•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41(current)
  • 42
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Free energy (tasuta energia)
See ei olnud kindlasti kaugeltki esimene ega viimane multimeeter Sul läbi kõrvetada. Vaba energia tuleb kallilt kätte.  Smile
Vasta
(28-07-2025, 06:45 )vasamasa Kirjutas: See ei olnud kindlasti kaugeltki esimene ega viimane multimeeter Sul läbi kõrvetada. Vaba energia tuleb kallilt kätte.  Smile
Nojaa nohh, seesinane läts hingusele arusaamatul põhjusel, see lihtsalt ei saa olla võimalik kui mõõtepiirkond on 20 A alalisvoolu ja juhtmeots 20 A pesas ja alaldi võrgupoolsel otsal 1 mikroF, sellist voolu ei saa sisse tulla eesti energia sagedusel, kuid on olnud aparaate mis ainult puudutuse kaudu paranesid, üks juhtum toimus pastori kodus, minul seletust pole, ma ainult kruttisin ühe trikke teinud magnetoola raadiolainenuppu, ise veendusin et ta polnud korras, aparaat sai korda alatiseks, nii mulle üteldi, kaks aastat hiljem ikka ta oli korras veel. Enam midagi läbi kõrvetada pole kavatsust. Pole muud seletust kui et Mustad Jõud on mängus. Misasi on muutlikinduktiivsus? Misasi on muutlikmahtuvus? Aga muutlik aktiivtakistus? Bosoneisse ei puutu, need on nii kõrgetes sfäärides.
Vasta
Ega siis kui tester on Ampermeetri asendis, ei tohi otse silla väljundite pealt midagi mõõta, sellsel juhul on testriga kaput.
Ampermeeter peab olema jadamisi koormusega, et mõõta.

[Pilt: id-243939.v-gpj9t.w-718.jpg]
Vasta
Sa paska ää mulle aa, kondensaator 1 mikroF. eesti energia sageduse jaoks on takisti ja läbi laseb ainult mõnikümmend milliAmprit. Exjuu. Sina tali pähe määrisid siiateemasse oma vintsi foto, kas on ikka meeles? Sina pidevalt oled inisenud kuidas üldse pole võimalik, ka siis kui lisasin ühe lingi skeemiga täiesti tööstuslikult toodetud vabaenergia toiteploki kohta nõukadeajastus, see peab olema alles sest et mina seda ära kustutanud pole. Ühe piinlikult lihtsa aku võimsuse kordisti skeemi avaldasin, ikka midagi oli häda, virisege edasi, see oli üks neljandik kogu süsteemist, mul on kokku pandud ja toimib, sinusugusil pole ja hakkate istuma pimedas või maslalambi valgel. Niiongi. nielander auuu! Õigekirjavead tekkisid. Ja sellesinatse paraveebi pomo, palun kae perrä, mispärast vasamasa pole teadlik kondensaatorite omaduste kohalt, näiteks on olemas ka varikapid automaatse häälestamise tarbeks, muutliku mahtuvusega. Aku laadimise laeng peab läbi käima 2 korda see on miinimum, kuid võib ka rohkem kordi. Inimesed mõtlevad edasi, siit teemast abi pole olnud, oodake mõni aastake mil paar kõrgepinge masti maha võetakse, varuge benzogeneraatoreid ja bensiini ja makske noile keda valisite. Vastuse saaja peab näha olema! Uskumatult andekas debiiliksmaskeerunu, sellised ei saa olla lollid.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

VASTUSE SAAJA: 19:19
Veteran
#1,003
Ega siis kui tester on Ampermeetri asendis, ei tohi otse silla väljundite pealt midagi mõõta, sellsel juhul on testriga kaput.
Ampermeeter peab olema jadamisi koormusega, et mõõta.
Vasta
(01-08-2025, 18:19 )isemaag Kirjutas: ..... Ühe piinlikult lihtsa aku võimsuse kordisti skeemi avaldasin, ikka midagi oli häda, virisege edasi, see oli üks neljandik kogu süsteemist, mul on kokku pandud ja toimib, sinusugusil pole ja hakkate istuma pimedas või maslalambi valgel.....

Mis asi sul kogu aeg toimib ? Tee video või tee piltki agregaadist. Näita meile ka, kade oled v?
Mina pimedust ei karda, mul päikesepaneelide komplekt ammu maja otsas.
Vasta
(01-08-2025, 21:48 )vasamasa Kirjutas:
(01-08-2025, 18:19 )isemaag Kirjutas: ..... Ühe piinlikult lihtsa aku võimsuse kordisti skeemi avaldasin, ikka midagi oli häda, virisege edasi, see oli üks neljandik kogu süsteemist, mul on kokku pandud ja toimib, sinusugusil pole ja hakkate istuma pimedas või maslalambi valgel.....

Mis asi sul kogu aeg toimib ? Tee video või tee piltki agregaadist. Näita meile ka, kade oled v?
Mina pimedust ei karda, mul päikesepaneelide komplekt ammu maja otsas.
Mina sinusugustele teen ainult uhtiuhti.  UHTI-UHTI mantra: https://www.upload.ee/image/7054396/UHTI...MANTRA.JPG 
issandolgukiidetud! issandolgukiidetud! issandolgukiidetud! Niimoodi lauldi mind surnuks venkudestkristlaste poolt 5 aasta kestes väga usklike kristlaste poolt vene kiriku kaudu, ma olen elus, tihasteparv aeti kokku mu kodu ümber, ühe filmi nimeks interneeduses on LINNUD, oskasin tegijaile tagasi saata veerandtunni kuludes. Ei ole kade õnnetukeste pääle, no mida neilt kadetseda. Kõige tavalisema aku laadimisevool peab käima läbi aku  miinimum 2 ringi ja see on kõige algsem moodus, seda saab võimendada spets. juhtimiseskeemi kaudu, hiljem aku võib välja lülida, enda koostatud skeemi ei lisa siia mitte kunagi sest et see on uskumatult lihtne ja ise kokku pandud. Kõige tavalisema aku kõige tavalisem laadimisevool peab käima läbi aku vähemalt 2 x või ka rohkem, see on ise läbi proovitud, ei meeldinud, on võimalik lihtsam moodus. Teadlaste jaoks see on integraalvõrrand mille lahendamise eest antakse preemiaks surmanuhtlus või nobelipreemia, oleneb tõupuhtusest. Jebateadlasile see on nõiakunst.
Vasta
(06-08-2025, 07:14 )xcad Kirjutas: https://eestieest.com/jacobson-vs-massac...-kohustus/
Vana kaasus 20 saj algusest võrreldes nüüdse covidi süstidega. Väljavõte:
COVID-19 vaktsiinide kohta pole esitatud tõendeid, et need hoiaksid ära hingamisteede haiguse ja selle leviku. Kas need vaktsiini omadused aitavad kaitsta kliinilise infektsiooni ärahoidmisel, on vaieldav ja ka selle alusel poliitika ei jää loogilist arutluskäiku järgides ratsionaalsele alusele.
Lisaks 21. juuni 2024. aasta Riigikohtu halduskolleegiumi nr 3-22-157 kohtulahendi eriarvamuses viidatud Euroopa Inimõiguste Kohtu suurkoja otsus asjades nr 47621/13 jt: Vavřička jt vs. Tšehhi Vabariik ei kohaldu isegi, kui Euroopa Nõukogu osalisriigis on vastavalt p-d 300jj nimetatud „vaktsiinikahjude korvamist reguleeriv seadus (tervishoiuteenuse osutaja kohustusliku vastutuskindlustuse seadus)“, kuna selles kohtulahendis on kohus pidanud kitsalt silmas vaktsineerimisnõude kehtestamise eelduseks toodet, mis on traditsiooniline vaktsiin, mida COVID-19 “vaktsiinid“ Itaalia 6. juuli 2022 Itaalia kohtulahendi ja USA üheksanda ringkonna apellatsioonikohtu 7. juuni 2024 kohtu arvamuse enamuse seisukohast ei ole.

--------
kõik kaasused taanduvad sellele, et covid vaktsiinid ei olnud vaktsiinid selle õiges mõttes vaid vaid eksperimentaalne ja järeleproovimata geeniteraapia mis muudab vaxiku DNA-d. Seetõttu vanasid kohtulahendeid ei saa võtta aluseks. Järsku tuleks võtta aluseks nürnbergi kohtulahendid genotsiidi ja holokausti kaasustes?
Oi mida sooga on tehtud. Seesinane on šedevr vabaenergia teemas, kas uus energia hakkas end avaldama? Šedevr on venkude poolt kohandatud välismaisest keelest, kirjavigu pole.
Vasta
https://www.youtube.com/watch?v=Yr6hEPQao0k
Algusest ~50min. Juttu on termodünaamika 2-e seaduse mitte kehtivusest ja Nikola Tesla leiutiste põhimõtetest. Üks parimaid jutte mida on viimasel ajal olnud. Palun kuulajate arvamusi!
.............
n.n. Tesla surmakiirte seisukohalt olen küll eriarvamusel. Juba seetõttu, et sõjalises valdkonnas oleks kindlasti kasutusele võetud! Ukrainas droonide allalaskmiseks oleks ideaalne.....aga mine tea. Järsku ka selles valdkonnas on piirangud ja kõik ainult rahajuutide süül. Nende osast räägib iisraeli juut Ariel Marom küllalt avalikult muidugi valedega pikitult nagu juutidel ikka kombeks.
Vasta
Простейший импульсный генератор огромной мощности
https://www.youtube.com/watch?v=dXT0IZyxOwU

Kel vaja need leiavad vajaliku seletuse video alt. nielander auuu! Rahvas ei saa aru. Ja kõik on vene keeles. Ühe elektroonilise skeemi täpselt selle video teemas kunagi jagasin ja ei ole kustutanud, ei seleta ma sittagi neile kes vinguvad.
Vasta
Üks poolakas aktiviseerus hiljuti uuesti.
https://www.youtube.com/@Pachuka/videos
Ma absoluutselt teadlikult ei eralda ühtegi eraldi linki mida kaeda, rahvas ei saa aru. Ja kõik on vene keeleees oo issandhalasta, kirjavead kaa tekkisid ilusasse eesti keelesse. Väga haruldane info koos arvutamiste käiguga ja tasub kohe alla laadida, mina sinnamaani vist ei ulatu kunagi, hästi küllalt et mu enda skeem toimib ainult 100 Hz pealt ja kõik on palju lihtsam.
Vasta
On vaja 25 watiseid hõõgniidiga pirne veneaegse keermega, ehtsaid ja kindlasti küünlakujuseid ja veel on vaja portselanpesad mida saab kruvida lauajupi külge, need vabamüügist kaotati ära. Kui neile anda ainult paarkümmend volti pinget siis eraldub uskumatult palju soojust erilisse ruumisse paigutatuna, selle soojuse kohta avaldan ainult isiklikult palgest palgesse, internetisse mitte kunagi enam.
Vasta
(28-08-2025, 18:09 )isemaag Kirjutas: On vaja 25 watiseid hõõgniidiga pirne veneaegse keermega, ehtsaid ja kindlasti küünlakujuseid  ja veel on vaja portselanpesad mida saab kruvida lauajupi külge, need vabamüügist kaotati ära. Kui neile anda ainult paarkümmend volti pinget siis eraldub uskumatult palju soojust erilisse ruumisse paigutatuna, selle soojuse kohta avaldan ainult isiklikult palgest palgesse, internetisse mitte kunagi enam.

Ei ole midagi ära kaotatud müügist, netipoodides on nii hõõgpirne kui ka portselanist pesasid
Mis see eriline ruum on, peldik ve ? Ruutmeetrise põrandapinnaga peldiku saab enamvähem soojaks kahe 100W pirniga ja ikka 230V pingega.
Paarikümne voldiga läheb pirn leigeks vaid.
Vasta
(28-08-2025, 19:51 )vasamasa Kirjutas:
(28-08-2025, 18:09 )isemaag Kirjutas: On vaja 25 watiseid hõõgniidiga pirne veneaegse keermega, ehtsaid ja kindlasti küünlakujuseid  ja veel on vaja portselanpesad mida saab kruvida lauajupi külge, need vabamüügist kaotati ära. Kui neile anda ainult paarkümmend volti pinget siis eraldub uskumatult palju soojust erilisse ruumisse paigutatuna, selle soojuse kohta avaldan ainult isiklikult palgest palgesse, internetisse mitte kunagi enam.

Ei ole midagi ära kaotatud müügist, netipoodides on nii hõõgpirne kui ka portselanist pesasid
Mis see eriline ruum on, peldik ve ? Ruutmeetrise põrandapinnaga peldiku saab enamvähem soojaks kahe 100W pirniga ja ikka 230V pingega.
Kusagil on jutt, et sajandi tagune pirn põleb siiani ja pole läbi põlenud. Kui annad 50% pinget siis tänapäevane pirn põleb samuti igavesti kui sokli vahelt õhku ei saa. Pinge tõusuga eraldub rohkem valgust ja soojust kui pinge on 250V siis pirni töö aeg jääb alla 50% lubatust. Peldiku soojendamiseks on spetsiaalsed küttekehad "vahtijussi" millel võimsust 250 - 300w olenevalt tootjast. 20V pingega lamp on kergelt leige ja mingit soojust ei eraldu kuna valemis P=UxI U on pinge ja I on vool. Antud tüüpi "igiliikurid" ja "energiasäästjad" on kusagil 19 saj algusest jäetud patendiametis ukse taha.
Vasta
Öeldi ju, et soe ruum avaldatakse "palgest palgesse"
Olen isegi kogenud, et kui pruudiga palged kokku panna, hakkab palju soojem
Vasta
(29-08-2025, 11:26 )Aadu66 Kirjutas: Öeldi ju, et soe ruum avaldatakse "palgest palgesse"
Olen isegi kogenud, et kui pruudiga palged kokku panna, hakkab palju soojem

Ja isegi silmadest saab tuld välja lüüa.
Vasta
(28-08-2025, 19:51 )vasamasa Kirjutas:

See eriline ruum on erilisest materjalist, koolis käi uuesti, KOOLIS! Aga oi, koolis seda ei õpetada. See eriline ruum seestpoolt muutub tuliseks 2 sada kraadi miinimum, väljastpoolt selle pinda palja käega ei hoia, pirni enda ruumist nii 10 x suurem ja võimsust kulub alla 10 W. Tee järele kui nii tark oled. Suu olevat sydame mõõt, vanaraffas teadis ja Kihnu Virve laulis, sinu sydame mõõduks on peldik. Väga kahetsusväärne, väga kahetsusväärne.
Vasta
(30-08-2025, 20:44 )isemaag Kirjutas: See eriline ruum on erilisest materjalist, koolis käi uuesti, KOOLIS! Aga oi, koolis seda ei õpetada. See eriline ruum seestpoolt muutub tuliseks 2 sada kraadi miinimum, väljastpoolt selle pinda palja käega ei hoia, pirni enda ruumist nii 10 x suurem ja võimsust kulub alla 10 W. Tee järele kui nii tark oled. Suu olevat sydame mõõt, vanaraffas teadis ja Kihnu Virve laulis, sinu sydame mõõduks on peldik. Väga kahetsusväärne, väga kahetsusväärne.

Pirni maht on umbes 200ml, "erilise" ruumi maht su jutu järgi 10x suurem ehk siis 2 liitrit järelikult. No kui sul on siis mingi ime läbi kaks liitrit 200-kraadist kuuma õhku, mis sellega peale hakkad ?
Vasta
(31-08-2025, 11:15 )vasamasa Kirjutas:
(30-08-2025, 20:44 )isemaag Kirjutas: See eriline ruum on erilisest materjalist, koolis käi uuesti, KOOLIS! Aga oi, koolis seda ei õpetada. See eriline ruum seestpoolt muutub tuliseks 2 sada kraadi miinimum, väljastpoolt selle pinda palja käega ei hoia, pirni enda ruumist nii 10 x suurem ja võimsust kulub alla 10 W. Tee järele kui nii tark oled. Suu olevat sydame mõõt, vanaraffas teadis ja Kihnu Virve laulis, sinu sydame mõõduks on peldik. Väga kahetsusväärne, väga kahetsusväärne.

Pirni maht on umbes 200ml, "erilise" ruumi maht su jutu järgi 10x suurem ehk siis 2 liitrit järelikult. No kui sul on siis mingi ime läbi kaks liitrit 200-kraadist kuuma õhku, mis sellega peale hakkad ?

Vasamasa, saa aru, et see toimib 100%. Suure avaga termos ja pirn sisse, kaabli auk läbi korgi ja saabki sooja. Tuletab kangesti meelde lugu mis juhtus inglismaal kui gey kasutas mingit piklikut pirni madalpingel "mitte sihipäraselt", pirn aga purunes ja oh häda vaestel arstidel sealt kõike killu kaupa välja rookida. Kas ka "sinna" saadi 200C sellest ajalugu vaikib aga isemaagil võib avaneda võimalus loomkatsid teha!
-----
Kokkuvõttes kakal võis õigus olla! Pimedas augus tavafüüsika ei kehti ja elektrimolekulid on jummala vabad, võivad liikuda, edasi ja tagasi ja isegi miitinguid orgunnida. Bleh
Vasta
(31-08-2025, 13:16 )xcad Kirjutas:
(31-08-2025, 11:15 )vasamasa Kirjutas:

Vasamasa, saa aru, et see toimib 100%. Suure avaga termos ja pirn sisse, kaabli auk läbi korgi ja saabki sooja. Tuletab kangesti meelde lugu mis juhtus inglismaal kui gey kasutas mingit piklikut pirni madalpingel "mitte sihipäraselt", pirn aga purunes ja oh häda vaestel arstidel sealt kõike killu kaupa välja rookida. Kas ka "sinna" saadi 200C sellest ajalugu vaikib aga isemaagil võib avaneda võimalus loomkatsid teha!
-----
Kokkuvõttes kakal võis õigus olla! Pimedas augus tavafüüsika ei kehti ja elektrimolekulid on jummala vabad, võivad liikuda, edasi ja tagasi ja isegi miitinguid orgunnida. Bleh 
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pisike päpakikk võib mahtuda küll, kuid kaasaegsed hiina termosed enam ei purune ja plehkupaneku võimalus neist puudub täielikult. Päälispind muutub kuumaks eiteamillest, kui sinna keev vesi valada mitu korda väliselt muutub ainult veidi soojaks, kuid alla 10 W kiirgus sehespool  kuumutab kesta kuumaks mis ei saa olla teaduslikult võimalik nii suure pinna jaoks. 
Vasta
Enamus termoseid on roostevabast ja seal kest puutub korgi all kokku sisekestaga. +80c kohv on 6h pärast leige. Klaastermosel on kaod väiksemad ja laboritermostel kus hoitakse eriti külmi vedelikke hapnik ja heelium veeldatuna on kaod tavamõistes olematud. Sellises termoses võib ka 5w ajada termose liiga kuumaks. Mida jämedam väljast ja seest pisem seda parem on energiakadude kohapealt termos. Kui on 2 termost kalla +50c vesi termosesse ja mõõda 5h pärast, vahed on tuntavad.
Omal on kasutusel rv termos ja pole üldse rahul kuna jahtub liiga kiiresti, normaalses kvaliteetses termoses peaks +80c kohv kestma min 10h ja pärast oleks +50-45c. ka see on tähtis, et peale korki tuleb väliskaan korralikult kinni keerata.
Vasta
(31-08-2025, 20:17 )xcad Kirjutas: Enamus termoseid on roostevabast ja seal kest puutub korgi all kokku sisekestaga. +80c kohv on 6h pärast leige. Klaastermosel on kaod väiksemad ja laboritermostel kus hoitakse eriti külmi vedelikke hapnik ja heelium veeldatuna on kaod tavamõistes olematud. Sellises termoses võib ka 5w ajada termose liiga kuumaks. Mida jämedam väljast ja seest pisem seda parem on energiakadude kohapealt termos. Kui on 2 termost kalla +50c vesi termosesse ja mõõda 5h pärast, vahed on tuntavad.
Omal on kasutusel rv termos ja pole üldse rahul kuna jahtub liiga kiiresti, normaalses kvaliteetses termoses peaks +80c kohv kestma min 10h ja pärast oleks +50-45c. ka see on tähtis, et peale korki tuleb väliskaan korralikult kinni keerata.
Väline kest on roostevabast, sisemus on salajasest materjalist, täitsa ausalt ma ette ei ütle millisest materjalist, ise kaa ei tea. Kuid materjal toimib ja kui kokku panna hõõgniidi omadusega tekkis üllatus.
Vasta
Vähe puudus et oleks ühe enda jonnatud skeemi ära visanud, sattus uuesti pilgu alla ja jäin mõtteisse, näib olevat jumet. Koostisosad: 2 akut, 2 dioodi, 2 kondensaatorit, laadimise voolu piiraja ja toimib eesti energia sageduselt. Kuid ühe jublaka nime jätan mõistatada, ei ole siin midagi et suu lahti AMPS ja siis kahh ei kõlba. Ise kokku pandud varem kuid ilma akude variandita. Kuid see 1 jupp tuleb katsetajail ise leiutada.
Vasta
1 vabaenergia ilming, olin töös Tartu Kaubamajas venkude ajastus, sääl kümned päevavalguselambid olid laes, torud sellised, 2x nägin pealt kuis nad plahvatasid. Mul juba kaheksas aasta on sellised torud valgustamas, avalikust müügist ära keelatud, polevat rohesõbralik, kütavad väga hästi ja valgust annavad hästi. Küsimus kõrgharidusega masadele: MISPÄRAST NOOD TORUD TARTU KAUBAMAJA LAES PLAHVATASID? Ma tean seda põhjust, kuid ette ei ütle, suu lahti AMPS ei toimi enam minu poolt mitte kunagi, ka päriselus. Kas keegi ametlikultnormaalne oskab leida põhjuse mispärast tolles kohas päevavalguse torud plahvatasid?
Vasta
(23-09-2025, 06:14 )isemaag Kirjutas: 1 vabaenergia ilming, olin töös Tartu Kaubamajas venkude ajastus, sääl kümned päevavalguselambid olid laes, torud sellised,  2x nägin pealt kuis nad plahvatasid. .....
Kus sa seda vaba energiat riknenud lambi plahvatuses näed ? Smile1
Nendes torulampides on ka vaakum, õhu juurdepääs läbi tekkinud mõra tõttu tekitab selle paugu.
Vasta
(23-09-2025, 07:22 )vasamasa Kirjutas:
(23-09-2025, 06:14 )isemaag Kirjutas: 1 vabaenergia ilming, olin töös Tartu Kaubamajas venkude ajastus, sääl kümned päevavalguselambid olid laes, torud sellised,  2x nägin pealt kuis nad plahvatasid. .....
Kus sa seda vaba energiat riknenud lambi plahvatuses näed ? Smile1
Nendes torulampides on ka vaakum, õhu juurdepääs läbi tekkinud mõra tõttu tekitab selle paugu.
Nendes torulampides õhu juurdepääsu korral valgus ei süti. Kas sinult hakkab homo sapiens tasemes vastuseid laekuma või sa niisama klähvid nagu aia taha kinnipandud krantspeni? Mispärast laesse riputatud kümnetest lampidest mõni plahvatas? Mina nägin pealt ja tean põhjuse, ette ei ütle. Homo ja sapiens on ladina keelest muidex, keeleõigsuse kontrollide jaoks. Tolle põhjuse teada saamiseks sa tohid tulla minuga kokkusaama, rahapatakas olgu kaasas ja mul on midagi muud kaasas, toda valguslampide torude plahvatamise põhjust ma siia ei avalda, nägin pealt kaks korda.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41(current)
  • 42
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas sain näidata, et energia jäävuse seadus ei kehti? doktorKes 57 18,200 21-05-2018, 09:44
Viimane postitus: lahendused
  Tagasipööratavus ja energia Lorenz 5 4,355 11-07-2017, 09:27
Viimane postitus: muca

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat