Postitused: 2,080
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
25-03-2025, 08:28
(Seda postitust muudeti viimati: 25-03-2025, 10:54 ja muutjaks oli vasamasa.)
"Teadlased Corrado Malanga Pisa ülikoolist ja Filippo Biondi Strathclyde'i ülikoolist kasutasid piirkonna skaneerimiseks sünteetilist avaradarit (SAR)"
No kui Malanga mängus, siis teadagi kuhu ta pöörab, ta ju tuntud ufoloog, kirjutanud raamatuid ufodest ja deemonitest.
Näiteks raamat "UFOs in the Mind", mida kirjeldab kui tõetruud kirjeldust röövitud Valerio Lonzi regressiivse hüpnoosi seanssidest.
Postitused: 1,477
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
(25-03-2025, 08:28 )vasamasa Kirjutas: "Teadlased Corrado Malanga Pisa ülikoolist ja Filippo Biondi Strathclyde'i ülikoolist kasutasid piirkonna skaneerimiseks sünteetilist avaradarit (SAR)"
No kui Malanga mängus, siis teadagi kuhu ta pöörab, ta ju tuntud ufoloog, kirjutanud raamatuid ufodest ja deemonitest.
Näiteks raamat "UFOs in the Mind", mida kirjeldab kui tõetruud kirjeldust röövitud Valerio Lonzi regressiivse hüpnoosi seanssidest.
Esiteks vaata, kui palju ja mis alalt teaduslikke artikleid on Malaga avaldanud, kus ta töötab ja milline on tema, kui teadlase reputatsioon.
Ja sa oled ikka nii ajast maas, et kahju kohe. Sina viskad sõna ufoloog siin põlglikult kõrvale nagu mingi kretiini. Nii nagu oli kombeks 70-80-ndail. Kes ufost rääkis oli idioot ja kes väitis, et nägi, see pandi hullumajja. Möödas on need ahad, Vasamasa. Avalikustamine käib juba mitmed aastad!
Praeguseks on ufoloog ülimalt prestiižne eriala, mille üle muigavad ainult harimata ossid!
Vaata näiteks ufoloog Travis Shane Taylor kohta wikist järele, millise haridusega ja millise teenistuskäiguga peab olema, et saada ufoloogiks!!!
Kui aga see Giza asi nüüd korduskinnitust leiab ja mingeid täpsemaid uuringuid lubatakse läbi viia, siis oleks see kõige pöördelisem avastus kogu inimkonna ajaloos. Või õigemini kogu kehtiva ametliku ajalookäsitluse täielik muutmine. Peldikusse lähevad igipõlised rivaalid (põhivoolu) teadus ja religioon, Darwin ja Jehoova mõlemad!
Huvitav on üldse see, et kuidas selline info niikaugele üldse jõudis. Nii teaduslikult ja nii avalikult. Varem on ju kõik leiud rohujuuretasandil koheselt kinni mätsitud. Või siis lihtsalt õlgu kehitatud, nagu miljonitevanustes kivisöeladestustes müürijäänuste ja kuldkettide leidmisel tehti, või see kivistunud varrega haamer kivi sees jne jne.
Mingi paradigmamuutus on toimunud. Eks paistab, kas uuritakse edasi või kuulutatakse mingiteks veesoonte peegeldusteks vms. Igatahes pole siiani mitte midagi huvitavat lubatud Egiptuses lähemalt uurida. Seal on leitud küll kambreid ja käike maa sees ja ka püramiidide sees ja all, aga lähemalt uurida neid pole iial lubatud, vaid uurimisgrupid on koheselt minema pekstud!
Eks näe!
Postitused: 8,044
Teemad: 73
Liitus: Dec 2015
Postitused: 1,124
Teemad: 5
Liitus: Feb 2011
No kuidagi ülioptimistlik tundub ikka see järeldusteni jõudmine praegu. Kõigepealt tuleks ja see Hawass eemale peletada ning natukene püramiidi puurida. Valideeriks meetodit väheke, plus uued ruumid uurida. Kui neid on. Valideerida saaks vb kuidagi koobastega ka, et analüüsiks nende meetodiga mäekülge, kus on koopad, ning vaataks kas koopad on pildilt näha. Või lihtsalt kriitilisem pilk nendeanalüüsi meetodile ei teeks paha, mina nii tark ei ole, et seda hinnata oskaks. Minu hinnang on, et 'tundub et võib töötada'. Aga isegi kui see töötab, peab tulemusi tõlgendama.
Nii võib ju ka olla, et püramiidi all on midagi, aga see põhjustab mingeid omamoodi anomaaliaid, mida autorid siis 'kaevudeks' paevad. Näiteks ma mõtlen, et kuidas levib heli pragunenud ning deformeerunud kivimites. Püramiid on raske. Siin võib tõlgendus natsa ennatlik olla, isegi kui kõik muu on OK.
Ma liiga ulmeliseks ei tahaks siinkohal minna, AI'ga juba piisavalt ulmeliseks mindud.
Seoses pingelise eelarvega on valgus tunneli lõpus ajutiselt töökorrast väljas
Kuidas sai satelliit sellise skännipildi teha, ei tiirle ju nii madalalt ?
Saab küll jah kui satelliit on "loojumas" maa kumeruse taha. Aga siis jääb vast liiga kaugele skännimiseks.
Postitused: 1,124
Teemad: 5
Liitus: Feb 2011
Idee poolest peaks see töötama rohkem nagu sonar. See pilt oleks siis ristlõige sonari 3d pildist ilmselt. Aint mikrofoni rollis on siin püramiid ise, vb kivid püramiidi lähedal ka. Nende pind moodustab siis 'membraani', mida väidetavalt satelliidi radariga saab kombata, pindades helilainete levimist tuvastada. Need pildid mis mannu postitatud uuringus olid, tuletati arvutuslikult, läbi radari signaali analüüsimise. Et siin on siis ikkagi küsimusi, et kui hästi selline meetod töötab. SAR radareid varem niimoodi kasutatud pole vist, et tuvastada heli maapinnas. Ning kui hästi töötab see piltide genereerimise meetod. Meetod mis töötab näiteks sonari puhul, võib ehk tekitada fantoomefekte, kui seda kasutada eeldusega, et püramiid (ja/või maapind) on mikrofon. See on minu kahtlus, ma ei oska nende meetodeid väga palju peenemalt mõista praegu.
See tundus huvitav, kui nad pakkusid välja avastusi püramiidi sisemuses. See kaevude asi ... ma kuidagi ei suuda uskuda, et selles on midagi enamat, kui mingit sorti viga kusagil. Pluss see viimane pilt võib ju ka fake olla? Raske on leida alust neile juttudele kaevudest.
Seoses pingelise eelarvega on valgus tunneli lõpus ajutiselt töökorrast väljas
Postitused: 1,591
Teemad: 23
Liitus: Apr 2013
TSITEERIN TSITAADI: "Arutelu selle üle, kuidas oleks saanud graniitplokke püramiidide täiskõrguses üles vedada, on endiselt lahtine.
24-03-2025, 22:55
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
KOMMENTAARIN ! Eip pole midagi lahtist, mõni aasta tagasi raamatupoodides ikka veel müüdi lastele ja kooliõpilastele raamatuid kuidas püramiide ehitati, ikka orjad köis üle õla vedasid neid mitmekümnetonniseid kiviplokke üle palkidest rullide ja olevat kuhjatud kilomeetripikkune lliivast kaldpind, kivist plokkisid olevat lõigatud trossidega mil rauast tööriistu veel ei teatud, olevat olnud vaseajastu ja pronksiajastu. Koolis räägiti nii, ma olen isemaag ja tahtlikult mitte kunagi ei valeta, koolis ajalootunnis õpetati ja raamatupoes Elvas olid kallid raamatud laste jaoks. Enam sellist saasta pole märganud müügis, SLAAVA BOOGU! Viimased 2 sõna vene keeles.
https://www.youtube.com/watch?v=Q3Yx3SFwce0
Ikka skaneeritud maa alusest osast. Palju tõde või valet on selgusetu.
Postitused: 702
Teemad: 1
Liitus: Jun 2016
09-04-2025, 20:05
(Seda postitust muudeti viimati: 09-04-2025, 20:08 ja muutjaks oli Geargirl.)
Tere taas, pararahvas! Ma pole kuhugi kadunud,ikka jälgin mida siin kirjutatakse.
Kui aga jutt läheb minu lemmikteemale, Giza püramiididele, muutun kohe väga tähelepanelikuks...
Antud avastus tegi mind väga mõtlikuks. Kõigepealt nõustun nendega, kes arvavad et nii uduste piltide pealt ei tohi kiirelt suuri järeldusi teha:
Püramiidi sees olevad udused varjud ütlevad et nn salakambrid on olemas. Punkt. Omal ajal põhjalikult kaardistatud, kuid siis äkki täiesti salastatud ja kaotatud info...
Püramiidi all olevad sügavad kaevud aga lõid mul ninast vere välja:
Mitte ühegi teooriaga neid ei ole võimalik ühildada(kaasa arvatud minu veepumbaga!), häbiväärne nokaut "matusekambri" teaduslikule usukultusele...
Missealsikka, tuli asuda nuputama, infot otsima ja uusi mõttekäike otsima...
Kõigepealt, igal ettevõtmisel peab olema mingi kulutatud energia/saadud kasu positiivne bilanss. Me oleme ju ehitamise teemas põhjalikult arutanud, et sellise ehitise rajamise kulud on kosmilised. Aga koos sellise ulatusega allmaataristuga lendavad kulud ASTRONOOMILISEKS! Tunnistan enese ulatuslikku nõutust tol hetkel. Miks peaks keegi tegelema säärase pöörase aja, jõu ja ressursi raiskamisega?
Oletame, et kujutis vertikaalkaevude sügavusest on õige; kuus (või kaheksa?) suure läbimõõduga ja siinkohal täiesti uskumatult sügavat kaevu... Ausalt, mitu korda lõin arvuti laualt maha, keegi ajab jaburust ja mina ei kavatse see loll olla kes seda uskuda kavatseb... Ja veel mitu kilomeetrit horisontaalseid käike? Käige kuule kurke kasvatama...
Siiski korjasin raali hellusega taas sülle, et teha see, mida ma ülihästi jagan, tõestada sellise ettevõtmise ilmvõimatust matemaatiliselt:
Eemaldatava pinnase maht pluss keerukus pluss pinnase tihedus. Ja ma ei jõua end ära kiita, et sellega tegelema viitsisin hakata, sest tulemus... keeras sinna kust pidi alustama üldse kogu teemat "Miks ehitati Egiptuse Püramiidid?"
Kui jõudsin sinna, et missuguse geoloogilise aluskivimiga on tegemist Suurte Püramiidide all, siis loogikadeemon minus irvitas, no küllap mingi kõva basalt või graniit on; et Egiptuse orjad vaarao piitsa all veel rohkem vaevleksid!
Loodusseaduste saatan aga sisistas: kontrolli, et hiljem komakohtadega ebareeglipäraseid vahekordi ei tekiks!
No lihtne ju, netist Egiptuse geoloogiliste aluspõhjakivimite aluskaardid lahti ja... esimene pauk! Niiluse delta ülaosas on ainult üks aluspõhjakivim: liivakivi! "No mis siis, kes ei eksiks, ega ma pole ju mingi geoloog, see et kergem kaevata ei tähenda et materjali poleks palju ja keeruline kätte saada..."nurises loogika minus.
Keerutasin neid Niiluse delta kaarte ja siis juhtus: jäin jõllitama neid tingmärke tähistamaks maavarasid... See ei ole võimalik! Kuid siiski, kontrollimisel selgus, et kogu Niiluse delta on ülirikas ühest maavarast...
Siinkohal esitan viktoriiniküsimuse: mis on see maavara? Kas see tasuks kogu Giza kompleksi ehituskulud?
Peatse jällekirjutamiseni.
Geargirl
(09-04-2025, 20:05 )Geargirl Kirjutas: Missealsikka, tuli asuda nuputama, infot otsima ja uusi mõttekäike otsima...
Kõigepealt, igal ettevõtmisel peab olema mingi kulutatud energia/saadud kasu positiivne bilanss. Me oleme ju ehitamise teemas põhjalikult arutanud, et sellise ehitise rajamise kulud on kosmilised. Aga koos sellise ulatusega allmaataristuga lendavad kulud ASTRONOOMILISEKS! Tunnistan enese ulatuslikku nõutust tol hetkel. Miks peaks keegi tegelema säärase pöörase aja, jõu ja ressursi raiskamisega?
Oletame, et kujutis vertikaalkaevude sügavusest on õige; kuus (või kaheksa?) suure läbimõõduga ja siinkohal täiesti uskumatult sügavat kaevu... Ausalt, mitu korda lõin arvuti laualt maha, keegi ajab jaburust ja mina ei kavatse see loll olla kes seda uskuda kavatseb... Ja veel mitu kilomeetrit horisontaalseid käike? Käige kuule kurke kasvatama...
No lihtne ju, netist Egiptuse geoloogiliste aluspõhjakivimite aluskaardid lahti ja... esimene pauk! Niiluse delta ülaosas on ainult üks aluspõhjakivim: liivakivi! "No mis siis, kes ei eksiks, ega ma pole ju mingi geoloog, see et kergem kaevata ei tähenda et materjali poleks palju ja keeruline kätte saada..."nurises loogika minus.
