•  Eelmine
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 4Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maavälised intelligentsed olendid
Tsitaat:Näe, Nielander tahab juba tehnoloogiat jms.. Mis sa teed sellega?

Arvan lihtsalt, et oleks väga imelik arvata, et maaväline elu reisib valgusaastaid teisele planeedile ja hakkab seejärel sealse elanikkonna põldudel heina ringides ja mustrites maha tallama peites sinna vaid sõnumi "rahust ja headusest"...selleasemel, et teha seda kuidagi otsesemalt või siis sõnumisse kaasata mõnda praktilist lahendust, mis inimkonda oma "rahu ja õnne" teel aitaks...
...ja miks üldse sõnumit peita?
Kas maaväline elu on liialt Maa filme vaadanud, et nad näevad põhjust rahusõnumit(mis peaks olema mõeldud ikkagi tervele inimtsivilisatsioonile), kui iseenesest täiesti väärtusetut, peita...
kelle eest?
Meie?
Miks siis üldse vaeva näha?
Vasta
Aga mis oleks sinu seletus siis viljaringidest sõnumite tekkele?
Kes neid teeb? Tuul puhub nõnda? Töötud?
Vasta
Jumal paneb neid siia.. tasapisi.. koos fossiilide ja muu säärasega.

edit:
No tegelikult ega keegi ei tea vist mis nende tegelik põhjus on, teooriaid on mitmeid, kuid nn. hard evidence minu teada puudub.. spekuleerida on tore, aga dešifreerida ei oska keegi neid.. niisama ilusad geomeetrilised kujundid. Ma tegelikult nõustun Nielanderiga, et kui nad siin tõesti püüavad õpetada kuidagi nende kujundite läbi siis võiks nad mingid efektiivsemad meetodid kasutusele võtta, kuna nagu näha, siis see ei jõua meile praegu kohale.

[Muudetud: 5-25-2010 Savipats]

Vasta
Aga mis oleks sinu seletus siis viljaringidest sõnumite tekkele? Kes neid teeb? Tuul puhub nõnda? Töötud?
[/quote]

Minu arvamus on ikkagi, et tegemist on inimestega(kes võivad muuhulgas ka töötud olla), kes neid seal põllu peal valmis meisterdavad...ja muidugi võivad nad ka ilusate geomeetriliste kujundite hulka ka salapära tekitamiseks paar ilusat sõnumit "headusest" ära peita...
...tegelikult kui läbi aastakümnete neid viljaringe võrrelda, siis on märgata ilmselget arengut keerukuse ja arvukuse poole...- minuarvates läheb see väga hästi kokku kujutlusega viljaringidest, kui inim-kunstvormist, mille valmistamise meetod(ja sellega tegelejate read - seega ka originaalne mitmekesisus) siis ajapikku järjest täiendub...
Aga olgu - ma olen valmis aktsepteerima, et mõned üksikud neist võivad olla para-päritoluga või igatahes teadulikult huvipakkuvad...kuid valdav enamus neist mingeid sügavamaid tundeid ei tekita...
Näiteks selline lehekülg ühingust, mille asutas kunstnik John Lundberg 1990 aastal: http://www.circlemakers.org

[Muudetud: 5-25-2010 Nielander]
Vasta
Ja mida sa arvad mandalatest?
Selles videos, mis tõin, oli nii viljaringe kui mandalaid.
Nii mandalad kui väepildid on sündinud koostöös vaimse maailmaga. Nad on loodud taotlusega tõsta vaataja sagedust ning olla abiks siis, kui soovite suunduda kõrgemale teadvustasandile ning leida iseennast. Lisaks pakuvad need pildid tervendust ja taastavad sisemise rahutunde ja harmoonia. Tegemist on omamoodi akendega vaimsesse maailma.
Sama võib olla ka nende viljaringidega.
Mandala algse geomeetrilise baaskujundi töötasid välja juba muistsed kultuurid. Mandala on maailma sümboolne projektsioon, mis on üle kantud geomeetrilisse mudelisse.
http://et.wikipedia.org/wiki/Mandala

