27-10-2012, 13:09
Teema hinnang:
Maavälised intelligentsed olendid
|
27-10-2012, 15:47
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2012, 16:10 ja muutjaks oli Lestakala.)
Selgitus on lihtne, kui lähed aeda saaki korjama siis tooreid vilju ei puudu ja mädanenud viskad minema.
Eelmised postitused sisaldasid fraasi et oma vaimsuse kallal on vaja ikka kõvasti tööd teha et saada nn. küpsex. kui oled toores või mäda siis polegi mingit muutust peale väetiseks minemises. Ja samuti aita teistel saada küpseks. Ise näen selle kõige kallal samuti vaeva ja üritan ka jõudumööda teisi aidata palju jaksan. Tähelepanu oli vaja juhtida sellele et pole vaja vahtida telekast tulevat saasta, aega tuleks targemini kasutada, seda siin teavad ju niigi selleks rahvas siia ongi kogunenud. Ja on kaks eri asja ennast me saame muuta aga seda orjanduslikku süsteemi kuhu me sündinud oleme ei sa muuta.Sest nähtamatu meie silmadele vaenlasega ei saa võidelda, teed endale aia ümber kui kardad varast 2m ok varas teeb redeli 3m, teed aia kõrgemaks temagi tegeleb samaga samaga, vastavalt vajadusele võetakse meetmeid kasutusele niiet sellised lood. Hiir arvab ka et tal on lootust kassikäest pääsemisega kui kass taga mängib enne nahkapanemist, vaevalt kass temaga mängiks kui ta poleks kindel et kontroll on temakäes, teadavasti kassid pidid hiirega enne pintslisse panemist mängima, mõnel on ka õnnestunud pääseda kui kass laisk on. Hetkel seis sama, meid kontrollivatel kääbikutel on kasutada tehnika mis on mitukümend põlvkonda ees, see on nende eelis et hoida rahvast ohjes, lisaks üleinimlikele tibladele kes omakorda neid juhivad. Süsteemi lõpp algab religiooni hävitamisega ülemaailmselt ja jäägitult. Lisan igaksjuhuks et ega ma mingi vaimsete omadustega hiilga lihtsalt tunnen et peaks seda tegema ja jõudumööda tegelengi ega lihtne pole isiklikult minul.
27-10-2012, 15:48
(27-10-2012, 13:01 )Lestakala Kirjutas: täpsustuseks et pooldan midagi sarnast kuid mitte sama, et niikaua kui on mingi punt otsustajaid siis nad varem või hiljem korrumpeeruvad.Eks igaüks oota oma samas millest tuleb selline heauskne lootus/ootus, et need kõrgema tasemega (head) olendid ei korrumpeeru? Ja miks inimesed ei või selle tasemeni ise jõuda, ilma mingite nähtamatute olendite nähtamatu abita, kus mõistlikud juhid suudavad ilma korrumpeerumata otsuseid teha ja rahvas suudab mõistlikult neid otsuste tegemisel aidata? Sest sinu sõnastust kasutades on ka need kõrgemad olendid lihtsalt üks punt otsustajaid kes võivad, kui juba ei ole, korrumpeeruda.
27-10-2012, 16:18
(Seda postitust muudeti viimati: 27-10-2012, 16:19 ja muutjaks oli Lestakala.)
Heauskne lootus ilma kinnitavate faktidetta minujaoks oleks pimeusk või fanatism, loen piiblit uurin siit sealt ja endale fitreerin välja olulisema.
Miks nad ei korrumpeeru on see et nad ei vaja raha, maju, naisi, kulda karda, need on vajalikud meiejaoks siin. Ja nati juba õiges suunas, hetkel oleme piiblijärgi ebatäiuslikud ja polegi suutelised täiuslikku otsust tegema, niiet esimene asi mida nad hakkavad tegema peale seda süsteemi on üüs õppeprgramm mis viib inimesed täiusesse siis polegi enam seda ajutist valitsust kes koosneb kõrgemast eluvormist vajagi ja siis oleme (ca.1000a võtab aega) universumi kodanikud ja keegi ei vajagi enam juhatust ja reegleid õige käitumine saab eluviisiks, meie elu hetkel on vaja reguleerida seadustega kuna oleme hetkel ebatäiuslikud.
