Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kas/Kuidas "valgustate" oma tuttavaid vandenõuteoo
Selle pärast tulebki alustada "servast" - paljud inimesed ei ole suutelised haarama isegi väikest osa korraga rääkimata "kogu armee" peale viskamisest.

Tom ürita seda teha kaine peaga - usu mind efektSmile1 on vägevam Smile1
Vasta
Nii Laugh Piisas kahest lühikesest vestlusest inimesega, kes noist asjust varem midagi kuulnud polnud, ja uus huviline on mu tutvusringkonnas juures Laugh juttu sai alustatud religioonist ja üldiselt poliitikast, majanduslangusest, sealt veeres juba sujuvalt edasi vabamüürlastele jne. Ja suutsin inimeses huvi tekitada ja ta hakkas ise edasi uurima. Läheks kõigiga nii lihtsalt...Aga mis ma siin ennast upitan Laugh tegu oli siiski väga avatud meelega isikuga.
Vasta
No tegelikkuses huvitub parateemadest ikka suurem osa inimesi, aga huvi häbenetakse. Umbes nagu kollase ajakirjanduse lugemist või litsimajas käimist.

Tõesti, pärast väikeseid vangerdusi võib parateemadele "liitlasi" leida täiesti uskumatutest kohtadest. : ) See aga ei tähenda muidugi jätkuvalt seda, et peaks kõigega kohe peale sadama inimesele.
Vasta
Viimase InDemandi jutu kohta on tuua mul näide oma kaksikvennalt.
Tema on täielik skeptik. Koguaeg, kui mina jahun või paotan suu nurgast midagi para teemalist, siis tuleb vastuseks:" Ära hakka jälle sellega peale. Ei olemas midagi sellist." jms...
Ühel päeval tuli ta aga minu juurde ja rääkis mulle loo mis tal oli kunagi juhtund. Temalt ei lugenud ma mitte tilkagi välja, et ta võiks tünga teha, valetada või mida iganes. (kes vähegi teab - kaksikvenda ei ole võimalik nii lihtsalt ninapidi vedada). Senini ta eitab maailma jaoks nn. para kraami olemasolu, kuid see lugu on jäänud.
Inimene võib uskuda või huvituda para teemast, kuid sellest lihtsalt ei juleta rääkida kui ka tunnistada on seda väga raske.
Vasta
Mu postituste all on lühike ja selge jutt, igaüks saab maailmast täpselt niipalju aru kui pildinäitaja seda lubab.
Kui nüüd küsida kes on pildinäitaja, siis ühest vastust pole samuti kui ühtainsat juhet ehk niidikest inimese kuklas, seegi ainult sümbol, kuigi näitlikult muhameedlusesse täiskasvanut vastu võttes tehakse just kuklapoolt kaelale sisselõige kust nn paha veri välja lastakse ja kuhu siis reptiil oma juhtniidikese kinnitab.
Pärast seda on inimene teatud mantrate ütlemise järal zombi ega mõtle, vaid täidab vastuvaidlematult usujuhtide käske.
Sama siis kristlastega keda õnnistatakse ikka sealtsamast kuklast ja kinnitatakse kõvemini juhet.
Nii me siis elamegi biorobotitena ja usume, et see maailm, mida me oma meeltega tajume on ainus ja lõplik.
Selle maailmaga on tegelikult väga huvitavad lood, mida kõrgemale võimu või vaimuredelil tõusta seda suuremat pilti hakkad nägema.
Sai Baba on näiteks elus inimene , aga ometi on teda võimalik õige mantraga, mille ta sulle on ise annud, siia endale appi kutsuda.
Sama võime on ka paljudel ravitsejatel, võttes sind omale jüngriks, on ta sul kohe juures, kui mõni teine guru püüab üle lüüa oma karja, mida suurem kari gurul, seda tugevam jõud taga ja seda puhtam maailmade nägemine, ravitseja näeb juba öösel kõike neid patsiente kes talle järgmisel päeval ravile tulevad.
Sama on ka poliitikamaailmas, mida suurem andunud fännide hulk suurel juhil ja õpetajal, seda võimsam jõud parteil taga.
Nii ongi enamik inimesi siin maailmas kindlat paigas ja käib üks igavene üksteiselt järgijate ja autoriteetide ülelöömine.
Igaüks saabki maailmast nii palju aru kui juhe(Juhtmed) kuklas teda lubab ja inimese meelsust muudetaksegi nende juhrtniidikeste äravõtmise või juurdepanemise abil, kui tahad et inimene sust aru saaks siis paku talle kaelasoonte masseerimist, kiropraktikud näiteks väidavad, et selgroog vajab õgvendamist ja nemad õgvendavad aga samas panevad oma niidi paika ja klient halkkab perioodiliselt käima seljamassazil..
Aga mis keelab teil suhelda inimestega alateadvuse abil, näita alateadvusesse oma pilti ja mõne aja pärast on ta sul huviline.
Selle asemel, et vaadata teiste pilti olge ise pildinäitajad.