Muistsed kultuurid mõistsid mandalaid, ehitasid mandala kujulisi templeid.
Arvan, et meiega soovitakse rääkida sümbolite keeles, aga meie ei mõista enam neid sümboleid ja siit ka vastus sellele, et (ükskõik kes nad siis on), on nad vaimselt arenenumad ja ehk ka kunagi ammu meiega kontakti saanud, aga vahepeal on siin Maal toimunud täielik taandareng ja nii ei jäägi neil muud üle kui meile neid keerulisi sümboleid vijaringidesse teha, lootes, et ehk on veel ka mõni vaimselt tark inimene, kes muistseid tarkusi omandanud ja nende sõnumit mõistab ja teistele edastab...
Juba Carl Gustav Jung rõhutas mandala kui psühhokosmilise ruumi mudeli universaalset iseloomu, mis tagab erilise, makro- ja mikrokosmost ühendava universumi rütmi.
Siin viljaringide videole võrdluseks video ainult mandalatest:
http://www.youtube.com/watch?v=j0BtomoCJ...re=related

[Muudetud: 25-5-2010 Müstik]
Vasta
Viljaringid meenutasid mulle seda. http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=49296
Tulnukad on lihtsalt lapsikud.

Aga ka mina ei usu, et tulnukad neid viljaringe teevad. Miks mitte võtta mingi erilisem materjal? Teha oma sümboleid millessegi, mis püsib, midagi millesse tavainimene ei suuda oma jälge jätta.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Savipats
Jumal paneb neid siia.. tasapisi.. koos fossiilide ja muu säärasega.

Laugh Laugh Hee, siin foorumis võiks olla teema "Kuldsed sõnad". Selline kodukootud naljanurk Smile1
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas MaRtIn
Viljaringid meenutasid mulle seda. http://www.i-am-bored.com/bored_link.cfm?link_id=49296

Aga ka mina ei usu, et tulnukad neid viljaringe teevad. Miks mitte võtta mingi erilisem materjal? Teha oma sümboleid millessegi, mis püsib, midagi millesse tavainimene ei suuda oma jälge jätta.

Ka seda on tehtud. Kõik maailmajaod on muistsetest aegadest saadik täis iidseid sümboleid nii kaljudel kui ka koobastes.
http://para-web.org/viewthread.php?tid=3...1#pid83684
Või siis loe teemat Nazca joonised:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=5...#pid101154
Vasta
Kuulge, parandage see jõle kirjaviga ära, intelLigendid.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Mugen

Mis seeni nosid seal?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Krayon
Tsitaat:Algselt postitas Mugen

Mis seeni nosid seal?

Oot, ma astun su juhtmete pealt kohe ära...
Noh?
Vasta
Noh, kuna mind huvitas, et mis seeni nosid, siis hakkasin asja uurima - ja leidsin. Tõesti, teema pealkirjas viga sees. Aga nüüd, peale selle, et jala ära võtsid, pane ka juhe tagasi Laugh

Ei, mulle tegelikult mõistukõned ja viktoriinid meeldivad Laugh

[Muudetud: 5-25-2010 Krayon]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Swarm

Eelmine aasta tellisin internetist endale tasuta raamatu, "Hercolubus or Red Planet". Lugesin selle läbi ning otsustasin raamatu lõpus olevaid mantraid järgi proovida. Viimast õpetuse etappi läbides nägin ma sinist valgust, mis pani mu silmad puperdama. Õpetuses oli kirjas, et mul on võimalus astuda kellegi halli, et kuulda nende õpetusi, kahjuks mälu veab mind alt. Kindlasti teab Müstik või mõni teine liige selle kohta täpsemalt, mu raamat on kahjuks teadmata kadunud.