27-10-2012, 16:27
Mul on üks parem küsimus. Kui arenenumad olendid ei tunne huvi materjalismi vastu (oletan et neil on tehnoloogia mis suudab energiat mateeriaks muuta. Kuskilt lugesin et kui suudad valgusest kiiremini liikuda siis suudad ka seda teha) siis mis motiveerib neid?
27-10-2012, 16:34
(27-10-2012, 16:18 )Lestakala Kirjutas: Heauskne lootus ilma kinnitavate faktidetta minujaoks oleks pimeusk või fanatism, loen piiblit uurin siit sealt ja endale fitreerin välja olulisema.Oskad ka kirjutada mis faktidega tegu on? Piiblist pärit faktidega? Tsitaat:Miks nad ei korrumpeeru on see et nad ei vaja raha, maju, naisi, kulda karda, need on vajalikud meiejaoks siin.Miks nad korrumpeeruvad on see, et nad vajavad hingi, elujõudu, jmt vaimseid ja energeetilisi väärtusi mida inimesed kohati siin niisama ära annavad. Või siis hoopis midagi muud millest meie midagi ei tea. Tsitaat:Ja nati juba õiges suunas, hetkel oleme piiblijärgi ebatäiuslikud ja polegi suutelised täiuslikku otsust tegema, niiet esimene asi mida nad hakkavad tegema peale seda süsteemi on üüs õppeprgramm mis viib inimesed täiusesseInimene ei ole väärt täiuslikust kui ta ei ole seda võimaline ise saavutama. Pealegi ei ole piibel mitte mingi täiuslikkuse eeskuju ja usuasjad on esimesed mis tuleb minu arvates veega alla lasta kui inimene tahab Inimene olla. Kõik õppeprogrammid, mis viivad täiusesse, tuleb juba eos pimedasse kohta saata ja inimestele selle asemel õnged anda. Niikaua kui kogu see mäng käib inimeste silma alt varjul on tegu samasuguse ebaausa käitumisega nagu Reformierakonna rahastamine annetustega. Vassimine, valetamine, peitmine, salgamine, salatsemine ja kõik muud sarnased asjad ei käi ausa teguviisi juurde.
27-10-2012, 17:01
(27-10-2012, 16:18 )Lestakala Kirjutas: Heauskne lootus ilma kinnitavate faktidetta minujaoks oleks pimeusk või fanatism, loen piiblit uurin siit sealt ja endale fitreerin välja olulisema. Kas siis ainult meie planeedil valitseb n.ö seaduslikkus? Igal pool mujal on anarhia. Ei seadusi ega reegleid? On neid, kes usuvad, et kaoses valitsebki kord. Ma ise pole selle mõttelaadi poolt. Isegi kõige isetum variseb kaoses kokku.
27-10-2012, 17:27
Hämmastav näide ebatäiuslikkusest hetkel olen üritanud oma mõtteid võimalikult selgelt esile tuua kaasates lihtsaid näiteid kuid ikka leitakse mingi nurk mida ei ole kunagi propageerinud.
Universumis või väljaspool maailma oli sõda ja head võitsid maa on veel viimane koht kus on korralagedus aga see aeg saab nüüd läbi. Pikalt ei jutusta muidu läheb mõte kaduma. Et siis kokkuvõttes väljaspool maakera on kord majas.
27-10-2012, 17:40
(27-10-2012, 17:27 )Lestakala Kirjutas: Hämmastav näide ebatäiuslikkusest hetkel olen üritanud oma mõtteid võimalikult selgelt esile tuua kaasates lihtsaid näiteid kuid ikka leitakse mingi nurk mida ei ole kunagi propageerinud.Sinu mõtete selgelt esiletoomine ei tähenda veel seda, et teised peaksid nendega nõustuma ja vaatenurkade erinevus tuleb ainult kasuks selliste asjade puhul. Siis saab parema ülevaate asjast ja pole vaja pimesi teiste juttu uskuda. Tsitaat:Universumis või väljaspool maailma oli sõda ja head võitsid maa on veel viimane koht kus on korralagedus aga see aeg saab nüüd läbi.Palun siis ka selliseid fakte enda jutu kohta mida teised saavad üle kontrollida.
27-10-2012, 17:51
(27-10-2012, 17:27 )Lestakala Kirjutas: Hämmastav näide ebatäiuslikkusest hetkel olen üritanud oma mõtteid võimalikult selgelt esile tuua kaasates lihtsaid näiteid kuid ikka leitakse mingi nurk mida ei ole kunagi propageerinud. Kusagilt lugesin ma kunagi meie planeedi kohta vahvat kirjeldust. Nimelt, on planeet Maa nagu suur lasteaed, kus inimesed mängivad läbi erinevaid "Kodu" senaaruime, püüdes matkida täiskasvanute käitumist, sidudes sinna kodust võetud teadmised ja oskused. Lasteaias on alati kisa ja kära, ringi jooksvad uudishimulikud lapsed, nende keskel korda loovad kasvatajad jne jne.
27-10-2012, 17:54
teema oli siiski maavälised intelligentsed olendid, see on minu researchi tulemus, mis tegelikut on teab jumal taevas, mina ei tea kas on olemas hollow earth või ei ole ei oma isiklikke fakte sellekohta kuna pole saanud kohale minna uurima või saata mingi automaat sond seda tegema.
Nurgad on head seda minagi tekib mitmekesisus, pigem olen jännis oma lause ehitusega. Mis kellegi jaoks on fakt siis teise jaoks pole piisavalt tõendeid. Kunagi oli fakt et maakera on lapik ja inimesed kunagi lendama ei hakka ja et päike tiirleb ümber maa, isegi see mis siiani oli fakt et maa tiirleb ümber päikese on osutunud järjekordselt vääraks, niiet faktidel on säilivustähtaeg. (27-10-2012, 17:27 )Lestakala Kirjutas: Universumis või väljaspool maailma oli sõda ja head võitsid maa on veel viimane koht kus on korralagedus aga see aeg saab nüüd läbi. Mis asi see mainitud "hea" on, milline kord (?), kas absoluutne kord on hea või?
27-10-2012, 18:45
allikaks ikka piibel kõik muud teooriad kinnitavad selle autentsust.
Ilmutuse 12:7 ütleb Ja taevas puhkes sõda: Miikael ja tema inglid sõdisis lohega ning lohe ja selle inglid sõdisid, 8. aga see ei saanud võitu, samuti ei leitud neile taevas enam kohta 9. Nii visati see suur lohe alla, see algne madu, keda hüütakse kuradiks ja saatanaks, kes eksitab kogu asustatud maad, ta heideti alla maa peale ja tema inglid heideti alla koos temaga.
27-10-2012, 18:51
(27-10-2012, 17:53 )Minaelan Kirjutas:Ei tea kuidas kontrolliks, aga selleks ma palusingi selliseid fakte mida ka teised saavad kontrollida, sest muidu jääb jutt teise jutuks ja uskumise tasemele. Nagu piibelgi.
27-10-2012, 21:36
(27-10-2012, 18:45 )Lestakala Kirjutas: allikaks ikka piibel kõik muud teooriad kinnitavad selle autentsust. Ühel Kumranist leitud käsikirjarullil (Piiblisse mittekuuluv iidne tekst) jutustatakse, et toimus valguse poegade sõda pimeduse poegade vastu. Jutt siis kangelaslikust võitlusest hea ja kurja jõudude vahel, milles kurja jõude juhib Beliar. Hilisemas kristlikus tekstis sai sellest Beliarist VT deemon. Veel hiljem Saatan. Toodud eelnevas tekstis siis Lohe. Valguse pojad (ütleme nii, et head kosmoseolendid) vibreerivad kõrgetel valguse energia tasemetel. Pimeduse pojad (ütleme reptiloidid jt halvad olendid) käivad siiani kurja teed mööda. Nad kasutasid ja kasutavad siiani Maal oma arukust, et leiutada võimsaid tehnoloogiaid, millel on juba mitmel korral olnud kohutavad tagajärjed. Nad püüavad väljastada vaimset energiat materiaalsetel eesmärkidel, mis aga kunagi heaga pole lõppenud. Nii on mitmel korral muistsed tsivilisatsioonid Maa peal hävinenud. Kumrani koopast leitud tekstid: http://en.wikipedia.org/wiki/War_of_the_...f_Darkness
28-10-2012, 05:54
(27-10-2012, 21:36 )Müstik Kirjutas:(27-10-2012, 18:45 )Lestakala Kirjutas: allikaks ikka piibel kõik muud teooriad kinnitavad selle autentsust. "Viimasel ajal on palju kirjutatud Orioni tähtkujust pärinevate olendite rassist, ning paljud inimesed on saamas neist praegu teadlikuks. Enamik inimesi arvavad, et nad on reptiillased (Reptilian) ja sageli nimetavad neid kas "draakodeks" ("Draco") või "sisalikeks" ("Lizards"). Ka mina olen nende olemasolust saanud vägagi teadlikuks. Olen lugenud neist palju erinevaid jutustusi ja kirjeldusi ja mul endal on olnud nendega palju kogemusi. Kuid olen jõudnud arusaamisele, et suur osa vabalt kättesaadavast informatsioonist ei ole päris täpne ja osa on vägagi eksitav. Viimase nelja aasta jooksul on mul olnud palju kogemusi paljude erinevate maaväliste rassidega. Olen teada saanud, et Orionist pärineb kaks selgelt erinevat rassi. Üks neist on reptiilne rass Riigeli tähesüsteemist, kuid nad ei ole need "sisalikud", kellest nii paljud inimesed kirjutanud on. Samuti tean, et nad ei ole see rass, kes on seotud illuminaatidega ja kes on nii tugevalt seotud afääride kontrollimisega siin Maa peal. Kuid siiski pole kahtlustki, et olendite rass Orionist on manipuleerinud Maa pealset elukorraldust palju tuhandeid aastaid. Selle "teise" Orioni rassi suhtes on olnud palju segadust, enamus sellest on sihilikult genereeritud selleks, et hoida saladuses nende tõelist olemust/identiteeti. See on võtnud kaua aega, kuid olen lõpuks jõudnud teadlikkuse tasemele, mis on aidanud mul asjades selgust saada ja lahendada kogu segadus. Arvan, et olen saanud teada tõe nende Orioni "sisalike" kohta. Võibolla oleks parem kirjeldada neid kui kameeleone, sest nagu David Icke ja teised on teatanud, on nad kujumuutjad. Nimetan neid muundujateks, sest olen jõudnud arusaamisele, et need olendid ei ole tegelikult reptiillased. (Nende olendite kohta saad täpsemat teavet http://www.aigarsade.com/tulnukad/Sinise...rojekt.pdf lk 60 - tõlkija). Tegelikult on nad ilmselgelt täpselt vastandid ja nad vihkavad absoluutselt kõiki reptiilseid rasse. Olen jõudnud mõistmisele, et tegelikud reptiilsed rassid ja muundujad on olnud eoone surmavaenlased. Kuidas ma seda kõike tean ja kuidas saan olla kindel, et see on tõde? Noh, see on pikk lugu ja ma sain sõnumi oma vaimsetelt juhendajatelt ja kõrgemalt minalt, et nüüd on aeg seda lugu maailmaga jagada. Te võite öelda: "No ja mis siis?" või "Mis mul sellest?". Ainuke asi, mis mul selle kohta öelda on: "See, millest sa ei tea, võib sulle haiget teha." Tean, et muundujad on musta maagia ja meelekontrolli meistrid. Nad on võimelised mõjutama ja nad ka mõjutavad inimesi mitmel moel – füüsiliselt, meeleliselt/teadvuslikult ja hingeliselt. Minu meelest pole kahtlustki, et nad üritavad kontrollida ja manipuleerida elukorraldust siin planeedil. Tean ka, et on olemas meetodeid enda puhastamiseks nende energiatest ja meelekontrolli mõttevormidest. Kuid selleks, et seda teha, pead olema teadlik, et miski üldse vajab puhastamist. Leian, et kui teen oma energia puhtaks, aitab see teadvustada kellega ja millega mul tegemist on. Annan selle informatsiooni eesmärgiga aidata neid, kes soovivad suurendada oma teadlikkust ning hakata teadvustama, kui tähtis on ennast puhastada kõikidest nendest meelekontrolli energiatest. Vabandan, et see kiri/sõnum nii pikk on, aga selleks, et teada reaalset tõde neist ja nende tegevuskavast reaalselt aru saada, pead teadma kogu ajalugu nende taga. Selle mõistmiseni olen jõudnud ja seda siin esitlengi. Seega, kui oled huvitatud, siis ole palun kannatlik ja ma arvan, et leiad, et see on seda väärt. Palun loe seda südame ja avatud meelega. Siis tunned ära kui midagi siin ütlen – kas see resoneerib/ kattub tõega või mitte. Lucifer oli samuti üks algne Kuldne Olend, kes oli vabatahtlikult nõus mängima väga olulisi rolle terves selles plaanis. Ta nõustus laskuma allapoole ning nõustus saama draakode Kõrgeimaks Käskijaks (Supreme Lord) ja ta teadis seda rolli, mida nad mängima pidid. Luciferil ja minul on väga tugevad hingesidemed ja me olime nõustunud "nõupidamise kokkutulekul" tegema koostööd, et täide viia selle missiooni plaan. Mul olid väga võimsad psüühilised võimed, seega olin võimeline temaga kontakteeruma telepaatiliselt, et talle teatada, et oli aeg hakata meie plaani rakendama. Olin ka üks portaali operaatoritest sel planeedil ja mul oli ka võime avada tasandite(dimensioonide)vahelisi ja galaktikatevahelisi ussiauke. Kuigi draakod elasid tol ajal teises galaktikas, olin võimeline juhatama Luciferi ja draakod otse muundujate kodumaailma. Siis hakkas veel üks meie nõukogu liige täitma oma rolli, milleks oli luua konflikt, mis pidi lõpptulemusena tekitama suure sõja muundujate ja draakode vahel. Ma ei ole kindel kas me tol ajal teadsime, mis selle sõja tagajärjed saavad olema, kuid kahtlustan, et kõrgemal tasandil me kõik teadsime. Lõppude lõpuks, see kõik oli osa meie plaanist ja see oli miski, mida me kõik teadsime, et me pidime tegema. Mina muidugi teadsin, sest mulle oli näidatud nägemust/visiooni sellest, mis juhtuma hakkab. Tulemuseks sai olema väga julm sõda ja umbes 60% elanikkonnast sai tapetud. On raske mõista kuidas selline suur sõda võib teenida üleüldist kõrgeimat hüvangut (Highest Good), aga seda see tegi. Sest me juba teadsime, et alternatiivoleks palju, palju hullem". http://www.aigarsade.com/Tode_Orioni_sisalikest.pdf Ei tahaks Teie mõnusat sulistamist "kongninade" tekitatud lombis segada, aga äkki vaataksite natukene laiemas perspektiivis(300 miljoni aasta taha).Vabandust- need olid vist muundujad(süldiväristajad). Kõigest üks teooria, aga selle pilt(puzzle) on palju suurem kui Piibli levitatav või "superseene" soperdis. ![]()
28-10-2012, 06:21
tapsix, olen ka "Tõde Orioni sisalikest" Aigar Säde kodulehelt lugenud ja isegi siin VS-i orioni tehnoloogia teemas püüdsin sellest rääkida, aga ilma tulemusteta. Tegelikult isegi hea, et vastuseid ei tulnud ja see on ka märk, et seda teksti ei võeta tõsiselt, mis on ka õige. Selles tekstis on kahtlemata päris mitmeid jupikesi, mis nagu klapivad tervikpildiga, aga teksti autori eesmärk on minu arvates hoopis asja segasemaks tegemine ja süü kellegi teise peale veeretamine.
28-10-2012, 07:38
(28-10-2012, 06:21 )Jõhvikas Kirjutas: . Tegelikult isegi hea, et vastuseid ei tulnud ja see on ka märk, et seda teksti ei võeta tõsiselt, mis on ka õige. Selles tekstis on kahtlemata päris mitmeid jupikesi, mis nagu klapivad tervikpildiga, aga teksti autori eesmärk on minu arvates hoopis asja segasemaks tegemine ja süü kellegi teise peale veeretamine. Pole päris kindel, et see vaikus õige on. Arutlust ju polnud. Kas mitte keegi ei taha või ei julge natukenegi fantaseerida, keegi ei käsigi kohe kõigega nõus olema. Minu jaoks oli intrigeeriv see, et Aigar Säde tõlkis just selle loo, aga mitte "Intervjuu tulnukaga". Mis Sa ise teeksid kui oleksid "süldiväristaja" ja Sul oleksid sellised võimed nagu Tal on?
28-10-2012, 09:34
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2012, 09:36 ja muutjaks oli Lestakala.)
