Postitused: 51
Teemad: 3
Liitus: Oct 2009
Ma räägin siin mõned jutud mis oli kuni 15 aastat tagasi.Lugudele lahendust mul pole vaja, aga kui te tahate midagi komenteerida siis on vaba voli.Ma räägin kolm lugu mis on mulle räägitud
Esimene lugu
See juhtus umbes 10 aastat tagasi.Mu ema pesi köögis nõusid, ta nägi ees olevast peeglist et mingi must kogu kõnnib üle hoovi ukse poole.Edasi oli kuulda pudeliklirinat ema läks vaatama kuid klaasikilde ega midagi sellist mis oleks klirinat teinud seal polnud.Selle laamendaja nime ei teadnud keegi.
Teine lugu
Kui minu vanaisa ära suri siis hakkasid toimuma imelikud asjad.Mu ema ei maganud öösiti ültse kuna ta tundis koguaeg et keegi seisab tema selja taga.See hakkas teda tõsiselt häirima.Jant toimus niikaua kuni mu ema läks vanaisa hauale ning niiöelda "rääkis" temaga.Peale seda mitte üht piiksu ainult vaikus.
Viimane lugu
Mu isa sõber oli ostnud omale maja algul oli kõik rahulik,kuni selle maja eelmist elanikku hakkas uus elanik häirima.Oli tunda kuidas kegi sulle kuklasse hingab ja voodi kõrval seisab.Magamistoast oli öösiti kuulda kuidas keegi istud ühele nahktiivanile mis asus elutoas.Kutsuti mingi vaimuvälja ajaja.Too tegi oma töö ära ja pärast ei olnud midagi.Selgus et selles majas kus ta elas oli mingi papi elanud kes suri tollel nahkdiivanil.
Lõpp
[Muudetud: 07.10.2009 kristjan231]
[Muudetud: 07.10.2009 kristjan231]
kui küünal põleb ja leek hakkab kuidagi tõmblema siis on vaim/kummitus lähedal.
Postitused: 257
Teemad: 15
Liitus: Aug 2005
Tsitaat:Algselt postitas kristjan231
Edasi oli kuulda pudeliklirinat ema läks vaatama kuid klaasikilde ega midagi sellist mis oleks klirinat teinud seal polnud
Klaasiklirina moodi heliga on ka mul kokkupuude olnud - istusin maamajas keldrikorrusel kaminaruumis ,uks oli sel ruumil lahti ja tegin suitsu ,sellest ruumist viib trepp esimesele korrusele ,tehes ühe 180 kraadise käänaku.Peale treppi on 2 ust mille läbi eluruumidesse pääseb. Üleval uks käis ja vend hakkas alla tulema kui ta oli poole trepi peal ,hüüdis mulle et noh ,mis müdistad siin -vahetult enne seda kuulsin ma päris kõva nagu pudelite või purkide kolinat üksteise vastu(nagu keegi oleks kotitäiele taarale jalaga andnud) kui ta minu juurde jõudis küsisin et mis asja sa tegid seal et ajasid midagi ümber või ja ta vastas et ta kuulis ka seda klirinat - sellepärast mulle hüüdiski - et mida ma kolistan. Minu jaoks tuli see klirin umbes trepi käänaku suunast(3m minust) , tema jaoks tuli see müra hoopis kusagilt kaminaruumi kandist. No ei tea - pole kunagi midagi müstilist täheldanud seal - äkki olid rotid või vajus kusagil seal trepi all midagi ümber...ei tea.
Postitused: 221
Teemad: 4
Liitus: Mar 2006
madman07... missugune nurk on 180 kraadine "nurk"?
Postitused: 2
Teemad: 1
Liitus: Aug 2011
Mõni lugu kahh,mis minu ema rääkis ja sugulane.
Sel ajal oli mu ema mingi 6-7 aastane ja elasid ammu juba ema sündi siin samas majas,kus mina praegu. See oli vana talumaja ja nad hakkasid seda renoveerima. Renoveerimise käigus hakkasid igasugused asjad juhtuma,et lambid vilkusid ja neil oli suur nõudekapp,laes võinohh nagu ülemine kapp ja see kukkus kõik maha ja taldrikud ja kõik asjad seal sees olid täielikult puruks. Aga nad ei teinud sellest välja ja nohh, see vaim ei tülitanud neid väga palju. Mingi vast poolaastat läks mööda kui ema vanemad otsustasid osta suure stereo mängija. See oli suvel kunagi ja katsetasid mängjat õhtu poole ,siis kui neile tulid külalised ja vaatasid,kui põhja see läheb. Nad keerasid selle täiesti põhja ja arvatavasti sellele vaimule ei meeldinud kõva muusika ja ta otsustas kõlari üles tõsta ja virutada selle teisele poole tuba. Siis sai mu vanaisal sellest vaimust kõrini ja ta kutsus ühe oma hea sõbra ,kes oskas neid vaime välja ajada. Kui vaimude väljaajaja oli oma töö lõpetanud ,ühtles ta ,et see sama vaim oli hästi vana naine ja ta oli siia majja eksinud ja lõksu jäänud ,ning tahtis tähelepanu saada. Muidu naine ise oli selline hea vaim ja läks ilusti teispoolsusesse tagasi.
Teine lugu oli siis mu emaga kui ta oli 20-´21 ning siis istus tema voodi ääre peal öösiti musta kaabuga meesterahvas ,kes ütles ,et ta valvab tema und ja nii igal öösel,kuid mõne aasta pärast see kadus ja enam ta seda meest ei näinud öösiti.
Teise loo rääkis mulle sugulane kes ööbis enda sõbra suvemajas,kus olevat tema vanaisa ära surnud. Neil toimus seal mingi kokkusaamine ja mu sugulane ja veel paar sõpra ööbisid tolle sama vanaisa toas ja oh imet. Sel samal ööl ärkasid nad kõik ksagil 2-3 paiku üles ,sest kuulsid igasuguseid mütse ja maja seinale olevat nagu mingi noa või rehaga kraabitud. Nagu sellised hääled käisid.Ju talle ei meeldinud siis ,et tema toas magatakse. Aga nüüdseks on see vanaisa vaim välja aetud.
Teine lugu juhtus temaga siis kui nad tüdruku ema poole ööbisid tüdrukuga ja neil on suur siuke 8 korruseline maja. Voodi oli kohe kapi vastas ja vahepeal öösiti tulid kapiuksed lahti. See ei olunud sugulasele nagu üllatuseks,sest ta on seda ennegi näinud ,kuid ühekorra kui ta öösel hakkas vetsu minema tuli vana naine ukse peale ja ütles ,et " kuhu minek? " Sugulane ei saanud aru kaa,ise pool uimane ja vastas talle ,et " Läheb käib vetsus ja siis läheb tagasi magama." Hommikul küsis ta tüdrukult,et kas sa oled näinud siin mingit vana naist ja ta oli vastanud ,et mu vanaema suri siin majas. Peale seda pole rohkem seal midagi juhtunud.