ,,eesti riigi kodanikke,, päästma ega vali endale isandat, jumalat või parteid. Ega jah vist ei maksa enam kirjeldada lambukesi. Kohe sunnitakse kas ühele või teisele poole aedikut kuna orja-isanda süsteem enamat ei näe. Hea ja halb dualism kui kiskja lõuad.
Tester, no jha, eesti inimesi ikka ju õpetada võiks, päästa vastu tahtmist ei saa kedagi.. või?! Milleks muidu need pidevad hirmutamised ja muu apokalüptika kirjeldused, kui midagi õpetada ei ole ?!
Duaalsuses on alati kaks poolt, apokalüptika, kaos ja häving sinult on kirjeldatud, kus on see pääsemise pool ja ära siia topi jälle kakat, ma saan aru küll et sa ilma selle daamita kohe kuidagi ei saa, aga proovi.
Kõike teab ja kõigest ja kõigist kõneleb ainult kuidas asja juhtida Eesti rahva kasuks seda ei ole ja ei tule...ma ei hakka siin hindama, aga kakat tuleb jätkuvalt "kiita". Nii, riigist nagu ei olnud eelnevas juttu, sa kaval ära keeruta saba.
26-06-2024, 13:02
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 13:04 ja muutjaks oli Lokster.)
Kuidagi veelkord aga veeeeeel lihtsamalt - tervikus peab olema esindtud kogu tervik. Ilma seda heaks-halvaks liigitamatta. Ja kui seal on pede, tibla, femnist, radikaal või kaka, siis see ei tähenda ,et ma ülistan või põlistan kedagi.Niisama erapooletult pean kaasama ka usuhulle ja konserve. Lepin leiduva materjaliga ja püüan lõhki kärisevat kodu traageldada leiduva materjaliga. Slõugan pole muutunud - kiskja hävingu lõpetamise vahend on ainult tasakaal, mõõduks ja harmoonia- duaalkiskja ohjamine. Tervendus saab olla ainult terviku ulatuses ja VÕRDSETEL alustel. Sa loobid mind alatasa madaluse mutta või kabled ,et olen mingi eriline kõrgusse upituv kasusaaja. Mina ei tapa ega hävita kedagi tervikust, ega aja kedagi minema. Rahus põim ei pea masse kaasama. Kuna see on kõik pisimudelina minu enda SISEtöö, siis seal on kõik ,,tagasihoidlikuna,, esindatud. Oled valesti aru saanud kui arvad ,et ma kedagi sisse kühveldan. Ei sina ega keegi teine EI PEA kaasa lööma. Kui ei taha, ei pea mitte midagi. Ma ei taha kelleltki midagi ega võta kelleltki sedagi. Nagu näed siis ma tõepoolest ainult kirjeldan OMA sisemaailma. See veel puuduks ,et ma kedagi enda sisse laseks oma polaarsõdadega ja veel nii ,et hakka tema ego nunnutama. Kogu point on ,et keegi ,kes suudab üle olla oma egoistlikest hirmudest ja ihadest, astub sellele ,,sõdalase,, teele ning raskusi pelgamatta võtab ENDA koorma ning enda varjude peegli ............siseneb oma maailma, hinge ja vaimudega ühinedes . Kunagi sa ütlesid ,et oma vaim ei hakkaks iial inimest laksude ja raskustega sellele teele lükkama. Eriti veel jõudu tarvitades ja kõike ,,head,, ära võttes. See oli siis kui sai lahatud seda nõia-shamaani haigust. Sellepärast ongi nii vähe ,,aitajaid,, , et ego eelistab turvaliselt kellegil enda eest kõike patuoinana ära lasta teha. Selline seljassõit kaob maailmas varsti. Ja siis selgub ,et mitte KELLEGI hingeraja punkt pole vaimsel teel sõltunud välisest. KÕIK on olnud endapõhine valik. Vägagi õiglane.
(26-06-2024, 13:02 )Lokster Kirjutas: Sa loobid mind alatasa madaluse mutta või kabled ,et olen mingi eriline kõrgusse upituv kasusaaja. Mina ei tapa ega hävita kedagi tervikust, ega aja kedagi minema.
Ära fantaseeri , kaebled ikka sina meil siin jubedusi kuulutades/põlistades/vahest ka rahva infovälja kirjutades (?!), mina olen enamasti vait ja vaata kaka/liberite heroiseerimist ma tõesti ei salli.