"draakodeks" ("Draco")
või "sisalikeks" ("Lizards"). Ka mina olen nende olemasolust saanud vägagi teadlikuks. Olen lugenud neist palju erinevaid jutustusi ja kirjeldusi ja mul endal on olnud nendega palju kogemusi. Kas saaks lähemalt valgustada neid paljusid kogemusi, kus kes mis millal jne.ja kuidas repleyda nii nagu seda kõik teevad, olen siin juba kõik nupud läbi näppinid... ![]()
28-10-2012, 10:42
(28-10-2012, 09:34 )Lestakala Kirjutas: "draakodeks" ("Draco") Aga loe kõigepealt läbi http://www.aigarsade.com/Tode_Orioni_sisalikest.pdf
28-10-2012, 11:03
28-10-2012, 15:52
(28-10-2012, 11:03 )Jõhvikas Kirjutas: Kui mina oleksin "süldiväristaja" kõigi nende võimetega, milest tõlkeloos kirjutati, siis maailm oleks juba sajandeid tagasi minu kindla kontrolli all.Eks see näitabki, et infot jagatakse puudulikult ja enda piiratud vaatenurgast. Igaüks ikka oma huvide kohaselt.
29-10-2012, 09:05
(28-10-2012, 11:03 )Jõhvikas Kirjutas:(28-10-2012, 07:38 )tapsix Kirjutas: Mis Sa ise teeksid kui oleksid "süldiväristaja" ja Sul oleksid sellised võimed nagu Tal on? Päris sellist vastust ma ei oodanud, kuid kui nüüd vaadata Maa ajalugu, siis nii ongi läinud(vabamüürlased kui illuminaatide käepikendus on ennast kehtestanud ja illuminaadid ruulivad). Kindlasti vaidlevad paljud sellele vastu, et siis kui vaimsed nad on jne. "Tuleb välja, et muundujad olid loonud juba tohutusuure impeeriumi oma galaktikas ja kontrollisid seal enamikke suuri planeete. Nad olid saavutanud selle kasutades oma vaimseid võimeid ja meelekontrolli meetodeid/tehnikaid. Kuid ilmselgelt ei olnud nad rahul ainult selle galaktika kontrollimisega, sest nad tulid Andromeeda galaktikasse ja hakkasid üle võtma ka paljusid seal olevaid maailmu. Mulle tuleb info, et hoolimata nende kõikidest vaimsetest võimetest, ei ole neil võimet avada dimensionaalide(tasandite)vahelisi täheväravate portaale või ussiauke. Minu jaoks ei ole see üllatav, sest selleks on vaja väga võimsat hingejõudu, mitte vaimujõudu. Nii et nad kasutasid oma meelekontrolli taktikaid, et saada portaalide võtmeoperaatorid avama neile erinevates portaalides täheväravaid ja ussiauke, et nad saaksid minna ühest maailmast teise. Lõpuks võtsid nad oma sihtmärgiks Andromeeda kodumaailma, et see üle võtta. Ilmselgelt ei jäänud see märkamata teistele andromeedalastele ja kõrgematele ingellikele olenditele. See, mida muundujad tegid, eiras vaba tahte seadust, mis oli elu aluseks selles universumi sektoris. Nad olid musta maagia ja meelekontrolli meistrid ja olid kasutanud neid võimeid alistamaks kõiki teisi rasse oma kodugalaktikas ja laienesid nüüd teistesse galaktikatesse. Siis hakkasid ingellikud olendid vaatama võimalikke tulevikke, kuidas asjad edasi areneksid ja neile ei meeldinud see, mida nad nägid. Seega tuli midagi teha, et lõpetada see, mida muundujad tegid ja taastada tasakaal." http://www.aigarsade.com/Tode_Orioni_sisalikest.pdf Kummitama hakkas see lause: Minu jaoks ei ole see üllatav, sest selleks on vaja väga võimsat hingejõudu, mitte vaimujõudu.
29-10-2012, 09:48
(29-10-2012, 09:05 )tapsix Kirjutas: Mulle tuleb info, et hoolimata nende kõikidest vaimsetest võimetest, ei ole neil võimet Palun räägi nüüd natuke lähemalt sellest väga võimsast hingejõust ja ka vaimujõust. Mille poolest need erinevad ja mis teeb või millest oleneb hingejõu eriline võimsus?
29-10-2012, 10:10
(29-10-2012, 09:48 )Eithea Kirjutas:Nagu ma ise leidsin, siis see hakkas ka mind kummitama.(29-10-2012, 09:05 )tapsix Kirjutas: Mulle tuleb info, et hoolimata nende kõikidest vaimsetest võimetest, ei ole neil võimet Meil siin mitmesuguseid spetsialiste - äkki nad tõlgiksid selle tavainimesele arusaadavasse keelde, selleks ju ongi arutelu. Juhul muidugi kui keegi viitsib nii madalale laskuda ![]() |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN