Postitused: 1,561
Teemad: 23
Liitus: Apr 2013
(27-11-2024, 09:55 )vasamasa Kirjutas: (27-11-2024, 05:43 )isemaag Kirjutas: Супер экономичный радиатор 150 ватт
https://www.youtube.com/watch?v=kWpCxagZr30
Videos ütleb mees - väljas 10 kraadi , plussid muidugi. 
Selline seade on inertsita, mis kasu tast kui 24/7 peab järjest taga olema.
500 vatine väike õliradikas 1/3 aega töötab, 2/3 puhkab, võtab samuti 150 watti tunnis.
Mul praegu on köögis nii, ei küta puudega veel pliiti, kui väljas +5....+10 kraadi sooja. Nojahh, nii ta see wärk on kui koolis füüsikatundide aegu käidud katlamaja nuka taga suitsu kimumas. Hõõgniidiga pirnidel on PARAMEETRID, interneedusest leitavad esialgu ja selle kohta kunagi lisasin ühe vastuse, ise pole ära kustutanud. Õppida! Õppida! Õppida! nagu olevat ütelnud kõikide laste sõber Lenin. Kui mõni mode ära kustutas, mina pole süüdi, üle otsida ei viitsi kas on alles või pole alles.
El - Mehaaniline diood: https://www.youtube.com/watch?v=SSYfHHmGEP4
VENE KEELES! Vene keele foobikud kohe saavad aru ja kannavad ette et jälle vene keeles.
Как собрать электро-механический диод своими руками
Võimsuse rohkendaja skeemi ma siia teemasse mitte kunagi ei avalda, tänage oma vasamasasid, nad saavutasid oma sihi. Ja kas on mõtet.
10-12-2024, 18:27
(Seda postitust muudeti viimati: 10-12-2024, 18:33 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: ei muutnud, täiendasin
)
Niisama plära panen, teadlased olge lahked ja seletage kõik ÄRA:
Удивительное поведение контуров при резонансе
https://www.youtube.com/watch?v=71xFJmlN0UQ
Autor: MrPreva
MISPÄRAST on selline ühendusviis? 0:45 kohal skeem
Signaaligeneraatoriks võib olla ka inverter 50 Hz 230 V mida veel hiljuti müüdi vabalt elektritarvete poes. Muidex, induktsioonpliidid on ära kadunud. ,,, Kohe kiirelt täiendan ilma muutmata: MA TEAN, KUIDAS SELLIST ÜHENDUSVIISI TARRBIDA, KUID ETTE ÜTLEMA EI HAKKA. Inverteri ühendamise moodus paistab väga huvitav.
31-12-2024, 22:56
(Seda postitust muudeti viimati: 02-01-2025, 09:17 ja muutjaks oli isemaag.
Muutmise põhjus: täiendav
)
Kes võtab selle väljatransistorite peale ümber joonistada? Tööpingele 11 kuni 16 V, paarkümmend A võiks ikka kannatada. Tüürpinged peavad tulema võrgupingelt nii et ei kahjusta.
Тесла Свитч или Конденсаторный преобразователь.
https://www.youtube.com/watch?v=zupBdyynQ48&t=300s
Skeem täpselt 13:34 kohalt. ,,, Täiendan: Võib olla ka 24 V akudelt arvestatuna.
Ilma tasuta midagi seletama ei hakka! Kui töö tehtud, võin midagi juurde lisada, mitte varem, paar asja on skeemist välja jäetud.
Puhtalt igavusest niisama: Inverteri väljundastme kaitseks resonants peab olema sümmeetriline. Kui inimesed ei saa aru siis superintellektisse sisse registreeruda ja otsida wikipeedist ja muudest peetidest, kasvõi parmatuhhast, eesmärk pühitseb abinõu KRISTUSE 13. SALASTATUD KÄSK. EESMÄRK PÜHITSEB ABINÕU . Oma skeemi sain täielikult valmis ja intellektuaalset abi ei vaja ja ainult 1 olevus siin kunagi midagi soovitas mehaanilise generaatori kohalt, kõik on palju kordi lihtsam, poest osta paar valmisaparaati ja sobitada kokku lihtsate detailidega. Kui nielander ei saa aru, see pole veel et rahvas ei saa aru, exzjuu!
Staatika ümberlülituste jaoks on muud moodused, neisse pole puutunud.
Ikka igavusest, või hoopis Igavikust: Enne aatomisajandi algust ei olnud pooljuhtdioodisid, olid mehaanilised alaldid tegemaks generaatorite voolu alalispingeks, justjust alalispingeks ja mitte vooluks. Mehaanika kaudu tehti ja ka muul viisil. Uskumatult palju saasta on juudastetorus, 10 tuhande kohta ehk 2 või 3 midagi tõsist, nad aina mähivad midagi ja näitavad midagi ja manguvad annetussi ja salatsevad, et varstivarsti saab kõik valmis ja annavad avalikuks. Mina avalikuks ei pane. Kooli füüsikaõpikuis on esitatud vooluraiskavad alaldid, ainult seda avaldan ja paljud lingid jätan enda teada, kuna äkki kellegile ei sobi et JÄLLE ON VENE KEELES JA RAHVAS EI SAA ARU JA KÕIK MINU POOLT AVALDATU VÕIB KADUDA, niimoodi hoiatas nielander kunagi ammu ja kümned lingid ma lihtsalt jätan lisamata. Kui rahvas ei saa aru, tekib jamasid. Olge lollid edasi. Mul vedas et ei hakanud träni kokku ostma, generaatori skeemi jaoks kulub alla 100 euri ja poest osta täpselt 2 aparaati mis on samuti alla 100 euri, nii lihtne ongi. Kuid häälestada tuleb.