Mõte : Läbi meditatsiooni,mantrate ning spirituaalse arengu On võimalik astuda kontakti kas : Maaväliste organismidega või teistes dimensioonides,reaalsustes olevate hulkraksete või eeterlike organismidega, võimalusi on palju ning kui keegi arvab, et "tulnukad" on rõvedad või erinevad ( need, mida me siiamaani kinodes või telekast näinud oleme ), siis ta eksib rängalt.. meie planeet on Täis erinevaid liike, kes ületavad igasuguse "tulnuka" ebanormaalsuse piirid oma välimuse või struktuuri poolest. Elu on mitmekesine ning eksisteerib igalpool, erinevas vormis. Kas Marsi pealt ei leitud mitte mingisuguseid mikroobide jäänuseid, mis viitasid sellele, et seal võis kunagi elu olla -> Need mikroobid näiteks, miks mitte kutsuda neid tulnukateks, sest seda nad ju on. Inelligentsus ei pea olema tulnukate määravaks faktoriks.

Küllap oli seal raamatus juttu Amenti Hallidest. Kui paned otsingusse Amenti Hallid, siis peaks siit foorumist ka üht-teist leidma.
Mantraid ei ole proovinud, aga ka ainult meditatsioonis võib tõepoolest kokku puutuda teiste reaalsustega, mis meid ümbritsevad.
Need tulnukad, keda me filmilinal või piltidel kujutada oskame, on tõepoolest ainult üks väike osa elu mitmekesisusest. Just eile mõtlesin, et kui ei usuta, et viljaringe tulnukad teevad, siis ei osata lihtsalt mõelda, missugused tulnukad neid tekitavad. Või siis teiste sõnadega missugused energiad neid tekitavad. Teatavasti ilmub neid eriti palju ju just Inglismaa pühapaikadesse, kus on juba iidsest ajast teada need nn jõujoonte energeetilised punktid.
Soovitan lugeda teemat Paranormaalsed internetiraamatud:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=2...1#pid34243
Sealt saab alla laadida foorumlase Arlichi eesti keelde tõlgitud Thothi Smaragdtahvlid, millel on juures ka seletused:
http://www.hot.ee/wandermast/failid/Thot...ahvlid.pdf
Seal on juttu ka Amenti Hallidest. :o
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas troodon 5-6-2009
Kui tulnukad oleks inimestega samal vaimsel tasemel, siis poleks aga raske arvata, mida nad meie põldudele "sodinud" on - et me siis nüüd teame, millised tulnukate suguelundid välja näevad, või et "Vasja oli siin". wink
Tulnukad on lihtsalt inimlikud Laugh

Kuid selle 5-6-2009 postituse kirjutamise ajal suhtusin viljaringidesse siiski hulga "tõsiusklikumalt", UFOde mõttes. Hiljem vaatasin hulgem neid videosi jutuubist ja nad tundusid ikka NII inimlikud, et raske on selle taga midagi MITTEinilikku uskuda. Laua ja köie meetodit ma ka eriti ei usu, siiski pigem mingi laserkiirega satelliitidelt tehtud vms.

Aga eraldi kategooria on need vilja- ja muud ringid, mida on nähtud aastasadu ja mis on tavaliselt seotud ka muude UFOnähtustega. UFOmaandumisjäljed siis pigem.

Tsitaat:Algselt postitas Savipats
Mida tulnukad kardavad? Nad kardavad meid.. me oleme liiga primitiivsed. See on sci-fi filmides päris sügavalt käsitletud teema.. tulnukad kui sellised ei pruugi meist füüsiliselt tugevamad olla ja nad võivad meiega 1v1 kakluses kaotajaks jääda.. tõenäoliselt on nad aga rahumeelsed.. Kui nad peaksid meiega kontakti looma siis paratamatult hakkavad inimesed lunima neilt tehnoloogiat jms.. lõputu energia, lõputud toiduvarud jpm. Mida teevad primitiivsed inimesed selliste ressurssidega??? Nad lähevad lolliks.. Isegi võim ajab inimesed lolliks, rääkimata siis selline "KÕIK ON VÕIMALIk" värk... me pole selleks valmis. Tõenäoliselt lõppeks kõik sellega, et üks inimene kasutaks seda tehnikat nn. kontrollitvate ja piiravate tulnukate vastu ära ja hävitaks nii nemad kui ka kõik teised (või orjastaks vms).

