•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Loterii mängud: Viking Loto, Bingo Loto jne...
Seekord läks 2+1 Smile1

[Pilt: 202576289_294613052447708_64810371831312...e=60D2F71F]
Vasta
3 numbrit seekord täppi Laugh

[Pilt: AVvXsEioeCpGKTpI0xGiFZDm4maO0zUEcvwPMjmU...jSvUw=s320]
Vasta
Huupi pakkumine on üldiselt mõtetu. Mängitakse nii, et määratakse isoleeritud süsteemi omavõnkesagedused algoritmide kujul ja siis nendest ehitatakse maatriksi mudel, et järgmist sammu ennustada. Juhuslikkus väljendub igal kehalisel esemel erivalt omavõnkesageduse tõttu. Muidugi mingid matemaatikud tulevad jälle välja ja ütlevad, et see ei ole nii. Aga füüsika seadused on ülimuslikud matemaatikast.
Vasta
Ma ei pane huupi, ma kordan seni kuni vähemalt 4 numbrit täppi läheb, siis teen väheke muudatust ja panen edasi.
Vasta
Puhta lambist soovitan: pertra, laguz, fehhu. Fehhu, laguz, pertra jaa niiedasi kominatsioonid. Maagilised märgid. Korra nägin pealt, keegi tuli masinkasiinosse, laadis mõned eurid sisse, veerand tundi hiljem laadis masinast välja oma taskusse tugevasti rohkem ja kõndis välja, elukutseline. Omaenda valemit ma siin ei avaldanud, tekkis idee et niimoodi võiks proovida, ruunimärgid. Üheks märgiks kokku jonnatuna, nii on ohutum.

Pisike täiendus: Tolle rahamasina nimeks oli Kleopatra.

Kui keegi seda valemit katsetab ja teenib sadatuhat, nõuan tagasihoidliku 10%.
Vasta
Kui kellegil siin on lotomängu võitmise kindel nipp, siis ostan selle ära. Selle nipi raha ehk 100 eurot maksan tagasi tõestuse puhul. Ehk kui olen viking lotoga täistabamuse saanud...Smile
Vasta
Sellel kuul paarilised numbrid mängivad suurt rolli, sest planeetide tase on vastavalt magneetilisusele eriti kõrgel, selleks paarilised saavad rohkem punkte. Eriti arvud 4 8 16 32 ja 44 on kõvat numbrit arvutusmasinamängudes.
(13-01-2022, 17:17 )Q11 Kirjutas: Kui kellegil siin on lotomängu võitmise kindel nipp, siis ostan selle ära. Selle nipi raha ehk 100 eurot maksan tagasi tõestuse puhul. Ehk kui olen viking lotoga täistabamuse saanud...Smile

Häki lihtsalt loteriivirma arvuti, tee loto ja pane arvutisse kirja, siis oota saaki ja korda vahepeal Vene ID passi vahetades...
Vasta
Taas 3 numbrit täppi, mitte ei lähe rohkem.  Laugh

[Pilt: 272742837_126749466515242_68417345119648...e=61F6BBC0]
Vasta
Neli eurot võita pole ju eriti muljetavaldav. Tõenäosus ongi selline et 1-3 lähevad täppi.
Vasta
(26-01-2022, 21:28 )Q11 Kirjutas: Neli eurot võita pole ju eriti muljetavaldav. Tõenäosus ongi selline et 1-3 lähevad täppi.

Nädala jooksul ostetakse pisut alla 400 000 Vikingloto piletit,  3 numbrit täppi läheb umbes 3500 piletil. Tõenäosus 3 numbrit pihta saada on siis ümmarguselt 1/100 -le.
Vasta
Jälle sain natike. Smile

[Pilt: AVvXsEjf0cczO7FM534TAzjl8nZV1xHq4JQVJ2CC...-p-k-no-nu]
Vasta
(26-01-2022, 21:28 )Q11 Kirjutas: Neli eurot võita pole ju eriti muljetavaldav. Tõenäosus ongi selline et 1-3 lähevad täppi.
Kes võidab neli eurot ehk et pidevalt väikseid summasid võib võita  ja võidab ka,  millalgi suurema summa, tee on avatud...
Vasta
Eks oleneb muidugi sellest suurest summast ka. Kui 60 miljonit võita siis nagu ei oskagi midagi peale hakata. Paberikujul kõike hoida poleks mõtet. Ostaks kulda? Jällegi mis sellega teha? Matta aeda maha? Ka nagu tobe tunduks... Laugh
Vasta
Kui nüüd pisut fantaseerida, siis mis oleks kõige tõenäolisem võimalus jackpoti võita?

* tõenäolise võidupileti numrite matemaatiline väljaarvutamine
* tehintellekt ütleb järgmised võidunumbrid
* näed unes võidunumbreid
* ennustaja
* ajas rändamine
* loteriiga manipuleerimine
* või siiski puhas juhus
Vasta
Unes numbrite nägemine ei tõesta reaalse võidu vahel seost.
Ajas ei saa rännata kuna Aega pole olemas.
Kuna kõik on paratamatu(pole juhuseid) siis võibolla see Tehisintellekt saaks sellega hakkama. Aga ta peab arvesse võtma terve Universumi seisundi. Liblika tiiva löögi aafrikas, vihmaussi keha temperatuuri, Päikese pöörlemis intervalli jne...
Vasta
(29-01-2022, 14:23 )Q11 Kirjutas: Ajas ei saa rännata kuna Aega pole olemas.
Just see asjaolu teeb misiganes "ette"nägemise võimalikuks, st tegemist on lihtsalt nägemisega.
Vasta
Nurgad läksid kokku, täismängust jäi vaid 2 puudu. Laugh
Bingos ka kordasin samu numbreid 6-ndast jaanuarist. Nüüd valin uued numbrid.

[Pilt: AVvXsEgmCn0uYi_AIXe3lnDSFCsElE8BFabBNpHD...-p-k-no-nu]
Vasta
„...Nurgad läksid kokku, täismängust jäi vaid 2 puudu.  ...“

Ai pagan, napilt küll. Ainuke hullem asi kui täismängust 2 jääb puudu on kui 1 jääb puudu.
Muidugi võibolla mõnel inimesel kes väga suure ebaõnnega ei lähe bingo lotos mitte ühtegi  pihta...Smile
Vasta
3+1 seekord  Smile1

[Pilt: AVvXsEiJT7n36cbipj4pML8GSx1SlrLv_gNm8qCW...-p-k-no-nu]
Vasta
Taas 3+1 . Smile1

[Pilt: AVvXsEgKT5Ptnoq43KUjd3_peJGrZNlHWyBN_tAv...-p-k-no-nu]
Vasta
(11-05-2022, 19:25 )akkillus Kirjutas: Ei saanud pildi kõrvale teksi kirjutada aga kirjutan, et konseptsioon on kokkulangev 100%, ainult ma ei ostnud kõiki variante välja. Number 43 oli neljas number , see on ära märgitud. Kui kriitikat teha, siis ma ennustasin tegelikult reedest loosimist, mitte teisipäevast.
Aga kui lihtsalt teeks maagiat? Palka mõni loteriid mittemänginu, esimesel korral alati antakse võit/ võidud.  Aga sakib kõvasti, kui ei oska pidama saada. Üks mu sõber sai omale päranduseks poolteist miljonit ja aasta hiljem tuli laenu küsima. Kui talt küsisin kuhu ta oma miljoni pani, ta sai pahaseks.
Vasta
„...Üks mu sõber sai omale päranduseks poolteist miljonit ja aasta hiljem tuli laenu küsima. Kui talt küsisin kuhu ta oma miljoni pani, ta sai pahaseks....“

See teeb siis nagu igapäev 4000 kulutada....noojah....eks raske on aga ehk kasinapoolsete eluviisidega saab hakkama.... Bleh
Maha mängida igapäev selline summa pole muidugi probleem.
Vasta
(25-06-2022, 10:59 )Q11 Kirjutas: „...Üks mu sõber sai omale päranduseks poolteist miljonit ja aasta hiljem tuli laenu küsima. Kui talt küsisin kuhu ta oma miljoni pani, ta sai pahaseks....“

See teeb siis nagu igapäev 4000 kulutada....noojah....eks raske on aga ehk kasinapoolsete eluviisidega saab hakkama.... Bleh
Maha mängida igapäev selline summa pole muidugi probleem.
,,, See teeb niimoodi nagu nüüd siin kirjeldan ja kunagi varem jagasin info: Mind esimest korda kutsuti masinkasiinosse, seletati pikk jutt et esimest korda mängijad alati võidavad. Ja no ma mängisin võidud välja, kasiinosse kutsunu tegi oma panused ja küsis milline kaart valida, ma suvalt suskasin näpuga ekraanile et vot see kaart, VÕIT!  Ja niimoodi paarkümmend korda järjest. Ja siis tekkis tunne et kõik, tuleb raha välja võtta ja panna ajama. Kuid too värske miljonär ei saanud aru. Samas ajas sattus ühe masina taha istuma täiesti ausa väljanägemisega kodanik, pani masinasse mõned mündid, veerand tundi toksis ja masin köhis välja sajakonna euri ringis, mängija vaikselt korjas kõik oma tasku kõndis välja, elukutseline, aga mis kõige huvitavam, hihhiii!, tolle masina nimeks oli Kleopatra. No kas see on maagia või ei ole, ise nägin pealt. Võimalik, et Kleopatra ei olnud tolle teise masina nimeks, kõik muu on 100% õige.
Vasta
Nje võderžal! / vene k. / Avastasin ühe maagilise vormingu, mille abi kaudu kasiinos võita. https://www.youtube.com/watch?v=wUZKQvz21oc Денежная Мельница . Tarrbige! Tarrbige! Tarrbige!

Minu poolt täiendus: Üldlevitatav info on, et kasiinos võidetud raha kaob kuhugi koos protsentidega. Kuid võib olla ka teistmoodi. Nimelt nõnnamoodu, et võetakse rikastelt ja jagatakse kuhugi, enne aktsiooni see reegel panna kehtima ja surmkindlalt järgida enda poolt määratud lubadust. Igatahes tasub proovida, kõike võidetut endale jätta ei tohi, arvan et siis kõik laabub. Kui üksainumas sent Jõule võlgu jääda siis lood on pahad.
Pisike täiendus: Hinge peale jäi kunagi 18 aastat tagasi, et masinkasiinos sihilikult tüssati, krdi vanamutt oma putkas muudkui vahtis mulle kuklasse ja masin võidusummat välja ei andnud ja too mutt ei teadnud kuidas raha kätte saada. Tuleb minna veidike puistama, tagasihoidlikult, iga kord natuke. Pole paha! Kuid osa kindlasti tuleb kuhugi annetada, mitte mingil juhul riigi kaudu vaid otse inimestele. Siis kõik on korras nagu Norras.
Teine täiendus: Risti ülemises harus paistab midagi teistmoodi olema, pildi nurgas antud valem võib olla eksitamiseks, olgem väga hoolsad seda märki jonnades!
Vasta
(03-11-2022, 01:41 )isemaag Kirjutas: Nje võderžal! / vene k. /  Avastasin ühe maagilise vormingu, mille abi kaudu kasiinos võita. https://www.youtube.com/watch?v=wUZKQvz21oc  Денежная Мельница . Tarrbige! Tarrbige! Tarrbige! 

Minu poolt täiendus:  Üldlevitatav info on, et  kasiinos võidetud raha kaob kuhugi koos protsentidega. Kuid võib olla ka teistmoodi. Nimelt nõnnamoodu, et võetakse rikastelt ja jagatakse kuhugi, enne aktsiooni see reegel panna kehtima ja surmkindlalt järgida enda poolt määratud lubadust. Igatahes tasub proovida, kõike võidetut endale jätta ei tohi, arvan et siis kõik laabub. Kui üksainumas sent Jõule võlgu jääda siis lood on pahad.
Pisike täiendus: Hinge peale jäi kunagi 18 aastat tagasi, et masinkasiinos sihilikult tüssati, krdi vanamutt oma putkas muudkui vahtis mulle kuklasse ja masin võidusummat välja ei andnud ja too mutt ei teadnud kuidas raha kätte saada. Tuleb minna veidike puistama, tagasihoidlikult, iga kord natuke. Pole paha! Kuid osa kindlasti tuleb kuhugi annetada, mitte mingil juhul riigi kaudu vaid otse inimestele. Siis kõik on korras nagu Norras.
Teine täiendus:  Risti ülemises harus paistab midagi teistmoodi olema, pildi nurgas antud valem võib olla eksitamiseks, olgem väga hoolsad seda märki jonnades!
Sügise hakul jääb üldjuhul "süsteemimeistrite, võlurite, ja maagiliste vormingute loojate" panus sotsiaalmeediasse tillemaks...
Nimelt algab kool!

Teadupärast suudab iga peas vähegi oidu omav inimene välja arvutada, palju ta iga kasiinosse tassitud euro pealt kaotab... Mida rohkem panuseid, seda suurem häving.
Näituseks, tavareeglitega ruletis on see  -2,7%...
Ja kus tulevad veel nood tuhanded ja tuhanded peast lihtsameelsed, kes aastate kaupa, suure innuga ja armastusega, lotode korraldajaid nuumavad!

PS!
Tollel "krdi vanamutil oma putkas" on tegelikkuses sügavalt savi, kas keegi suvaline Tobu-Juss, Ohmu-Jaan või Loll- Vallu võidab või siis kaotab...
Mis temal sellest?

Mänguautomaadid on kõige populaarsemad mänguvahendid kasiinos ja annavad ligikaudu 70% keskmise kasiino sissetulekust. Ligikaudu 30% või enam mänguautomaatidel teenitud tulust tuleb hasartmängusõltlaste käest.
https://et.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4nguautomaat
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)
  • 12
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe: