Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV: Destination Truth
Destination Truth
Haunted Pemba Island
23 min, 3 osa (parts)

Saade Destination Truth, mis uurib väikese Pemba saare legendi lõksus vaimudest vanas varemeis, kes pidavat igal südaöösel jalutama varemeist püha koopani. Antud piirkonnas elab ainult üks vanamees oma kolme naise ja kahekümne viie lapsega. Nimelt ülejäänud, 12 inimesti, kaasa-arvatud tema enda 19. aastane tütar, olevat surnud kohe peale vaimudega kohtumist.
Tiim paigaldab ümber varemete infrapunakaamerad ja liikumisdetektoriga varustatud kaamerad ning jäävad südaööd ootama. Täiesti selgesti, KA LINDIL, on kuulda väikese tüdruku naer, kahtlane kohin ja inimese hoiged. Veel jäi infrapuna kaamerale paranormaalne täpike, mis inimeste peale liikus ning liikumisdetektoriga varustatud kaamera registreeris kellegi või millegi liikumise. Skeptikud on sõnatud ning tunnistavad, et seal toimub midagi paranormaalset.

Vaata:
http://www.youtube.com/view_play_list?p=...5D3871A033

[Muudetud: 1-28-2010 Cassiopeia]
Vasta
Ei ole küll ilus niimoodi teemat upitada, aga kes keegi vaatas ja mis arvasite siis?
Tegemist siiski ju täieliku tõendiga nn vaimude olemasolust, mida skeptikud nii otsivad.
Vasta
Ma vaataks küll, aga ma kardan niisuguseid videoid vaadata.
Ma ükskord vaatasin üht vaimude filmi (see oli ka täiesti tõene!)ja siis hakkasin tähele panema, et kodus uksed käivad ka ise lahti-kinni ja mingid kogud jalutavad hämaras toas ringi.
Kel rohkem närvi - las annab teada, mida filmist arvab, aga palun mitte hirmutada,eks!
Vasta
Vaatasin läbi ning minu arvates oli see päris huvitav. Seal polnud midagi eriti hirmsat (vähemalt minu jaoks, ning ka mina olen nõrganärviline), häirivaim asi oli ilmselt pilt kolmanda osa lõpus.

Paranormaalsed sündmused:
Kaks kohalikku neegrit - üks oli Jakobi naine ning teine ta vend Jamil - satuvad vaimude mõju alla, mistõttu vaimud läbi nende kõnelevad. Sinna juurde käivad ka agressiivsed liigutused. See osa tundus mulle võlts (naise osa rohkem).
Tiim kuulis vihisevat heli, mis tuli otsekui eikuskilt, sest oli tuulevaikne. Tundus kui täiesti tavaline tuul.
Tüdruku naer oli kerge ihhihhii, mis tundus eriti imelik, sest sellises asukohas...
Inimeste hoiged. Ma ei mäletagi seda kohta enam. Ilmselt mõtles Elderm ühte hiljem tuvastatud lõiku helisalvestises. Üks tiimiliige paigaldas mikrofoni puu sisse, mis lülitus peagi välja. Ta parandes selle peatselt ära. See mikrofon püüdis kinni turtsatuse, mis oli peaaegu ühtlane kähin, kuid Danile tundus see kui lause "get out". Pole vist mõtet seda tõlkima hakata. Kuna mikrofon oli puu sees, võis heli tekitada näiteks putukas, kes üle selle kõndis, kuid see ei kõlanud eriti putuka moodi.
Kui tiim uuris mikrofoni väljalülitumist, püüdis üks tiimiliige soojuskaameraga kinni orbi. See oli üks väike valge täpp, mis püsis natuke paigal, kuid siis liikus ja kadus (see asus kaamera keskel). Filmija oli ka ise jahmunud. Orbi kohta ei oska ma midagi öelda.
Kõige rohkem pakkus tiimile mõtlemisainet hiljem avastatud infrapunakaameraga tehtud filmilõik. Kaamera oli suunatud paari puu poole, vasakul oli nende vahel auk. Sinna ilmusid kaks täppi, mis kadusin paari sekundi pärast. Need nägid välja nagu kellegi silmad. Võib-olla oli see loom?

Midagi väga hullu seal igatahes pole. On ikka paaaalju hullemaid kummitusvideosid. Kuid otsusta ise, sa pole mitte millekski kohustatud. Loodan, et ei hirmutanud.
Vasta
Väikese tüdruku naer on teise osa lõpus (6-7 min) ja imelik-mehe-paaniline-hoie on kolmanda osa kohe alguses 0:27 kuni 0:35, kus üks uurijatest ütleb: "That was interesting."
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Film: Final Destination hiidlane 12 5,602 19-08-2009, 22:44
Viimane postitus: Ghostcracker

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat