Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
Fakt on see, et käsi on füüsiliselt puruks...loogiline on arvata, et miski asi(samuti füüsiline) on selle puruks teinud...
Võimetus leida seda asja oma igapäeva eluga seonduvast keskonnast ei tähenda veel selle puudumist...
Muidugi võib rääkida ka tulnukatest(või kurjadest valitsusametnikest), kes su une pealt ära röövisid ja nõeltega kätt torkisid või siis vaimudest ja loitsudest, kes vere käest välja manasid...aga noh, mis tegelikku põhjust on sellistele variantidele mingit arvestatavat tõenäolisust omistada...
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Ma pigem lootsin leida mõne uue versiooni mis mul ehk 2 silma vahele jäänud - ei leidnud.
Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
Tsitaat: Nakkuslik mollusk
• Nakkuslikke molluskeid põhjustab viirus, mis tungib naharakkudesse, häirub rakkude normaalne kasvamine – tagajärjeks ongi omapäraste molluskite teke.
• Nakatumine toimub kas otsese kontakti teel või nakatatud esemete, ka nahavigastuste kaudu.
• Nakkuse saamise ja selle avaldumise vaheline aeg kestab kahest nädalast kuue kuuni.
• Klassikalisel juhul tekivad nahale pärlmuttervalged, lihavärvi või kollased, läikivad, poolkerajad, kindlapiirilised sõlmekesed, mis on valutud ega põhjusta vaevusi.
• Sõlmekesed suurenevad aeglaselt oma mõõtmetelt, omandades 6–12 nädalaga 5–10 mm läbimõõdu, nende keskossa tekib nabajas sissetõmme. Üksikult paiknedes võib nende läbimõõt olla suurem kui 1 cm.
• Nakkuslik mollusk paraneb ise, kuid nakkusohu tõttu tuleb seda siiski ravida. Ravimata jätmisel võib viirus organismi püsima jääda aastateks, põhjustades üha uute sõlmekeste teket, mis taanduvad enamasti 6–9 kuu vältel – kogu selle aja vältel on inimene nakkusohtlik.
http://www.tarbija24.ee/1039996/laste-se...-epideemia
Kas "süldiväristajad" on viiruse leiutanud?
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(14-11-2012, 11:32 )tapsix Kirjutas: Kes eestlastest rääkis?
Mina rääkisin. Samas vahet ei ole kas eestlased või keegi muu. Mõte jääb ikka samaks - uuri enne järgi millega tegu või ütle miks see sulle uue viirusena paistab.