Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuhu läheb koera hing pärast surma?
(05-05-2021, 14:42 )xcad Kirjutas: Vaadates puratiinat ; keit pettus roosamannat ja kakat tekib vägisi mulje, et looma staadium on vahele jäänud: taimest kohe inimeseks.

Loll-poliitikute ühisosa on muus: neil on täielikult puudu hingeloom NAHKHIIR, st nad ei taju absoluuutselt seda, kuidas nende endi lollused neile endile tagasi peegelduvad rahva meelepahana (oih, te ei valinudki mind tagasi! - mis ma teile küll halba olen teinud? - jutkui nendepoolset 101 rahvale näkku sülitavat loll-seadust poleks olnudki!).

Nahkhiir peab elus püsimiseks (toidu hankimiseks) väga tähelepanelikult läbi analüüsima temast lähtuva "pinisemise" tagasipeegeldused ... st tagasipeegelduste peened muutused viitavad lähenevale putukale, ning vaid kiire muutuste tajumine tagab putuka kinni püüdmise ja seeläbi elus püsimise ... looma-tasandi elukogemus nahkhiirena annab inim-kehastustes võimekuse tajuda enda tegevuste tagasipeegeldusi teistelt ... ehk kui keerad mingi käki kokku (a'la stagneeruv "peen-häälestus" sisulise arengu asemel), siis saad sellest kiiresti ise aru, ning üritad edaspidi taolisi eksimusi vältida (kui "peen-häälestus" aastaid tagasi välja naerdi, siis tuleks selelst loobuda, mitte aga tuima näoga seda "aegunt plaati" edasi kedrata).
Vasta
Teemast natuke mööda: kes oskab antud tööd teeb seda oma kätega, kes natuke vähem hakkab antud asju projekteerima (mina), kes veelgi vähem hakkab seda valdkonda õpetama, kes aga on üpris rumal antud valdkonnas hakkab seda valdkonda kui tervvikut kordineerima ja lõpuks....kes antud valdkonnas kohe üldse ei orjenteeru (nagu siga lendamises) need on poliitilised peajuhid. rahandus: keit pettus roosamanna, ligi, kaitseteemad: aaviksoo, üldteemad peata ministrid kaka, udmurdi näoga tegelane, sitaratas, presidentuurid kus nõutakse ainult soliidsust ja kõnede maha lugemist: ärmataja ja puratiina. Kahjuks see on kõikjal ka USA-s on bidonok häbiplekiks. Muidugi on erandeid: Kennedy, Trump, Martin Helme. Samas need kes on kompetentsed neid kunagi ei lasta oma alal tegutseda, see on REEGEL. Koeral usun, et on ühishing ja kui peremees on eriliselt tugev sensitiiv siis saab ta surnud koera hinge (õigemini mingi osa sellest) kutsikasse suunata ja muidugi ta "leiab" selle kutsika! Ehk dalai laama sündroom inimese osas.
Vasta
Igavesele jalutuskäigule?
Vasta
(06-05-2021, 18:10 )kalle50 Kirjutas: Igavesele jalutuskäigule?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
O!
Kas koerte paradiisi? Kas sääl liblikaid ikka lendab, keda taga ajada?

Ametlikult normaalseikspeetavad linlased vist pole kunagi näinud, kuidas koer liblikat taga ajab, leiab uuesti üles ja ainult vaatab ja püüab nuusutada, liblikas uuesti lendab edasi, koer jälle leiab üles ja liblikale viga teha ei ürita. On isiklikult pealtnähtud 40+ aastat tagasi.
Sellist maalappigi pole enam leida, kus liblikad vabalt lennus on, moblamastide kaudu on enamus putukaid ära kõrvetatud.

Vasta
Putukaid on tõepoolest vähemaks jäänud. Mesilasi pole peaaegu üldse. Mäletan kui mul koer elas, kevadel istus tikripõõsa juures ja muudkui sõi...mesilasi siis. Need vist andsid oma nõelamisega mingisuguse rahuldustpakkuva mürgilaksu...Smile
Vasta
Kui vastata pealkirjas olevale küsimusele lühidalt; siis – HINGEDE MAALE.
Aga see vastus ei rahulda ju teid - ?
Kõik siin maa peal olevad hinged, lähevad pärast oma materiaalset kehastust, hingede maale puhkama. ( Välja arvatud parasiidid. Need eksisteerivad teisiti. Hingede maaga nendel side puudub.)
Iga hing jõuab hingede maal täpselt sellele tasandile – kui täiuslik on tema hing. Kõik hinged sünnivad siia ilma ainult selleks - et täiustada oma hinge.
Kui te kaotasite lemmiklooma – soovitan kuu möödudes muretseda uus loom. Kuid mitte samast tõust. Siis vabaneb selle looma hing lõplikult. Ning ta saab minna oma puhkusele. Hingede maale.
Vasta
(02-05-2021, 17:34 )VLAD Kirjutas: Siin pole mingit imenippi. Leinamisel on omad etapid, mis tuleb läbida. On eitamine, reaalsuse tunnetamine ja sellega leppimine. Need faasid tuleb läbida. Me võime siin oma juukseid kiskuda või pea-peal seista - surnuid ei too enam midagi tagasi. Mida kiiremini sellega lepime ja eluga edasi läheme, seda parem.
oi kuda mulle meeldib see leinafaaside teooria

tegelt ma nimetaks seda nn leppimist kohastumiseks. Inimene kohastub muide kõigega, isegi peksuga...

Leppimine ükskõik millega tegelt ei saabu iial, inimene kas kohastub, annab alla või protestib lõpuni millega iganes tal nö ei tuleks leppida Smile

kui inimene saavutab leppimise millegagi, mis on tema tahtega vastuolus, siis ta on nirvaanas aka valgustunu ja tal pole siin enam mitte miskit teha ja paneb minekut
kuhu? pole õrna aimu ka Laugh
Vasta
„...Leppimine ükskõik millega tegelt ei saabu iial, inimene kas kohastub, annab alla või protestib lõpuni millega iganes tal nö ei tuleks leppida...“

„Iial“ osutab ajale ehk tulevikule. Kuna viimast reaalselt ei eksisteeri siis inimesel leppimine ei saa tõepoolest toimuda. Ei saa toimuda Ajas.
Hetkega on teine teema. Kui Hetk Ennast tunnetab, siis inimene nö sureb. Sellisel juhul jääb järgi vaid Reaalsus. Mille/kelle vastu peaks Reaalsus kohastuma, alla andma või protestima?

„...kui inimene saavutab leppimise millegagi, mis on tema tahtega vastuolus, siis ta on nirvaanas aka valgustunu...“

hmm...“inimene saavutab leppimise oma tahtega vastuolus“? Mida selline väide tähendaks?
Võtame väga drastilise näite. Inimene on mõistetud surma ja püssitorude ees lepib olukorraga, mis on iga elusorganismi tahte vastane (jääda ellu). On ta siis nirvaanas? Ega vist.
Üks asi on kui inimene lepib paratamatusega, teine aga kui Paratamatus (Hetk) lepib inimesega.
Vasta
ei lepi ta ühti sellega, et nüüd ta eluküünal lõpetatakse, tal lihtsalt pole võimu endast suuremale võimule vastu hakata Smile

see targem annab järele pole ka paratamatusega leppimine, vaid et kaua sa kulutad end, kui näed et kuidagi ei saa oma tahet maksma panna

päris aus olla siis ma pole veel komistand inimese otsa kes 9n 24/7 hetkes kogu oma meelega...

aga noh vilushoveerida on tegelt väga tore hobi
Vasta
Kõik koerad lähevad otse taevasse, sest sead on oma lihaga juba tuhandeid aastaid koeri kiusanud.
Vasta
Koera ja kassi taasünnist on huvitav lugu. Sõbral oli kass iidvana ja lusagil 20a piirimail suri. Mingi kuu kahe pärast taheti uus kass võtta ja nagu juhus ühel olid pojad võeti siis samuti jälle valge kiisu. Viides koju noor tundis end kohe nagu kodus ja ronis eelmise elu meelis pesapaigale akvaariumi peale. Teised 3 kassi ka "tundsid ära" uue ja kohe olid suhted head, vaata et isegi alluvad. Juhtus 2018a. nüüd on kasside peremees ka parematel jahimaadel. Aga seda ta rääkis ja tõesti noor kass oli kohe nagu uuesti koju tagasi tulnud. Sain ise kogeda. Kokkuvõttes imelik juhus.
Vasta
No see on sama nagu vihmaussiga. Vihmauss on sul terraariumis ja õgib mulda...õgitud muld tuleb teisest otsast välja. Mõneajapärast vihmauss sureb. Tood terraariumisse uue vihmaussi...ja vaata imet...see uus vihmauss täpselt samamoodi õgib mulda ja väljutab tagantpoolt. Järeldus - et see on ju see sama vihmauss mis ära suri on õige. Vihmauss ongi vihmauss.
Samamoodi nagu inimene on inimene.
Vasta
(17-10-2021, 17:53 )Q11 Kirjutas: No see on sama nagu vihmaussiga. Vihmauss on sul terraariumis ja õgib mulda...õgitud muld tuleb teisest otsast välja. Mõneajapärast vihmauss sureb. Tood terraariumisse uue vihmaussi...ja vaata imet...see uus vihmauss täpselt samamoodi õgib mulda ja väljutab tagantpoolt. Järeldus - et see on ju see sama vihmauss mis ära suri on õige. Vihmauss ongi vihmauss.
Samamoodi nagu inimene on inimene.
Mida algelisem olend seda sarnasem. Bakterite tasandil vahe puudub. Kassidel aga on individuaalsus nagu inimestelgi. Muidugi kõik võib olla juhus ja nii vist oligi. Küll on väidetud, et väga tugeva nõia kass surres võib säilitada suure osa oma energiakimbust. Uuesti sündides on temas jälle väga suur osa endise kassi energiat, mitte nagu tavaliselt lihtsalt paljudest. Ehk inimene võib erandolukorras hoida tema energiakimbu koos. Siis tuleb see uus loom kas ise kohale või nõid ta "leiab", ehk midagi dalai laama moodi. Hüpoteesid ja teooriad mida on võimatu kontrollida.
Vasta
usuga on selline huvitav fenomen. kõik see, mis teeb sulle head ja aitab, on igati vahva uskumine ja tervislik
kuid see , mis teeb halba sulle endale ja veel hullem - juba ka teistele, on ebatervislik…

uskumus ongi vaid uskumus lihtsal põhjusel, et seda ei saa mitte kunagi üle kontrollida
erinevalt faktidest

Vasta
Koera ja kassi hingest kirjutan edaspidi mõned artiklid, mis peaksid ilmuma umbes järgmise aasta hilissuvel või natuke hiljem. Loomade ja lindude hingede tajumisest avaldan loo tõenäoliselt selle nädala lõpus.

Seniks saab lugeda juba ilmunud kirjutisi, nendest kõige värskem on tänasest:

https://olemuslik.wordpress.com/
Vasta
Aitäh, Olemuslik.
Vasta
(26-10-2021, 07:55 )Olemuslik Kirjutas: Koera ja kassi hingest kirjutan edaspidi mõned artiklid, mis peaksid ilmuma umbes järgmise aasta hilissuvel või natuke hiljem. Loomade ja lindude hingede tajumisest avaldan loo tõenäoliselt selle nädala lõpus.

Seniks saab lugeda juba ilmunud kirjutisi, nendest kõige värskem on tänasest:

https://olemuslik.wordpress.com/
Huvitav teema. Just sellest küljest, et mis muutub kui koeral on peremees, või on hulkuv kutsu. Bleh Midagi peaks muutuma? Ehk loomal on liigi hing ehk üldine ja isiklikkus puudub? CC väidab ka seda, et inimesel on sama, ainult erakordne isiksus võib säilitada uuestisünnil mingitki individuaalsust. Tavainimene on nagu koer, mesilane või puu, individiaalsus uuestisünnil puudub või on ülimalt väike.
Vasta
Homme kui oled juba silmad avanud, kohvi joonud ja kellel koer, ka väljas jalutanud, ilmub järgmine lugu aadressil https://olemuslik.wordpress.com/

Artikkel kirjeldab 3 aastase poisi esimest loomaaia külastust, mida võtab suure tõsiduse ja pühendumisega. Tal on jätkuvalt olemas võime ja mida pole unustanud, mis pärineb immateriaalsest dimensioonist, kuidas tunnetada lindude ja loomade hingi ning nendega telepaatilisel teel suhelda.

Samuti on näide koeraga vaimsel teel kommunikeerumisest ja mis sellest kõigest lõpuks saab. Esmakordselt püüan nähtuste seletamisel ja tõlgendamisel appi võtta filosoofilised lähtepunktid, mida võib mõista kui populaarteaduslikke.

Laupäeval umbes kella üheksa paiku hommikul on materjal eetris! Head lugemist!
Vasta
(29-10-2021, 18:44 )Olemuslik Kirjutas: Homme kui oled juba silmad avanud, kohvi joonud ja kellel koer, ka väljas jalutanud, ilmub järgmine lugu aadressil https://olemuslik.wordpress.com/

Artikkel kirjeldab 3 aastase poisi esimest loomaaia külastust, mida võtab suure tõsiduse ja pühendumisega. Tal on jätkuvalt olemas võime ja mida pole unustanud, mis pärineb immateriaalsest dimensioonist, kuidas tunnetada lindude ja loomade hingi ning nendega telepaatilisel teel suhelda.

Samuti on näide koeraga vaimsel teel kommunikeerumisest ja mis sellest kõigest lõpuks saab. Esmakordselt püüan nähtuste seletamisel ja tõlgendamisel appi võtta filosoofilised lähtepunktid, mida võib mõista kui populaateaduslikke.

Laupäeval umbes kella üheksa paiku hommikul on materjal eetris! Head lugemist!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Kauem kui 40 aastat tagasi, Tartu linnas elanud vereliini kaudu sugulane tõi oma pisipõnni vaatama ja ütles talle: Vaata, need on lambad. Ja pisike põnn sai teada, et vaatas lambaid. Internet tollal oli keelatud, kõik täpselt elustendast.
Vasta
Ahjuvärskena tänane uus pala on ilmunud: https://olemuslik.wordpress.com/

Head lugemist!
Vasta
Kuna ma olen kõikide teemade täislaskja ja tühipostitaja siis astun siit ka ikka läbi. Et kas need teemad ei sobi kokku https://www.youtube.com/watch?v=Ay7kbTp54Tc

Ma kah natuke targutan ja heietan mõne vana teemagi üle. Ma ei mäleta mitmes aasta käivad igal suvel erakherilased oma mune kööki toomas. Aken käib kinni vaid siis kui äiksetorm või lörts lõunast piitsutab. Harva ja lühidalt. Igasugu tegelased võivad käia nagu ise tahavad. Seekord linnud jätaks välja. Hakkas kunagi siis herilane käima ja otsis üles kõik augud üles kuhu muneda kannatab. Kui auk leitud, puhastatud ja mõõtu sätitud siis järgmisena otsib tõugu: alati sama liik. Muna tõuku, tõuk auku ja kaane ehitab nagu pääsuke sülje ja sodi seguga. Vana pann, mis kadaka suitsuks jäetud oma varre kruvi auguga on lemmik. Aga sobivad ka muud augud. Eks ma olen ikka pannud mõne puujuraka ja augud sisse puurinud ka. Ja nii on välja kujunenud nüüd juba see, et järeltulijatele on ainumõeldavaks koduks just see köök. Küll ma olen selgitanud ,et liiga soe ja kuiv ja liiga vara saate valmikuks. Ei nad kuula. Nii hakkavadki juba jaanuaris pudenema. Palju kuivavadki muumiaks oma pesas. Siiski osad jõuavad ilusti õigel ajal õue suvesooja toimetama. Sel aastal oli aga midagi muud moodi. Igasse vähegi sügavamasse auku ladusid nad üksteise peale mitmed tõugud. Igale muidugi tehti seinake vahele. Käiku läksid ka aknasulguri avaused. Nii ei saanudki päris kinni enam panna kui vaja. Midagi on muutunud.

Teine teema on kärbestega. Seal ülateemas vist ka olen kirjutanud või oli mujal. Igal kevadel on mul põhimõte et esimesi ei tapeta. Ja igal sügisel on samuti tinglikult sama tingimus. Viimased saavad valida oma tuleviku. Alati jääb suve lõpuks seltskond koearkakaste jalgadega toakärbseid soosingusse. Kuna aken lõunas, siis võivad käia korduvalt välja kui isu. Aga lõpuks tekib kindel kamp ,kes hakkavad kodu hoidma. Üleeelmine aasta kolm, eelmine neli ja sel aastal viis. Peaaegu jõuludeni venitab siiski alati üks. Ja ka siin on sel aastal erand vist. Viimasel kärbsel on seekord pruta ,kes vahelduva eduga tuleb-läheb. Kuhu küll ülejäänud kaovad? Noh kodus on mõningad kurjad seadused. Nimelt nad selekteerivad kodukorra ise. Esiteks ei tohi magamistuppa tulla. Viimased teavad alati seda. Uksed lahti ja tulla lihtne aga vat nad teavad reegleid. Viimased ei tule kunagi. Teine tingimus on et külmemal ajal kui köögiski viludam, pähe end soojendama ei või ronida. Selleks on peakohal seinalamp. Ja ka siin on neid ,kes teavad seda ja ei eksi. Kõik muu on viimastele lubatud. Reeglina jääb too kõige viimane üksi kuna teistele rakendub pahatinti ihunuhtlus läbi piitsa ja kannika. Mõni aeg tagasi tulles õuest tuppa, tundsin et midagi on nihu. Kuidagi vaikne oli. Isegi väljavalitu oli peidus. Ülejäänud kadunud. Siis ronis pähe teadmine- elukaaslasel kes samuti reeglitest kinni peab, sai sapikarikas täis kuna mõned ronisid näkku. Ei mõista hukka. Juba olin natuke kurb kuna see kõik on mulle oluline ja viimase tapp oleks kole. Aga ei , välja ilmus. Hiljem sigines pruut ka. Raske on kirjeldada teatud hellust hinges kui ta õlale tuleb. Jah , ka neid reegleid ta teab. Kõik viimased teavad. Praktiliselt kõik on lubatud neile. V.a. magamistuba ja peanupp. Õlal võib istuda ja nad istuvad ka. Neil ei ole hirmu minu ees. Üldse. Ise on alati vaadanud ,et kuhugi alla või vahele ei jää. Nad võivad süüa kõike, juua kruusi serval kohvi ja piima. Eks ma olen alati ka sõidelnud nendega. Et raiskate oma kevadeks mõeldud ressursid enneaegu. Nad reaalselt teavad mida teevad ja teadlikult valivad oma saatuse. On alati ka paar huntämblikut talvitumas. Neid ei nuhtle küll kunagi. Neid tuleb vahest päästa kraanikausist või duššialuselt. Nemad siuksed mornimad tegelased. Õlale ei roni ja küpsisepudi ei taha. Pihku püüad siis kargavad nagu tritsud ei tea kuhu.
Kuna kliimaga on asjad nagu nad on ja inimesed oma tulega kütavad maamuna põrguks ,siis looduses on asjad puhta valesti. Mitmeid nädalaid käin metsa all üht sipelgapesa kaemas. Juba on november aga osad sipelgad on ka hämaramal päeval pesapeal toimetamas. Jah oleks siis üksi. Nende nädalate jooksul olen seal kohanud ikka väga kirjut seltskonda. Porikärbsed, rohutirtsud, herilased jne. Tänagi peesitas üks sirts koibi ja kilplutikas püüdis oma provvenile suguliselt asja teha. See selleks. Oluline on et nad kõik on ju rivaalid ja vaenlased justkui. Ja söök ning kiskjad. Aga ma ei ole kordagi näinud kismat või võitlust. Keegi ei ründa kedagi. Nad on kui kokkuhoidev rahvas linnas.

Lisaks veel siia ühtteist aga kohe ei teagi. Eelmisel korral kui kirjutasin et olen leidnud looja kärbses ja tema ongi jumal minu jaoks, siis algas uur hammaste krigistamine ja ulg. Et ma olla suur välja mõtleja, Kivisildnik ja ei tea mida veel. Aga tore on see ,et mind see ei koti kah. No ütleme siis et teatud .......vaim on öelnud et saabub aeg kus ,,loomad,, on inimesest lahkemad ja sõbralikumad. Ma ei tohi ju öelda et maa räägib kõigiga kui ise selleks end avada. No see aeg on käes.

Paslik siia üle targutada samast allikast laekunud info. Inimene on jumal ja kliima kuumutamine on veel pisike tegu, mida ta suudab. Ei mitte nii nagu siin laialt röögitakse. Me ise valime mis maaga juhtub ja me endiga. Lihtsa mudelina. Inimene on jumal nö. madalamale ( ei ole vähem jumalik kui inime). Niivõttes loom-taim-mineraal-aine-aatomid. Ja nii nagu on inimene neile ,,jumalaks,, nii vääramatult reageerivad inimkonnale ned va ,,kõrgamad loojad, omanikud, jumalad,, jne. Täpselt nii- füüsikalise, energeetilise-keemilise reaktsioonprotsessina. Või elektromagnetismi või peegeldusena või tegu-tagajärg karmana või........ Nii nagu inime maa ja looduse ja muu madalama vastu nii kõrgem tema vastu. Madalam on seejuures loojalikum ja vaimsem kui ülemised. Kuna ülemiseks peetud on ju jõud, väed, energiate vood, allikad ja muu kosmilise supi liikumised, reeglid, seadused jms. Mida paremini inimene oma jumalaks olemisega hakkama saab ,seda jumalikum ta tulevik. Kahjuks ei ole asjad roosilised. Kõik taudid, kataklüsmid, sõjad, komeedid ja muu tore põrgumöll on inimese enda põhjustele reaageeerinud tagajärjed ,,ülakorruselt,,. Inime võib marsile lennata ja ka seal kõik pekki keerata isegi nägematta kui palju ta ka seal nähtamatult tapab aga lõpuks kutsub madalaim ja väikseim ikka mullatoidule. Nii ka rikkis ja sobimatud ,,loojad,, surevad siin selles horisontaalis. Kutse lihatoidule. Ja ei ole ei ülal ega all muid seadusi. Energia jäävuse seadus. Kõik vaid muundub teistesse energia väljendustesse ja olemustesse. Meie puhul vormidesse ja ka kehadesse. Neid viis meil ja ka teistel asukail. Ülejäänud ei ole vormitavad kuna pole mateeriaga piiratud. P-s. välja mõeldud pole siin ridagi.
Vasta
Maakristall, ülilahe jutukeSmile Tuju hea ja põrgusse see koroona.
Ise käitun kärbestega samamoodi, esmaärganuid ja uneelseid kohtlen aupaklikult. Suvised saavad sugeda, kui väga isiklikuks lähevad ja suuümbrust revideerima asuvad. Muidu las olla. Mis kuum suvepäev see on, kui kärbsesumin puudub. See tirin-pirin-virin on väga rahustav ja maakodus kohustuslik.
Minu töökoha köögis olid prussakad. Ühel hommikul asjatas üks köögi põrandal, uimerdas ja tolknes jalus ja oli ka muidu ülbe olemisega. Siis ütlesin - ole hea loom ja mine siit ära enne, kui kogemata jala alla jääd. Mõtles väheke ja loivas äravooludrappi, kus teised hirmunult mängu jälgisid. Mina neile kätt külge ei pannud, aga hukka nad said läbi mürgi.

Vasta
Leian, et meid ümbritsevas kõiksuses on igal elaval ja nn elutul üksusel (objektil) täita oma kindel roll. Kõik on kõigega põhjuslikult seoses.
Vasta
Paganlus ütleb - kõik on elus. Kõik on hingestatud. S.t. kõiges on hing ja hingus ja ka vaim ( looja ). Kõigel on teadvus. Isegi kivil on minatunnetus ja mõistus. Loomulikult mitte selliselt nagu piibli pitseriga tõlgendajate ,,arust,,.
Vasta
Tundub, et kõik on tõepoolest teadvusel.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas lähedase hing läheduses? (külm ohk, saan kõikjalt elektrit) Grissuu 3 3,982 23-12-2012, 14:42
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Nägin unes surma ette ja hiljem sain teispoolsusest teate Pirx 13 9,699 23-09-2012, 21:43
Viimane postitus: Vanakurat
  Peale vanavanaema surma tuvi akna taga. Atsikan123 4 3,760 17-03-2012, 10:11
Viimane postitus: SurnudVanaisa
  Minu koera imelik käitumine Mill 13 9,038 30-09-2011, 18:21
Viimane postitus: artsakas
  Kas rahutu hing ? ttania 4 4,579 09-02-2011, 21:15
Viimane postitus: ttania
  Vaim või hing? Või kujutelm? GZBoy 1 3,179 05-06-2010, 21:26
Viimane postitus: Phrase
  Kas taimed võivad surma ette kuulutada? margot 22 10,451 26-10-2009, 19:35
Viimane postitus: kati
  Needusega nukk mingi hing on nukkul sees Golden 13 7,767 23-10-2009, 15:23