31-10-2009, 14:34
Tsitaat:Algselt postitas Jako
Foorumlased, mis arvate sellest? Hakkame silte valmis tegema?
Või avame kihlveokontori?
|
23-24 november = Kontakt
|
|
31-10-2009, 14:34
Tsitaat:Algselt postitas Jako Või avame kihlveokontori?
31-10-2009, 14:59
Keegi tahab jälle kuulsust
31-10-2009, 15:38
Kuskilt kõlas läbi selline lause:
"Volke sõnul võttis ÜRO Peaassamblee kinnine töörühm vastu otsuse aastatel 2012-2017 informeerida avalikkust nendes küsimustes...." Kuid, Eelmine aasta hullutati rahvast Blossomiga. Seekord siis nii: http://bitsandpieces.us/wp-content/uploa...ackbar.jpg
31-10-2009, 16:27
Tsitaat:Algselt postitas Jako Ei pea seda reaalseks. See tooks liiga palju päevavalgele. (Seaks ohtu naftasõjad, panganduse, alternatiivenergia etc. ÜRO ja obama on ilmselt liigutatavad samade niitidega aga omistada neile sellist võimu on vist sama kui vaadata läbi roosade prillide.)
31-10-2009, 17:14
Tsitaat:Algselt postitas Leena Aga kuna oleks siis Sinu arvates õige aeg? Kui nii asi edasi jätkub, siis on meil ka 50 a. pärast pangandus ja naftavajadus(kui siis veel naftat on) jne. Minu arvates oleks pidanud juba ammu selle info inimesteni tooma.
31-10-2009, 17:24
Kas siis peale sellise asja avalikkustamist enam naftat vaja pole?
31-10-2009, 17:41
Tsitaat:Algselt postitas KrayonFänn Sellega olen päri, et info olemasolul oleks vaja see inimesteni tuua. Aga praku pole elu nii lilleline.Selles mõttes õiget aega ei tule ilmselt kunagi. Usun, et kui me teistest tsivilisatsioonidest teada saame siis nende endi käest. Igasuguste obamade ja üro de peale mina ei panustaks. PS: Kummalisel kombel on saanud päris palju alternatiivide leidjaid igasugustele energiatele hukka kumalistel asjaoludel. Aga see on hoopis teine teema.
31-10-2009, 19:43
Tsitaat:Algselt postitas Jako Just. Ja ma olen kindel, et ÜRO koosolekul, kus katteteema oli "Tuumarelvadest vähenemine" ei osalenud need kaadritagused tegelased. Pealegi on tuumarelvadest vähenemine majanduslikus mõttes neile kaadritagustele tegelastele ääretult kahjulik. Võib ju spekuleerida, et teiste tsivilisatsioonide tutvustamise mõte on hakata raharulli toppima just kaitsesüstemidesse ja relvastumisse teiste tsivilisatsioonide võimaliku invasiooni kartuses kuid ka see on ebausutav.
31-10-2009, 19:51
Ma ei oleks nii optimistlik selles asjas. Avalikustmaist on ennemgi korduvalt lubatud ja siis on asu sumbunud.
Kui aga arvestada Obama tausta (illegaalne immigrant kes EI tohiks seaduslikult Valges Majas olla) siis teda võidakse asjale JOKK ilmingu andmiseks ära kasutada nii mõnegi "probleemi" lahendamiseks. See aga teeb seal asja kordades hullemaks ning siis kui tundub, et hullemaks enam minna ei saa tuuakse kohale "Päästja" kes viskab isehakanu Valgest majast välja, "lahendab" ka paar globaalset probleemi (energia näiteks) ning siis alles TÕELISED probleemid hakkavad... Võimalik, et olen natuke liiga pessimistlik, kuid kardan, et olen vahest liiga optimistlik :o
01-11-2009, 09:59
Järelikult, kuna Obama ja co tahavad inimesi vangistada, kiibistada jms siis tulnukad, kes nende väidete kohaselt on halvad, tegelikult on head.
01-11-2009, 10:47
No selle avalikustamise kohta arvan, et parem hilja kui mittekunagi, mis aga puutub heade ja halbade tulnukate kohta siis arvan, et sõjajalal nad vaevalt mõnedega on, sellisel juhul poleks avalikustamine küll hea mõte, just nende võimukandjate vaatenurgast. (
Äkki toimuvad Stargate SG-1-le sarnased sündmused ) Ja üldse kas kuskil BBC-s või CNN-is kah see uudis läbi on käinud? Pole ise veel otsinud aga ehk on mõnele silma jäänud? (või on see juutuubi teema, mis on tihti miski jura :S)[Muudetud: 1-11-2009 THOR-00]
01-11-2009, 12:16
Tsitaat:Algselt postitas THOR-00Ja üldse kas kuskil BBC-s või CNN-is kah see uudis läbi on käinud? Pole ise veel otsinud aga ehk on mõnele silma jäänud? (või on see juutuubi teema, mis on tihti miski jura :S)http://www.youtube.com/watch?v=0FTHx9tCUG0 - Obama to Officially Disclose the Existence of Aliens? annab kohe see "Obama to disclose the existence of Aliens" - Google otsing. Tundub suht jura, ei usu eriti: "The President of the United States will soon announce that scientists have discovered ruins on the moon."
01-11-2009, 17:48
Raske uskuda sellist avalikustamist, pole nagu mingit head põhjust selleks. Suurem osa inimestest nagunii kergesti manipuleeritavad ja nendega ei teki valitsejatel probleemi. Ühiskond on kindlatel alustel, kuna sellega on võimalik tulemuslikult manipuleerida. Ainus ebakindel lüli on praeguse ühiskonna vundament -
majandus. Praeguses kehvas majandusolukorras pole teada, kas see püsib või kuhu poole kukub. Olukord majanduses võib olla selleks teguriks, mis sunnib sellisteks asjadeks, et kogu süsteemi oleks pikemas perspektiivis võimalik kontrolli all hoida või kontrollitult muuta. Asjal oleks veel eriti jumet kui selle läbi ka kontrolli ja manipuleerimist oleks võimalik tõsta, uuele kõrgemale tasemele.
01-11-2009, 18:47
Tsitaat:Algselt postitas Adolf Mis sunnib sind arvama, et praegune majandusolukord pole just selline nagu kellelegi vaja vaid on omatahtsi selliseks kujunenud? Võiksid lugeda läbi ühe raamatu. Matarese stardiloendus. See on küll ilukirjandus kuid annab väga palju teemakohast infot.
02-11-2009, 13:41
Miskipärast ei usu sellesse avalikustamisse. Muidugi oleks see väga lihtne viis rahva tähelepanu lahendamata muredelt kõrvale juhtida.
02-11-2009, 14:19
Tsitaat:Algselt postitas mulk2003Miskipärast kaldun ma mulk2003-ga nõustuma, nii hästi mul ikka ei lähe, et oma eluajal tulnukatega kohtun.
02-11-2009, 15:43
Ei näe ka motiivi, et sellist asja avalikustataks ...
Kuigi, kui see nii oleks, siis olekd see omamoodi põnev
03-11-2009, 10:57
Tegelikult on siiski avalikustamine juba alanud. Meenus, et ühe mõjuvõimsa riigi esileedi tegi ka avalduse ufode kohta
![]() http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=344...articles#1 ![]() [Muudetud: 11-3-2009 mulk2003]
03-11-2009, 17:58
See õhtulehe artikel pani küll naerma
![]() Kui ta esileedi on, siis tal peaks mõistust nagu olema. Või siis sai loll inimene kuidagi võimule? Esimese varijandi puhul on ta manipuleerib ja lollitab inimesi. Aga seal ei tundu olevat tagamõtet, järelikult on ta ise selline põmmpea , et usub ise ka ei käis veenusel. Kõige räigem asja juures on see, et on olemas inimesi kes seda artiklit usuvad:o
11-11-2009, 10:26
No ootame ära! Need kuupäevad ju kohe tulekul. Mingi info oli, et avalikustamine toimub 27.nov, aga 22-23.nov ilmub miskit maavälist nähtavale. Peale seda teeb Obama avalduse.
Tundub jah sihuke muinasjutt, nagu kõik need "ennustused", aga elame-näeme. Tahaks, et seekord saaks kõik skeptikud elu suurima tünga, sh. mina ka.
16-11-2009, 02:26
Aeg oli küps juba ammu ! Põnev osa on aga see kes dikteerib selle teema avalikustamist
16-11-2009, 11:07
Tsitaat:Algselt postitas skip128 Ise arvan ka, et kui üldse toimub avalikustamist kõrgel tasemel, siis peaks ikka enne midagi konkreetset nähtavale ilmuma, et nii tõsise avaldusega president kuuldavale tuleks. Vastasel korral oleks see mõeldamatu. Ja kui tõesti hakkaks kõrgem ladvik dikteerima, keda siis neist tulnukatest usaldada ja keda mitte, siis oleks see kõige suurem katastroof mis üldse olla saab tavainimese jaoks. Hullem veel kui ristisõjad kokku... Usun, et seda ei saa juhtuma. [Muudetud: 11-16-2009 Riegel]
16-11-2009, 11:19
Obama avalikustab, Vatikan avalikustab, Euroopa riigid avavad oma UFO-toimikuid... tundub, et mu sünnipäev tuleb huvitav.
16-11-2009, 11:43
See 22.nov nähtavale ilmumine toimuvat kusagil Floridas mingil massiüritusel, kontserdil või spordiüritusel. Veebi irvhambad hakkasid muidugi kohe otsima, millised pesapalli või superbowli mängud tol nädalavahetusel aset leiavad.
16-11-2009, 11:46
Tea, mis arvab asjast Blossom Goodchild? Äkki kirjutab enda "teeneks" ja ütleb lihtsalt hiljem, et eksis aastaga :p
|
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| Peruu kontakt: Intervjuu Sixto Paz Wellsiga | VironShaman | 13 | 13,351 |
17-12-2017, 21:28 Viimane postitus: Müstik |
|
| Igor Volke kontakt | aivar1966 | 2 | 5,813 |
18-05-2017, 22:36 Viimane postitus: cambodia |
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |