Postitused: 2,532
Teemad: 24
Liitus: Apr 2009
Anomaalia, ei näe kaido postitust. Teen ühe juurde, siis peaks nägema.
Tore, oligi minu postitus abiks teise lehekülje avanemiseks.
Nii, aga vaata esimest videot ja vaata nüüd neid pilte. Enne oli see põlenud auk täpselt põhja keskel(lehtri põhjas), aga kui nüüd pilte vaadata, siis on põlengu ümber rohkesti ruumi. Ütlete, et see talluti ära! Ok, aga siis peaks kohe põlengu juurest ikkagi kõrgemaks minema see põhi. Piltide pealt aga seda ei paista.
Hakkangi vist juba enda umbluud uskuma
[Muudetud: 10-26-2009 KrayonFänn]
Postitused: 3,824
Teemad: 46
Liitus: Oct 2007
pagana lätakad ajasid kogu ilma keema oma pättusega.
Peale video vaatamist oli esimene mõte mingi satelliidi tükk või satellit ise, põles orgaaniline aine mida meteoriitides teatavasti pole.
Kui metall oleks põlenud siis oleks ta juba ammu jõudnud enne maha jahtuda kui keegi filmima jõudis ja kraatri ääred, no mitte kuidagi ei tohiks tekkida selline kraater.
Aga hea nali ikkagi kihama lõi peris suure teadlaste seltskonna.
Postitused: 11
Teemad: 0
Liitus: Oct 2007
Lubage naerda:
"Selle taga seisvaid sulisid ootab aga karistus." Mille eest ? Augu kaevamise eest võõrale maalapile ?
"Mūrniece sõnul algatatakse nende inimeste suhtes kriminaalasi ning neilt nõutakse kõigi sündmuskohal töötanud ametkondade töökulude hüvitamist." Kaevan augu, mingid klounid tulevad ja raiskavad oma aega selle serva peal kükitades ja pärast olen neile veel võlgu ka.
[Muudetud: 26.10.09 undikoer]
Postitused: 165
Teemad: 4
Liitus: Mar 2009
Omanik küsib 20 eeku(meie rahas) selle augu vaatamise eest. Ei, tegelt ikka päris kõva juhtum. Midagi hullu vist ei ole, lapsed juba mängisid seal sees
Postitused: 197
Teemad: 18
Liitus: Jul 2008
Pragu ETV saade "Ringvaade" ütles, et selle augu oli teinud TELE2. Lähemalt ilmselt Aktuaalses kaameras.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Loll on see, kes ei mäleta ütlust:"Kui miski on liiga hea, et tõsi olla, siis ta/see reeglina ka ei ole!"
Mina olin loll
http://www.postimees.ee/?id=180070
[Muudetud: 26-10-2009 Tom]
Postitused: 37
Teemad: 2
Liitus: May 2008
Sellest meteoriidist on niipalju versioone. Põhimõtteliselt tahab ajakirjandus raha saada... Tundub nii igaljuhul.
I'm just saying, sometimes goodbye is a second chance ...
Postitused: 1,473
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
Tsitaat:Algselt postitas Tom
Mina olin loll 
http://www.postimees.ee/?id=180070
[Muudetud: 26-10-2009 Tom]
Eks teised olid ka. Kuigi oli kummaline, et maaomanikul olid juba maksuametis ametlikustatud piletid maatükile tulijatele müügiks. (Kahtlaselt kiresti) Kummaline, et see mulk maasees nägi välja kui löökauk. Kummaline, et põlev sodi oli mingi alumiiniumi/magneesiumi möks.
Kas kõik on ikka nii nagu paistab? Või lastakse paista. Eriti kummaline, et ei näe eriti kohta kuidas Tele2 sellest reklaamüritusest peaks pappi tagasi saama. Aga eks aeg annab arutust kui veidi lätlaste reklaamil silma peal hoida. (Ehk Valgamalased viitsivad)
Postitused: 454
Teemad: 6
Kaevan ka mulgu maasse ja saan rikkaks
Das ist gerade zeit pizdets zu sagen...
Postitused: 37
Teemad: 2
Ma olen samas täiesti kindel, et see asi on feik. Kuna muidu ei suhtuta sellesse nii suvaliselt, ja teadlased olid juba kindlaks teinud, et asi on lihtsalt kaevatud. Ja siis kui see kõik välja tuli, et see feik on, siis nagu umbes on kõik kari kohal, ja ütlevad, et meie tegime seda...
I'm just saying, sometimes goodbye is a second chance ...
Postitused: 1,473
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
Läti peamine minister olla suust lasknud järgmise lause - Lati devalveerimine on sama vähe (eba)tõenäoline kui meteoriidi maha sadamine Läti riigi maakamarasse.
Seda enne meteoriidispektaaklit.
On see tõde või lõua poolikad on sõnu seadnud? Ei oska öelda. Aga lõbus oli küll lugeda.
Mine tea. Naljavennad võtsid teo ette ja tegid toime.
[Muudetud: 10-27-2009 Leena]
Postitused: 197
Teemad: 18
Liitus: Jul 2008
Läti «meteoriidikraatri» kaevasid üheksa meest
Oktoobris 2009 kulutasid üheksa meest poolteist päeva selleks, et Mazsalaca lähistel asuva talu põllule reklaamitriki tarvis suur meteoriidikraatrit meenutav auk kaevata, vahendab theinspirationroom.com.
Reklaamikampaania autoriks oli Inspired Communications.