Keerutasin neid Niiluse delta kaarte ja siis juhtus: jäin jõllitama neid tingmärke tähistamaks maavarasid... See ei ole võimalik! Kuid siiski, kontrollimisel selgus, et kogu Niiluse delta on ülirikas ühest maavarast...
Geargirl See on fakt, et püramiidide juurest on leitud ~20000 ehitaja linnaku varemed. Orjadega ei olnud tegemist vaid kvalifitseeritud vabade inimestega. Ja jutt, et sellise tööliskonnaga saaks ehitada 30a kõik valmis on utoopia. Ka n.n. vaarao kamber kirstuga on fakt nagu seegi, et sinna pole kunagi kedagi maetud. On hüpotees, et ehitatud on üle 12000a tagasi ja hiljem egiptlased tahtsid korrata seda vägitegu ja tegid asmtmikpüramiide mis aga väga hästi ei õnnestunud. Sfiks on samuti palju vanem kui arvati, ehk püramiididega üheaegne.
680m šahtide ehituse tööjõu kulud on kosmilised nagu ka püramiididel endil. Niisama hauakambriks kindlasti ei ehitatud ja tehnoloogia oli tunduvalt kõrgem kui omal ajal ~2500a enne kristust egiptlastel oli. Siis rauda ei tuntud vaid ainult metoriidi rauda, terasest polnud isegi unistatud. Järelduseks on, et meile kirjeldatud ajalugu on üdini vale! Tõesti olid koopainimesed aga olid ka kõrgtsivilisatsioonid mille tasemele meie siiani ei küüni. Ka praegu on kiviajas elavaid hõime ja see näitab, et miks siis ei võinud olla? Ka leiud mis on dateeritud 100-de miljonite aastatega osad isegi enne dinosauruseid ja mõned ka miljardi aasta vanused kus elu polnud veel veest väljunudki.
Küsimus tuleks püstitada, et miks need avastused just nüüd avaldati? Alates 2020a on maailm palju muutunud, kas leiti olevat õige hetk? Ka labyrint kunagine egiptuse maa-alune varakamber väidetavalt olla avastatud alles hiljuti aga uurimine kohe peatati? Arvestades seal olevate rikkustega puhtalt kulla ja vääriskivide näol on muinasjutuline ilma arvestamata ajaloolist ja kultuurilist väärtust. Ehk teistpidi tuleks küsida kui tõesed need avastused ja väited on? Meile on alates 2020a ainult valetatud ja miks ka need uudised ei või olla väärinfo? Kõik andmed on kuidagi 1-st allikast mida siis paljud tsiteerivad ja lisavad omaltpoolt "üksikasju". Ehk küsimusi on rohkem kui vastuseid....nagu alati!
10-04-2025, 14:29
(Seda postitust muudeti viimati: 10-04-2025, 15:40 ja muutjaks oli vasamasa.)
Kullarongist olid ka radaripildid, ei mäletagi, kas leiti üldse midagi.
https://www.news.com.au/technology/scien...985d3a3da6
No teeme siis foorumlaste tungival soovil teemast kõrvale põike;
Vasamasa, istusin kord ühes lauas intelligentse inglise keelt hästi kõneleva poolakaga. Minu küsimuse peale, et kuidas siis selle sakslaste kullarongi väljakaevamisega siis ka edeneb, hakkas ta naerma: tegemist olla meie "Nelli teataja" poola analoogi kollase ajakirjanduse väljamõeldisega. Kõik poolakad hirnuvad siiamaani, kuidas lääne meedia selle võltsuudise alla neelas.
Xcad, see kullakirst ei asunud Gizas, samuti on kinnitamata, et sealt üldse midagi leiti. Tõenäoline asjadekulg oli selline, et avantüristidest arheoloogide grupp esitas selle "legendi" oma ekspeditsiooni rahastajatele finantseeringu saamiseks, viimased läksidki õnge. Ja nii see legend elab oma elu siiani...
Püramiididest "leitud" kullale olen leidnud ainult ühe vaste; ei viitsi meenutada, mis ta nimi oli, kuid esimese "Cheopsi" püramiidi tunginud rikas Araabia seikleja oli samuti väga pettunud, et ta mingeid varandusi sealt ei leidnud. Ja nii ta poetas omast taskust kuldmünte "hauakambrisse" et tema töölised vähegi rõõmsamad oleksid. Ja ülioluline fakt: seesama jorss oligi see tross, kes oma haiges peas leiutas teooria, et äkki on need hiigelehitised iidsed hauakambrid... Palun lahkesti lugejatel oma pükstesse pisarad naerda, kuid see haige konstruktsioon on siiani ametlik versioon...
Teemasse tagasi.
Nii siis on Niiluse delta ala väga maagaasi rikas. Samalaadselt iidsetele aardeküttidele välgatas mu silmis kullahelk: kas tõesti on nende sügavate kaevude eesmärk jõuda maagaasini? Palju teooriaid jõudis mu lennukas fantaasia genereerida enne kui kaine mõistus need põrmustas: ei, kahjuks ei. Tutvudes kildagaasi puuraukude tehnoloogiaga, mnjah midagi sealt kindlasti saaks, kuid see jääks ikkagi kaugele maha saadava kasumi/kulutatud energia suhtele...
Miks kuus kaevu? Miks mitte üks suur?
Vett saaks kätte madalamalt. Miks nii sügavale?
Mis võiks olla nende kaevude ruumala? Ja siis mul turgatas...
Järgneb
Postitused: 2,746
Teemad: 16
Liitus: Apr 2011
Maagaas polnud kaevandamiseks, tollal väärtusetu. Küll aga võis maagaasi kasutada surve tekitamiseks. JA veel üks nuhtlus küsimus - kuidas nad sinna alla üldse tuvastama esmakordselt pääsesid, mis argumentidega ÜLDSE uurina hakatigi.
Ma ei saa su nuhtlusküsimusest aru, peamiselt uuriti ikka pealisehitist, see maa-alune avastus oli selle uurimuse "kõrvalprodukt".
Tore, kas leppisime kokku, et need rajatised ei ole maagaasi puurimiseks ega veekaevud? Minu arust on nad mingid mahutid.
Postitused: 3,332
Teemad: 13
Liitus: Aug 2010
Mina isiklikult ei usu ei kaevusid ega mahuteid seal suurte püramiidide all. Pigem mingi geoloogiline ja/või geobioloogiline maapinna anomaalia, mis andis kaevusid meenutava radari/sonari pildi. Ja püramiidid ehitati spetsiaalselt anomaaliad võimendama. Või siis tähistama. Ja et iga mats sinna ei läheks.
Ja ilu ja uhkuse pärast muidugi ka. Resonantskambreid usun ka, et püramiidide sees heliga midagi tehti, raviti või mediteeriti või nauditi niisama.
Postitused: 1,591
Teemad: 23
Liitus: Apr 2013
(13-04-2025, 21:47 )Mannu Kirjutas: Mina isiklikult ei usu ei kaevusid ega mahuteid seal suurte püramiidide all. Pigem mingi geoloogiline ja/või geobioloogiline maapinna anomaalia, mis andis kaevusid meenutava radari/sonari pildi. Ja püramiidid ehitati spetsiaalselt anomaaliad võimendama. Või siis tähistama. Ja et iga mats sinna ei läheks.
Ja ilu ja uhkuse pärast muidugi ka. Resonantskambreid usun ka, et püramiidide sees heliga midagi tehti, raviti või mediteeriti või nauditi niisama. Ilma usuta täiesti usuvabalt: Gunnar Aarma ühes ETV-s olnud esitluses rääkis et Giza püramiidid olevat ehitatud täpselt lõunapoolkera&põhjapoolkera maismaa masside vahejoonele, niimoodi on jäänud mälusse, see oli ühes Pealtnägija saates väga ammu. See absoluutselt kindlasti on mul mälus, vaatasin ja kuulasin. Aga: Praegusaegsete kartograafide järgi peavad olemas olema ka idapoolkera ja läänepoolkera, koolis nii õpetatakse, nii on I MENJA TERZAJUT MUTNÕJE SOMNENIJA, mind vaevavad rängad kahtlused. Koolis õpetatakse ida pool kera, lääne pool kera, põhja pool kera, lõuna pool kera. Neli kera kokku, läeb veidi imelikuks.
14-04-2025, 01:13
(Seda postitust muudeti viimati: 14-04-2025, 01:32 ja muutjaks oli vasamasa.)
(13-04-2025, 22:24 )isemaag Kirjutas: Ilma usuta täiesti usuvabalt: Gunnar Aarma ühes ETV-s olnud esitluses rääkis et Giza püramiidid olevat ehitatud täpselt lõunapoolkera&põhjapoolkera maismaa masside vahejoonele,
Vanast ajast peale ehitati asulad/linnad "täpselt" mere, järve, või jõe äärde, mitte ei otsitud, kus maa masside vahejoon on.
|