Postitused: 16
Teemad: 3
Liitus: May 2007
Tere,
Ma ei tea kas selline teema on juba olnud, aga ma tahaksin targemate inimeste käest nõu küsida magamisasendi kohta.
Nimelt ma magan lõunast põhja, ning jalad on täpselt suunatud ukse poole (ehk siis nii nagu surnud viiakse ruumist välja, jalad ees).
Mu ema, kes on mingit sorti meedium (näeb unes asju ette ja oskab astraalrännakuid teha jne), ütles, et see on kahe halva magamise kombinatsioon.
Kas teie olete ka kuulnud midagi sellist, et nii ei tohi magada?
(Ise ma mingeid olulisi magamishäireid ei tunne, vb lihtsalt raske on hommikul üle saada ja lõunaks väsin ära, et tekib tahtmine lõunauinak teha)
[Muudetud: 12-30-2009 tygergirl]
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Feng shui kohaselt tuleks voodi paigutamise juures veel jälgida:
*voodile ei tohiks olla suunatud ükski peegel
*voodi peats ei tohiks olla akna all
*juurdepääs voodile peaks olema vähemalt kahelt poolt
*rasked asjad pea kohal ja teravad asjad voodi poole suunatuna pole head
*voodi ei peaks olema otse ukse all, st, et otse uksest hüppad voodisse (mõeldud just seda kirstu teemat - jalad ees)
*ei soovita magamisaset kaldkatuse alla sättida
Üks asjakohane link täpsemate seletustega on näiteks siin: http://fengshui.about.com/od/fengshuifor...ui_bed.htm
[Muudetud: 31-12-2009 PiziIngliito]
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Jan 2010
Tere
Mis puudutab välja magamisse, siis olen tähelepannud, et väga suurt rolli mängib keha temperatuur ja selle kõikumine. Tuleks kindel olla ,et terve keha on kaetud tekiga va pea. Olen täheldanud ,et iga kord ,kui ma nägin healba unenägu olid mingid keha osad katmata tekiga. Filmisin enda magamis protsessi ja nägin lindilt ,et esiteks tänu nihelemisele kandus tekk tavaliselt jalgadelt ja järgnes üles äratus. Seda teooriat kinnitab ka asjaolu, et iga kord ärgates oli kange just tekialt välja jäänud kehaosa.
Mind aitas see, kui ma muretsesin endale pikema teki "olen 187cm pikk ja 110kg" " ,kui ka asjaolu ,et hakkasin villaseid sokke magamise ajal kandama kaasa arvatud suvisel ajal. Vahest ei tahtnud villaseidsokke kadna ,siis sai magamiskotti kasutatud (magamiskoti saab alt lukuga kokku tõmmata ja moodustada kookoni moodi ümbrise jalgadele .
Kusjuures ,kui ma hakkasin kaht eelpool mainitud meetodit kasutama magamise ajal kadusid tavaliseks saanud õudusunenäeo silmapilkselt ja, kui mitte siis võin olla enne aegses äratuses suht kindel.
Mis magamistemperatuuri puutub, siis olen täheldanud, et jahedamas toas puhkab paremini välja. Kuskilt jäi silma, et temperatuur võiks jääda alla 20ne kraadi (optimaalne 18C).
ah jaa veidi veel isiklikest kogemustes. Jälgi ,et eriti ei jäägks su magamis asendi vaate ette tehnika punaseid infrapuna lampe. Nagu nt teleka stand-by "reziimi punane silm" ja ka elioni digiboxil on õige võimas punane silm ,mis usu või ära usu aga läbi une mõjutavad sind ja mitte positiivselt.
Mida ma veel täheldasin, kui võitesin õudusunenägudega ja polnud veel seda kehatemperatuuri asja avastanud,et tunduvalt parem on ärgata kehva unenäo korral ,kui oled näeoga ühekoelise reljeefi suunas ,st puhas sein v lagi. Alati millegi pärast, kui avasin silmad avatud toa suunas tahtis kanduda kehva unenägu ka pärisellu edasi.
