Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toa ukse eest liikus mööda üks roheline kuju ja voodi värise
Et mul oli kunagi niimoodi, et olin oma vanatädi juures(praeguseks hetkeks on ta juba pea aasta surnud !RIP!) kes oli poolpime, ta nägi ainult ühe silmaga ja väga uduselt. Ta elas kohtla-järvel ühes kahetoalises korteris , me istusime magamistoas mis asus köögi ja elutoa vahel, voodid olid vastamisi ja rääkisime juttu. Järsku meie mõlema pilgud pöördusid uksele, kus me nägine et koridoris liikus selle toa ukse eest mööda üks roheline kuju. Me ei saanud aru mis see oli.

Ja siis kunagi , ma jäin alati magama muusikat kuulates. Üks õhtu oli hästi tuuline ja siis ma ei suutnud magama jääda. Panin kõrvaklapid pähe ja keerasin volüümi põhja. JÕudsin ühe laulu peaaegu lõpuni kuulata, kui järsku tundsin et voodi hakkas värisema. Alguses oli vaikselt, aga mida rohkem ma seda eirasin seda rohkem hakkas see värisema. Lõpuks ma võtsin kõrvaklapid peast ära, panin muusika kinni ja avastasin , et voodi ei värise enam. Ei tea, kas mul on toas kummitus, kes mu voodis magab võimis?

[Muudetud: 12-7-2009 Tom]
Vasta
Võib olla ka meelepete vms. Teismeeas oli mul endal juhus, kus öösel ärkasin selle tõttu, et voodi mu all võnkus. Ehmatasin ära, esimene mõte oli, et maavärin, kargasin voodist välja - põrand tundus kah veidi võnkuvat, natukese aja järel see lõppes. Hommikul asja uurides selgus, et ei tundnud keegi pereringist ega tuttavatest öösel midagi ja ei mainitud ka meedias mingit maavärinat. Küll aga selgus edaspidi, et paneelmaja, kus toona elasin, võis vahel väriseda kurat teab mis põhjustel... näiteks kui kusagil teises korteris keegi hüppas. Sihuke vene sõjaväelaste ehitatud maja oli, paneelivuukidest täidis pudenemas, keldriseinad läbisegi monoliitplokkidest ja tellistest (mõnes kohas silmanähtavalt viltu ja ühes kohas rippus suur tükk seina peaaegu õhus, all oli vaid väike paneelijupp, lisaks räägiti, et maja oli ehitatud otse pinnasele ilma vaiadeta).

[Muudetud: 12-7-2009 paadikapten]
Vasta
Ma usun, et see voodi värisemine oli mingit sorti uni. Jäid muusikat kuulates magama, unes tundus, nagu voodi oleks värisenud ja selle peale ärkasid üles. Selle rohelise kuju kohta ma midagi eriti tarka öelda ei oska. Ehk oli mingi vari. Või oli tõesti mõni rahulik kodukäija, kes teab.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Üks huvitav klõps Pega 1 2,682 29-12-2013, 13:05
Viimane postitus: Digitaria
  Miski liikus madratsi all markkualen 15 8,919 11-12-2013, 05:18
Viimane postitus: MarkoJ
  Üks hirmuäratav juhtum KummitusKummikus 1 2,830 11-12-2013, 04:45
Viimane postitus: MarkoJ
  Kahtlane roheline valguskogu pildil Lullaby 2 2,938 29-12-2012, 22:54
Viimane postitus: Lullaby
  Orbide ja ka üks nägude jäädvustus Viljandi surnuaial Animus 32 11,101 10-03-2009, 18:09
Viimane postitus: JoJo
  Imelik roheline valgus pildil ChillDevil- 23 10,422 16-01-2009, 21:59
Viimane postitus: WizardInWinter
  Täna juhtus üks väga imelik asi .... DooM 58 19,130 11-11-2007, 16:41
Viimane postitus: kurk
  Kuju kukkus riiulilt onu surma-aastapäeva ööl aviator 6 3,860 14-09-2007, 07:07
Viimane postitus: Nielander

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat