Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ParaWebi veebileht
Siin pole midagi hellitada, inimene kes sellega hakkama sai, on lihtsalt ohmoon. Ei ole halvaga mõeldud, nii lihtsalt on.
Vasta
A võibolla harjume ära? Kolmnurga sees olev Silm on Mina - Ärkveloleku, Uneilma ja Sügava Une Vaatleja...Kes kunagi ei jää magama.
Kust ma nüüd neid naeru emoticone võtan? Pole...kuskil pole...ma hullun ju kui ma ei saa oma naerunägu panna....
Vasta
Surik esimene postitus siin ja nii pahur.

(26-01-2022, 21:20 )Surik Kirjutas: Siin pole midagi hellitada, inimene kes sellega hakkama sai, on lihtsalt ohmoon. Ei ole halvaga mõeldud, nii lihtsalt on.
Vasta
(26-01-2022, 21:22 )Q11 Kirjutas: A võibolla harjume ära? Kolmnurga sees olev Silm on Mina - Ärkveloleku, Uneilma ja Sügava Une Vaatleja...Kes kunagi ei jää magama.
Kust ma nüüd neid naeru emoticone võtan? Pole...kuskil pole...ma hullun ju kui ma ei saa oma naerunägu panna....

Smile on paremal ülal nurgas kui jutumulle vajutada.
Aga silmadele käib see leht küll jubedalt.
Logo rohkem selle moodi, kolmnurgast asi kaugel.
https://www.amazon.com/Daniel-Bruns-Pres...B00005J7AC
Vasta
Te oleksite võinud siiki mõne kunstisoonega inimesega enne konsulteerida . Jube närviline on see kujundus siin . Taotuslik, et inimesed liiga kaua siin aega ei viidaks , ja end liiga hästi ei tunneks ? Ja nüüd on siis kõik postitajad meessoost nagu ma aru saan ? Uus poliitkorrektsus ?
Vasta
Miks seda sindrima sinist nii metsikult tarvitatakse, mõttetud statistikakastid ja üleüldse (tööriista-) kastid on häirivalt kirkad Must-valge versioon oleks kodusem, nagu ajaleht. Lahendan palju ristsõnu, ka seal on mõned koostajad -kujundajad oma loomingu naeruväärselt "väärtustanud" foonide kirevaks muutmisega.
Vasta
Kõik siin elus läheb järjest kehvemaks-viletsamaks, nii ka foorumi kujundus Smile

1) Kõige rohkem häirivad "tume-sinised ribad" (erinevate postituste vahel), ning liiga suured/silmatorkavad "profiil-pildi ümbrused" .... ehk postituste sisu oleks justkui ebaoluline-sekundaarne (ei paista silma eraldusribade ja kastide rägastikus) ... vanas kujunduses oli postituste sisu palju paremini esile toodud (palju kergem oli positusi lugeda, st puudusid häirivad eraldusribad ja esile tõstetud profiili-kastid).

Kuidas muuta paremaks:

1a) Postituste vahelised tume-sinised eraldusribad muuta hele-halliks, ehk RGB (punane, roheline-sinine) väärtused (230, 230, 230) .. või hele-roheliseks (230, 255, 230).

1b) Profiili-kasti tume-sinine taust muuta veelgi heledamaks hele-halliks, ehk RGB väärtused (240, 240, 240), või hele-roheliseks (240, 255, 240).
Profiili-kastis oleva teksti (postitusi, liitunud, jne) värv muuta valgest (255,255,255) tume-halliks (32, 32, 32).

Nii oleks "vana kujundust" meentuv rahulik värvi-lahendus.

Kes tahab ise värve proovida, siis Windowsi joonistusprogrammis "Paint" saab ise värve segada vajutades "Edit colors", ning seejärel Red-Green-Blue väärtused panna vahemikus 0-255.
Vasta
Proovisin siin allkirja muuta : Parem ülemine nurk, rippmenüü Change signature . Viskas ette kaks kastikest, ühe olemasoleva allkirja, ja teise, justkui muudetavaga . Ei tea, kas minu arvuti viga, aga valikutes olid ml lihtsalt sinised kriipsud . Siis ma avastasin, et need on salakriipsud, ogaüks ikka tähendab ka midagi, aga teksti ma ikka muuta ei saanud . No saaks äragi kustutada, oleks asi seegi . Selgus ae, Sina pidid oskama seda värki .
Vasta
https://community.mybb.com/mods.php?acti...ategory=30

siit saab rahvas foorumile "kledikesi ja püksikesi ja kindakesi ja ehtekesi" valida ja värvida. Ja ilmselt muud ka, kel huvi, saab nüüd ettepanekuid teha.
Vasta
Kui ma tahan tsiteerida osa kellegi eelneva postitaja kirjutisest, siis kas ja kuidas on see võimalik?

Kas on kusagilt näha postituse kuupäeva ja kellaaega?

Miks muudeti toimivat foorumit? Mis see kuldmuna siin on?
Vasta
Vana foorum oli juba tõelises hapnikuvõlas, umbes nagu vana auto, millele varuosi enam leida pole. Olla olnud tõeline ime, et foorum varem kokku ei kukkunud. Kogu lugu.
Vasta
"Vana foorum oli juba tõelises hapnikuvõlas, umbes nagu vana auto, millele varuosi enam leida pole. Olla olnud tõeline ime, et foorum varem kokku ei kukkunud. Kogu lugu."
.....................

Aga kes seda uut lehte haldab, kas ta oskab panna samad töötavad funktsioonid sellele uuele - kuupäevad, mugav tsiteerimine (mitte kopimine), väiksemad signatuurid, väiksemad pildiikoonid jne? Kellele esitada küsimused, kui ei oska midagi toimetada, uurida jne?
Vasta
Siia samma teemasse võib esitada ja jõudu mööda tegeleme olukorra parendamisega.
Vasta
Tähelepanu läheb kõigepealt suurele kasutaja kastile siis signatuurile ja alles lõpuks kommentaari tekstile. Niiet neid võiks muuta. Kirjutatu peaks esimesena silma torkama.
Vasta
Kehvemaks läks.
Vasta
Uue foorumi palju suurem probleem on muus: Google äppide kasutamine, ehk Google saab "uue foorumi mootoriga" siseinfot kõigi Parawebi kasutajate kohta (millisest arvustist ja milliselt ip-aadressilt siseneti) - vanas foorumi ei saanud Google taolist sise-infot.

St "uue versiooniga" foorumit avades on näha pöördumised Google teenuste poole (a'la fonts.googleapis.com) ... miks taolist jampsi vaja on (Eesti para-foorumi avamiseks pöördutakse Eesti-välise ja ELiidu-välise eraettevõtte poole, kes on teada-tuntud andme-koguja ja andme-müüa)? ... foorumit mootorit saaks ka nii üles ehitada, et "Eesti-välist interneti-liiklust" ei kaasneks.
Vasta
(27-01-2022, 13:20 )euroruubel Kirjutas: https://community.mybb.com/mods.php?acti...ategory=30

siit saab rahvas foorumile "kledikesi ja püksikesi ja kindakesi ja ehtekesi" valida ja värvida.  Ja ilmselt muud ka, kel huvi, saab nüüd ettepanekuid teha.

Kas vana kleiti tagasi ei saa ? Ega need kleidikesed seal paremad pole, kui see vastne sai . See roheline oli täitsa bro ju . Vana tsiteering töötas nagu tõhusamalt .
Vasta
(27-01-2022, 13:59 )lahendused Kirjutas: Uue foorumi palju suurem probleem on muus: Google äppide kasutamine, ehk Google saab "uue foorumi mootoriga"  siseinfot kõigi Parawebi kasutajate kohta (millisest arvustist ja milliselt ip-aadressilt siseneti)  - vanas foorumi ei saanud Google taolist sise-infot.

St "uue versiooniga" foorumit avades on näha pöördumised Google teenuste poole (a'la fonts.googleapis.com) ... miks taolist jampsi vaja on (Eesti para-foorumi avamiseks pöördutakse Eesti-välise ja ELiidu-välise eraettevõtte poole, kes on teada-tuntud andme-koguja ja andme-müüa)?  ... foorumit mootorit saaks ka nii üles ehitada, et "Eesti-välist interneti-liiklust" ei kaasneks.

Halloo, ja org on kohe kodumaine aadress või?
Vasta
Minaelan, tsiteerimiseks vali " tsiteeri seda postitust, siis viskab kasti sisse tsitaadi , ilma et peaksid copyma .
Vasta
Kui foorumi mootor kasutab Eesti-väliste ja ELiidu-väliste ettevõttete äppe (a'la foorumi lehe avades pöördumine fonts.googleapis.com img1.jurko.net ja maxcdn.bootstrapcdn.com poole), siis on järgmised probleemid:

1) Kui Eestist väljuv interneti-ühendus on "maas" (hai näris kaabli läbi), siis pole foorum loetav-sisselogitav-vastatav (olemuslikud komponendid pole kättesaadavad) ... ehk kriitilistes olukordades (sõda, küber-rünnak, jne) kaoks ka see viimane sõltumatu info-kanal ära ... foorumi vana versiooniga taolisi probleeme polnud.

2) Välisfirmadel oleks ligipääs kasutajate andmetele (millist arvutit ja millist ip-aadressi keegi kasutab), ehk viia Parawebi kasutamine kokku muu interneti kasutamisega ... varem polnud Googlel taolisi privileege (varsti hakkab sulle Google meelde tuletama: "kule Jaan Tatikas, sa pole juba mitu päeva Parawebis käinud") ... foorumi vana versiooniga taolisi probleeme polnud.

3) Kui välismaised tehnoloogia-hiiud tahavad sind nö "vaikima sundida" (nagu Facebookis ja mujal kasutajaid blokitakse), siis on neil seda lihtne teha (sinu ip-adressile ei pakuta foorumi avamiseks ja sisse-logimiseks vajalike teenuseid) ... foorumi vana versiooniga taolisi probleeme polnud

Eestis füüsiliselt asuvad serverid saavad kanda mistahes lõppu, sealhulgas .com ja .org  lõppu .... minule teadaolevalt asub Parawebi server ikkagi Eestis, mitte aga kuskil Ameerikas.
Vasta
A kus see parawebi server siis füüsiliselt asuks? hmm...näiteks kuskil keldris või? Mannu keldris? Smile
Vasta
Manust ei õnnestunud lisada.

FBst ei saanud videot linkida (aga see polegi eriti oluline, FB on kahtlane koht).
Vasta
                                  Saab küll ju...
Vasta
Q11, see on Youtubest, seda saab jah.
Ma proovisin FBst videot lisada, see ei läinud õnneks.
Vasta
Selline tulemus on

Aga kui laiendus blokeeris, siis on minu arvuti viga ilmselt.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat