Postitused: 4
Teemad: 1
Liitus: Sep 2009
See juhtus hiljuti, kui ööbisin sõbranna juures. Magama läksin suht enda jaoks vara (23.00) tavaliselt lähen kuskil magama kas 0.00 või hiljem.
Ärkasin kell viis hommikut. Und alguses polnud. Panin silmad kinni et uinuda ning siis tundsin, kuidas keegi sosistab või ütleb midagi... ning ma ei suuda end liigutada, ma ei suuda silmi lahti teha, ma ei suuda jalga liigutada, kui vaid mõelda.
Mul on seda juhtunud kolm korda. Esimest kaks korda mind see ei häirinud, kuid viimane kestis umbes tund aega ning see mind häiris ja magama ei saanud minna.
Esiteks tahaksin teada, mis selle nähtuse nimi vms on? Kas see on normaalne või ebanormaalne ja üldse tahaksin teada kõike, mis sellega seotud on.
Aitäh (l)
[Muudetud: 6-9-2009 InDemand]
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Vana sa oled? See on oluline fakt!
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
13, ma tean et ma ei tohtinud siia liituda kuna ma pole 14 aastane ( palun ärge kustutage), aga ma ei leidnud enam foorumit, kus sellest veel rääkida saab kui see.
Postitused: 46
Teemad: 13
Liitus: Sep 2004
Võibolla sobib siia nähtus "une paralüüs" (sleep paralysis). Inglise keeles on selle kohta materjale palju, guugelda "sleep paralysis". Kuna oled noor, vist inglise keel nii suus ei ole veel.. siin parafoorumis vist ka paar threadi paralüüsile ligilähedastel teemadel.. kaeva "Une nägemine" teemades sügavamalt
Ma just leidsin siit foorumis teemasi, mida praegu huviga vaatan ning googlest otsin ka neid paralüüse jne. Kuigi nüüd tean, et see on normaalne nähtus ning järgmine kord ma ei arva, et ma olen mingi hull.
Postitused: 1,003
Teemad: 52
Liitus: Jun 2007
Kõige tõenäolisemalt on tegu unehalvatusega, millest saad lugeda näiteks
siit.
Meil on foorumis ka antud teemal juttu olnud:
*
Astraalrännakust
Sadamas on laev turvaline, ent laevu ei ehitata selleks.
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Dec 2009
Mõned aastad tagasi (olin vast 20-21) endal juhtus sarnane asi. Ärkasin üles, silmad lahti, keha liigutada ei suutnud, silmad isegi seisid(vist), mingid imelikud vastikud mõtted olid peas, oli tunne et tahaks karjuda, liigutada ei suutnud kuidagi, keskendusin näppude ja suu liigutamisse siis, sest millegipärast oli tunne, et kui suudan keha liikuma panna siis on kõik korras, mõistus oli korras ja suutsin loogiliselt mõelda, proovisin ennast oma häälega üles äratada, kuid huulte vahelt ei tulnud midagi välja, raske ja kurnav oli see, pika "punnitamise" peale tuli suust mõni sõna ja suutsid ennast liigutada. Enne hing rahu ei saanud kui keha liigutama hakkas. Situatsioon juhtus paari kuu jooksul nädalas korra-paar ja siis lihtsalt lakkas. Siiamaani ei saa aru mis toimud, polnud mingeid erilisi pingeid ega stressi, tavaline elurütm.Kas oskab keegi kommenteerida?
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Dec 2009
Mida tähendab ära kasutada, mida sellises seisundis siis teha saab?
Postitused: 141
Teemad: 3
Liitus: Jun 2009
Tsitaat:Algselt postitas riivok
Mida tähendab ära kasutada, mida sellises seisundis siis teha saab?
Ta ju ütles seda. Selles seisundis saad ära kasutada oma erksaid vaimseid meeli. Ettekujutusega saab nii mõndagi ära teha, ka selline unehalvatus ära kaotada, kui kogenud oled.
Postitused: 1,554
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Seda seisundit (une paralüüs) ei tasu karta, pigem üritada sellest kasu lõigata. Räägitakse, et sealt on lihtne minna üle OBE "kehast väljumise kogemus" peale.
Kujuta näiteks ette, et su ees on köis või redel ning selle abil sikutad ennast kehast välja

Või lihtsalt, et kerkid tasapisi kõrgemale või rullud kehast välja... Või mis iganes idee endal tuleb..
[Muudetud: 7-12-2009 levis]
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.