Postitused: 51
Teemad: 3
Liitus: Oct 2009
See päev oli neljapäev ja ma istusin arvutis mängisin seal rahulikult. Natukese aja pärast tahtsin midagi magusat noh vaatasin mis mul seal on. Vaatasin et shokolaadi mõtlesin et võiks sulatada panin sokolaadi kausiga mikrolaineahju ja ootasin.Ise jõin natuke vett. Jõin ära siis nägin silmanurgast mingit varju 2 sekondiks ja samal aja kui ma seda nägin kuulsin nagu keegi astuks sinna kuhu see vari tekkis. Ma ehmusin ära kui kuulsin/nägin seda võtsin ruttu shokolaadi mikrolaineahjust välja ja ruttasin arvutisse
seda lugu kirjutama. Paluks abi selle loo põhjal mida ma seal nägin äkki oskate mind aitata.
kui küünal põleb ja leek hakkab kuidagi tõmblema siis on vaim/kummitus lähedal.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Cässu tõlkis kunagi ühe teksti selle kohta : http://para-web.org/viewthread.php?tid=3...6#pid97204
Otsi sõna "külgnägemine" või "silmanurgast nägemine".
[Muudetud: 19-11-2009 Tom]
Postitused: 488
Teemad: 5
kristjan231
selle jutu põhjal on raske midagi öelda. Täna ongi neljapäev-kas täna juhtus ?
Tegelikult on 2 varianti, see oli kas sinu oma vari või miskit muud sinu toas, mis varju võis jätta, teiseks mingi vaimolend või tulnukas. Matthew Ward on oma ema Suzy kaudu kanaldanud, et on alanud või algamas tulnukate massilised maandumised. Vaata ise siit edasi:
http://www.godumentary.com/matthew.htm
Kuidas sa aega mõõtsid, et 2 sekundit. Vaata, kas su kellad( kõik ) on õiged, vahel esineb ajanihet...
Nüüd saan aru, Kristjan lugesin su teist postitust, kus sa nõu annad:
ma soovitaks ta minema ajada ! meetodid: jeesuse mõrvamise rist uksepeale 2. jeesuse plakat sinna kuhu kummitab
Minu soovitus :ärge mängige energiate ja vaimudega.
algul " joonistate" kolli seina peale ja siis hakkate ise kartma
Valgust
iitt
Postitused: 215
Liitus: Nov 2005
Esiteks: mikrolaineahjud on kahjulikud! Isegi siin foorumis oli sellest teema.
Teiseks: miks sul abi vaja läheb? Kui keegi oleks sind näiteks kinni võtnud ja kõvasti raputanud või hoopis mädatomatitega loopinud, siis sa võiksid ehk abi paluda. See vari/mütsatus pole küll mingi põhjus paanikaks. Mul öösiti terve maja krabiseb või kriuksub, võiksin enda alla terve alafoorumi võtta, aga ei pea vajalikuks igast võpatusest siin foorumis ette kanda.
Kolmandaks: ma väga loodan, et sa selle oma signatuuris oleva "mõtteterakese" järgi ei ela .
"Ei olegi tegelikult midagi üleloomulikku, on ainult vähem ja rohkem haruldasi sündmusi..." K. Ristikivi
Postitused: 51
mis ma siis kustuta selle ära ve?
kui küünal põleb ja leek hakkab kuidagi tõmblema siis on vaim/kummitus lähedal.
Postitused: 215
Liitus: Nov 2005
Ei miks sa selle ära tahad kustutada? Parem selgita, et miks ja millist abi sa siia küsima tulid? Ma olen suur psühholoogiahuviline ja tõesti tahaksin teada, mismoodi sa seda abistamist ette kujutasid.
"Ei olegi tegelikult midagi üleloomulikku, on ainult vähem ja rohkem haruldasi sündmusi..." K. Ristikivi
Kristjan pistis näpu jääkaru puuri ja nüüd jääkaru hammustas. Kristjan , ära tee sellest välja, oled kuidagi ehmunud moega, sul on ju veel 9 näppu järgi.
Mis olid sinu tegude motiivid, tõesti, miks sa siia foorumisse kirjutasid ?,.. "Paluks abi selle loo põhjal mida ma seal nägin äkki oskate mind aitata. "
nagu näed on siin kümned, et mitte öelda sajad "vabatahtlikud" sind aitamas, mis abi sa vajad ??
Valgust,
iitt
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
iitt... meie kuulus kõiketeadja ei saa isegi paroodiapostitustest aru. masendav...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
tänan austusavalduste eest (iitt... meie kuulus kõiketeadja ei saa isegi paroodiapostitustest aru. masendav... )
see oli lihtsalt väike ärkveloleku kontroll kõigile web-is viibijatele, ainult üks märkas ...
kohtumisteni,
iitt
Tere !
Kõigile kes näevad ja kuulevad midagi kummalist, millele nad ei oska seletust anda, oleks hea läbi lugeda üks tore raamatuke ja paljud asjad saavad hoobilt selgeks või vähemalt selgemaks.
Ma ei , kust seda veel saada võib, minul on ta riiulis täitsa olemas. Võtsin ta täna uuesti välja, sest ei viitsi paljudega siin mõttetuid vaidlusi maha pidada hingede ja teispoolsuse ning kummaliste maapealsete nähtuste vallas.
Niisiis raamat on " Elu teispoolsuses"autorid Roosi, Lilian ja Mai, lillad kaaned, taga hind 27.00, ja ongi kõik. Kõik puhas ugri-mugri värk
Algus :
10. jaanuar 99.a.
Tere vaimuilmast, olen Mari. Olen sündinud ja kasvanud Eestimaal Tartu kandis. Oma maapealses elus olin teadjanaine-ravitseja ning nägija. elasin üksinda, mul polnud järglasi. Lapsest saati huvitasid mind taimed ja loodus. Tihti istusin päev otsa metsas ja kuulasin limmulaulu, sulades kokku loodusega. samal ajal tegelesin palju vaimsusega. Vanaema õpetas mind taimi tundma Nägijavõime sain vanemas eas. Seda ei julgenud ma eriti kasutada, sest inimesed ei oleks mõistnud. Ravimisel kasutasin ka käsi-need olid mulle silmadeks. Lahkusin maisusest loomuliku surma läbi.
Minu koolitus teispoolsuses on kestnud 60 aastat( suri järelikult mingi 1939 ?! iitt)
Selle aja sees pidin endale otsima maapealse õpilase, et edasi anda oma teadmisi vaimsest riigist. Ei olnud lihtne leida nõela heinakuhjast. Vaatlesin paljusid, lõpuks jäin Roosile peatuma.
Olgu see teile väikeseks õpperaamatuks ja teadmiseks, et inimese HING on surematu.
Kui te seda raamatut kusagilt ei leia ja huvilisi on rohkem kui 3, olen nõus jõudu-mööda tsiteerima, tehes eraldi teema.
Mõned märksõnad veel raamatust, noppeid siit ja sealt:
vanemad, kelle presse sünnib äbarik laps, on seotud karmavõlaga
arvamus, et joodiku prekonda sünnivad joodikud lapsed, ei ole õige
osa hingi tuleb maale missiooniga, nende elu, tegevust ja vaimsust juhitakse teispoolsusest, need on arenenud hinged
meie kehad helenduvad. Tavaline inimene meid ei näe, kuid nägijad näevad
oleme nagu liikuvate värvide kogumid ning ei pea alati olema inimese kujuga
une ajal on kõige lihtsam inimesega suhelda, sest siis on tema hing puhas
kui teil Maal on päev, on meil koolitus
pidevalt toimuvad ringkäigud nii päeval kui ööl Maal
eestimaal on ka paiku...., kus on erilised mullad, millel on väga suur ravitoime, ravida
võivad ka ........allika kivid
Lõpp ( 31. märts 99.a.) siis selline- Kõik, kes me siin teispoolsuses oleme, soovime Eesti rahvale , et ta ei murduks. Hoidke pea püsti ning süda avali !
Ärge kaotage usku ja lootust-parem on ikka ees. Vikerkaar kaitsku Eestimaad !
p.s. vikerkaarest rääkisin teile ühes oma postitustes( iitt)
|