Postitused: 126
Teemad: 4
Liitus: Feb 2010
vabandan, et vana teema võipolla olnd.aga mul on suur mure...
elan Pirita-Kose mingi 4-5 kuut tagasi kui koera võtsime tuli siia mingi asi mis hakkas tekitama hullu masendust, siis viha vahepeal yleolevust (mida ma ei ole) see viis mu tydrukuga mind riidu kellest väga hoolin.kas keegi oskab aidata kuidagi annda mingeid vihjeid.mu yks tuba on pool must pool valge.ja magamistuba orantz valge...ennem polnud hullu midagi, järsku tekkis.magada ei sa söögiisu ei ole, ajab jooma...aju oleks nagu tyhjaks imetud lihtsai asju ei suuda isegi teha.olek väga tore kui keegi oskaks aidata.kas need on vaimud või kes.mu vanaema mees lõikas muidu kõrvaltoas veenid läbi (kuna jalad enam ei liikund korralikult karkude abi oli vaja) aga selletagajärjel ei surnud vaid 5 kuud hiljem kopsuvähki.vanaema lasi arstil venna koera ära siin tappa kelle kinkis talle meie hea sõber kellega mu vennal oli täpselt yhel päeval sünnipäev ja olid yhe vanad käisid yhes klassis elas siin lähedal.vend suri avarii tagajärjel siin lähedal põles autosse sõber jäi autoalla Hispaanias.Venna autos oli 3 sõber kes pääses napilt põletushaavadega aga üle kuu aja hiljem poles seal lähedal oma maja ees autosse jäi öösel magama sinna.ja 4 sõber sai Jüri kandis ka auto õnnetuse tagajärjel surma...kas see võib seotud olla sellega...oleks vaja tõesti abi.päris raske on vahepeal.äitäh.ja isa käib iga päev surnuaias ja põletab küünalt peaegu koguaeg kas see ei või midagi mõjutada.
[Edited on 4-15-2010 by laanesoo]
olin nyyd 2 päeva yleval öösel sain natuke magada siis hommikul kohe hakkas nii hull siin et läksin minema.ja midagi hoiab nagu kinni ka siin et pean nagu tagasi tulema.pole mujal olla ka kuskil kuna tydrukuga läsin päris riidu.leppisime ära aga ta ema joks imelik kui seal oleks.keegi oleks nagu siin tahab et ma elu tema moodi elaks.vaataks ja teeks neid asju mis talle meeldib.nägin seda koera peal ka kuidas ta muutus vahepeal.ja tydruk ka vahepeal tekkisid pisiasjades suured tylid.asi hakkab nagu sööma mind kohe kui talle meelepärane ei ole.
Postitused: 496
Teemad: 10
Liitus: Jan 2010
Ma ei oska midagi öelda.. ma soovin sulle edu kõiges! Loodan, et sul lähevad asjad paremaks.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Eelmine teema, mis haakub: http://para-web.org/viewthread.php?tid=5930&page=1
Kas loobusid kõigest narkootilisest, joovastavast?
Täiesti siiralt ja ausalt soovitan ka polikliinikust läbi astuda. Järsku oskavad nemad meditsiiniliselt mõtteid suunata. http://www.regionaalhaigla.ee/?op=body&id=69
Pidin uue tegema sest see vana läks nii segaseks tänu syydistatavatele teguritele.vabandust
asi on selles et mul on 2 pilti siit ära varastatud ja kivi mis sõber Egiptusest tõi ja naabri läpakas kes aitas mul ka mõndasi asju teha.haige kokkusattumus.see on see mis pingeid tekitab.kes see saab siis sisse et asju ära viia.vanemad on ka terve pool elust vist riius olnud siin.vennaga ei saand ka ma eriti läbi.üldse on siin majas pinged koguaeg.need kes selle maja ehitasid olid ka siin natuke elanud siis kohe kiiresti maha tahnud myya et oli ka midagi viga.kolisid kaugele siit.eile öösel oli jälle se mingi asi siin sees kylmavärinad tekkisid kohe syda hakkas kiiresti peksma.läks nagu tooli juurde ja pani särgi selga ja mingi asi ronis voodis ringi nagu,olin kaine ja selge ainult rahustite all...
ja ärme palun räägime neist siin muidu see teema läheb segaseks ära.sest olen käind siin paari nõia juures alkoholist 1 meesterahavas (ta ka selle kunagi läbi elanud) et kui ta võtab seal vahepeal siis tugevneb ka see tunnetamine.mingid Saatana Käsilased pidid siin käima üks naisterahvas teadis rääkida.
kas ja kuidas ja kes oskab neid välja siit ajada ja et nad tagasi ei tuleks.see oleks põhi asi mi vaja oleks ja kust nad tulevad kas kaevust äkki.