Tsitaat:Lokster
Ma ei taha kelleltki midagi ega võta kelleltki sedagi. Nagu näed siis ma tõepoolest ainult kirjeldan OMA sisemaailma. See veel puuduks ,et ma kedagi enda sisse laseks oma polaarsõdadega ja veel nii ,et hakka tema ego nunnutama. Kogu point on ,et keegi ,kes suudab üle olla oma egoistlikest hirmudest ja ihadest, astub sellele ,,sõdalase,, teele ning raskusi pelgamatta võtab ENDA koorma ning enda varjude peegli ............siseneb oma maailma, hinge ja vaimudega ühinedes . Kunagi sa ütlesid ,et oma vaim ei hakkaks iial inimest laksude ja raskustega sellele teele lükkama. Eriti veel jõudu tarvitades ja kõike ,,head,, ära võttes. See oli siis kui sai lahatud seda nõia-shamaani haigust. Sellepärast ongi nii vähe ,,aitajaid,, , et ego eelistab turvaliselt kellegil enda eest kõike patuoinana ära lasta teha. Selline seljassõit kaob maailmas varsti. Ja siis selgub ,et mitte KELLEGI hingeraja punkt pole vaimsel teel sõltunud välisest. KÕIK on olnud endapõhine valik. Vägagi õiglane.
No jha, see nõia-shamaani haigus, ei ole mitte kõigil shamaanidel, toona ma uurisin õige paljude rahvaste shamaane ja lõpuks ikkagi selgus, et seegi on programm, mis ei esine mitte kõigi rahvaste shamaanidel.
Oih, sa ainult arvad, et ei võta midagi, sa võtad rahu, lootuse ja see on juba väga palju.
Aitajaid on vähe sellepärast, et aega on vähe ja aitajail on seda veelgi vähem.
Mutta jah noh järsku saab tainas ikka kastetud ja valmib lootus.
Oleks muidugi tore et selline seljassõit kaoks kuid...kes on sul kolmas? Esimene on loodus teine on kosmiline tehismõistus nagu ütled intel (mõned arvavad, et tal on ka tehishing) Kuid kes on sul kolmas?
26-06-2024, 14:26
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 15:39 ja muutjaks oli Lokster.)
Ei võta rahu. hoian rahutust ohjes. Kas saaks nännutades kellegi hirmusid võtta? Sa ei saa süüdistada mind et ma pole andnud mooduseid ,kuidas tükkideks võttes on võimalik iga hrimuallikas ära saduldada-endas. Ja seda kirjutasin just eespool, keegi saab mu pakutust just julgust ja jõudu oma rajal käia aga ma ei saa endale lubada luksust enam massilaines kaasa triivida. Kui sa tead vaimset rada hingearengule, mis ei sisaldaks klohmi vaimude ja jõudude poolt, olen melsasti valmis seda lugema. Mida ma arvan valgustädide njueidz roosamanna mugavturvalisest suhkrukookonist, ega ma ei pea uuesti seda lisama? Kui keegi leiab ,et rada saab olla selline üdini positiivne tõus, siis mina vahele seisma küll ei roni. Patulooma ohverdamine muideks sellest sündiski ,et loobitakse oma varjud kellegi kaela, ise samal ajal tema valitsejana ainult õnne nautides. Raskuste vätltimine kuna ego tahab oma mune lakkuda. Iisraeli ja muude isakeste päikseusud eesotsas. Aga eneseohverdus mingi missionäärina pole kah vähem kuri. Ka ennast peab armastama ilma et seda kellegi arvelt tegema peaks. Seega ma jätkan vist ikka selle ühe inimese nimel oma kribu.
