Postitused: 2,175
Teemad: 4
Liitus: Feb 2012
Mis Sa siis küsid mu käes ? Küsi nõidade käest, miks lambid plahvatavad, miks akud, külmkapid, autod, jne, vananedes enam ei tööta. 
Kõige parem, mine küsi psühhiaatri käest.
Postitused: 1,681
Teemad: 25
Liitus: Apr 2013
(23-09-2025, 20:26 )vasamasa Kirjutas: Mis Sa siis küsid mu käes ? Küsi nõidade käest, miks lambid plahvatavad, miks akud, külmkapid, autod, jne, vananedes enam ei tööta. 
Kõige parem, mine küsi psühhiaatri käest. Sul endal, vasamasal, oleks vägagi tulus otsida abi psühhiaatrite käest, vot-vot KÄEST, Sinine Käsi oli kolmandat korda vene extrasensside tuleproovis, bitva extrasensov kirillitsa kaudu otsingusse, ühes näitemängus oli Sinise Käe omanik kolmas kord tagasi. Ta ei teinud näitemängu. Seda jura ei tasu mulle ajada et ei tea mis on kirillitsa. Paar aastat tagasi oli tolle seriaali osa, Sinise Käe võitnu oli uuesti tagasi. Mina ei ole küsinud, miks lambid plahvatavad, ma tean miks lambid plahvatasid, eriti need mis made in USSR toodetud. Päevavalgustorude kohta küsisin ja mainisin ka seda et tean põhjuse. USSR kohta sa samuti otsi ise seda infot, kui sa oled alaealine siis pikk tee on sul veel käia, kui üle ametlikultlubatud keskeakriisi, juhtub et vanainimesil tekivad 2 parasõbrakest, ühe nimi on Alz, vene keeles see on aljtšnostj, teine sõbrake on Heimer saksa keeles, Heimatlandt. Vot sa vähemalt ürita need kaks sõbrakest omavahel kokku lepitada.
Neile, kes mõistavad mida see tegelane näitab, eriti tollele kes mitu aastat tagasi tõi mulle näha vabaenergia mootorgeneraatori. Mina ei mõista, kuid saan aru et see inimene oskab väga palju, ühes oma viodeos ta näitas kuidas traadistmähiste kaudu saavutada meditsiiniliselt tõestatud südamerytmi, kuldlõike arv, seda videot uuesti leida kulub kaua, otsiv vaim leiab.
https://www.youtube.com/watch?v=WHSZURbpK18
Видео для Mibor 2. Трансформатор статики. БТГ.
Autor: Valentin Dandorf
https://www.youtube.com/@valentindandorf9015/videos
02-11-2025, 06:53
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2025, 04:49 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: ainult täiendus ilma muutmiseta
)
Puhtalt igavusest lisan ühe mänguasja lingi:
https://www.youtube.com/watch?v=bBJyNzcw...Owj4rCS0ct
Транзисторный регулятор ПЕРЕМЕННОГО напряжения. Autor: Pachuka
Kes kirillitsat lugeda oskavad, saavad teada. Ja kes ei tea misasi on kirillitsa, neile wikipeedistaja abiks.
See on ainult mänguasjaks, varem oli leitav palju lihtsam puhta siinusega dimmer suurte võimsuste jaoks, tolle avaldaja kanal hävitati. Ärge kasutage kui ei tea kuhu kasutada.
,,, Ainult täiendan muutmata: Lihtsama ja võimsama üldskeemi avaldan selge mõistusega elektroonikule, kes sellise dimmeri plaadikese voolud oskab arvutada ja ka kokku panna mõistliku hinna eest, ainult 8 koostisosa ja mitte midagi üleliigset, no võiks olla veel temperatuurimuutuste kompenseerimiseks soojustundlik takisti üheksandana. Mõnituste ja nihhuijaa eest mitte ühtki omaenda skeemi siiateemasse ei lisa. Es ist Alles! Saksa keeles.
|