[Edited on 4-16-2010 by laanesoo]
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Kas sa mõne kinesioloogi juures oled käinud, aitaks Sul ehk tasakaalu tagasi saada? Tundub, et sellepärast tõmbad ka endale niipalju soga pidevalt ligi.
aga kas keegi ei oska rääkida nendest Saatana käsilastes väikestes deemonitest mis mulle räägitud on inimese poolt kes pidi vaimudega suhtlema.
kas nad on olemas ja kust nad tulevad seda tean et vahepeal söövad hullult energiat.tunnen ise elan päris vaimselt läbi kohe seda.
veel olen lugend sellist asja ufode kohta:
Suuline hoiatus koos vaikimisvande ülevaatamisega.
• Tugevam hoiatus, ka kulmu lõhkipeksmine ja hirmutamine.
• Inimese psühholoogiline töötlemine, et esile kutsuda enesetapuni viivat depressiooni.
• Inimese mõrvamine, jättes mulje nagu oleks tegu enesetapuga või õnnetusega.
• Imelikud ja ootamatud õnnetused, alati saatuslikud.
ma
ma ei ole haige peast olen yht teis uurind, lugend.lihtsalt ei sa abi kellegi käest.
Kahtlustad, et tulnukatel on midagi pistmist sinu kehva käekäiguga? Oled märganud imelikke sähvatusi ja mäluauke või on hoopis reaalne mälestus sellest, kuidas tulnukad sinu kallal töötasid?
ma ei hakka sellest eriti rääkima vaid ytlen jälgige taevast ja lennuliiklust.muud ei ytle muidu olen rumal, alkohoolik, ja harimatu jälle.tean seda ja olen tundnud kui liiga palju lobised sellel teemal saad karistada.
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
No aga lao ette nimekiri keemilistest meelemürkidest, mida oled söönud/suitsetanud/süstinud mingil perioodil.
Hetkel ilmneb siin vaid puhas paranoia.
[Muudetud: 4-16-2010 zepac]
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Haige on see kõik aetakse millegi kaela keerutatakse aga aidata ei oska keegi, sest keegi vist pole tundnud seda mida mina ainult loeta raamatuid ja arvate ,et seal on kõik TÕSI.ma proovin siit abi saada, et kas keegi on tundnud sama aga ainult diskrimineeritakse.
[Muudetud: 18. Apr 2010 Flash]
Postitused: 36
Teemad: 0
Üks küsimus millega sa tegeled ,et asi nii käest läinud on?
Lihtsam viis jamadest lahti saada on palvetada.
Armastust
teen oma asju...aga näen vahest ja tunne igast imelikke asju ja olen vist liiga palju materjali läbi vaadand ja leidnud päris huvitavaid ja tõepäraseid asju mida ise kogend.sulle ka armastust.peace
[Edited on 4-17-2010 by laanesoo]
ühesõnaga terves siin foorumis ei ole inimest kes oskaks soovitada kedagi kes aitaks ja kõik kirjutatae paranormaalsetest nähtustest ja usute neid?
kust te võtatae neid ei solva kedagi aga kui keegi tunneb tõesti ka tugevasti neid kas ei ole kontakti võimalik saada ja et siia tuleks.äitäh
või kas keegi teab selle Nastja kontakti.
Lugupeetud laanesoo,
Vabanda nüüd minu postitust, kuid ma arvan, et kõige parem on Sulle siis avaldada OMA arvamus, asjast.
Nimelt.. Su õigekiri, vaatamata nendele "Edited on ....... by laanesoo", on üsna täbar. Võib-olla hooletusest.. kuid see ei jäta head muljet.
Su tekstist ja probleemist on raske aru saada, su mõtted valguvad laiali. Oled maininud igasuguseid surmasid ja sõbrannasid jms.. proovi asi konkreetsemalt esitada.. ehk leidub siis keegi kes oskab sind aidata.
Kõik need kirjavead ja segased postitused jätavad mulje, et tegu on ühe suure naljaga.. mõnikord on raske isegi sulatõtt rääkiva inimese jutust aru saada kas valetab või ei, kui pole sellist asja enne kogenud.. Juhul kui Sul on selline imelik kogemus siis võib-olla lisaks su jutule usaldusväärsust ilusamalt vormistatud postid.
Su faktid on väga huvitavad, kuid põhjendamata.. muidugi igal inimesel on õigus omale arvamusele. Tavaliselt siis selleks, et keegi võtaks Sind tõsiselt on vaja mingit uurimustööd või konkreetseid tõendeid.
Tsitaat:tsitaat laanesoolt
olen lugend sellist asja ufode kohta:
• Suuline hoiatus koos vaikimisvande ülevaatamisega.
• Tugevam hoiatus, ka kulmu lõhkipeksmine ja hirmutamine.
• Inimese psühholoogiline töötlemine, et esile kutsuda enesetapuni viivat depressiooni.
• Inimese mõrvamine, jättes mulje nagu oleks tegu enesetapuga või õnnetusega.
• Imelikud ja ootamatud õnnetused, alati saatuslikud.
Ma ei taha Sind kuidagi solvata, kuid kas oled kindel, et tegu on paranormaalse nähtusega? Ehk saavad sind aidata psühholoogid, kes tegelevad iga päev erinevate inimestega. Tal oleks kindlasti aega kuulata kõik su mured ja vastavalt ka lahendused leida.
Ma siiralt loodan, et ei olnud liiga karm. Ehk said oma vastuse.
Ära nukrutse, sa leiad kindlasti kellegi, kel on sinu jaoks aega.
Päikest!
ma ei solva sind ka aga ma ei tulnud siia õigekirjas arutama vaid abi paluma kuna see on ju parafoorum.mul pohui kas suur täht või koma jutust saate aru ju. Aga nagu näha, et õige kirja tahate siis võin selles ka kirjutada, sest te ei saa aru mida ma läbi elan ja ei hakkagi saama, sest otsite liiga palju muid asju minu ütlustest ja kirjavigades ja mis põhiline süüdistate, sest ma vist ainuke kes siin ausalt asju välja öenud: millega tegelenud olen ja milline olen.Keegi ei oska vastust anda vaid ajab mingi muu asja kaela kohe.NEED EDITED ON, on sellepärast, et mu klaviatuur ei tööta eriti hästi ja pole kohe teksti läbi lugend vaid ära saatnud.Pärast seda alles lugend ja siis parandand.sry et sa ei andnud jälle head vastust(otsi vigasi).Ainukesed asjad mis öelda oskad on ainult kritiseerimine.Kas need psüholoogid oskavad rääkida vaimumaailmast, välismaailmast, energiasöömisest, eelmisest elust.Kas nad on seda kõike läbi kogend, et küsivad ühe tunni eest meeletut hinda.
[Edited on 4-18-2010 by laanesoo]
Kui teil kellegil konkreetset vastust anda ei ole siis ärge palun ajage, ärge keerutage: öelge kohe, et te ei tea vastust.
Postitused: 36
Teemad: 0
Kulla laanesoo ma saan sinu murest täiesti aru(kunagi ise midagi sellist läbi elanud).Kuid kõige rohkem saad ennast aidata ise.Nõiad ja selgeltnägijat aitavad ainult sinu energiat suunata.Kui sa ise seda vaid tahad.Arvan ,et kellelgi ei ole kahju siin foorumis sind aidata ja peale selle postituse lugemist saata sinule natuke positiivset energiat.Sina võta ainult see vastu ja ole tänulik selle eest ja sa näed kuidas asjad muutuma hakkavad.
Armastust
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Tsitaat:Algselt postitas laanesoo
Haige on see kõik aetakse millegi kaela keerutatakse aga aidata ei oska keegi, sest keegi vist pole tundnud seda mida mina ainult loeta raamatuid ja arvate ,et seal on kõik TÕSI.ma proovin siit abi saada, et kas keegi on tundnud sama aga ainult diskrimineeritakse.
Tsitaat:Algselt postitas laanesoo
teen oma asju...aga näen vahest ja tunne igast imelikke asju ja olen vist liiga palju materjali läbi vaadand ja leidnud päris huvitavaid ja tõepäraseid asju mida ise kogend
Kas vaid mina leian siit vastuolu?
Flash tegi küll kustutustööd, kuid siiski on ilme, et herr laanesool on pigem vaimsed häired, kui midagi muud.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Lihtne küsimus, kas sa suhtled nende teistega, kes keelavad endast rääkimise inimestele.
Kas nad on sind vedanud mööda erinevaid maailmu ja näidanud seda millest inimesed ei tohi teada.
Kas sul on probleeme tööle saamisega, suhtlemisega ja teiste inimestega läbisaamisega seetõttu, et suhtled nende teistega.
Kui nii, siis pea meeles, et nad käituvadki selliselt kuid on üks võimalus, hakka neid pikalt saatma kui ei saa tavaelus nende tõttu hakkama, lihtsalt keela neil endaga suhtlemine kui see segab sinu tavaelu.
Hästi aitab elukohavahetus.
Ja ürita eelnevaid küsimusi analüüsida. Eriti mis puutub elu mõttetuse küsimust, keegi võib sind endale söögiks prepareerida, saada pikalt ja kaugele. Jahti võidakse pidada aga keegi ei ütle et sina peaksid oma naha loovutama, ära võib alati joosta.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Nõidadest ja sensitiividest hoiaks ma kohe heaga kaugele. Nood võivad karuteenena veel mõne kanali avada ja siis on muret kordades rohkem.
Hetkel soovitan ikkagi meditsiinilis-keemiliselt mõned kanalid sulgeda, et saaks end mõnda aega koguda. PS! psühholoogi visiit ei nõua mingit hiiglaslikku väljaminekut. Heal juhul paarkümmend krooni visiiditasu. Võid ju ka siin hiljem rääkida, mida sulle seal soovitati....
Ma ei suhtle nendega aga nad nagu elavad seljas ei lase olla vahest ei lase magada.Käisin ühe nõiajuures seal hakkas veel hullem.See nõid ytles et pool mu hingest hulgub teistes kohtades ringi ja ütles et palveta kuu poole.Kas keegi sellest teab midagi.Üks usklik ütles mine kirikusse, ükskõik milisesse.Käisin, sealt tuli ka nagu koorem kaasa.Olen mõelnud elukoha vahetusele läheb aega natuke kui üüri korteri või midagi saan lubada.Suudan ilusti suhelda teiste inimestega.Pikalt päris ei ole saatnud aga keeland ja ärasaatnud olen vahepeal natuke rahu siis hakkab midagi pihta jälle.Arsti juurde panin ka aja kinesioloogi nagu siin soovitati vaatan kas suudab midagi paremaks teha.Aga suht raske mul siin elada ja vahepeal vabandan kui olen kedagi solvand siin.
Kas keellegil ei ole mingit kontakti siuhkse inimesega, kes neid välja suudab ajada.äitäh
Ja Zepac sulle ytlen ühte asja kas need on vaimsed häired kui mul on ära viidud 2 pilti mis joonistand olen, üks oli seina peal teine laua peal poolik alles ja kivi mis Hea Sõber Egiptusest tõi.Kas eelnevat algust ei lugenud.sry mees/naine
Ehk räägid mis nende piltide peal olid ja mis seos oli neil selle kiviga? Kes olid need viijad?
Hea küll raske seletada loodan, et saate aru.Ma ei valeta mu sõbranna on tunnistaja (minu tüdruk tegelt aga meil on paus praegu kuna näeb ja tunneb ka kui siin on)Hakkasin joonistama seda vanakooli kaalu kus mõlemal pool on kopsik kolme nööri otsas ja ümargune jalg all.Tegin selle ära siis vaatasin, et oh teen piirjooned ümber tuleb koera nägu.Siis sai laul läbi arvutist keerasin korra selja (arvuti u. pool meetrit eemal oli lauast) tagasi keerasin oli pilt läinud (1-2 minutit valisin laulu).Kivi oli Egiptusest seal oli nagu silma äärejooned peal ja keskel anarhia märk (leitud kivi mitte ostetud suveniirikast) seisis riiulis kandikul mis ka sealt tõi Sõber mulle.See ka läind, kandik jäi alles..Siis üksõhtu olime tüdrukuga siin ei saan magada korralikult nihelesin voodis palusin. et ta läheks suurde tuppa magama siis tundsin kuidas keegi tuli tuppa surus nagu voodisse mind tahtsin rääkida küsida tüdrukult et kas sul kõik korras ei saand suu oli nagu lukus.Kestis mingi 20 sek umbes siis sain sõnad välja hüütsin tüdrukut ta hakkas käega vastu lauda peksma järsku plahvatas hüüdis et ta ei saand rääkida (uskumatu aga tõsi).Hommikul joonistas mulle natuke ette mis ta nägi, mingi hunnik väikseid rohelisi mehikesi oli ta ümber.Tegin kontuurid üle, värvisin ära joonistasin juurde musta koer punaste leekidega ümbritsetud ja puhus tuld neile peale.Panin seina peale nagu enamus enda pildid mis teen ja kas järgmise päeva õhtul seda enam seal ei olnud.Ma saan aru, et arvate ma hull või peast haige,endine narkomaan teie arust ja ma ei tea mis kõike veel kui loete seda.Aga nii oli ja on ja jääb ma ei tuleks mingi VALEGA abi paluma siia.Tulingi otsima siia inimest kuna see Parafoorum kes on kogenud või tunneb või teab siuhkstest asjadest nagu vaimud vms.Ma tean ise ka kus arstid ja psyholoogid on seda infot ma ei vaja.Äitäh
|