Rahvakohtumine “Energeetika ja tuulikud”
https://www.youtube.com/watch?v=xlwwiOAC7qs
Juhtumiseks, kui andekate energeetikute video all kommentaariumiga midagi juhtub! Tähendussõnad:
MÕTLEN KAASA!: Kuna te kord juba nii üliandekad olete, tehke oma raffale selgeks kuidas kokku panna laiatarbegeneraator IGA TALU JAOKS JA ODAVALT, näiteks staatika ümberlülitamiste kaudu, selline 1kW generaator võib mahtuda tavalisse kohvrisse ja töötab aastaid ja ei küsi leiba. Või kui teil ajud on umbes siis marss koolipinki tagasi. Ponjatno? Mispärast küll maa parasiite kannab? Kuid jahh, samahästi saab küsida, mispärast puugid on olemas.
,,,, Täiendavalt_extra täiendan: Saab ka lihtsamini, põhiskeemid olen andnud ja tegelikult mul pohh kas see teema püsib või maha kantakse. Nielander auuu! Tervelt 2 sõna on vene keeles ja rahvas ei saa aru üldse. Kuid mul pole tarvis et igaüks aru saaks. Tähtsad tegelinskid lollitavad või äkki nad ise on idioodid? Raske uskuda et idioodid satuvad ministriteks, no ei ole võimalik.
Puhtalt igavuse vili järjekordne, kavatsesin poest osta ühte erilist akupanka, mis hästi väikeste mõõtudega ja oskab välja anda võrgupinget 300 W. Pliiaku koos inverteriga mul on ammu, kuid liiga suured. Kuid tol akupangal on laadimise ja pinge hoidmise kontroll juba sisse ehitatud ja pole vaja passida et kas ta pinge ikka õige püsib, ainult vooluvõimendi skeem vahele lisada ja ligikaudu reguleerida ja pole muret. Kõigis kolmes poes vastati, et sellised on ära ostetud. Suure energiakriisi ootuses.
Aga oma vooluvõimendi skeemi ma siia ei avalda, ei tasu oodata seda päeva!
Postitused: 811
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
20-02-2025, 19:42
(Seda postitust muudeti viimati: 21-02-2025, 06:02 ja muutjaks oli Kunglas.)
Gavnjamot ehk venelaste analooge mitteomav superrelv ... väga lihtsalt..
Loodud kasulik narratiiv .. illu.
Lisa vaid paar anaalnalja ja s*tasööjad kõpsti kohal.
Sitaegregoris, illude söötjad ja illude sööjad.
Söötjad võtavad ette valmistatud narratiivid-illud ja levitavad neid madalate vibradega sidudes.
Ja kärbsed tulevad ja tänavad..
_______
Ehksiis miks vene propaganda madalat sotsmeediat armastab .. võimalus illusid levitada. Mittemillegi eest.
_______
Kandikul ette söödetud ja anaalenergiatega maitsestatud vandenõuteooriaid neelavad sotsmeedia kärbsed näevad välja nii:
https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid296726
Täiega parawärk ikka, täna läksin palusin Konsumi poes müüjal üle vaadata milliseid akupankasid nad müüsid 2 päeva enne vene el.süsteemist lahtiühendamist, nende poe arvutis sellist objekti polnud kirjas, kuid ma mäletan jubetäpselt et otsisin oma kotist luubi välja ja lugesin nende müügiobjekti sildilt et see annab välja 220 V, mahtuvus 40 000 mA/has. Kas ma hoidsin oma käes viirastust? Jaa, tolles päevas mul hakkas rahast kahju sellist hinda maksta, kuid täitsa kummaline on et nende arvutis pole sellise asja müüki toimunud.
Ahjaa, resonantsalaldi, otsige, kõrgharidusega Vasjad, see on keelatud info.
Postitused: 3,317
Teemad: 13
Liitus: Aug 2010
Siin teemas oli 10 päeva tagasi lühike vahelepõige Eesti elektrisüsteemi lahtiühendamise kohta Venemaast, astroloogia vaatevinklist.
Tõstsin need postitused siia teemasse: https://www.para-web.org/showthread.php?...#pid298155 sest ma tahan neid astrolooge veel kommenteerida ning ennustuste teema on vast sobivam.
Otsisin üht videot kuid see vist on kustu pandud, leidsin muu autori ja ta näitab tavalist resonantsi mittetavalises vormingus, füüsikaõpikuis seda pole ja ei tule sinna mitte kunagi.
https://www.youtube.com/@igorklim505/videos
Igor Klim
Täpset videolinki ette ei jaga, rahvas ei saa aru. Otsiv Vaim leiab.
Postitused: 123
Teemad: 4
Liitus: Nov 2007
https://neutrino-energy.com/powercube-neutrinovoltaic/
Uuel tehnoloogial elektri tootmine. Umbes 11000 eurot ja kuni 5KW.
Postitused: 811
Teemad: 11
Liitus: Jun 2018
07-03-2025, 19:10
(Seda postitust muudeti viimati: 07-03-2025, 20:29 ja muutjaks oli Kunglas.)
Vool ei saa voolata, kui pole pinget ehk potensiaalide paari.
Raha ei saa voolata, kui pole erinevaid vääringuid.
Näiteks, valuutadega kauplemine.
Kaubeldakse valuutade paaridega. Kahe erinevas vääringus rahaühikuga.
Nagu Dollar/Nael.
Ei ole, et kes kaupleb selle paariga, unistaks püsivalt kõrgest dollarist või püsivalt kõrgest naelast.
Jah, mõnda aega see toimiks, nagu alalisvool toimib, aga siis peab toimuma vahetus.
Panustatakse, vahetuste peale.
Et kõrgem vääring muutuks madalamaks või vastupidi.
Et säiliks pidev kasumi saamise võimalus.
Trump näeb maailma kauplemise põhiselt, pluss nartsissism/psühhopaatia.
Seepärast muudabki nii tihti näiliselt kaootiliselt, tegelikult oma ärivaistule vastavalt oma otsuseid.
Kord kiidab siis laidab jne.
Venemaad püüab hoida 'vääringu' kaotamise eest.
Et saaks ka tulevikus poliitilisi "tehinguid" teha üle väiksemate peade.
Et säiliks poliitilise kasumi saamise võimalus.
(07-03-2025, 19:10 )Kunglas Kirjutas: Vool ei saa voolata, kui pole pinget ehk potensiaalide paari.
Raha ei saa voolata, kui pole erinevaid vääringuid.
Näiteks, valuutadega kauplemine.
Kaubeldakse valuutade paaridega. Kahe erinevas vääringus rahaühikuga.
Nagu Dollar/Nael.
Ei ole, et kes kaupleb selle paariga, unistaks püsivalt kõrgest dollarist või püsivalt kõrgest naelast.
Jah, mõnda aega see toimiks, nagu alalisvool toimib, aga siis peab toimuma vahetus.
Panustatakse, vahetuste peale.
Et kõrgem vääring muutuks madalamaks või vastupidi.
Et säiliks pidev kasumi saamise võimalus.
Trump näeb maailma kauplemise põhiselt, pluss nartsissism/psühhopaatia.
Seepärast muudabki nii tihti näiliselt kaootiliselt, tegelikult oma ärivaistule vastavalt oma otsuseid.
Kord kiidab siis laidab jne.
Venemaad püüab hoida 'vääringu' kaotamise eest.
Et saaks ka tulevikus poliitilisi "tehinguid" teha üle väiksemate peade.
Et säiliks poliitilise kasumi saamise võimalus. Ja kang ei saa kassi tagaotsast välja tungida padja pääle, kui kassil pole salajast nurrmootorit mis toidab teda EIMILLESTKI. Nii lihtne ongi. Nurrmootoriga kassi käpa saab võtta kahe sõrme vahele ja kogu kehal hakkab soe olla mõne minuti möödudes.
Lihtsalt niisama üks kirjeldus: Tavaline traffo, tugev magnet sinna külge lisada, primaarmähis-sekundaarmähis nagu koolis õpetati. Lisada milliAmpermeeter ja pisike kokkulahku lüliti ja teha katse. POPÕTKA vene keeli. Kui raffas ei saa aru ässitage nielander mulle teadet saatma et rahvas ei saa aru. Niisama teavitan, siit praktilist infot pole olnud, niisama trollin ajaviiteks.
Postitused: 1,464
Teemad: 14
Liitus: Sep 2013
Tead, ega mina ka asjast miskit ei taipa. No pole elektrotehnika minu ala. Aga foorumisse sattudes ma suure huviga alati avan selle free energia lõnga ja ootan juba aastaid heurekahüüdeid ja teateid ja videoklippe läbimurdest. Ja ootan tõesti, et näen oma silmaga, kuidas mingist karbist laual tuleb sellist voolu, mis ühe korrusmaja lõdvalt ära toidab.
Ma ei ilgu ega nori üldsegi mitte. Olen nimelt vaba energia usku. Olen surmkindel et planeedil on oma tohutud energiavarud ja need tuleb lihtsalt kinni püüda. Minevikus olla osatud neid jõude kasutada ja eks Teslagi oli üsna lähedal ja täpselt ei teata siiani, kaugele Hitleri jüngrid oma katsetes jõudsid.
Aga ma millegipärast ei usu, et asi seisneb selles, kuda kaks juhet lülitiga ühendada. No ei usu, tee mis tahad. Minu arust vajab vaba energia kasutuselevõtt hoopis uut kontseptuaalset lähenemist. Aga millist? See ongi põhiküsimus.
|