11-11-2009, 09:07
Oj, ma ei saa kahjuks tulla, Öörling. Neljapäev on just seepäev mis mulle ei sobi
Muidu tahaksin seda filmi küll näha
|
Film: "2012"
|
|
11-11-2009, 09:07
Oj, ma ei saa kahjuks tulla, Öörling. Neljapäev on just seepäev mis mulle ei sobi
11-11-2009, 17:06
Tsitaat:Algselt postitas Aerling Kahju, et see üritus Tallinnas tuleb , ma elan Tartus ei sa kaasa lüüa sel juhul:S
11-11-2009, 17:57
Aga sa võid ju Tartu inimesed kokku ajada - siin kohalikke paraweblasi küllalt. Kui aeg sobib, tulen isegi
11-11-2009, 18:01
Jah, aga kas ma pean sellest eraldi teema tegema või kuidas see küll käib
11-11-2009, 18:46
Võid teha lausa eraldi teema (ja siia viite panna). Vali aeg (sest see oli sinu idee, aga ma lihtsalt pakun nädalavahetust) ja lase tulijatel käpad püsti ajada. Tallinna rahvas sai kogu asja siin samas teemas ära aetud, aga Tartust pole veel eriti keegi soovi avaldanud ja kui me siin teemas kaua arutleme siis on mõni moderaator sunnitud meid eraldi teemasse tõstma.
Igatahes, mina tahan selle filmi lihtsalt huvi pärast ära näha, et mida nad sinna ikkagi kokku on kirjutanud, ja et pärast saaks sõbrad maha rahustada (tundub, et enamus, kes selle teemaga esimest korda kokku puutuvad, lähevad päris pöördesse). Ma kavatsesin ülejärgmisel nädalavahetusel sõbrannaga kinno minna, aga kui tuleb ühiskülastus, siis miks ka mitte varem see ära vaadata.[Muudetud: 11-11-2009 tribalangel]
11-11-2009, 21:16
Tsitaat:Algselt postitas Cassiopeia Cassi, kas sa nüüd Tallinnas? :o Mnjah, mulle jälle teised päevad ei sobi... Kindlasti on teisigi kellele neljapäev ei sobi. Üks võimalus on, et kuulutad välja mõne teise päeva ja kui on huvilisi siis tekib teine portsjon parasid, kes lähevad teisel päeval ![]() [Muudetud: 11-11-2009 Cassiopeia]
11-11-2009, 22:37
Yup. A neljapääva õhtul sõidan Tartu tavaliselt. Seega jah Kahju.
14-11-2009, 12:50
Aga mina käisin ja vaatasin selle filmi siiski eile ära. Pettuma ma ei pidanud. St film oli ootuspärane. Aga nagu tolle "The day after tomorrow" puhulgi, tegu on siiski Hollywoodi fantaasia-ulme-aktsiooniga. Puhtalt kassahitt. Kusjuures suht uniseks võttis see 2-pool tundi ekraani. Eriefektid olid samuti mitte eriti vaimustavad. Sisu ma ei hakkaks kommenteerima. Ehk mõni tahab avastamisrõõmu.
Üldhinnang filmile oleks 3/10 "The day after tomorrow" oli kõvasti parem. ...see on muidugi minu maitse järgi.
14-11-2009, 21:31
Jah,
Zepatsi pessimistlikule jutule lisaks juurde, et kohati oli ikka lausa veidi piinlik ka. Rääkimata kõikidest nendest "ägedatest" detailidest, mis veidikesegi järelmõtlemisega äärmiselt jaburatena tunduvad ja need emotsioonid ja kümned "napikad" ja..... Ohhh. Kahju. Ootused olid vist liiga kõrged.
16-11-2009, 00:02
Lisaksin siis omalt poolt ühe meie õppejõu kommentaarid sellele filmile, ehk siis 2012 geoloogi vaatevinklist:
http://erikpuura.wordpress.com/2009/11/14/2012-–-teaduslikus-mottes-nali-mitte-katastrooffilm/
16-11-2009, 14:26
Edetabel: 10 halvemat viimsepäeva filmi
http://www.ekspress.ee/2009/11/16/edetab...gle+Reader
16-11-2009, 14:42
Tsitaat:Algselt postitas T11ger Väga hea artikel. Tänud jagamast ![]() Kaine mõistusega kirjutatud. Kuigi kohati ma vaidleks vastu. Aga see selleks. Märkimisväärne on aga tsitaat: "Masendav tõend sellest, kuidas Hollywoodi kino on alates 70ndatest alla käinud" (James O`Ehley, Sci-Fi Movie Page). 101% tabav, sest olles isegi suuremat sorti filmifanaatik ja näinud lugematul hulgal filmiteoseid, siis olen samal veendumusel. Hollywood ei tee lihtsalt enam vaadatavaid ja elamust pakkuvaid filme. Ainult kärtsu ja mürtsu, et raha tuleks. Sekka muidugi nutukaid ja "komöödiat". Paraku ka piletimüügi tulud on kokku kuivamas. Loodetavasti hakatakse sellest valest suunast varsti aru saama.
16-11-2009, 16:29
Eks nende filmidega on ikka nii, et ühelt poolt kriitiliselt vaadates ei saa enamus neist vaadata, tekitab kohe eelarvamuse, samas kui lõdvestud ja lased lihtsalt ajal kulgeda, siis võib posit elamuse ikka saada
![]()
16-11-2009, 18:30
Ma hakkasin mõtlema, et kas meelega on sellest 2012 nii ülepingutatud film tehtud, et midagi ongi tulemas, ja et sellepärast paanikat ei tekiks? Olen hetkel Icke lainel ja mõtlen Hollywoodist kui mõjutusvahendist
.Kui ikka näed, kuidas tsunami üle Tiibeti pühib ja maa lihtsalt kokku vajub (vabandust, pole veel filmi näinud, räägin Internetis leiduvate klippide põhjal; äkki nad suutsid selle sügavusse kaduva maapinna ära seletada) siis võtab enamus seda nagu järjekordset absurdset väljamõeldist. Muidu ise sellesse päris maailmalõppu ei usu, pigem suuremat sorti muutusesse. edit: nägin siin lõpuks ise ka selle filmi ära. Super! Pole juba pikka aega nii palju naerda saanud. Olime sõbrannaga rohkem kui poole filmi ajast naerust kõveras . Rohkem klišeesid poleks nad ühte filmi vist mahutada suutnudki... Soovitan kindlasti teistelegi, kellele sellised asjad nalja teevad. Kõik filmid ei peagi tõsised või harivad olema, vahel võib ka lihtsalt lõõgastuda, nautida võimsaid eriefekte ja kihistada meeletu ebaloogika üle ![]() [Muudetud: 25-11-2009 tribalangel]
17-11-2009, 00:24
Tsitaat:Algselt postitas zepac Pigem leitakse, et kahanenud tulu taga on suurenev piraatlus ning hakatakse veelgi enam sellega "võitlema" ning lastakse muidu ikka vana moodi edasi.
18-11-2009, 08:16
Tsitaat:Algselt postitas Aerling Ohjah...kiire elutempo nõuab muudatusi viimasel minutil. Ma homme ei saa minna kinno aga selle eest saan täna. Nii, et Ares vabandan, kui sul oli kindel plaan tulla. Minek siis hoopis täna ( 18.11 ) õhtusele seansile...enne õhtusöök St.Patrickus. Kes tahab kampa lüüa on oodatud.
25-11-2009, 01:28
Käidud, nähtud. Kohati meenutas Transporter 3e aga üldiselt mulle meeldis, umbes nii ma asja ette kujutasingi !
24-12-2009, 14:51
Nii ja naa. Lihtsalt vaatajale põnev, otsijale loogikavigu piisavalt.
Elu on märgiline. Mina sain aru, miks pidin seda filmi vaata. ![]()
24-12-2009, 14:57
Tsitaat:Algselt postitas kulfing No räägi-räägi. Milliste tarkustega see "teos" sind siis valgustas?
24-12-2009, 19:34
Kohutavalt halb film...hollywood ületas end kord taas...
24-12-2009, 22:05
Tsitaat:Algselt postitas zepac Milleks? ![]() [Muudetud: 12-24-2009 kulfing]
14-03-2010, 13:24
Käisin ka vaatamas (2 korda isegi, sõbrad kutsusid, rohkem ei tahtnud minna). Mumeelest olid seal mõned stseenid liiga pikaks venitatud ja see tegi asja igavaks. Mõne koha peal tuli küll ärevus sisse, et mis nüüd juhtub, aga üldiselt oli suht selline et millal-see-küll-ära-lõppeb teema.
Aga Johann Urb mängis küll päris hästi, jube hästi tuli see vene aktsent välja mu meelest. Day after tomorrow oli minu meelest ka veits parem, aga no, täitsa okei oli isegi.
14-03-2010, 16:33
Üks halvimaid filme, mida ma näinud olen. Pikk, igav, üledramatiseeritud, ühesõnaga mõttetu.
[Muudetud: 3-14-2010 Päris Anni]
02-11-2010, 00:20
Tsitaat:Algselt postitas Lotharius Äsja selle filmi äravaadanuna (tuttava juures mõnusas kinonurgas) lisaksin ehk juurde veel punkte: mind huvitab, kas Antonovi-tüüpi lennuk suudab väljalülitatud mootoritega lauelda loetud meetrite kõrgusel nii kaua, nagu filmis näidati (lend liustiku kohal enne maha kobatamist)? Äkki mõni lennuasjanduse mees oskab midagi öelda? Mida teevad hammasrattad hüdraulika juures? Laevade väravaid liigutati ju hüdrosilindritega, ometi suutis mingi hammasrataste vahele sattunud praht süsteemi peaaegu tuksi keerata. Pumpade jaoks peaksid ka hammasülekanded olema vist kiiremad? Autotrikid pole isegi naerukoht - igav värk. Raske, kohmaka limusiiniga varisevate sildade all slaalomit sõita - khm Olen juutuubist varinguvideosid üsna palju vahtinud - nendes kukuvad ehitised väga kärmelt hunnikusse.Samas efektsusega on pingutatud, võibolla ülegi - ma ei mäleta, et oleks varem filmides näinud sedavõrd räigeid katastroofistseene ![]() Kui rohkem lahata, eks tuleb neid kahtlasi kohti ka rohkem välja.
02-11-2010, 03:49
Täielik tippteos minu jaoks... seda küll halvas mõttes
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 1 külali(st)ne |