23-12-2023, 15:33
(Seda postitust muudeti viimati: 24-12-2023, 02:01 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: täiendav nägemus või usk, kuidas keegi näha soovib
)
Uus kristus on juba mitu tiiru üle käinud, mõni kuu tagasi lõustaraamatus viimati üks musta kaabuga onkel kuulutas et tuleb, tuleb, TA TULEEB! Iga päev kuulutas ja siis järsku kadus, ei tea kas ta muutis end nähtamatuks või võetigi ära. Ma talle sageli tuletasin meelde kristuse viimase kolme salastatud käsu kohta mis raamatus ikkagi on leitavad : 11. ÄRGE VAADAKE MINU TEGUSID TEHKE MINU SÕNADE JÄRGI 12. TULGE MA ÕPETAN TEID HINGESID PÜÜDMA 13. EESMÄRK PÜHITSEB ABINÕU ,,,, Selituseks lisan et mul oli väga hea õpetaja kristuseasjus, kunagine Puka koguduse pastor, lihtsalt inimesena väga ilus Inimene kuid kristusega seestunud, korra ta hakkas manama kõikisid minu sõpru kes midagi rohkem teavad ja seepeale ta sai loitsuga oma nahale tagasi, enne hoiatasin ilusti, ära mana minu sõpru, nad on sinust üle. Ausalt, midagi halba ma ei soovinud, hiljem ikka sõbralikult saime läbi. Kuid tal tervise kohalt tekkis probleeme. ,,,
Ainult täiendan: Too pastor justkui midagi hakkas mõistma, kuid alla ei vandunud, temaga läbi saime sõbralikult hiljem, talle toimus see millega mind hirmutada proovis, ta oma naine pani ta hooldekodusse, naine kahh oli kristusefänn. Ehh, ausad kristlased. Täiega haiged olevused, kuid eksikombel, sunduse all. Absoluutselt kõik siin kirjeldatu on just nii olnud. Ta oli ilus Inimene. Ja tolle pastori naine samuti on ilus Inimene. V djebri pogružilisj ooba!/ vene kl./ Avaldan lootust et keeleliselt ei eksinud. Nii oli.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Täiendan veel ühe korra, hämarmeeles viibivate modede jaoks kui on kristlased: Maailmalõppu pidevalt seotakse kokku kristuse uue tulekuga! Kuid teda pole tulnud ja ei tule kunagi, Maailm kestab edasi olenemata juutidepoolsest õudusunenäost mida pidevalt levitatakse.
Ainult täiendan: Too pastor justkui midagi hakkas mõistma, kuid alla ei vandunud, temaga läbi saime sõbralikult hiljem, talle toimus see millega mind hirmutada proovis, ta oma naine pani ta hooldekodusse, naine kahh oli kristusefänn. Ehh, ausad kristlased. Täiega haiged olevused, kuid eksikombel, sunduse all. Absoluutselt kõik siin kirjeldatu on just nii olnud. Ta oli ilus Inimene. Ja tolle pastori naine samuti on ilus Inimene. V djebri pogružilisj ooba!/ vene kl./ Avaldan lootust et keeleliselt ei eksinud. Nii oli.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Täiendan veel ühe korra, hämarmeeles viibivate modede jaoks kui on kristlased: Maailmalõppu pidevalt seotakse kokku kristuse uue tulekuga! Kuid teda pole tulnud ja ei tule kunagi, Maailm kestab edasi olenemata juutidepoolsest õudusunenäost mida pidevalt levitatakse.