Aaaaaa, sa püüad mind omale kasulikuks ,,kasta,,. Nii............ mina ei taha välisest mitte kedagi enda järgi, alla või sisse. Minus on niigi kõik olemas. Isekas ego kiskja, sõjakas hõimukaitsja, tüütu skeptik ja üsna monoliitne konserv. Minu sisemised kaka ja vurr istuvad kõrvuti ja on üsna kuss kui mina seda tahan. Ja nüüd siis selguski tõsiasi. SINA ,kes sa pead end perenaiseks kogu eesti üle tahad ,et mina hakkaks teenindama sind , sinu sisemaailma ja sinu kogutud sulle vajalikku seltskonda ning ka selle isandat? Noja mida kuradit see mulle andma või pakkuma peaks? Kisub ikkagi sinna kõrbetempli tahtmiste ja vajaduste tarbeks . Ole loll lammas ja tassi seljas kõiki. Sööda , lunasta, andesta, anna, vii, too..... ja sa kohe peadki seda tegema. See ohvrilooma seljas eneserahuldamine lõppeb koos iisraeliga üsna varsti. Mina pole kedagi enda järgi mudinud, pole vaja ka mind oma tahtmiste järgi aheldada. Minu kodus pole kohta hingemüügilepingutele, ohverdamisele, ja orjapüramiidi ahelatele mingiks vääreluka toidutorudele. Sinu valik on sinu valik aga sel isandal ei hakka kunagi olema omandimonopoli ja valitseja õigusi. Ouroboros on siit minema plahvatamas ja valitsemise võtavad üle ,,lapsed,,. Boros -ülalt masin, alt haigus. Mitte kellegi valikuid mina muutma ei pea. Minge kuhu tahate, ärge rippuge puukidena kuna see ei anna edasipääsu luba. Perse jääb nõelasilma taha kinni.
Postitused: 1,516
Teemad: 18
Liitus: Oct 2010
Seda et, remargina tahaks ütelda, et inimesele, kelle maailmas duaalsust pole, ei tohiks määrav olla, kui ta mudaseks saab . Muda oleks tema leksikonis tavamaailma kirjeldusena vaid .
Aga sel juhul, kuidas ilma musta-valgeta, mudase-puhtata kirjeldada üldse oma maailma, mõtteid ? Kui tekkis keel, kui väljendusvahend, pidi tekkima ka duaalsus ?
Aga samas, tavamaailmas siiski oleks hea, kui me kriisiolukorras enda elu kirjeldamiseks püüaks tumedaid värve mitte kasutada? Jätaks harjumatus olukorra ssiiski kusile valge triibu? Sest on nagu on, aga lootust ei tohiks võtta? Muidu võtab inimene toekama köie, tabureti ja läheb lähimasse metsatukka ?
Ei tahtnud teemat solkida, kellegile varba peale astuda . Lihtsalt mõtted .
Same sh--t different day !
26-06-2024, 15:48
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 16:12 ja muutjaks oli Lokster.)
Et kannata ära eks? Lömita mudas kuna keegi nahahoidja tahab seljal turnides ladvast kõige küpsemat õuna noppida? Ei mudal ole häda kedagi aga kui omal juba piisavalt ,siis kellegi ego jaoks nagu lõputult sõnnikuussi etendada ka nagu pole vajadust. Eriti kui ,,preemiaks,, on väljasitutud mürgine õunamoos. Väga ilusti joonistub välja see peremehelik linnavajaduste rahuldamine ,kus loodus kui tallatud reservisahver kohe PEABKI looduskrooni rotimängu toiduga varustama. Kas see on minu valik kui minu pakutust ei leia üles seda helgemat joont? Mitte ühtegi tahku pole ma pakkunud ainult mustana, alati olen esitanud ka helge , sädeleva ja heliseva sisu. Aga isekale egoismile ma ei hakka kunagi munasügajat pakkuma, sellest on ju puudus virisejatel. Seda saab mujaltki. No eks ma siis pisendan end veelgi. Võtke tehke eestiga mis tahate, oma jalgealuse koha eest aga ma kavatsen võidelda oi millise psühhopaadi raevuse kurjusega. Nii isekalt kui üldse saab. Seega pole meil ka ühist teed enam. Pole mul teist asja ega ei pea olema teil minust. Haakisite tugevaima ksikja sabasse-duduuuuuuu tsuhh tsuhh. Uus vaimne keskus luuakse venemaale, nii on plaan. Lehvitan. Ma rahuldun viruga keskmaal. Olgu või nööbi suurune. Mul pole massiivset suurushullustust. Peale sitakivide pole ma pakutud söögi eest liual ..........midagi saanud. Helget üldsegist mitte. Vat seuke skeem ei lähe mitte enam. Reaalsus lõheneb veelgi, vana külge klammerdujad ............... see on ju ometi valik, mida peab kah austama. On teil kellelgi ,,kristalli,, sümptomeid? Novot, a mis te siis tahate üldse? Nagu öeldud, massilained ei ole minu tee. Trussikukumm kirbupurgis ongi see ,,põgeneja,, tagasitoomine mutta. Hüdra suu on täitumattu. Ei muutu midagi enne kui talle kohale ei jõua ,et ainult end vajadustega rahuldades on lõpuks võitjana ainult ta ise ....üksi, saba suus. Haigusel pole mõistust, masinal tundeid. Kodu hävitades pole ka kohta, kus üldse veel kaasa lüüa.
Nii et köis kaela on siis etem variant?
Hee, kummaline, miks mõni tegelane alati marru läheb, kui ma suu lahti teen ? Aga jah, ega siin ongi tegelasi, eelkõnelejaga eesotsas, kes arvavad, et inimesi palju.. Kui Covid ei võtnud, ajame konksu otsa? Nii või. Vaeseke, ma ei tahtnud pettumust valmistada, et ma ikka veel elus olen .
Mina ei kannata muide, ma otsin lahendusi .
26-06-2024, 16:26
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 16:50 ja muutjaks oli Lokster.)
Mis marru? Kes ajab silmust kaela? Kellele ma kirjutasin just? MUL pole kedagi vaja ei enda sisse, enda alla või järgi. Minge , olge, tehke omi asju ja lugema kah ei pea. Muidugi ajan ma jälle siin omale kasu taga , konksutan ja ajan sööki aedikusse. Kui te nii targad olete ,miks te siis JÄLLE ronite jalgupidi supipotti kui te teate kui vastik ja paha ma olen? Kas teil on vaja ka see ainuke,kellele ma midagi ka asjalkku suudan pakkuda minu ,,kurja käest,, ära kiskuda ja? Et nagu maailmapääste heainimese sündroom ja missioon? Teate mitmes kordusring see juba on? Et ronite alati kulbiga isetsema ja röögite kui vastik ma olen ja miks ma üldse ei sobi ja kui ohtlik ja puha. Jeebusmaama, Chaos on veel puudu. Astu üle, keegi ei sunni isegi korraks peatuma ega uudistama kui ei meeldi. No on küll natuke naljakas aga tüütuks läheb alati. Ikka on nii et kui päike aktiveerub, ilmuvad mu juttude taha teatud seltskonna varjatud kasutajaid. Oehhhhh. Võtan jälle pausi. Kopeerige parem jälle mardi ja vurru artikleid, ausõna ma ei sekku. Noei ei hakka ma kaasa tantsima -,, Aita ja anna aga kõike MEIE tingimustel,,. Ma pole kuradi masturbaator teie egodele. Arlihh aitab teil saatanat ära tappa küll. Otsustage ära, millised on teie vabad valikud vabas tahtes, teie vajadusi arvestades ,et oleksite rahuldunud ise oma enda ideest ja siis korrutage palju tahate, et muda polegi ju teile paha. Maa saab ilma võõrasteta täitsa hakkama. Haigused ja parasiidid aga ilma toitva peremeheta olla ei saa. Hüdra olemuseks on moodus kuidas ta kasutab ohvri ego ning see hakkabki pidama kõiki signaale ja reaktsioone endaks. Tema diviisiks on --,, mulle, ainult mulle, kõik mulle,, kuni haigus tapab toitja ja ka enda või...kebib troonilt. Koos ego krooniga.
Oh jah .
26-06-2024, 17:04
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 17:26 ja muutjaks oli Lokster.)
Sama oli atlantises ,kus kõik nakatusid linna mäehaigusest ja asusid orjalikult teenima ja kogu tervikkodu vedama selle teenistusse kuna masin sai pealikuks ja hüdra tema kaasana andis viimase panuse. Arhitekt ja insener. Kui on nõel ja silm, on ka lootuse niidike antud põimida. Rahus ja harmoonias tervenduseks. Masinal ja haigusel aga pole vist muud kui ahnus ja isekus panevad muutma oma püha orgiat --,, kas võrdsetel alustel kõigi kodu päästa või hukkudagi kõik koos,,. Duaalne poolus üksi ei ole keegi. Tundub ,et parempoolne ajukäär tõepoolest kavatseb vasaku välja opereerida mõõgaga. Lahe valik -inimene-rott-uss. Põimu asemel polaarne monomadu, üdini konservatiivne sabaga dzinn. Mingi patria gükloop rsk. Niiet kõik mardivurru järgi end haakinud idaväärtuste kummardajad ja lääne väärtuste sitaga ülemaalijad saavad ainsamagi takistuseta vabad käed minna. Kaob siit kirill kaob ka kaka ja äka ise. Juba varsti. keskmaal pole asja ei ühegagi.
Ärge ajage issit närvi. Mis te segate linna ,segased. Rotipiruka jagajad kogunevad. https://ekspress.delfi.ee/artikkel/12030...i-segamist
Nonoh, sõnades on see naise tõstmine muidugi kena lugeda, aga tegelikult Lokster ei kannata mõtlevaid naisolevusi silmaotsaski . Just mõistusega tullakse kriisidest välja, mitte tunnetega. Lisaks mõistusele on ka mälu vaja . Sina tahad miskipärast tunnete-pedaalil korralikult sõtkuda, et mass hulluks? Ja selles arutuses iseenese otsa leiaks .
Mis asi Sulle võõras on, talupojamõistus või
26-06-2024, 18:18
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 18:45 ja muutjaks oli Lokster.)
Kirill-masin. Lääs-haigus. Masinal pole tundeid ja haigusel mõistust. Kokku peab viima võrdsetel alustel. Kus perses on siin mõtlevad ja veel ISE mõtlevad naised? Kas need ,kes ukrainat ja muud keksmaa vabadust saatandades marsivad kirilli kiskja järel, loopides sitakive OMA KOJU? Mida on asja keskmaal ka usa lodevuspederastiast ? Miilise piirini siis õigupoolest ulatub see saatana kapsaed? Et ongi siin koos kakaga eestis? Tead mis on kõige ilgem selle patriaarhailise kultuse juures? Ahnusega kaasa lainetajad jahivad küpsise pudi ja doosikesi aga ülakorruse panteoni püha orgia sunnib jalamit selle ballasti tervendama, puhastama ja enda selga võtma. Ballast ongi see saatana kapsaaed kuhu hoolikad sabassörkijad oma mürgist ja haiget sitta pilluvad. Võta sügelised näiteks. Sööb augu sisse ja siis sinna ka situb ,et ka bakteritel oleks nosimist. Lahe templi skeem mis? Et kõik maine ja looduslik peabki patria kummardamise enda ,,andestada, lunastada ja teenindada võtma? Haigus otsib alati endale parimat PEA-likku kuna pole omal aru ollagi, puhtalt ainult hormoonkeemilised emotsioonid. Millist isandat peab eesti loodus, maa ja mets välja kannatama või põlevfossiili andma ,et siis idasse siblivad naised sabas rahule jääks? Kas sul on empaatiaga nii hea suhe ,et võtad seda minus kritiseerida. Jah siin oli nä vihje ,et isetus on nõrkade omadus ja elutsemine kodus ei peagi kaasa tooma ühtegi kaastunde kannatust. Mugav ju. VÕÕRAS on mujalt sissetunginu nagu haigus. Võõras ja väär ja mujalt. Mitu kuradima nahh tiiru ma pean veel mömisema ,et see aabrami sitt tõi kaasa linnastmise koos loodusest eraldumise, demoniseerimise ja saatana peldikuks ja prügilaks lömastamise kõigele,mis jääb püramiidis jalamile. Vat naised, kes te arvate ,et oma taevaisa koos maaemaga pole teie valik, noh jätkake siis eriliselt kõrgintelligentsiga pea otsinguid. Kõige alfama testosterooniga maskuliinsõjardit. Need ,kes on rahul, et naine peabki otsima ja teenima kusagilt parteist või kirikust omale kõrgisandat.................mis see minu asi peaks olema? Sorri aga ma olen nendega ,kellele läheb kodu tervikuna korda. S.h, loodus,mets ja maapõu kui elusad kaaskodulised. Väga lihtne, võtame koos para ja eemaldame kõik võõrad isandad ja kasvatame juurtest oma pealiku. S.t. lõpetame igasuguse poliitika, sõjanduse ja võõrusu templid siin. See tähendab ka kogu ida- lääne meediate koppimise. Saadame väärjuamalad dieedile ja tõstame oma vaimu troonile võrdsetel alustel. Koos naisega. No ei ole peapidi vastuvoolus mullitamine seda. Masinahaigus tuleb VÄLJA tervendada. Ja kui sa nii hästi tead, mis mul valesti ja sa suur isemõtlejana tead mis õigesti, pane siia kirja.
See sinu lause, et kriisidest tullakse välja mõistusega, mitte tunnetega ongi KIRILLI alfa kummardamine. Ainus lahendus on KÕIGE kaasamine võrdsetel alustel ja koospõimes. Kriisilahendaja ainult mõistusega on puhas arlihh ja sa võid ka talle järgneda. Saa aru ,et kui linnahaigus ei taltu, siis loodusel on väga pohlad ka temast ja rotikarjast. Silme ette kerkis pilt, istub linnakuubis paks rott ja valib telfos tervendaja numbrit -,,kule, mul ilgelt sitt olla , tee korda eh,,. Miida intelligentsem masin, seda kurjem hüdrahaigus. Loodus seda pole, ei maksa nakatadagi. Mind rahuldab mu looomalik mõistus küll ja ma ei pretendeerigi linnamäe parketi ja parteikõlblikusele. Otsige mujalt oma kõrgusele vastavat pead. Peale kusemist kastmiseks nimetada on küüniline. Mu hõim ei roni sellistes tippudes ega madalustes. Linn mulle midagi ei anna ja mul savi kuhu see triivib. Loll on see ,et vaimse koha ujutab üle just debiilne mõistusvõimetus edasi-tagasi vooludes. Peavoolu ja vastuvoolu sõda pole metsa vaja lükata. Kes siin see isemõtleja on? Kopipaste loosungid ve? Ma olen haigete ja katkiste ,,lastega,, ja saadan tagasi kõik kiriku sitakivid ja süü ja vead. Koos vastutuse ja hinnaga. Ei, seda ei kajasta isegi objektiiv. Pakuti uut erakonda , jälle ei sobi. Pole piisavalt isane. Kaua peaks koht lolli mängima ja veel kannatama haiguskoldeid? Võõrasisasid ja väärasemasid? Teie kõigi hing on ise valinud oma raskused ja raja. Kui teil pole transformatsiooni, siis teed lähevad lahku. Ja siis on see just seesama mõõk,mis lõplikult juurtelt taevakibelejad linnavulkaanist lendu plahvatavad.
Kas Sul seal kodu juures palderjani kasvab ? Äkki lähed keedad endale teed ja siis loed mu tänase esimese postituse uuesti läbi. Sina siin ei vaevu lugema, ega süvenema, aga süüdistad teisi. Eitheal on isegi õigus, kui ta ütleb, et Sa oled endale siin jumala rolli võtnud .Ja ära süüdista peeglit, kui Sul lõust peas viltu on .
26-06-2024, 18:54
(Seda postitust muudeti viimati: 26-06-2024, 18:56 ja muutjaks oli Lokster.)
See millise valemiga TEIE seal suudate asju näha, on mulle tõesti müstika. Mis ma selle palderjaaniga pean tegema? Silmapalke teil ravima? Ma ronisin teile peeglit mängima? Kust võtate õiguse minu potti ronida ,et kõrgelt õpetaja peelgit mängida. Loomulikult pean ma ise enda jaoks olema ka hing-vaim-jumal aga mis see teie asi on? Tuhandes tiir, seni kuni potis rokka, kulbid klõbisevad, maha jääb lõpuks haisev sitt. Mu juttu ronite ise, ma pole kutsunud, seega kriitikuid ei vaja. Peaksite teadma küll mind ,et vältida kõike seda hirmsat ja lootusetut kurjust. Peegli omapäraks on seejuures üliempaatia, rottidele on antud jokkerite kõverpeeglid ÜK-s. Ma tunnen iga viimsegi lugeja ära isegi siis kui sisse pole logitud ja tunnen iga toitujat tema omaniku ja tuuma järgi. https://manaratas.ee/koige-voimsam-empaadituup-heyoka/
(26-06-2024, 15:54 )olematu Kirjutas: Mina ei kannata muide, ma otsin lahendusi . Täitsa õige!
Mina samuti olen orienteeritud lahendustele. Ja mulle meeldib näiteks alljärgnevas mõte Aigarilt
Tsitaat:Aigar Säde
See saamahimu ahel, mis on tuulikutega seotud, on hirmus pikk - üksikisikutest, vallavalitsustest, riigijuhtidest, globalistidest kuni paralleelreaalsuste parasiitideni välja, võibolla isegi galaktikate vaheliste orjandussüsteemideni, mida me veel ei hooma. Kui suudad nende kõigi saamahimudest (ja ka nende, kes praegu veel pudrukausini ei küündi, sest konkurents "tasuta" lõunatele on tihe) jõu välja tõmmata ja need programmid põletada, võib avaneda täiesti uus reaalsus. Nt nii, et võetakse salariiulitelt vabaenergia seadmed ja antakse need elanikkonna kasutusse.
|