[Muudetud: 8-28-2009 VironShaman]
Vasta
Inimesed elavad oma etteantud maailmakirjeldustes,mis on tavaliselt kellegi teise poolt kokku pandud .
Nii on mugav ja turvaline ja selle maailmakirjelduse kokkupannud süsteem soosib igati seda ,et indiviid püsiks etteantud raamides,mingil kujul raamidest väljumine kutsub esile repressioone.

See on eriti täheldatav suvaliste usuliste liikumiste puhul,kus igasuguse uue ja nende maailmakirjeldusega kokkusobimatu informatsiooni vastuvõtmine,analüüsimine ja töötlemine on taunitav ja tuleb rangelt jääda etteantud maailmanägemuse(kirjelduse) juurde,millest eemaldumine on religiooni ehedamates staadiumites füüsiliselt karistatav.

Sellest lähtuvalt võib tegelikult "heausklikku" tavakodanikku vaadelda mingisuguse ususüsteemi osana,kus uue info vastuvõtt ning analüüs on taunitav ja millel on oma kindel maailmakirjeldus,millest loobumine on tema psüühikale ja füüsisele ohtlik.
Jah tegelikult meenutavad nn.tavakodanikud rohkem usuhulle.Smile

[Muudetud: 8-30-2009 Vesilik]

[Muudetud: 8-30-2009 Vesilik]
Vasta
Tavakodanikul pole häda midagi - need keda sa nimetad usuhulludeks on aga isehakanus "elukutselised" skeptikud.
Vasta
Seoses usuliikumistega jms. postitaks siia ühe skeemi ,venekeelne küll aga minu arust ja tunnetuse järgi üsna tõepärane.
http://www.zarubezhom.com/Images/zog2.gif
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kuidas sa mõtled? Jaga oma kogemusi! levis 11 671 24-07-2024, 13:09
Viimane postitus: lahendused
  Kas giljotineeritud pea elab edasi? Nielander 33 17,396 03-12-2020, 19:24
Viimane postitus: xcad
  Hüva nõu kuidas soolatüügastest lahti saada / Power of mind Sp@rt@cuS 25 18,912 15-06-2020, 21:07
Viimane postitus: Aadu66
  Kas Sa oled sünesteetik? Hallucigenia 43 23,293 30-05-2020, 20:15
Viimane postitus: Mannu
  Inimeesed teevad absurdseid asju, et vältida oma hinge sisse vaatamist Aztecca 8 4,899 14-09-2019, 19:26
Viimane postitus: Avatud aken
  Inimmõistus - kas parem kui arvuti ? Celtic 51 17,790 19-01-2018, 09:42
Viimane postitus: pikksukk
  Kuidas mõjub lapse sünd energeetiliselt mehele? Mesilane 31 13,036 14-11-2015, 01:11
Viimane postitus: Heakuulaja
  Kas sünnimärkide asetusel on mingit tähendust ? 8-0 1 2,385 31-01-2015, 01:47
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Inimene kasutab 10% oma võimetest? z3r0 c001 56 25,824 19-01-2015, 19:10
Viimane postitus: coolymarxy
  Kas sõltumatu elu on võimalik? SaintElizabeth7 10 4,732 25-11-2014, 17:54
Viimane postitus: Veli Joonatan

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat