Postitused: 994
Teemad: 5
Liitus: Mar 2007
Tsitaat:Algselt postitas MaRtIn
Võib küsida, et kuidas tead/teate nii palju salajaste tulnukate kohta?
Eks raamatuid on päris palju hangitud ja loetud, nüüd on lihtsam, mugavate inimeste jaoks ka internet ja otsingumootorid... Google on hea sõber... Mingi maailmapilt enese jaoks ikka tekib, kui kõik loetu teatavaks võtta ja süsteemiks klapitada... Paradoks on aga see, et mida rohkem teada saad, seda paremini hakkad aru saama kui loll ikka veel oled... Eks siis tuleb teadjamaid kuulata ja nendelt lisa nõutada... ...ja sured ikka lollina. Seega - lihtsam elu on nendel kes vähem uurivad ja mõtlevad. Aga paljud ei lepi sellega, igav hakkab...
PS. Google pakkuski midagi eesti keeles:
http://www.hot.ee/loovusekool/Genesis.htm
[Muudetud: 24 Jun 2010 Tehnoloog]
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Tsitaat:Algselt postitas WhiteWolf
Need teised ei ole marsad, vaid pigem ühekordsed üritused. Aja lõpp on siis aja kammitsatest vabanemine - eeldab püramiidide kui ajakristallide võrgustiku energeetika muutmist. Ei tea, milliseks. Võib-olla hävivad, kui trelle enam vaja pole.
Seekord on marsa pardal rahvas, kes ei käi siin isegi mitte iga Suure Aasta tagant, vaid palju harvem...
Ja selles ongi probleem mitmete huvigruppide jaoks, et saabuvat ei ole võimalik maha salata... see jääb kõigile näha.
Küsimus on siis selles, kuidas nähtut tõlgendatakse - War of the Worlds etc pole ju ometi lihtsalt meelelahutuseks tehtud...
Veel saab painutada...
No vat see on juba globaalne mõtlemine!
Ma nii kaugele pole üritanud mõteldagi!
Kui näiteks Bermuda kolmnurgas asub siiani atlantide ajastu kristall, siis kas arvad, et aastal 2012 isegi selle energeetika muudetakse? Okunjovas asub teine tähtis maa-alune kristall... Ja küllap on neid veel palju... Nii nagu püramiidegi, mis siia energiapunktidesse püstitatud.
Kui need "isandad" Maa energeetika muudavad, siis muidugi on uude dimensiooni minek paratamatu...
Šomadhi seisundis kunagised atlandid ja lemuurlased seal maa-alustes tunnelites ju selleks ongi, et inimkonda ülemineku ajastul aidata?
Teatud tundmatud energiad ju juba toimivadki. Viljaringide teemas räägiti, et saksa teadlased avastasid, et viljapõllumärgist eralduv energia jätab vee molekulile analoogse kujundi sümboli.
Mine tea - äkki on nendel kasvõi sel aastal avastatud kahekümnel viljaringil sümbolite kujul õpetused, kuidas me ühest ajastust teise minnes toimima peame...
Aga need sinu kokku viidud astroloogilised ja muud arvutused klapivad küll omavahel.
Tehnoloogil on õigus, mida rohkem loed ja teada saad ja teavet omavahel võrdled - seda keerulisemaks kõik läheb ja viimaks võib öelda, et ma ei tea mitte midagi!:o
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
Aerling on postitanud ühe tegelikkusele vastva teadmiskillu, mis tõendab, et neil teistel polegi siia reaalsusesse nii lihtne tungida ega oma olemasolust kellegi maailmapildis märku anda. Inimesi nopitakse oma huvides tegutsema ühekaupa mitte massidele esinedes.
Kõige rohkem esinejaid ongi keskvoolu seltskonnas, st tänase tehnilise tsivilisatsiooni loonud Orioni rahaimpeeriumi seltskonnas. Kui kaua neil veel inimest biorobotina vaja on ja kui palju nad ise kehastuvad siia füüsilistesse kehadesse läbi raharahva naiste modifitseeritud geneetika ei tea keegi.
Aga vastuse sellele miks sooalused ja teised kohalikud ei näita end avalikult ongi tõsiasi, et iga inimene on hõivatud mingi seltskonna poolt oma juhtmega kuklas, mille kaudu teda juhitakse tervikliku maailmapildi ja selle koostisosade koostoimimise mõttes, et midagi üles ehitada. Sooalustel on oma esindajad selles seltskonnas kellele nad on suutnud oma nn. seemne kasvama panna ja keda nad oma maiseid asju on seeläbi esindama ja edasi liigutama pandud ja see on ka kõik, sest igaüks kes sooaluseid vaatama läheb tassib sinna kohale oma juhtseltskonna , mis on võõras nendele ja tekib paratamatu sõda. Oleme vaadanud mitmeid minevikusõdasid kohalike teiste ja vene sõjaväge liigutanud jõu vahel kelle ekstrasensid sõdisid kohalike teistega baaside vallutamiseks, sõda kestab täna edasi, nüüd juba NATO ja kohalike vahel, miks peaksid siin oma elukohti omavad seltskonnad avaliku sõja Orioni omadega tekitama, mille lõpptulemus võib neile ollla hävitav, nad kaitsevad oma olemasolu piire. Aga kopin siia arusaamiseks ühe eelneva Aerlingi tõlke mis peaks selgitama neid kehade ülelöömise juhte ja tehnikaid.
---Pärast juhtumi rääkimist nõustus Eddie ka hüpnoosiga. Hüpnoosi ajal ei lisanud ta midagi uut. Otsustasin küsitleda Eddie alateadvust, sest tihti saab sealt hoopis üllatavamaid vastuseid. Tahtsin teada, kas oli juhtunud midagi millest Eddie teadlik ei olnud. Tema vastus oli, et oli toimunud infusioon. Talle oli sisestatud informatsiooni fragmente. Ja talle oli antud juhatust. Ta jätkas infusioonile viitamist ja kui ma küsisin temalt, et mida ta selle all silmas peab siis kasutas ta mulle tundmatut sõna. Ma kirjutan selle selliselt kuidas see kõlas: contruvering ( inglise keeles ). Ma ei saanud sellest sõnast aru ning Eddie ei teadnud samuti mida see tähendab. Alateadvus ütles, et informatsiooni killud tulid laevast ja aitavad teda arengul ja kasvul. See oli psüühiline ja informatsioon võeti vastu keharakkudega kuigi tal polnud aimu mis info see oli. Ma küsisin, et miks see oli Eddiega juhtunud ning vastus oli, et ta oli haavatav. Ta oli mõjutatav ja naiivne ja see tegi kontakti lihtsamaks.
Nad otsisid inimest kellesse nad saaksid siseneda ja seeme kasvama panna. Ma olin uudishimulik, et mida nad mõtlesid “seemne” all ja tal oli kummaline vastus, “seeme nende olemusest, nende ühtsus. Ma ei ole eraldi. Ühtsus, mitte kaks, vaid üks. Seeme või idee, on istutatud psüühikasse valgus infusioonina. See on rakkudes, mälestus
ühtsusest. See võib olla istutatud kõikjal, kus on avamine. Me kõik oleme nendega üks. Me ei ole loodud kui kaks, vaid üks. Nad tahavad et me teaksime seda, ja sel ööl oli ta võimalus näha meid. Ta oli hea kandidaat informatsiooni sisestamiseks.”
Tundub, et on olnud veel aegu Eddie elus kus ta on eneseteadmata juhatust saanud kuna õppetunnid on läinud otse tema alateadvusse, tal ei ole mingit teadlikku mälestust nendest. Talle meenus ainult juhused kui loomad käitusid ebatavaliselt. Kontaktid juhtusid tavaliselt läbi loomade silmade kuna loomi sai selleks kasutada. Üllatudes nägi Eddie ühtsuse vaimu loomade silmades. Mõni kord polnud tegemist reaalse loomaga vaid illusiooniga. Seda tehti kuna otsiti inimeses haavatavat kohta. “Inimene peab olema tasa. Inimene peab peatama oma maailma.” Nad panid inimese nägema midagi mida polnud tegelikult olemas läbi üllatusmomendi. Nad kaotavad inimeses valvsuse. Kuid ma mõtlesin, et inimesed ei ole koguaeg valvsad.
Vastus oli, “Sa oleksid üllatunud. Inimesed on alati valvsad. Me peame leidma mooduseid, et inimest üllatada. Kui inimene keskendub millegile, laevale või loomale, kui saame tema tähelepanu, saame me tema maailma peatada. Siis saab infusioon toimuda. Me kasutame üllatusmomenti. Kui inimesed tegelevad oma igapäevase rutiiniga ei saa me nende tähelepanu ega keskendumist ja siis see ei tööta. Nende tähelepanu peab olema kuidagi suunatud.”
Ma ütlesin, et siis peavad nad ju pidevalt jälgima, et pragusid leida. Ta ütles, et nad jälgivadki. See oleks ka vastuseks, miks kontaktisikud on nähtamatud teistele kes sündmusega seotud ei ole. Teiste maailm ei ole peatatud.
Ta ütles, “ Mitte ainult loomi ei kasutata selle saavutamiseks, kasutatakse ka unenägusid. Sellisel juhul kogevad nad kontrollitavat und ebatavaliste omadustega. Lucid Dream, unenäo tüüp mis on reaalsemad kui tavalised unenäod. Tihti kogetakse nendes unenägudes ka füüsilise aistinguid ( isver – minu delfiini unenägu! Appi mind on infusioonitud!  Aerling ). Need kanduvad edasi ka ärkveloleku aega. Uni võib kanda hirmu emotsiooni kuna tihti peab magava inimese tabama ootamatult, sarnaselt ärkvel olevale inimesele. Hirm on kõige tugevam emotsioon ja on kasutatav maailma peatamiseks nii magava kui ärkvel oleva inimese puhul. Luues tugeva emotsiooni on meil kergem kontakti saada. Üllatuse ja hirmu elemendid loovad suunatud tähelepanu. Hirmu kasutatakse ainult ajutiselt ja peab kasutama korrektselt. Hirm on lihtsalt kanali avamine kuid mõned inimesed klammerduvad sellesse. Mõndade inimeste jaoks on see hirmu emotsioon arusaadavam kui sõnum.
D: Tundub, et tulnukad kasutavad emotsioone sääraselt, mis on meile arusaamatu.
E: Me kasutame emotsioone sääraselt, et meie isegi ei saa aru.
D: Tegelikult ei ole siis midagi karta?
E: Ei. See on õrn pragu rakus. Mingit kahju sellest ei tule.
Maakohtades on mõeldamatu, et naaber ei peatuks tuttava teeääres seisvat autot nähes ega uuriks mis toimub. Tõenäoliselt oligi Eddie oma naabritele nähtamatu kuna tema isikliku maailma ajakulg oli peatatud samas kui teised omasoodu ajakulus edasi liikusid.
Pärast hüpnoosist äratamist meenusid Eddiele mõned kummalised juhtumid loomadega. Ükskord aidates oma isa viljapõllul, juhtis ta traktorit kui nägi tuvi enda
suunas lendamas ning too maandus tema paremale sirutatud käele. Ta tundis, et midagi juhtus sellel hetkel, kuna see oli nii kummaline. Teine juhtum oli kui ta istus maisipõllul kui koiott lähenes ning hakkas ümber tema tiirutama. See oli väga ebatavaline kuna koiotid väldivad inimesi. Ükskord kui ta metsas jahil oli, lubas hirv ta enda lähedale ning ennast puudutada. Tal ei olnud mingeid hirmu tundemärke. Sellistel hetkedel tundis ta, et toimus midagi mis aja maha võtsid. Ta hakkas vaatama asjadele teise pilguga.-----
Võtsin endale kolm selle daami venekeelset tõlget lugeda ja pole sugugi veendunud tema jutu objektiivsuses, millega ta väidab regressiivse hüpnoosi ajal kirjeldavat eludevahelist elu, oli tal ju endal kontakt Orioni laeva seltskonna ühe liikmega kes võib nüüd tema tegevusi ja kirjeldusi juhtida ilma, et ta ise seda valeks peaks, eriti tundub sissesöödetud jutuna esseenide jutt ja Jeesuse elu.
Tegelikku Eludevahelisse rogressivhüpnoosi ronimise üks ohte on transis olija isiksuse lahustumine, isiksuse kadumine ka materiaaalses ja vaimses mõttes, mida edukalt demonstreeris film zov bezdni. See oleks samaväärne hüppega kuristikku CC nõuaraamatutes ja sellest väljutakse uuestisündinuna.
Sama juttu minevikku minemise võimatusest ja ellujäämisest minnes läbi eludevahelise perioodi rääkis ka üks härra ratastoolis. Samas muutub kõik loogiliseks, kui transis olija keha võtab üle vaim (alien) kes seda keha oma huvides juhib (juhe kuklas) ja jutustab läbi selle keha oma juttu, oma huvides kirjeldatud maailma.
Aga tuhnisin raamatutes isus i essei, mezdu zisni i smerti, hraniteli tom 1.
[Muudetud: 6-26-2010 VironShaman]
Postitused: 1,162
Teemad: 223
Liitus: Jun 2007
Selles võib sul õigus olla, et proua Cannon on ise ka nende poolt ajuloputatud. Nimelt sinnamaani kuhuni mina praegu lugenud olen ta muud ei tee kui õigustab neid ( tulnukaid ). A'la meie, inimesed teeksime ka ju nii....Tegelikult, mille krdi pärast inimene peab lambana taluma, et teda torgitakse ja " aju loputatakse " , vale mälestusi jms. pähe istutatakse.
Postitused: 667
Teemad: 11
Liitus: Oct 2009
Tsitaat:Algselt postitas Aerling
Selles võib sul õigus olla, et proua Cannon on ise ka nende poolt ajuloputatud. Nimelt sinnamaani kuhuni mina praegu lugenud olen ta muud ei tee kui õigustab neid ( tulnukaid ). A'la meie, inimesed teeksime ka ju nii....Tegelikult, mille krdi pärast inimene peab lambana taluma, et teda torgitakse ja " aju loputatakse " , vale mälestusi jms. pähe istutatakse.
Kusjuures ma olen ise ka selle peale mõelnud. Ühest küljest on tulnukate kaitseks head argumendid, teisest küljest - kui nad on tõesti nii edasiarenenud ja heatahtlikud ning hindavad vaba tahet, siis ma kohe üldse ei mõista nende käitumist!
Kusjuures ma olen ise ka selle peale mõelnud. Ühest küljest on tulnukate kaitseks head argumendid, teisest küljest - kui nad on tõesti nii edasiarenenud ja heatahtlikud ning hindavad vaba tahet, siis ma kohe üldse ei mõista nende käitumist
Aga selle peale peab ka tulema, enne kui pole mingit reaalset käitumismalli selgeks tehtud, kuidas sa saad hinnata üht või teist käitumist, nii et kasu on igasugusest infost, ainult lambana ei tasu kaasa määgida, siis võib isegi iva asjast välja nokkida.
Ei tohi ka unustada neid tõendeid, mis räägivad sellest, et UFO-inimröövid on seotud mustade projektidega.
Näiteks on teada, et Colorado osariigis Bergenis viidi ellu alienprogramme. Seal kasutati hüpnoprogrammeeritud varimälestuste tekitamisel UFO-mudeleid. Suur osa salaoperatsioonides oli hallutsinogeenidel, mis simuleerisid kohtumisi tulnukatega.
Siin oled sa VS, ise kirjutanud pikalt ja põhjalikult sellest, mis kõik toimumas:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=4...1#pid78193
Orioni grupi olemus ja eesmärgid, inimrassi 4. sageduse muundamine, geoloogilised muutused, Siiriuse mõttekontrolli tehnoloogia...jne, jne.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Tegelikult on tahtmine kokku kirjutada üks tõsisem jutt ajaloo ja tänase päeva teemadel Orioni seltskonnast ja tema arengutest maal. Ainuke viga, et aega on nii napilt, mida vähem raha jääb turule seda rohkem peab väikeettevõtja sebima, et veel jäänud sente just oma taskusse saada.
Aga ära mõtet peast heida - vihmastel päevadel, näiteks sügisel - leiad selleks ehk ka aega!
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Tsitaat:Algselt postitas VironShaman
Tegelikult on tahtmine kokku kirjutada üks tõsisem jutt ajaloo ja tänase päeva teemadel Orioni seltskonnast ja tema arengutest maal. Ainuke viga, et aega on nii napilt, mida vähem raha jääb turule seda rohkem peab väikeettevõtja sebima, et veel jäänud sente just oma taskusse saada.
Meest sõnast härga sarvest - ootame huviga
01-07-2010, 22:32
(Seda postitust muudeti viimati: 15-04-2011, 03:16 ja muutjaks oli PiziIngliito.)
Tsitaat:Algselt postitas WhiteWolf
]Algselt postitas Müstik[/i]
Šomadhi seisundis kunagised atlandid ja lemuurlased seal maa-alustes tunnelites ju selleks ongi, et inimkonda ülemineku ajastul aidata?
Siia loendisse võib ka teised juurrassid lisada. Mittematerialiseeruvad muidugi ei anna end näole 
Samas neil kõigil on mõned oma hõimu huvid ka. Ja ilmselt on mõned, kes on kõigi juurrasside esindajatest üle (minu teooria nn. eliitsuguvõsa kohta).
Tsitaat:Aga Müstiku oskus erinevatest ruumidest pärit tekste kokku kuhjata paistab foorumis üsna ainulaadne olema Mõned on sellepärast teinekord pisut turris...
Erinevatest ruumidest?
Hm! Sitchin, Muldašev ja Retškin peaksid nagu samast kultuuriruumist olema?
Kui sinna veel Roerich ja teosoofide juurrasside teooria liita, siis niisugune pilt välja koorubki nagu eespool sai kirjutatud.
Aga ega jah, kui eelnevat teksti juhtub lugema keegi, kes eespool nimetatud autoreid veel ei tunne, siis kujutan ette küll, milline segadus võib mõtetes tekkida....
Et mu teksti lihtsam mõista oleks, siis ainult nendele kolmele autorile eelpool viitasingi.
Kas tänapäeva eliitsuguvõsad ikka valdavad muistseid saladusi? Kahtlen selles.
Küll aga on neid üksikuid tarku, kes nii mõndagi teavad, aga sellest vaikivad.
Ja need ei kuulu küll eliitsuguvõsade hulka. See on minu arvamus.
Postitused: 337
Teemad: 9
Liitus: Sep 2006
Tsitaat:Algselt postitas VironShaman
Kusjuures ma olen ise ka selle peale mõelnud. Ühest küljest on tulnukate kaitseks head argumendid, teisest küljest - kui nad on tõesti nii edasiarenenud ja heatahtlikud ning hindavad vaba tahet, siis ma kohe üldse ei mõista nende käitumist
Aga miks peakski tulnukate eetika meie omaga sarnane olema? Ehk nad on enda silmis meist nii palju üle, et me olemegi neile pelgalt biomass. Tundub, et tulnukatel polegi võimet tunneteks, või vähemalt sügavateks tunneteks. Sellest on ju palju kirjutatud, Kasvõi (pool)tulnukate seksuaalkontaktid inimestega, mis on läbi viidud väga mehaaniliselt ja ilma igasuguse emotsioonita.
Kui oletada, et tulnukate planeet ja ühiskond on läbi elanud suuri katastroofe, kus nad on pidanud mobiliseeruma oma planeedi kaitseks, kusjuures tundeelu on paratamatult kõrvale jäetud. Katastroofi järgset ühiskonda ehitataksegi üles totaalselt ja halastamatult, sest allesjäämine on primaarne. Näiteks mobiliseeritakse kõik elanikud ellujäämiseks olulistesse projektidesse, mille tõttu pere- ja tundeelu saavutabki pikapeale puht mehhaanilise ja formaalse olemuse.
Ei tasu ka unustada tulnukate mehhaniseeritust ja tehnokratiseeritust. Nad on nagu poolmasinad juba (mõned neist). Nad ei naera, nad ei näita tundeid jne. On ju nii!
We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy. - Chris Hedges
Neid tulnukaid kes käituvad korrektselt - ei röövi ja ei sekku - me ei märka.
Märkame aga neid kes ignoreerivad igasuguseid reegleid - kui need üldse olemas on.
Esimene inimrööv salvestatud turvalindile. Muidugi mitte see mis laevas toimub vaid see, et mees kaob ja ilmub välja samas kohal kaks tundi hiljem.
http://www.youtube.com/watch?v=14jJVg4dD...re=related
Khm...ülaltoodud videoklipp võib tegelt olla ka see, et mees käis kuskil õllekas, jõi ennast paari tunniga maani täis ja meeltesegaduses ilmus jälle kaamera vaatevälja  Või siis tõesti rebis keegi ta siit minema.
Toon siinkohal veel ühe juhtumi The Custodians raamatust, millest selgub, et osad tulnuka liigid ei pea sugugi inimesi traumeerima neid röövides vaid piisab pisukeset jälitus tegevusest.
Uurisin ühte teist juhtumit Little Rock linnas, kus naine ole teel tööle tipptunnil, tiheda liiklusega maanteel. Ta nägi suurt kapsli kujulist laeva järsku ilmuvat enda ette taevasse. Ta arvas, et see halvab liikluse. Selle asemel jätkus kõik omasoodu. Ta nägi tervisejooksaid kõnniteel ning ta vehkis ja hüüdis nende poole. Ta proovis saada nende tähelepanu ja jätkas taeva poole viitamist. Nad jätkasid jooksu nagu oleks ta nähtamatu. Ta keeras teeäärde, et vaadata kuidas laev tegi paar drastilist manöövrit ja lendas minema. Keegi teine ei pööranud sellele tähelepanu, kuigi see oli hiiglaslik. Teda ei röövitud ja midagi muud ei juhtunud selle sündmuse käigus.
