Postitused: 92
Teemad: 7
Liitus: Apr 2009
Ma sattusin leheküljele näitab ära isiksuse tüübid. Minu oma kusjuures näitas see ära ideaalselt. Mina olen INTJ (ulmekates on sellise iseloomuga tavaliselt kurjad geeniused). Ma olen mitut sellist testi teinud erinevatel lehekülgedel ja tulemus on mulle alati sama.
Kõigepealt tehke test siin: Isiksuse tüübi test
Siin on seletused oma tähekombinatsioonidele: Seletused
Äkki keegi oskab veel oma mõtteid selles teemas jagada?
Postitused: 496
Teemad: 10
Liitus: Jan 2010
Hehe, tuli ka INTJ
Kuigi kui teha väike erand oleks tulnud ISTJ , S'il oli vaid punktike vähem..
Tuttav test muidu, midagi sarnast olen ma kunagi teinud.. sama vastus tuli umbes.
INTROVERT-INTUITIIVNE-MÕTLEJA-OTSUSTAJA
Kuigi see introvert oleneb keskkonnast  omadega olen päris vaba.. ja samas ametlikus seltskonnas olen alati poliitiliselt korrektne ning parajalt jutukas.
Huvitav test iseenesest, tunnengi end nagu INTJ rohkem kui ISTJ, kuigi mul ka mõningaid ISTJ omadusi.
Postitused: 12
Teemad: 0
Liitus: May 2010
Mul tuli hoopis ISFJ.
INTROVERT-MEELELINE-TUNDEINIMENE-OTSUSTAJA
Läks jah täppi
Oh, how wrong we were to think that immortality meant never dying.
Postitused: 374
Teemad: 3
Mul tuli samuti INTJ ja N-i ja S-i vahe on 1 punkt ning kunagi tegin seda sama testi sarnase tulemiga (kui mitte täpselt sama)...
Naljakas on see, et osades selle teksti kohtades ei tunne ma end yldse ära, nt selles kohas, mis väidab, et olen nõrk suhtleja. Enda arvates ma kyll selliseid vastuseid ei andnud... või andsin?
Nuustik on halb suhtleja ainult siis, kui on pea ees võõras olukorras ja ei julge oma huumori või relvitukstegeva šarmiga lagedale tulla
Postitused: 667
Teemad: 11
Liitus: Oct 2009
INTP: INTROVERT-INTUITIIVNE-MÕTLEJA-KOHANEJA
Üldiselt ei vaidle vastu, aga matemaatikale eelistan siiski inimesi ning nende käitumise analüüsi
Postitused: 84
Teemad: 4
Liitus: Aug 2010
Mina olen ENTJ. Selles osas vaidleksin vastu. Oleksin ma teises tujus testi teinud, oleks arvatavasti teine tulemus tulnud. Mingid punktid läksid muidugi täppi, aga üldiselt ei tundnud ma küll kirjelduses ennast ära. Kuid pole ka välistatud, et kõik see on minus sisimas peidus, olen lihtsalt seda maha surunud või pole arenguga jõudnud nii kaugele. Huvitav test sellegipoolest.
Seistes näoga Päikese poole, jäävad varjud seljataha.
Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Niiet enamus parasid introverdid?
Vihja paranormaalsetest nähtustest meile:
paravihje@gmail.com
"To do is to be" - Descartes
"To be is to do" - Voltaire
"Do be do be do" - Frank Sinatra
Postitused: 496
Kas ekstroverdid viitsiks internetis 24/7 suhelda ja omale "virtuaalset" elu siin ehitada? ..  natukene liialdatud, kuid siiski.. Ehk panustavad ekstroverdid rohkem aega oma keskonda ja ümbritsevasse ning ei tegele nii palju iseendaga.. siinkohal pean silmas näiteks filosofeerimist elu mõtte üle jpm, mis seostub tegelikult para-webiga ja millele ei leidu veel kindlat, tõestatud ja laialdaselt aksepteeritud vastust.
Tsitaat:Algselt postitas Savipats
Ehk panustavad ekstroverdid rohkem aega oma keskonda ja ümbritsevasse ning ei tegele nii palju iseendaga.. siinkohal pean silmas näiteks filosofeerimist elu mõtte üle jpm, mis seostub tegelikult para-webiga ja millele ei leidu veel kindlat, tõestatud ja laialdaselt aksepteeritud vastust.
See osa sellest niiöelda isiksuse tüübist ei sobinudki minu arvamusega endast. Viimastel aastatel olengi liiga palju väliskeskkonnaga tegelenud ja nüüd olen hakanud aru saama et see ei tee mind tegelikult õnnelikuks. Väiksest peale olen armastanud ikka omi asju ajada omal veidral moel, ma pole kunagi huvitunud keskkonnast ega mis mind ümbritseb. Olen leidnud õnne iseendas  Nüüd juba päris tükk aega pole iseendaga tegelenud, pole olnud aega üksindust nautida. Sellest olena ma aru saanud, et ma vajan mingil teatud hetkel üksindust. Ja seda laiemas mõttes, mitte vaid ühel päevl mingi tunnikese. Ma lihtsalt pean tundma, et ma olen üksi ja see jääbki nii kauaks ajaks. Ilma teisteta saangi endaga tegeleda, tunda ja mõelda seda, mis mulle meeldib, mitte seda, mis väliskeskkond sunnib mind mõtlema.
Sattusin muide juhuse läbi siia foorumisse, ja kohe hakkas huvi pakkuma.
Tegin testi, kas olen introvert või ekstravert. Mina olen Hoopis ambivert, ehk nende kahe kombineeritud vorm. Antud testi järgi kaldun rohkem introverdi poole. No võta siis kinni.
http://www.rajaleidja.ee/oled-introvert-voi-ekstravert/
Postitused: 3
INFP INTROVERT-INTUITIIVNE-TUNDEINIMENE-KOHANEJA
Suht õige kõik, ainult et ma olen loll
[Muudetud: 8-21-2010 Wahnfrieds Dream]
Postitused: 557
Liitus: Mar 2010
ISFP
INTROVERT-MEELELINE-TUNDEINIMENE-KOHANEJA
(SEI – Sensoorselt-eetiline introvert)
Ok by me
Postitused: 2
ISTJ
INTROVERT-MEELELINE-MÕTLEJA-OTSUSTAJA
(LSI – Loogilis-sensoorne introvert)
Suht täppi läks
Postitused: 667
Teemad: 11
Liitus: Oct 2009
Tsitaat:Algselt postitas Wahnfrieds Dream
INFP INTROVERT-INTUITIIVNE-TUNDEINIMENE-KOHANEJA
Suht õige kõik, ainult et ma olen loll.
[Muudetud: 8-21-2010 Wahnfrieds Dream]
Sa endast natukene negatiivsel arvamusel ei ole? :o Kas sa mõtled loll olemise all faktiliste teadmiste vähesust?
Postitused: 471
Liitus: Jul 2007
ENFJ. Pole kunagi testidesse uskunud, aga kirjeldus vastas ülimalt täpselt minule. Huvitav.
Postitused: 67
Teemad: 1
Liitus: Oct 2008
ENFP - EKSTRAVERT-INTUITIIVNE-TUNDEINIMENE-KOHANEJA
Kirjeldus suuremalt jaolt täppi. (Y) test minu arvates.
"No matter what these people say about me, my music does not glorifie any image, my music is spiritual if you listen to it. It's all about emotion, it's all about life."
- T.Shakur
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Postitused: 157
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Ise siis ENFP - The "Advocate"
Kõik testid mis kunagi teinud olen näitavad seda, ja ise tunnen sama.
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Postitused: 58
Liitus: Sep 2009
INTP - Introvert-Intuitiivne-Mõtleja-Kohaneja
Kõlab küll nagu mina..
Postitused: 5
Liitus: Sep 2010
INTJ.
Olen 5 aasta jooksul korduvalt teinud seda testi ja saanud sama tulemuse v.a. ükskord, kui sain INTP aga viimane täht tähendab, et kas tegu on ratsionaali või irratsionaaliga. Viimane test näitas J-P suhet 21-18. Olen pannud tähele, et stressis või melanhoolses meeleolus olen pigem irratsionaal aga samas, kui tunnen end tegusalt ja täis tahet, olen läbinisti ratsionaal.
C.G. Jungi hilisemates uuringutes on sisse toodud termin Vari (shadow), mis tähendab allasurutud funktsioone. Ehk, kui oled näiteks Loogiliselt Intuitiivne Introvert siis on su Loogika ekstravertne ja intuitsioon introvertne aga ekstravertne intuitsioon ja introvernte loogika on surutud kaugele ära - alateadvuse soppidesse - aga stressi olukorras kipuvad need esile kerkima ja tekibki selline kummaline tunne, sest neid funktsioone pole sa eriti kasutanud ja arendanud (ma arvan nii).
Et asja veidike selgitada, siis pisut täpsustaksin.
INTJ - Loogiliselt Intuitiivne Introvert (LII) - Flegmaatik - Ekstravertne Loogika; Introvertne Intuitsioon - Ratsionaal
INTP - Intuitiivselt Loogiline Introvert (ILI) - Melanhoolik - Ekstravertne Intuitsioon; Introvertne Loogika - Irratsionaal
Kusjuures nende kahe tüübi vahel kehtib "Ebasamasussuhe" ehk üksteise täielik mittemõistmine.
Ma tean, et irratsionaalsus tekitab minus stressi, siit ka küsimus irratsionaalidele:
Kas ratsionaalsus tekitab teis stressi?
Ootaks vastust just neilt, kes julgevad kindlalt öelda enda kohta irratsionaal!
Postitused: 374
Teemad: 3
Oskaks ma vaid vastata. Olen ju ka INTJ. Paar aastat tagasi olin ka, või siis midagi väga sarnast. Kuigi... peab ytlema, et viimasel ajal olen nii suures muutusteahelas olnud, et mõtisklen - kas yldse on mõttekas neid teste usaldada? Ehk oleks targem teatav stabiliseerumine ära oodata ning siis uuesti katsetada?
Aga irratsionaalsus on yks jubedamaid asju kyll, miski paneb mind arvama, et ka irratsionalist ise tagaks väheke loogilisem ja kaalutletum olla.
Teeks kõigile para-weebudele liitumisel selle testi kohustuslikuks - saaks kohe vastused kõiksugu kysimustele järgi pärida. =)
Postitused: 151
Liitus: Feb 2009
Mulle tuli ESTJ . Eks seal oli mingil määral kindlasti õigeid väiteid. Aga oli ka selliseid millele kindlasti vaidleks vastu.
"Death is nothing more than a doorway, something you walk through."
Postitused: 20
Liitus: Oct 2010
INFJ, kusjuures täppi läks.
We will all laugh at gilded butterflies - Shakespeare.
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Mina olen INFP  .
Tsitaat:Ma tean, et irratsionaalsus tekitab minus stressi, siit ka küsimus irratsionaalidele:
Kas ratsionaalsus tekitab teis stressi?
Ootaks vastust just neilt, kes julgevad kindlalt öelda enda kohta irratsionaal!
Ratsionaalsus ei tekita minus stressi. Mul on õnnestunud elada, õppida ja töötada pigem koos teiste irratsionaalidega. Kui nüüd näiteks töökaaslane tuleks minu juurde oma ülitäpse kuu- või aastaplaaniga, siis ajaks vist küll silmad imestusest punni. Samas ärritavad mind inimeste juures hoopis sellised jooned nagu üleolev suhtumine, ülemuse mängimine, liigne õpetamine, enese ületähtsustamine, teiste jalge alla trampimine, tagarääkimine ja siis tagaräägitava juuresolekul sõbra mängimine ning seltskonnas konfliktide õhutamine. Mõni lihtsalt on ravimatu vinguja ja eluaegne uss.
Ratsionaal võib olla aga täiesti korralik inimene, tal on lihtsalt teistsugune eluviis.
Tsitaat:Aga irratsionaalsus on yks jubedamaid asju kyll, miski paneb mind arvama, et ka irratsionalist ise tagaks väheke loogilisem ja kaalutletum olla.
Peaks siin ära mainima, et irratsionaal ei tähenda MBTI ega sotsioonika mõttes kedagi ebaloogilist.
Kokkuvõtvalt on ratsionaal inimene, kes kavandab oma tegevust ette ja koostab selleks plaane. Irratsionaalile meeldib elada vabamalt, tegutseb vastavalt hetkeolukorrale. Ratsionaalil on kindlamad veendumused, kuid irratsionaal kohaneb paremini muudatustega.
"Irratsionaalid on paindlikumad igas mõttes: käitumises, liikumistes, reaktsioonides ootamatu situatsioonile. Irratsionaal kergesti kohaneb. Tal on kergem olla oludes kus puuduvad liiga kindlad kohustused ja ta võib toimida vastavalt situatsioonile. Irratsionaali on kerge ümber veenda, tal on vähem jäiku printsiipe, arvamusi ja hoiakuid. Aga kui ta neid siiski loob, siis väärtustab neid kui midagi haruldast ning erakordset. Irratsionaalidele meeldivad muutused, ootamatu situatsioon mobiliseerib neis varjatuid reserve. Eelistavad mitte piirata end üleliigsete raamidega. Irratsionaal võib planeerida oma toiminguid, kuid oma plaanidele läheneb loominguliselt ning paljud neist jätab juhuse hooleks.
Sellele vastupidi, ratsionaalidele on omane püüe korra ja selguse poole. Täitmata toimingud ning lahendamata küsimused häirivad teda rohkem kui irratsionaali. Tal on kalduvus järgneda oma plaanidele lõppuni ning „annab alla“ vaid ületamata olude survel. Oma otsuseid ratsionaal muudab vastumeelselt, halvasti talub ootamatusi. Ta võib ettearvamata situatsioonides toimida efektiivselt, kasutades harjumuspärast treenitud viisi. Teiste sõnadega, viib ootamatu situatsiooni üle standardsesse. Loomulikult, mida suurem on inimese elukogemus, seda sagedamini õnnestub seda teha. Kõigele püüab peale suruda omaenda reegleid, vaidluses argumenteerib sagedamini „valmis“ seisukohtadega."
http://www.hot.ee/sotsioonika/j_mudel/j_mudel.htm
Postitused: 5
Liitus: Sep 2010
Tsitaat:Algselt postitas Wolfgirl
Ratsionaalsus ei tekita minus stressi. Mul on õnnestunud elada, õppida ja töötada pigem koos teiste irratsionaalidega. Kui nüüd näiteks töökaaslane tuleks minu juurde oma ülitäpse kuu- või aastaplaaniga, siis ajaks vist küll silmad imestusest punni. Samas ärritavad mind inimeste juures hoopis sellised jooned nagu üleolev suhtumine, ülemuse mängimine, liigne õpetamine, enese ületähtsustamine, teiste jalge alla trampimine, tagarääkimine ja siis tagaräägitava juuresolekul sõbra mängimine ning seltskonnas konfliktide õhutamine. Mõni lihtsalt on ravimatu vinguja ja eluaegne uss.
Ratsionaal võib olla aga täiesti korralik inimene, tal on lihtsalt teistsugune eluviis.
Tänan, et vastasid aga ma ei saa aru kuidas ülejäänud tekst assotsieerub - kui see oli osa vastusest? Võib-olla täpsustaksid ratsionaalile, et mida sa öelda tahtsid.
Keegi mainis, et enamik kasutajaid on introverdid. Lisaks introvertsusele domineerib testi tegijate vahel ka intuitsioon.
Mõned intuitsiooni kandjat kirjeldavad märksõnad:
uudishimu, abstraktne mõtlemine, uurimine/kaevamine, ettenägelikkus, uuendusmeelne, kõhutunne, alateadvusega tegelemine, unistav/äraolev olek, kergesti assotsieeruv, näeb "suurt pilti" , lai silmaring aga tihti pinnapealne
[Muudetud: 10-28-2010 Sookoll]
|