•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 23
  • 24
  • 25(current)
  • 26
  • 27
  • ...
  • 38
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 3 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Free energy (tasuta energia)
ma võtsin kaks dimmerit, võnkeringi, kolm kondekat ja trosseli ning lõigi lambi põlema wink
Vasta
Paistab, et ulme on lõpuks ometi saamas tõeks.

Uus lahendus võimaldab õhust elektrit toota
https://forte.delfi.ee/news/tehnika/uus-...d=88965911

Tsitaat:Uus seadeldis sai nimeks Air-Gen ja sisaldab looduslikest valkudest loodud elektrit juhtivat nanotraadistikku. Traati valmistab Geobacter-i nimeline bakter. Valkudest koosnev traadistik ühendab süsteemis paiknevaid elektroode nii, et elektrivool tekib õhus olevast õhuniiskusest.

"Me oleme võimelised tootma elektrit lihtsalt õhust," on üks uue süsteemi loonud elektriinsener Jun Yao oma leiutise üle uhke. "Air-Gen toodab puhast elektrit 24 tundi päevas, seitse päeva nädalas. See on siiani kindlasti kõige põnevam lahendus, kus nanotraadistikke kunagi kasutatud on," arvab ta.

Vasta
Vabaenergia allikaks pole Päike (silmaga nähtav valge päike astronoomilises mõttes), vaid nö "Must Päike" (silmaga nähtamatu tume päike, mis omab teatavat potentsiaali-välja, millest saab energiat ammutada) ... selle "tumeda päikese" võib parema asukoha puudumisel paigutada kasvõi "maakera sisemusse".

Kui üritada energiat nö "selgeltnäha", siis piisava selgeltnägemise teravuse/suurenduse korral koosneb energia-kvant nö "valgest ja mustast osast" .... valge osa on maisele teadusele mõistetav "valge energia", kuid must osa on maisele teadusele mõistetamatu "tume energia".

------

Enamlevinud maised "vaba energia seadmed" on PETTUS, st nende abil üritatakse fookust eemale juhtida tegelikust vabaenergiast ... näiteks raadiolained kannavad edasi energiat (mobiilitelefonide akude juhtmevaba induktsiooniga laadimine), ning nii on võimalik teatud piirkonnas demonstreerida nö "juhtmevaba vaba energiat", kuid sellised seadmed töötavad vaid "saatejaama" läheduses, ning saatejaam kulutab ise energiat, st mingit "vaba energiat" pole, on vaid pettus.

Reaalsed vabaenergia seadmed (tumedat energiat kasutavad) olid IIMS ajal kasutusel 3Reichi lendavate taldrikute juures ... uurige parem selliseid suundi, mitte aga induktsioonil põhinevaid "maiseid vaba-energia pettusi".

Vasta
Samas huvitav on ka see, et hetke maailmas energia tarbimise suhtes on toimumas teatavalt märgatavad muutused. Kui varasemalt oli transpordivahendite käitamisel määravaks naftatootmine, siis nüüd on suuresti liigutud ka ses osas elektri tarbimise suunas. Elektrit "müüakse" rahvale kui loodussõbralikku alternatiivi naftale. Sel teemal ei ole mõtet vaielda, kumb neist kahest tegelikult rohkem reostab.

Küll aga tekib küsimus, kas vaba/tasuta energija võib sel juhul kõigini jõuda? Tänapäeval on niimõnedki teenused inimestele põhiteenuste kõrval "tasuta" kasutada nagu mitmed internetiteenused kui sa oled endale juba raha eest soetanud nii seadmed ning maksad teenusepakkujale ühenduse eest. Või näiteks tasuta GPS teenus mobiilsetes seadmetes.
Vasta
Aga xawa - enamus sellest "puhtast" elektirst on toodetud ja põletamise teel - ehk kivisüsi, tuumaenergia jne.
Sealt juba sisulist vahet pole kas poletad seda otse sõidukis või keegi põletab seda sinu eest - tulemus on sama.
Vaba energia eeldab, et "toodad" seda ise mida tarbid ja ilma põletamise protsessita.
Seda kontseptsiooni on elektrilise universumi teema väga huvitavalt ära seletatud.
Vaba energia kasutusele võtt eeldab enamuse "einsteinaariumi" saasta üle parda heitmist.
Ning süvenema Tesla (ja mitme teise) poolt formuleeritud eetri kontseptsiooni taas kasutusele võttu.
Vaba energia/eetri kõige lihtsam seletus - meres on palju vett - kui võtad ämbriga kas seda jääb vähemaks.
Ikka jääb, kuid selle hulga juures on see "kadu" hoomamatu, ning igal juhul jõuab see vesi sinna tagasi.
Sa "laenad" energia/eetri laineid - toodad teise sagedusega energiat mis muutub näiteks kineetiliseks ja "läheb tagasi"...
Ehk toimub energia muundumine ühest vormist teise - nagu vee "ring käik" ja midagi ei kao ja kõik naseb oma ringi.
Vasta
(19-02-2020, 19:12 )Tyto Alba Kirjutas: Sa "laenad" energia/eetri laineid - toodad teise sagedusega energiat mis muutub näiteks kineetiliseks ja "läheb tagasi"...
Ehk toimub energia muundumine ühest vormist teise - nagu vee "ring käik" ja midagi ei kao ja kõik naseb oma ringi.

Väga ilus mõte, aga kas entroopia kasvu pöördumatus sellele vett peale ei tõmba? Nagu Arthur Eddington ütles. " If someone points out to you that your pet theory of the universe is in disagreement with Maxwell's equations - then so much the worse for Maxwell's equations. If it is found to be contradicted by observation - well, these experimentalists do bungle things sometimes. But if your theory is found to be against the Second Law of Thermodynamics I can give you no hope; there is nothing for it to collapse in deepest humiliation.”

Tõlkes siis midagi sellist: "Kui keegi ütleb, et su lemmik teooria ei klapi Maxwelli valemitega, siis seda halvem tema valemite jaoks. Kui see ei klapi vaatlusega, siis tõepoolest keeratakse katsetega vahel kihva. Aga kui su teooria satub vastuollu termodünaamika teise seadusega, siis pole sul enam mingit lootust, ega muud valikut kui tunda sügavaimat häbi"
Vasta
Nielander - võimalik aga võimalik, et ka mitte - nagu näha pole sul piisavalt püssirohtu siin tõestamiseks.
Hetke probleem on selles, et ühe ajal hetkel lihtsalt teatud suundadel lihtsalt tõmmati "vaip alt".
Seega selle suunalised uuringud lõpetati - mine vaata ära EU videod - selgitab pikemalt ja paremalt.
https://concen.org/content/electric-univ...plete-2019
Vasta
Elu võib üsna põnevaks minna, millisel ajahetkel tekib Tesla autole Tesla enda vaba energia generaator mille ta satanismis süüdistatuna pärast mõnenädalast Ameerikas vuramist lihtsalt puruks lõi aga Tema sponsor juut Morgan hävitas kõik peale vahelduvvoolu generaatorite millele sai voolumõõtja külge panna.
Omal ajal sai Tesla maailma hoolega uuritud kuid Bnai Brith'i seltskond taris peale Tesla surma kõik tema teadmised oma seifidesse. Muide huvitav, Venemaal olid omad salateadmised Tiibetist ja esoteerikast. Ja ennäe, niipea kui Jeltsin võimule sai ilmusid nende paberite järgi Bnai Brith'i emissarid N Liidu suurimaid saladusi endale nõudma, just eile vaatasin jutuubist saladuste hoidja intervjuud. Ja seal olid nii teadmised tiibeti salasaalidest kui Sakslaste tehnomaagia ehk vaba energia arendused Kui Antarktika projekt. Sakslastel pidi juba Kohleri konverteri dokumentatsioon kokku korjatud olema.
https://www.youtube.com/watch?v=O90Wd6JnecI
Vasta
Hawking: mittemillestki saab teha midagi, KUI antimaailma tekitada selle "midagi" antimidagi.
Vasta
Kui keegi oma aju tahab väänata elektriteemal,siis siin 2 sobivat loengut.Lahkab pikalt elektri ajalugu ,Maxwelli,Tesla,Steinmetzi jne ideesid ja avastusi jpm

Vasta
Ma praegu tulistan puusalt siia...
Lõuna-Korea “leiutas” juhtmevaba laadimise, mis töötab 1.8m pealt.
Arvestades minu eelnevaid kogemusi, on inimesel võimalik laadida nii telefoni, kui ka ”kõneaega” oma ajusageduste muutmisega.... (see on muidugi fucked up, aga ma olen seda teinud!)
Ja võttes vastu päikse ja maasageduse energia- teil ei ole enam kunagi “võrku” tarvis!
Vasta
(03-02-2019, 11:07 )Nielander Kirjutas:
(02-02-2019, 20:55 )isemaag Kirjutas: Alumiinium ei kiirga soojust välja, ta kuumust saab tunda alles siis kui on otse vastu puututud. Olin katlamajas tööl mitu aastat tean seda täpselt.

Kõik kehad universumis kiirgavad soojust. Kui alumiinium ei kiirgaks, siis ta ju ei saakski jahtuda.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Alumiiniun jahtub põhiliselt konvektsiooni kaudu, kiirguse osa on üliväike, enamuse peegeldab sisse tagasi kiirgusallika peale, poodides on vabalt müügis kaasaegsed temosed alumiiniumsulamist tehtud, osta ja katseta ise, kütteelement peab olema temperatuuritundlik ja oma voolu vähendama kui kuumeneb, ainult pisikese pinge võib panna, termose kest läeb üle saja kraadi ja kütab. ,,, Peegeldi geomeetriline kuju määrab väga oluliselt, sellist võimalust on väga vähestel katsetamiseks.

Vasta
(08-05-2020, 16:46 )Killcode Kirjutas: Ma praegu tulistan puusalt siia...
Arvestades minu eelnevaid kogemusi, on inimesel võimalik laadida nii telefoni, kui ka ”kõneaega” oma ajusageduste muutmisega.... (see on muidugi fucked up, aga ma olen seda teinud!)
Ja võttes vastu päikse ja maasageduse energia- teil ei ole enam kunagi “võrku” tarvis!
Kuidas toimub "mentaalne laadimine" ja kaugus telefonist? Või on see piiramatu...et telefon on austraalias ja eestist laed?Bleh

Vasta
(08-05-2020, 17:33 )xcad Kirjutas:
(08-05-2020, 16:46 )Killcode Kirjutas: Ma praegu tulistan puusalt siia...
Kuidas toimub "mentaalne laadimine" ja kaugus telefonist? Või on see piiramatu...et telefon on austraalias ja eestist laed?Bleh

Ausaltöeldes ei ole sellist vahemaad kogenud- aga ma ei välista võimalust, sest inimene on üks unikaalne olend ja võimalused on piiritud!
(Ma olen siiani suutnud ainult oma telefoni niimoodi laadida)
Vasta
Kas Sa Killcode oled oma telefoni niimoodi laadinud üks kord või mitu?...Smile
Vasta
(08-05-2020, 18:21 )Q11 Kirjutas: Kas Sa Killcode oled oma telefoni niimoodi laadinud üks kord või mitu?...Smile

Üks päev- hommikust õhtuni... Ma olin Soomes sel ajal...
Aga peale seda järgnes ränk sundravi... (HUSH-LAB tagas mulle korraliku kuu ajase puhkuse Aurora haiglas peale seda, kuna see viis mind veidike rivist välja.)
Ainus efekt, mis on jäänud, on võrgu eemaldus (st.et kui ma kurjaks muutun, kaob igasugune võrguühendus)
Vasta
Termistor: https://www.google.com/search?q=termisto...e&ie=UTF-8

Tavaline hõõgpirn, millede avalik müük nüüd täielikult ära keelati, poest enam ei leia. Võnkeringisse lisatuna suurendab kasutegurit mitmekordselt, kui alalisvool läbi aku lasta õigel sagedusel.
Vasta
Kõik me tarvitame iga hetk, seda vaaba, liikuvat, puhast kosmilist energiat, oma eksisterimiseks. See algab sigimise hetkest ja lõppeb hinge materiaalsest kehast lahkumise hetkega. Kõikide elusolendite ajus on seade, mille abil võetakse seda energiat vastu. Ilmselt vaaraod teatsid sellest seadmest midagi. Piltidel ja skulptuuridel hoiavad nad käes, mingeid toru kujulisi esemeid. Arvatakse et need on võimu sümbolid. Kuid on kindlaks tehtud, võimu sümbolid olid teistsugused asjad. Keegi elektrikk jõudis järelduseni, et nende torude abil, laadisid vaaraod end energiaga. Selleks et allutada oma alamaid. Kui nüüd panna kokku ajus asuv seade ja need torud -­ huvitav – mis siis saab? Kas tõesti – kaasaskantav energia kiirendi.
Vasta
(12-05-2020, 19:51 )kalldunn Kirjutas: Kõik me tarvitame iga hetk, seda vaaba, liikuvat, puhast kosmilist energiat, oma eksisterimiseks. See algab sigimise hetkest ja lõppeb hinge materiaalsest kehast lahkumise hetkega. Kõikide elusolendite ajus on seade, mille abil võetakse seda energiat vastu. Ilmselt vaaraod teatsid sellest seadmest midagi. Piltidel ja skulptuuridel hoiavad nad käes, mingeid toru kujulisi esemeid. Arvatakse et need on võimu sümbolid. Kuid on kindlaks tehtud, võimu sümbolid olid teistsugused asjad. Keegi elektrikk jõudis järelduseni, et nende torude abil, laadisid vaaraod end energiaga. Selleks et allutada oma alamaid. Kui nüüd panna kokku ajus asuv seade ja need torud -­ huvitav – mis siis saab? Kas tõesti – kaasaskantav energia kiirendi.

Jah- inimene on tegelikult parim elektrijuht- kui seda vaid kõik suudaksid kasutama õppida...
Energia, mis on sinu sees, saad sa kanaldada mistahes teiseks energiaks, olgu see lihtsalt tõuge, elekter või valgus...
Vasta
Avaldan vene foorumites hoolsasti kustutatud skeemi:
https://www.upload.ee/image/11595207/___...______.jpg
Seda saab muuta.
Ma ei seleta midagi, lisan et transistori koha saab asendada türistoriga.
(19-02-2020, 18:22 )xawa Kirjutas:
Samas huvitav on ka see, et hetke maailmas energia tarbimise suhtes on toimumas teatavalt märgatavad muutused. Kui varasemalt oli transpordivahendite käitamisel määravaks naftatootmine, siis nüüd on suuresti liigutud ka ses osas elektri tarbimise suunas. Elektrit "müüakse" rahvale kui loodussõbralikku alternatiivi naftale. Sel teemal ei ole mõtet vaielda, kumb neist kahest tegelikult rohkem reostab.

Küll aga tekib küsimus, kas vaba/tasuta energija võib sel juhul kõigini jõuda? Tänapäeval on niimõnedki teenused inimestele põhiteenuste kõrval "tasuta" kasutada nagu mitmed internetiteenused kui sa oled endale juba raha eest soetanud nii seadmed ning maksad teenusepakkujale ühenduse eest. Või näiteks tasuta GPS teenus mobiilsetes seadmetes.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Tsirka 4 kuud tagasi otse Eesti Vikerraadios räägiti et Tallinna sadamast väljuvad laevad avamerele jõudes panevad oma mootorid tööle maaeneergia kaudu. Mul on harjumus hommikus lülida raadio sisse ja kuulata igasugust. Jäi meelde.

Vasta
Küllap selle maaenergia all peeti silmas gaasi. Minu teada need Starid ja Superstarid sõidavad gaasiga
Vasta
njah... misasi see akumuljaatornõi MIM on?
Vasta
Tsirka 4 kuud tagasi otse Eesti Vikerraadios räägiti et Tallinna sadamast väljuvad laevad avamerele jõudes panevad oma mootorid tööle maaeneergia kaudu. Mul on harjumus hommikus lülida raadio sisse ja kuulata igasugust. Jäi meelde.
.....
Valesti jäi, see on veeldatud maagaas millega sõidavad. Miks autosid ei tehta rohkem gaasile? Ju pole kasulik ja loodushoid ei mängi mingit rolli kui kasumid mängus! Isegi vana püstklappidega 50-ndate auto ei saastaks enam, seda ei tohi lubada! Kõik peab ikka rohkem ja rohkem elektroonseks minema.
Vasta
(06-07-2020, 20:15 )xcad Kirjutas: Tsirka 4 kuud tagasi otse Eesti Vikerraadios räägiti et Tallinna sadamast väljuvad laevad avamerele jõudes panevad oma mootorid tööle maaeneergia kaudu. Mul on harjumus hommikus lülida raadio sisse ja kuulata igasugust. Jäi meelde.
.....
Valesti jäi, see on veeldatud maagaas millega sõidavad. Miks autosid ei tehta rohkem gaasile? Ju pole kasulik ja loodushoid ei mängi mingit rolli kui kasumid mängus! Isegi vana püstklappidega 50-ndate auto ei saastaks enam, seda ei tohi lubada! Kõik peab ikka rohkem ja rohkem elektroonseks minema.

',,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Maa energia sagedused elektrienergia edasiandmiseks. https://www.youtube.com/watch?v=XOTLfnMOSqQ Energy extraction from Schumann waveguide. Autor:stivep1

Kahes keeles! Kui mitte kummastki aru ei saa, on võimalik sisse lülida masintõlge mistahes eurokeelesse.

(06-07-2020, 19:49 )TTT Kirjutas: njah... misasi see akumuljaatornõi MIM on?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Aga selle peale pole muud vastata kuiet MINE UUESTI KOOLI. Või ehk on odavam ja kiirem, kui võtad loed läbi mõne arenenud sotsialismi aegse elektroonikaõpiku, telekaremondi käsiraamatu. Uusima aja raamatuis on kuidagi keeruliselt, neid ei tasu vaadata. Muuseas keegi aus inimene andis mulle skeemi ja täpse kirjelduse mitme kw võimsusega kütmiseks, ma ise pole seda katsetanud, lihtsalt pelgan et see võib tekitada häireid lähiümbruses.

Vasta
ära nüüd nii kade ka ole, õpeta ise veidike, onju Smile
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 23
  • 24
  • 25(current)
  • 26
  • 27
  • ...
  • 38
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas sain näidata, et energia jäävuse seadus ei kehti? doktorKes 57 16,693 21-05-2018, 09:44
Viimane postitus: lahendused
  Tagasipööratavus ja energia Lorenz 5 4,061 11-07-2017, 09:27
Viimane postitus: muca

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
4 külali(st)ne

Expand chat