12-07-2009, 11:00
Et mul oli kunagi niimoodi, et olin oma vanatädi juures(praeguseks hetkeks on ta juba pea aasta surnud !RIP!) kes oli poolpime, ta nägi ainult ühe silmaga ja väga uduselt. Ta elas kohtla-järvel ühes kahetoalises korteris , me istusime magamistoas mis asus köögi ja elutoa vahel, voodid olid vastamisi ja rääkisime juttu. Järsku meie mõlema pilgud pöördusid uksele, kus me nägine et koridoris liikus selle toa ukse eest mööda üks roheline kuju. Me ei saanud aru mis see oli.
Ja siis kunagi , ma jäin alati magama muusikat kuulates. Üks õhtu oli hästi tuuline ja siis ma ei suutnud magama jääda. Panin kõrvaklapid pähe ja keerasin volüümi põhja. JÕudsin ühe laulu peaaegu lõpuni kuulata, kui järsku tundsin et voodi hakkas värisema. Alguses oli vaikselt, aga mida rohkem ma seda eirasin seda rohkem hakkas see värisema. Lõpuks ma võtsin kõrvaklapid peast ära, panin muusika kinni ja avastasin , et voodi ei värise enam. Ei tea, kas mul on toas kummitus, kes mu voodis magab võimis?
[Muudetud: 12-7-2009 Tom]
Ja siis kunagi , ma jäin alati magama muusikat kuulates. Üks õhtu oli hästi tuuline ja siis ma ei suutnud magama jääda. Panin kõrvaklapid pähe ja keerasin volüümi põhja. JÕudsin ühe laulu peaaegu lõpuni kuulata, kui järsku tundsin et voodi hakkas värisema. Alguses oli vaikselt, aga mida rohkem ma seda eirasin seda rohkem hakkas see värisema. Lõpuks ma võtsin kõrvaklapid peast ära, panin muusika kinni ja avastasin , et voodi ei värise enam. Ei tea, kas mul on toas kummitus, kes mu voodis magab võimis?
[Muudetud: 12-7-2009 Tom]