Ma uurisin juhtumit 1997 aastal teisel pool maakera Inglismaal mis oli igakülgselt identne. Kas need tulnukad on võimelised looma individuaalselt kogemust nii, et keegi teine ei ole pealtnägijaks?
Kui Valerie rääkis mulle esmakordselt oma UFO kogemusest ei olnud ma eriti huvitatud kuna ei töödanud veel nii sügavuti selles valdkonnas. See tundus olevat tavaline vaatlus kuni ta hakkas esile tooma mõningaid ebatavalisi tingimusi. 1988 aasta talveks, kui sessioon toimus olin juba rohkem uuringutega seotud. Ma otsustasin küsida rohkem selle asja kohta, et mul oleks sellest salvestus. Nüüd näen, et see kuulub samasse gruppi aja moonutuste alla nagu eelnevad juhtumidki.
Umbes oma kolmekümnendates Val oli juuksur ühes väikelinnas. Ma läksin tema juurde koju ühel tema vabal päeval ja palusin tal lugu korrata diktofonile. See juhtus 1975 aasta paiku kui ta elas Fort Smirthist väljaspool, Arkansases, keskmise suurusega linnas. Mõned sõbrad olid ta külas olnud ja kella kaheks öösel oli enamus neist juba lahkunud. Järele oli jäänud üks tüdruk ja Val pidi ta koju sõidutama. Ta sõitis mööda kõrvalteid ja oli maanteele välja jõudmas kui ta esimest korda nägi veidrat objekti. See oli suur helendav, valge, sädelev asi mis oli suurem kui kuu. Val keeras auto teepervele, et nad saaksid seda vaadata. Nad ei olnud väga kaugel sõjaväe baasist ning arvasid, et see on seotud mingi öiste sõjaväeliste manööverdustega. Sellel oli vihmavarju kuju ja ta arvas, et tegemist on langevarjuga kuid peagi selgus, et ei ole see midagi nii reaalset kui ta arvas. Kui nad seda jälgisid sööstis see järsku nende kohale ja hõljus otse auto kohal. Ehmunult, tagurdas Val auto, keeras ümber ja suundus linna poole. Kui ta maanteele jõudis märkas ta, et objekt jälitas neid paralleelselt autoga reisijapoolsel küljel. Tal ei olnud mingit kindlat kuju. See tundus muutuvat kuid oli jätkuvalt valge, helendav ja sädelev valgus. Ta kiirendas, eesmärgiga jõuda linna nii kiiresti kui võimalik. Siis märkas ta kummalist fenomeni. Kummalgil maantee suunal polnud liiklust ega valgustust. ( See tundus kahtlaselt Janeti kogemuse sarnasena.) Ebatavaline olukord jätkus kuni ta keeras kõrvalteele ja sisenes linna. Siis nägi ta kuidas tänavavalgustus lülitus ükshaaval välja kui ta nendeni jõudis, siiski nägi ta sõita. Midagi ei liikunud, ei rohi ega puud. Oli ebamaine vaikus. Nad ei näinud ei koeri, kasse, teisi autosid ega inimesi ning majad olid pimedad. Oli, nagu oleksid nad ainukesed inimesed maailmas, kummaline vahepealse tsooni tunne. Ta kirjeldas seda kui vaakumis olemist: ei helisid, ei liikumist, mitte midagi. Tänavavalgustus ei põlenud piirkonnas kust nemad läbi sõitsid siiski tuli mingi kuma ülevalt nende peade kohalt. Nad võtsid eesmärgiks jõuda kuhugi kus oleks teisi inimesi. Nad läksid suure kaubanduskeskuse juurde kus oli öörestoran. Objekt hõljus kaubanduskeskuse kohal. Kui nad restorani juurest mööda sõitsid ei olnud seal elumärki, kuigi see töötas 24 tundi ööpäevas. Ei olnud tulesid ega inimesi kuskil. Kui nad edasi sõitsid ei kohanud nad ühtegi autot ega näinud inimesi. Kuigi oli hilja oli tavaliselt ikka keegi tänavatel kõndimas.
Meeleheitel, otsustasid nad minna sõbra kontorisse kesklinnas. Ta töötas tihti hiliste õhtutundideni ja nad teadsid, et ta oleks seal. Kui nad kontorisse sisenesid muutus nende maailm normaalseks tagasi. Nad ei öelnud sõbrale tõelise põhjuse, miks nad läbi astusid ja nad jäid väheseks ajaks sinna. Siis viis Val oma sõbranna koju.
Kui ta maantee poole suundus, et koju sõita ilmus objekt jälle välja nagu oleks teda oodanud. Kõik oli normaalne kui nad olid kontoris viibinud ja kui ta sõidutas sõbrannat koju. Kuid nüüd oli valge objekt tagasi ja jälitas teda juhipoolses küljes. Kui ta kihutades koju jõudis ja oma sissesõiduteele keeras, kiirendas objekt ja kadus taevasse. Val selgitas, et see kuidas laev kiirendas viitas selgelt selle objekti juhitavusele.
Pärast vestlust otsustasime hüpnoosi kasuks, et saada teada veel detailsemalt sündmuse kohta. Ta hakkas koheselt meenutama pisiasju: tüdruku nimi (mis tal taedlikuna meeles ei olnud ), täpne kellaaeg kui nad kodust lahkusid, auto väljalaske aasta ja fakt et ta oli ärritatud, et pidi tüdrukut nii hilja öösel koju sõidutama. Ta hakkas silmnähtavalt kiiremini hingama ja oli erutatud kui märkas objekti ning rallis linnapoole. Ta ütles oma sõbrale: “On lollus säärase kiirusega sõita. Kui see meid tahab, see meid ka saab.” Ta proovis pääseda linna kus oleks teisi inimesi, et tal oleks tunnistajaid. Tema kirjeldus sündmusest oli väga sarnane sellele mida ta kirjeldas teadlikuna.
V: “Me teame, et kui me jõuame Fort Smithi siis on seal kindlasti keegi. Kaubanduskeskuse kõrval on alati patrullauto seismas. Sambo’s on alati inimsed söömas. Me peame sinna jõudma. Väga imelik. Mitte midagi ei liigu. Autosid ei ole. Loomi pole näha. Midagi pole. Ebamaine. Tundub nagu oleksime ajaaugus, vahepealses tsoonis. Kuid tänavavalgustus...tundus, et eespool oli tänavavalgustus kuid kui sinna jõudsime siis enam polnud. Nagu vooluga oleks midagi juhtunud. Me jõudsime kaubanduskeskuse juurde ja see on otse hoonete kohal. Tahan mõelda, et see on kuu aga imelik kuu. See ei saa olla, kuna see muudab kuju.
D: Mis kujuliseks see muutus?
V: Ma ei oska täpselt öelda. Ta ei olnud täiesti ümmargune, et kuu olla. Ta oli rohkem piklik kuid sellel polnud teravaid piirjooni. See oli helendav ja valge. – Ja Sambo’s pole kedagi näha.
D: Kas sa oma auto mootorihäält kuuled?
V: Ei. Me ei kuule midagi. Meie südamed tuksuvad nii kõvasti. ( Naer )
V: Kõik, väljaarvatud meie, on ajamullis. Auto töötab. Me kuuleme teineteist. Auto on auto. Kuid muid helisid me ei kuule. Kõik püsib paigal. See on väga kummaline.
Kui nad keerasid teele, mis viis sõbra kontorisse keeras kõik normaalseks. Oli elekter ja inimesed ja helid. Neil oli kiusatus sõbrale asjast rääkida kuid see tundus nii absurdsena, kuna kõik oli seal korras.
Kui ta oli kirjeldanud kuidas ta sõbranna koju oli viinud ja keeras maantee suunas tuli taastus ka ajamull. Jälle, ei helisid, ei autosid ei valgustust ja inimesi kuigi kõik oli kontoris normaalne olnud.
V: Ma pean ju koju sõitma. Ja sõidangi kuid see valgus reisib minuga kaasa. See ei tundu olevat vaenulik kuid see on hirmutav. Imelik, mis toimub. – Ma panin Glinda vanduma, et ta ei räägiks kellelegi. Ma ei taha, et nad arvaksi, et olen hull. Ma ei tahtnud, et mind lukutaha pandaks. –Ma sõitsin koju ja kui oma sissesõiduteele keerasin vaatasin ma valgust. Ja see lihtsalt lendas “Vuhh” minu juurest minema sama kiirelt kui oli esimest korda ilmunudki.
Enamuses kattus tema sündmute kirjeldus hüpnoosi all jutuga mis ta oli teadlikult rääkinud. Teadsin, et ainus viis saada rohkem informatsiooni on rääkida tema alateadvusega. Küsisin, et mis toimus sellel ajal kui ta sõitis ja tundis ebamaist tunnet valguse ja liikumise puudumise kohta.
V: Läbivaatus. See oli selle maise olendi vaatlus. Teda vaadeldi kogu sõidu jooksul. Reis toimus tegelikkuses. Kuid laev vaatles ja salvestas energiamustreid ja katseid sellel ajal kui ta juhtis oma autot.
D: Kuidas seda saab saavutada?
V: Ah, see ei ole raske.
D: Kas ta oli füüsiliselt kaasa võetud?
V: Ei. Seadmed on tehniliselt nii arenenud ja kaugele ulatuvad. Tegelikult juhtub see sagedasti, et katsed või vaatlus tehakse ilma, et füüsiline masin eemaldatakse.
D: Mis oli säärase läbivaatluse eesmärk?
V: Lihtsalt informatiivne. Mitte midagi halba.
D: Miks tal oli tunne, et on ajamullis?
V: Ta oligi ajamullis.
D: Kas sa saaksid täpsustada?
V: Energia ja jõud, mis olid osa üleakandel toimuvast mustrist, mõjutas tema ettekujutust mustrist. Mõjutas tema ettekujutust oma ümbrusest, justkui aeg oleks seiskunud.
D: Siiski tundis ta end reaalselt sõitvat.
V: Ta sõitiski.
D: Ja ta arvas, et on teadlik oma ümbrusest.
V: Jah. Kuid nüüd sa tead, et palju rohkem asju juhtub rohkem kui ühel tasandil, Dolores. Ja et mitu asja saab toimud üheaegselt. Sa tead seda.
D: Mulle hakkab see rohkem ja rohkem selgeks saama.
V: Ja see on lihtsalt järjekordne näide üheaegselt toimuva kohta.
D: Mind huvitab fakt, et seal ei olnud valgust, ei autosid ega midagi. Kas sa pead silmas, et aeg sõna otseses mõttes seisis tema enda ümbruskonnast väljaspool?
V: Jah, kuid see ei mõjutanud muud maailma. Jõud, mis eelneb nendele sündmustele lihtsalt peatas sündmuste jada selle otsesel teel. Kas saad aru?
D: Ma proovin. Nagu kõik oli halvatud?
V: Jah. Kuid see oli nii momentaalne, et see ei mõjutanud midagi.
D: Nii, et teiste inimeste elu ei mõjutatud üldse?
V: Just.
D: Kuid kas seal polnud reaalselt elektrivalgust?
V: Jah, ei olnud tõesti elektrivalgust hetkeks.
D: Ja selle põhjustas energia?
V: Jah.
D: Kas teised oleksid märganud, et valgus ära kadus.
V: Ei. See muster, see vaatlus toimus ainult temaga. Ja tema sõbrannaga.
D: Nii, et kui keegi oleks väljaspool seda pealt vaadanud, oleks temale kõik normaalne tundunud.
V: See ajahetk oli nii, et seal polnud kedagi väljaspoolt sisse vaatamas.
D: Kas sa pead silmas, et seal polnud kedagi?
V: Seal polnud midagi. See oli selline juhus, selline välgatus, selline moment nagu oli.
D: Nii, et sellel hetkel polnud keegi selle stsenaariumiga seotud.
V: Õige.
D: Nii, et aeg oli kokkusurutud. ( Jah ) Nii et vähem aega möödus kui ta arvas ( Jah ) Nii, et ajakao asemel oli tegemist aja kokkusurumisega.
V: Jah. Talle tundus nagu oleks sündmused pikkaaega toimunud kuigi tegelikult see nii ei olnud.
D: Ja mida käesoleval juhul vaadeldi?
V: Hinge mälu mustrite vaatlus. Valguse kiirgus. Tingimused ja mõisted. Mõtte protsessid. Konditsioneerimine. Mis inimese seisukord on, arvestades nende võimet vastu võtta ja edasi anda.
Postitused: 1,554
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
15-04-2011, 01:55
(Seda postitust muudeti viimati: 15-04-2011, 02:21 ja muutjaks oli levis.)
(14-07-2009, 18:45 )HadziOgloe Kirjutas: Itaallanna Giovanna on andnud neljaosalise intervjuu:
http://ufoblogger.blogspot.com/2009/07/i...woman.html
Lühike sisukokkuvõte.
Giovannat hakati “hallide” tsivilisatsioonide poolt ette valmistma alates 4. eluaastast.
Hiljem, suguküpsuse saabudes hakati teda kunstlikult viljastama ja ta pandi “hallide” ja inimeste hübriidlapsi sünnitama. Ta on olnud 18 hübriidi ema.
“Hallid” võtavad loote 2-kuuselt ära ja kasvatavad last ise edasi. Vahel viiakse Giovanna selleks üles “hallide” laeva, vahel võetakse loode ära spetsiaalse kiirega, mis saadetakse laevast maa peale. Vahel käivad “hallid” ka tema juures kodus.
Kui Giovanna oli noorem, siis isa pahandas temaga kui “hallid” Giovanna ööseks ära viisid. Isa arvas, et Giovanna käib siinsamas Maa peal öösiti ringi hulkumas.
Giovannale on “hallid” rääkinud, et nad ei saa ise paljuneda, sest on oma nüüdseks mahajäetud planeedil ja teel meie planeedile liiga palju radioaktiivset kiirgust saanud ning neil on tekkinud ületamatud geneetilised probleemid.
Siia tulid “hallid” sellepärast, et meie planeedi inimeste DNAs on mitmete kosmiliste tsivilisatsioonide DNAd, kaasa arvatud “hallide” DNAd. Seepärast on inimesed ainus liik, kelle abil “hallid” võiksid väljasuremist vältida.
“Hallidel” on ainult kaks aastat aega, et luua hübriidrass inimestega (miks, Giovanna ei kommenteerinud).
Giovanna info kohaselt “hallid” on siin ja ei lähe kuhugi. Nad on läbinud väga pika tee ja nüüdseks on neil baasid Maal, Kuul, samuti teistel Päikesesüsteemi planeetidel.
Siis Giovanna näitas oma aju (röntgeni)ülesvõtet. On näha, et tema aju keskel on implanaat.
“Hallid” panid Giovanna aju keskele metallist kapsli, tehes seda nina kaudu.
Giovana näitas ka fotot, kus ta oli kohe pärast järjekordse loote äravõtmist. On näha operatsioonihaavu ja valget ainet, mida kasutatakse desinfitseerimiseks.
Desinfitseerivat ainet kasutavad “hallid” alati kui inimest puudutavad. Inimestes on viirus, mis inimestele ohutu, kuid “hallidele” surmav.
Et saada inimeste veres olevaid viirusevastaseid antikehi, “hallid” viivad ohvri abitusse seisundisse ja võtavad temalt verd. Hiljem inimeste verest antikehad eraldatakse ning kasutatakse “hallide” hüvanguks.
Lõpuks ütles Giovanna, et kaks kosmilist rassi on sõjajalal, kuid ta ei või sellest rohkem rääkida. Pealegi on meil ainult kas aastat jäänud…
Keegi on eestikeelsed subtiitrid lisanud:
http://www.youtube.com/watch?v=VlPiT30u1TU
http://cattivascloset.com/?p=2604
Lugu ennast kommenteerida ei oska, aga kahtlustan, et piltidel seal video lõpus ei ole monster, vaid hoopis keegi selline:
![[Pilt: cute20bunny.jpg]](http://img821.imageshack.us/img821/9655/cute20bunny.jpg)
ettevaatust, nülitud jänesed, pildid on võikad:
http://www.mistyger.hostoi.com/index.php...tid=1:news
http://www.mon-chef-a-moi.com/wp-content...lapin1.jpg
Iseküsimus, et kas pildid on loole vägisi juurde poogitud, seda ma ei tea, aga oletan, et mitte.
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 3,023
Teemad: 45
Liitus: Jul 2010
Kas see on mingist seebikast välja lõigatud katkend 
No ei usu mina sellist asja, ja kui veel mängus on
itaalanna, no andke andeks, siin kohal olen skeptik.
Postitused: 648
Teemad: 9
Liitus: Oct 2008
(08-07-2010, 05:34 )excubitoris Kirjutas: Neid tulnukaid kes käituvad korrektselt - ei röövi ja ei sekku - me ei märka.
Märkame aga neid kes ignoreerivad igasuguseid reegleid - kui need üldse olemas on.
Ma nüüd ei tea , kas see pilt on foorumist läbi käinud:
http://www.mysteriousman.net/andres/visu...ilats-.jpg
Postitused: 2,747
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
01-05-2011, 21:13
(Seda postitust muudeti viimati: 01-05-2011, 21:15 ja muutjaks oli euroruubel.)
Naine sul ise mäletab seda momenti kui ta sind nägi ja karjudes minema jooksis? Ja kui, siis mis teda nii hirmutas (kirjelduse mõttes) ?
Postitused: 286
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
01-05-2011, 21:15
(Seda postitust muudeti viimati: 01-05-2011, 21:18 ja muutjaks oli ykskuukiir.)
Selliste ebatavaliste nähtustega päriselus kohtudes tundub, et me oleks justkui sordiini all - räägin sellest, miks sa hirmu ei tundnud ja lihtsalt tagasi magama kobisid. Tundub, et meie alateadvuse (mis saab asjadest aru) ja teadvuse vahel (mis takistab asjadest nii aru saamast, nagu nad on) on lihtsalt megapaks sein aeg-ajalt. Mis toimus, saad aru millalgi hiljem ja tegelikult siis võid tänulik olla, et õigel ajal aru ei saanud ja hirmu ei tundnud. Tihtilugu tulevad meenutused sellest, mis juhtus, kunagi hiljem ja täiesti ootmatult "pinnale" suvalise jutuajamise käigus või mingis situatsioonis, mil lõhn või miljöö või miski selle nagu üles kergitaks.
Alaseljavaevuste ja hingamisraskuste kohta selguse saamiseks loe Luule Viilma või Luise L.Hay või ka Aigar Säde selgitusi, mis selle taga on. Meditsiin... Üks illuminaatide 7 trepiastmest ja käsilasest, tegeleb probleemi tagajärgede, mitte põhjustega. Otsi põhjust.
Jõuda iseendani - kas mitte selles polegi kõigi maailmas ette võetavate reiside tegelik mõte?
Postitused: 394
Teemad: 2
Liitus: Mar 2011
Ravimitööstuse eesmärk on haiguse leevendamine ja samas krooniliseks muutmine.
Vaid nii suureneb läbimüük.
Sinu tervis ei huvita kedagi.
See on iga ravimitootja täiesti ametlik seisukoht.
(02-05-2011, 19:24 )insener Tünn Kirjutas: Ravimitööstuse eesmärk on haiguse leevendamine ja samas krooniliseks muutmine.
Mitte leevendamine vaid sümptomite peitmine.
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
Ei tasu sellised üldistusi teha. On ohtralt haigusi, mille ravi on nö. ühekordne ning kui ravi ei leidu, siis sümpomite peitmine on ainukene viis, kuidas inimene saab täisväärtuslikku elu elada. Kui kellegil mingi parem viis on, siis andku aga teada...
Ei taha oma jutuga öelda, et ravimitööstus mingi inimkonna inglikene on, aga haigusi, nende ravisid ja ravimeid on igasuguseid...
Kuitahes kuri ja rahaahne see ravimitööstus on või olla võib, on temast ikkagi kasu kah...
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
(02-05-2011, 20:41 )Chaos Kirjutas: (02-05-2011, 20:09 )excubitoris Kirjutas: (02-05-2011, 19:24 )insener Tünn Kirjutas: Ravimitööstuse eesmärk on haiguse leevendamine ja samas krooniliseks muutmine.
Mitte, et ma tähte noriks, aga tõesti tahaks teada mis on haiguse leevendamise ja sümptomite peitmise vahe?
Palaviku alandamine "mängides" vererõhuga samas ignoreeritakse põletiku põhjusi ja kollet.
Postitused: 128
Teemad: 1
Liitus: Feb 2011
(02-05-2011, 21:13 )excubitoris Kirjutas: (02-05-2011, 20:41 )Chaos Kirjutas: (02-05-2011, 20:09 )excubitoris Kirjutas: (02-05-2011, 19:24 )insener Tünn Kirjutas: Ravimitööstuse eesmärk on haiguse leevendamine ja samas krooniliseks muutmine.
Mitte, et ma tähte noriks, aga tõesti tahaks teada mis on haiguse leevendamise ja sümptomite peitmise vahe?
Palaviku alandamine "mängides" vererõhuga samas ignoreeritakse põletiku põhjusi ja kollet.
Pigem hoiaks väheste rohtudega palavikku kontrolli all. Max 39 ja organism tegeleb põletikuga ise. Kui põletikuga tegeleda, siis variant antibiootikume manustada, aga seda soovitan ainult Orioni tegelastel näost sisse ajada.
|