Minu arvamus. Me oleme liiga vähe arenenud, et aru saada kui haavatavad me veel oleme - meil on hirmud, ihad, pahed, ahnus...kõik need halvad asjad. Tulnukatel võivad need ka olla, kuid see teebki osadest tulnukates halvemad (reptiloidid) ja osadest paremad.
Ma arvan, et selles tsitaadis toodud asjaolust hakkavadki nüüd teadlased lõpuks aru saama ja see seisab Stephen Hawkingi ja teiste sarnaste hoiatuste taga, et mitte kontakti võtta, kuna me võime kohata OMASUGUSEID. Seni olime end ikka jube headeks ja kultuurseteks pidanud, kes paganatele muudkui tsivilisatsiooni, headust, usku ja muid hüvesid on toonud (mis sest et tule ja mõõgaga), ja seda tõsimeeli hea pärast. Ikka on tahetud head, aga välja on kukkunud nii nagu alati.

Reptiloididest, minu arvamus:
Füüsilisel kujul neid Maa peal ei ole. Kurjad (ehk inimlike nõrkustega) tulnukad võivad olla olemas küll, kuid seni meil nendega kontakti pole VIST olnud. Ma kahtlustan loomade vigastamise juhtumite taga endiselt inimesi endeid, niikaua kuni ei jõua minuni muud infot usaldusväärsest allikast. Reptiloidide kaela on inimestel lihtsalt väga mugav oma "musta poolt" veeretada. Sajandeid varem veeretati kõik halb saatana kaela, nüüd reptiloidide ja teiste kurjade tulnukate kaela.

Kuid meie Maal on eksisteerinud enne Homo sapiensi ja enne bioloogilist elu üldse mingid VÄGA teistsugused elu?vormid, mis kannavad teadvust. Neid on väga mitmel eri teadvuse arengu tasandil. Nad pole seotud meie Maaga otseselt selles mõttes, et elavad samas füüsilises ruumis, vaid kuidagi ruumi- ja ajaväliselt. Põhimõtteliselt on võimalik teatud juhtudel nendega kontakt leida.

Väga võimalik, et on midagi veel, mida ma lihtsalt ei tea.
See kõik on ainult minu arvamus, millest tean et see läheb vastuollu nii siinsete skeptikute omaga kui ka siinsete paragurude omaga - aga midagi pole teha - selline ta on.
Vasta
Troodon - sa unustad ühe versiooni mis vähemalt osaliselt on vägagi tõene. Inimesed kuuluvad olendite klassi kes on Universumis küllaltki levinud ja omavad teatud ühiseid põhimõtteid mis seotud headuse, armastuse ja paljude teiste positiivsete omadustega. Meie planeet on aga selliste olendite (kas siis humanoidid/inimesed või mitte on pikem jutt) kontrolli all kes selliseid reegleid eiravad. Et püsida võimul kultiveerivad nad neid negatiivseid käitumismalle ka inimestele kasutades selleks peamiselt meediat (kirjutav, pildistav ja häälitsev pluss ning ka digimängud) oma erinevates vormides. Kasutades haridussüsteemi hoitakse inimesed teadmatuses ning sellises staadiumis ongi inimesed valmis järgi tegema kõiki lollusi.
Kui nüüd tulnukad saadavad meile sõnumeid läbi viljaringide (need mis on EHTSAD) siis lähevad need kokku üleüldiste arheotüüpidega mis kehtivad kogu Universumis. Kuna need arheotüübid on meie geneetilises mälus siis tunduvatki asjad kuidagi tuttavlikena. Kuna aga need sümbolid võivad ergastada meie mälu ja laiendada teadvust siis valitsev klikk annab endast parima, et võimalikult väiksem ring inimesi kuuleks neist ja mis olulisem NÄEKS neid. Kuna aga täielikult asja ignoreerida ei õnnestu siis kasutatakse sellist maha tegemise viisi. Sama kehtib ka KOGU UFO "teema" kohta. Ei ole ju saladus, et mitmed neist (viljaringid, UFOd, vandenõud ja palju muud ning teised) "uurijatest" on osutunud valitseva kliki agentideks kelle ülesandeks asja segaseks ajada ning muute see pigem koomiksite maailma osaks kui reaalse maailma omaks kuhu see teema peab kuuluma. Seega - siililegi selge, et paljud (vaadake mõningate rahastatust) nii nimetatud "entusiastid" on tegelikult palgalised provokaatorid ja kahjuks lähevad nii mõnedki nende õnge. Arvestades, et mitmes riigis TÄIELIKULT võimu haaranud "kurjamid" omavad palju arenenumat tehnikat kui see mida me igapäevaselt kasutame siis ei ole ka minul kahtlust (ning erinevate saitide lugemine on näidanud, et ma pole ainuke), et paljud neist röövidest, lõikumistest ja muudest ilmingutest võib vabalt kanda nn "hallide (kuid inimlike) struktuuride" arvele. Samas on pea vaieldamatu, et on olemas Maa välised jõud kes ON külastanud nii MEID kui ka meie kaugeid ja mitte nii väga kaugeid eellasi. Ehk siis sinu seisukohad ei oled erandlikud ja ka mitte väga kaugel tõest nagu paljud seda näevad. Enamus normaalseid uurijaid ütleb selle kohta, et igaüks saab nägijaks siis kui saabub tema aeg ainult igasugused kisakõrad kukuvad sind ja teise selliseid ettevaatlike sõimama ja nimedega kutsuma. Ühel päeval saame me kõik teadma TÕDE selle kohta mis meid ümbritseb - mõnel veab rohkem ja see juhtub tema eluajal teistel alles hiljem...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas troodon
Kuid meie Maal on eksisteerinud enne Homo sapiensi ja enne bioloogilist elu üldse mingid VÄGA teistsugused elu?vormid, mis kannavad teadvust. Neid on väga mitmel eri teadvuse arengu tasandil. Nad pole seotud meie Maaga otseselt selles mõttes, et elavad samas füüsilises ruumis, vaid kuidagi ruumi- ja ajaväliselt. Põhimõtteliselt on võimalik teatud juhtudel nendega kontakt leida.
Kust selline info - millistele allikatele toetud, linki palun?!
Vasta
Ma leian idee, et mingid võimsamad jõud kontrollivad maailma, tobe olevat. Te otsite midagi, mida tegelikult ei ole. Elu on igav, vaja leida midagi uskumatut. Tõestada seda teistele, nagu usklikud otsivad piiblist(või mõnest teisest pühakirjast) välja mingi lause ja tõlgendavad seda hoopis teisiti.

Mis siis kui kõik ongi nii nagu ta on? Äkki ei ole mingeid vandenõusid. Viljaringid on tehtud inimeste poolt, kellele pakub see erilist rahuldust. Inimkonna tekkimine on lihtsalt kokkusattumus, ei ole mingit erilist plaani ega midagi sellist. Lihtsalt juhtus ja kõik.

Ning kõik, mis on internetis ei ole tõde.

[Muudetud: 26-5-2010 MaRtIn]
Vasta
Eks ole inimesi ka, kes teevad viljaringe. See võtab tunde ja tulemus ei ole päris täiuslik, kui võib nii öelda. Aga on ju tekkinud matemaatiliselt väga täpsed ja sümmeetrilised kujundid vilja sisse ka väga lühikese aja jooksul. Olles töötanud mõnda aega geodeedina, kujutan ma ette, et juba mahamärkimiseks kulub mitmeid tunde. Maailma tasub ikka avatud silmadega vaadata ja alati küsida - kas on midagi veel?
Vasta
Viljaringide ajalugu näitab seda, et mida paremaks läheb arvutitehnika ja GPS täpsus, siis seda paremaks, keerulisemaks, suuremaks ja ilusamaks lähevad viljaringid.

Mind huvitab alati see, et kes neid avastavad ja millal avastati.