Selliseid tähelepanekudi siis minu poolt.
Tervitusi!!
Postitused: 488
Teemad: 5
Liitus: Oct 2009
no kuulge sõbrad, kui teie juttu lugeda ja seda järgida, ei saa üldse magada.
Lihtsam oleks kokku võtta kuidas ja kus ning mismoodi siis magada:
püsti jala peal ja seal kus uni pääle tuleb
või mis ?!
Postitused: 177
Teemad: 1
Liitus: Nov 2008
iitt- Saab suurepäraselt puhata. Magamisasendil on kõige tähtsam ,et voodi jääks atmanni ruudu sisse. Vasest pildadega on väga lihtne ära määrata atmanni võrgustik. Ei tee paha ka kui voodi alla on paigutatud ka tsuudi vaip. Vajadusel võib ka betoonist seinale paigaldada tsuudi vaiba mis aitab neutraliseerida magnetvälju. Betoon seinte magnetväljad mõjutavad inimese biovälja ja viivad aura paigast nihkesse. Igal juhul ei tohi voodi olla betoonist seina ääres.
Olion- aga kõik need temperatuurid ja kaldu katused ja peeglid ja tont -teab mis imevigurid veel, millest siin eeskõnelejad kirjutavad ?!
mäletan , et kõige paremini magasin sõjaväelaagris, peale seda kui oli rassitud 17-18 tundi järjepanu nii soos kui metsas. Polnud mingit vajadust ei peaaluse, küljealuse ega muu järgi. Vahel ei jõudnud/ viitsinud isegi süüa, uni murdis enne maha...
Postitused: 667
Teemad: 11
Oletame, et inimene magab ruumis, kus on sülearvuti ja televiisor, ta magab nii, et jalad on ukse poole ja pea akna poole, voodi on betoonist seina ääres, magaja lükkab sageli teki jalgadelt, et saaks uinuda. Mida see siis tähendab? Missuguseid vaevusi see peaks põhjustama? Ma olen üldiselt skeptiline selle magamise asja suhtes...:o
Palun vabandust iitt, aga iga päev Sa ei rassi 17-18 tundi füüsilist tööd teha ja sellise koormusega ei elaks vist eriti kaua, mingi hetk murraks väsimus lihtsalt Su jala pealt maha, st jäädavalt. Olen kindel, et kõigil neil näidetel on oma põhjus, vaevalt küll neid tühja koha pealt välja mõeldi.
PiziIngliito -Palun vabandust iitt,
pole vaja vabandust paluda, lihtsalt selline tagasihoidlik soov, et mitte mida ja kuidas ei tohi, sest seda on liigagi palju, vaid üks lühike retsept, kuidas oleks õige, loodetavasti pole seda palju palutud ?!
ootan.....
Postitused: 76
Teemad: 2
Liitus: Mar 2006
Ega sa Olion juhuslikuilt ei tea kus kohast järgi uurida ka teiste materjalide bioväljamõjutuste kohta?
Postitused: 177
Tsitaat:Algselt postitas chrysthallion
Ega sa Olion juhuslikuilt ei tea kus kohast järgi uurida ka teiste materjalide bioväljamõjutuste kohta?
60-70 % haigustest saavad alguse valest magamisasemest e. meie kodust. Rohkem lugeda võid aadresi
http://www.teraapia.com/?topic=75&info=1
[Muudetud: 1-7-2010 Olion]
[Muudetud: 1-7-2010 Olion]
Postitused: 326
Liitus: Dec 2007
Tsitaat:Algselt postitas Terabitt
ah jaa veidi veel isiklikest kogemustes. Jälgi ,et eriti ei jäägks su magamis asendi vaate ette tehnika punaseid infrapuna lampe. Nagu nt teleka stand-by "reziimi punane silm" ja ka elioni digiboxil on õige võimas punane silm ,mis usu või ära usu aga läbi une mõjutavad sind ja mitte positiivselt.
Nende punaste lambikestega minu poolt sellised kogemused. Üks laps nimetab neid "nõia silmadeks" ja üks teine lihtsalt kardab. Minul aga vatupidiselt, tekitas kunagi ammu taskuraadio võrgutoite punane signaallamp väga mõnusa turvatunde kui öösel üles ärkasin. See oli sihuke ühekordne elamus, muidu üldiselt suhtun neisse neutraalselt. Sageli vooluall olev aparaat suriseb vastikult.
Eespool toodud feng shui näpunäidetest magamiskoha kohta ei vasta minu puhul tõele see, et kaldkatuse all on halb magada (väga hea on, kui on muidu hea koht- geobioloogiliselt) ja ka see et voodile peab olema ligipääs kahelt poolt - tunnen end turvalisemalt just seina ääres. Eks see sõltub individuaalsetest kiiksudest ka.
Arvan, et geobioloogia nullib mõned nõrgemad feng shui soovitused ära ja vahest ka vastupidi kui pole just tegu geobioloogiliselt väga raske kohaga. Teemaalgataja magagu samas kohas edasi kui ta end hästi tunneb. Proovida võib ju teisi kohti-suundi ka, er teada saada kas on parem või halvem või lausa vahet-pole.
Jah. Kus juures, mitte ainult lapsed ei suhtu neisse "nõia silmdesse" nt mu 80ne aastane vanaema teibib kõik oma punased tulukesed kinni korteris. Kui teda uuesti näen kunagi küsin miks.
Postitused: 26
Liitus: Feb 2007
Ma leidsin ühe hea põhjuse ka, miks voodile ei tohi ükski peegel suunatud olla: "Today, I crawled out of bed and turned on the light. I live alone, but saw a guy standing in front of me and punched him out of instinct. I am now icing my hand after punching a mirror. MLIA."
Postitused: 20
Liitus: Nov 2009
irf @ punching..
Ma olen nõus iitt'iga.. Kuna ma kaisin tööl siis oli suht suva need kõik asendid.. põhiline et yldse saaks magada.. ja see voodi oli ylimagus ikka..
Aga muidu arvan et igal inimsel on erinev..
Mõni saab kivide peal kaa magada metsas ja teine nyyd ei saa magada jääda kui arvuti jääb töötama..
Olen kuulnud kyll et on bio põllud.. ka ruumides ja maja ymber..
Aga seda ma tean et bussis on magada on võimatu..
Postitused: 19
[quote]Algselt postitas Terabitt
Tere
Mis puudutab välja magamisse, siis olen tähelepannud, et väga suurt rolli mängib keha temperatuur ja selle kõikumine. Tuleks kindel olla ,et terve keha on kaetud tekiga va pea. Olen täheldanud ,et iga kord ,kui ma nägin healba unenägu olid mingid keha osad katmata tekiga. Filmisin enda magamis protsessi ja nägin lindilt ,et esiteks tänu nihelemisele kandus tekk tavaliselt jalgadelt ja järgnes üles äratus. Seda teooriat kinnitab ka asjaolu, et iga kord ärgates oli kange just tekialt välja jäänud kehaosa.
Mind aitas see, kui ma muretsesin endale pikema teki "olen 187cm pikk ja 110kg" " ,kui ka asjaolu ,et hakkasin villaseid sokke magamise ajal kandama kaasa arvatud suvisel ajal. Vahest ei tahtnud villaseidsokke kadna ,siis sai magamiskotti kasutatud (magamiskoti saab alt lukuga kokku tõmmata ja moodustada kookoni moodi ümbrise jalgadele .
Kusjuures ,kui ma hakkasin kaht eelpool mainitud meetodit kasutama magamise ajal kadusid tavaliseks saanud õudusunenäeo silmapilkselt ja, kui mitte siis võin olla enne aegses äratuses suht kindel.
[/quote
Ka mul on olnud nii,et kui näen unes midagu õudsat, siis unest üles ärgates avastan,et tekk pole korralikult peal.
|