PS! Uus moeröögatus on teha ennast kosmosest nähtavaks.
Endalgi plaan oma maakohas murtraktoriga heinamaale midagi joonistada või kirjutada - abiks Maaameti kaart ja telefoni GPS.
Eks paistab. wink
Vasta
Martin - "võimsamad jõud" on suhteline mõiste ja kontrolli mehhanismid võivad olla vägagi peidetud.
Lihtsam on kontrollida valedega kui relvadega.
Vasta
.... Viljaringid on tehtud inimeste poolt, kellele pakub see erilist rahuldust. ....
Osa neist ongi. Aga vähegi kogenud uurija jaoks on sellised kohe äratuntavad just viljakõrte deformatsioonide iseloomu järgi. Natuke lugemist inglise keeles ja pilte:
http://www.cropcircleresearch.com/articles/blt.html
http://www.cropcirclequest.com/acadiaval...cadia.html
http://www.bltresearch.com/labreports/edmonton.php
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas madman07
Tsitaat:Algselt postitas troodon
Kust selline info - millistele allikatele toetud, linki palun?!
Otsest konkreetset ja viidatavat allikat ei ole. See on minu maailmapilt, mis on kujunenud väga mitmesuguse sisendinfo baasil.

Selle sisendinfo hulka kuuluvad
rahvapärimuslikud legendid igasugustest olenditest ja nähtustest, millega puututakse kokku ka tänapäeval, sinna hulka kuuluad ka UFO-nähtused kauges minevikus ja tänapäeval;
paras ports Castanedalikku filosoofiat ja shamanistlikku maailmanägemist;
olendid-nähtused kes-mis "tulevad kaasa", seegi nähtus on tuntud kaugest minevikust ja ka tänapäevast;
olen eestlane, elan maal ja minus on säilinud kübeke "Estide-tshuudide hingestatud ilmast" ja ma näen maailma sellest lähtuvalt;
holograafilise universumi teooriaga, tumeda aine ja energiaga, matemaatiliselt võimalike teiste dimensioonidega seotavad võimalikud asjaolud;
tänapäeva teaduse seisukohad kosmoloogiast ja inimteadvusest, niipalju kui mina neid tean ja aru saan;
kindlasti palju veel, mida mulle kohe meelde ei tule ja siis see ka mida ma üldse ei ole teadvustanudki. Ja see mida ma ei tea.

Sellisena seda võtkegi. Paras newagelik kompott Laugh Te ei pea uskuma.

[Muudetud: 5-27-2010 troodon]
Vasta
Martin võiks alustada Jaques Vallée raamatu "Teine reaalsus. Võõrkontakti juhtumiraamat.” Tln. 1993 lugemisest.
See oleks siis nagu teaduslik sissejuhatus meid aastasadu ümbritsevate salapäraste ja seletamatute nähtuste olemusse.
Enamus siin on seda raamatut lugenud (või siis paljusid teisi samasisulisi) ja küllap ilmub nii mõnelegi foorumlasele muie suunurka Martini lapsikusi lugedes!Smile
Vasta
Laugh

Aga raamat on kirjutatud autori poolt. Autor võis vabalt olla mitte täie mõistuse juures. Ma võin ka kirjutada ei tea mis raamatu, mis räägib ei tea millest. Ja väita, et see kõik on päris. Maailmas leiduks inimesi, kes seda usuks. Kui mitte kohe, siis mõne aasta pärast. Näiteks võin tuua piibli. Isegi Happy Potterit on hakanud mõned inimesed uskuma.
Teaduslikkude seoste leidmine erinevate sündumuste ja muu sellise vahel on lihtsalt aja küsimus. Oleneb lihtsalt inimese viitsimisest ja paranoilisusest. On kirjutatud raamatuid(hetkel ei tule meelde, aga ühe islami mehe raamat oli, ise pole lugenud), kus tõestab autor, et maailm on lame. Teaduslikud faktid ja kõik vajalik on olemas. Peaksin ma nüüd uskuma, et maailm on lame ?
Selliseid teoseid on mitmeid aga ei tule hetkel meelde.
Vasta
Kulla Martin, raamatu autor Jaques Vallée on astrofüüsik, arvutiteadlane ja ufoloog. Oli USA Kaitseministeeriumi Arvutivõrkude peauurija.
Nii, et kui sinust ka ükskord saab haritud inimene, siis kindlasti kirjuta huvitav raamat, aga praegu sa isegi ei tea, millest sa räägid.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 13
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: