Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Led Zeppelin ja salajane sõnum...
link

on see kokkusattumus?:vaim:

see teema võib siin juba olla, pole eriti vaatanud ringi Smile

---

vahetasin lingi töötava lingiga ära

[Muudetud: 7-2-2005 hiidlane]
Vasta
hmm.. äärmiselt huvitav
Ma ei usu et selline asi päris kokkusattumus on kuid mine sa tea
Mb on tegu saatanliku Bändiga ?
Vasta
kuulasin need kõik ära ja tekkis mõtte et nende enda mõtted on kajastatud Laugh .. kõige selgemini kuulsin kyll seda "Paul is a dead man i miss him i miss him" ja "Sleep with me im not too young"

kuid selle led zeppeliniga oli nii et ilma lyricute vaatamiseta ei oleks küll sellist teksti ära kuulnud..

[Teadet on muutnud 2-6-2004 postitaja fyb]
Vasta
Päris lahedad. Led Zeppelini laul on tagurpidi palju parem kui õigesti. Väga kahtlased asjad tegelikult, ei kujuta ette kuidas mõned viitsivad selliseid asju lauludest otsida. Eks nad peamiselt kokkusattumused ole .... ei kujuta ette mis eestikeelseid sõnumeid lauludest leida võib.
Vasta
Veel linke paranoia huvilistele, kus meedia varjatud sõnumeid nii helis kui pildis:

http://johnw.host.sk/articles/freemasons...ssages.htm

http://johnw.host.sk/photo/no_coke.htm
Vasta
Arvan, et pigem kokkusattumus... aga kui siiski ei ole, siis kas alateadvus suudab tõesti selle sõnumi vastu võtta? See tähendaks, et sõnum peab algsel kujul ajus(?) salvestuma, et hiljem analüüsida.
Vasta
Mina arvan, et need sõnad on sellele muusikule nö. saadetud. Siiski arvan, et seda on tehtud kristlike tegelaste poolt. Tegelikult Saatanat ei eksisteeri, aga inimesi tahetakse panna seda uskuma, et eksisteerib...
Vasta
saatan eksisteerib isegi väga selgelt...
Vasta
Tsitaat:Esialgne postitaja celtic
saatan eksisteerib isegi väga selgelt...

Saatan on kristlaste väljamõeldis, on ju vaja jagada maailm heaks/Jehoova ja halvaks/Saatan. Kõik mis kristlusega ei sobi, see on saatanast, see mis on saatanast, see viib põrgu. Saatan on vajalik osa sellest hirmuvalitsusest.
Ka enamus sataniste ei kummarda Saatanat, enamus võtavad seda, kui sümbolit.
Vasta
Minu meelest kas mitte ka Black Sabbathi lauludes ei esinenud selline fenomen. Seal lausa terve sõnum olevat peidus.
Vasta
See on raudselt mingi jama. Iga laulu võib tagurpidi pöörata ja siis väidetavalt mingi varjatud sõnumi leida. Led Zeppelini variant tundub eriti koomiline. Nt tagurpidi 666 koht (ehk siis six six six... järelikult peaks õigetpidi loos olema fraas skis skis skis, mida aga pole Smile)
Ka Queeni lugu tagurpidi on täpselt selline, et on lihtsalt segasesse kohta sõnad leiutatud.

[Teadet on muutnud 3-6-2004 postitaja etc]
Vasta
proovige nii et tirige see laul kazaast ja keerake progrega tagurpidi! siis tuleb täpselt see sama asi! Bleh olen järgi proovinudBleh
Vasta
Muidugi võid öelda "aias sadas saia" mis pidi tahes. Igasugu fraase leiab igast laulust. pane ta siis nii või naa pidi mängima kas kiiremini või aeglasemalt. Kuid mõne loo puhul on sõnub selge. Ja mitte üks fraas vaid terved laused

[Teadet on muutnud 3-6-2004 postitaja alri]
Vasta
samas sõltub kõik suuresti ka rõhust... lause ehitusest... laulude puhul on ju viisistamine tähtis.
Vasta
üksikuid sõnu on lihtne kokku panna et nad ka tagurpidi (või mis asendis) kõlaks sõnumina. Aga tereved pikad sõnumid (ütelused). Kus juurse vennad ei teadnud sellest ise midagi. asi tuli välja siis kui hakkasid toimuma teismeliste enesetapud.

[Teadet on muutnud 3-6-2004 postitaja alri]
Vasta
Ehk keegi oskaks anda mingi lingi ja programmi nime millega heli pildiks convertida? Huvitav mis süsteemiga see convertimine käib ja mille alusel ta seda teeb???

Muidu selliseid sõnumeid on kõikjal lugudes. Mina ei saa ikkagi aru, mina olen palju asju kuulanud selliseid ja ei saa sõnumit kätte, mõni teine ütleb kohe et... Mina kuulen ainult kummalisi venivaid helisid ja mingeid sõnu ma eraldada siiski ei suuda. See on punnitamisega saadud vms ma arvan. Nii võib kõigest kõike järeldada.
Huvitav kas saatanliku sisuga lool on tagurpidi pöörates jumalik sõnum? Kunagi ma vist isegi täheldasin midagi sellist.
Tegelikult annab jumal meile märke iga päev, me ei pane tähele lihtsalt Laugh ....
Vasta
teisi lugusid ikka kuulasite ?

Viimane on eriti tasemel Smile

[Teadet on muutnud 3-6-2004 postitaja Xanto]
Vasta
See pani täiesti masendavalt mõtlema....Sad

neile, kes arvavad, et see on võlts siis jah, haknige terve see lugu arvutisse, kui te arvate, et sealne on ka ümbertöödeldud ning pöörake ta ümber (ise kasutasin meetodit: WMA workshopiga tegin mp3-e waw-iks ning siis oli mul windows 95-ega kaasas selline asi nagu sound recorder, mis avas ainult waw faile ning sellega saab effekte ka lisada jne...keerasin siis tagurpidi, ehk siis panin taurpidi mängima ning tõepoolest tuleb välja kõik see nii...)
Kas asi on just hoolega välja otsitud ehk siis nagu eespool mainitud - et annab mingi sõna poole küll moonutada pea kõike..... või on nagu eespool mainitud kokkusattumus või on ma ei teagi mis.....

igatahes kui sa oled juba 1. sõnu ühe korra vaadanud, siis edasi sa ei pea vaatama, sa tajud kõik sõnad juba ära ilusasti, aga ma õnneks teistel sõnu ei vaadanud ning teised tajusin ise ära, millega tegu.....
Vasta
teie siin vaidlete, et tagurpidi pöörates ei saa nii olla. Asi on selles, et üks asi on pildis tagurpidi pöörata, teine asi on helis tagurpidi pöörata. Sa ei loe ju tähthaaval. Rõhud jms mängivad suuremosa rollist.
Vasta
Kunagi nägin ühte näidet, kus sõnas vahetati tähtede asukoht kuid esimene ja viimane täht jäid samaks. Tekst oli tõesti loetav kuigi märkasin erinevusi kuna mõnel juhl pean teksti ka tähthaaval lugema. Heliga on tõenäoliselt samuti. Üks improviseeritud näide:
avran et nednes lgudes viõb sõunm olla kiud ploe sgugi kidnel.
Vasta
The Beatles - I`m So Tired on ise meelega tehtud.
Asi on lauldud linti, keeratud tagurpidi ja pandud laulu lõppu, niiet ma ei saa aru mis mõttega see sellel leheküljel seisab, mingi beatlesi fänni leht vist.
Vasta
Muidugi praegu võib teha mis tahad. piisab vaid arvuti olemasolust. paned mingi tähe vahele ja salvestad uuesti tagurpidi ja keegi ei saa aru. Kuid mõnedel puhkudel on see juba enne arvuti kodu tarbijani jõudmist teada et sõnum kui niisugne on sees, ilma digitaliseerimata. Ja ise vennad ei tea sellest midagi sest nad ise kuulevad kaa sellest esimest korda.
Vasta
Juhul kui vastus oli minule siis ma pidasin silmas et ikka The Beatles on ise seda meelega teinud
Vasta
Ma praegu katsetan siin igasugu asju. Panin Meie Mehe tagurpidi ja sealt võib midagi välja lugeda küll, iseasi kuidas. Ühest loost tulid mingid ropud sõnad, mingi üksik koht, okse jne. Proovisin ka "aias sadas saia" töötas, tuli üpris selgelt sama sõnum. Oleks mingi programm, mis suudaks kuidagit normaliseerida nagu...
edit: selleks, et teada sada kas on fake või mitte, võtke originaallugu, seejärel võtke see tagurpidipööratud klipp sealt veebilehelt, pange reverse ja vaadake kas tuleb klipp originaalloost.

[Teadet on muutnud 4-6-2004 postitaja kal]

edit:
http://www.hot.ee/tindiplekk/meiemeesrev.mp3
see on reverse meie mehe loost nimega carmen
http://www.hot.ee/tindiplekk/meiemeesrev2.mp3
see on reverse meie mehe loost nimega rumal notsu.
Mõlemad on suvaline loop algusest võetud. Järeldused jätan teie teha, siit võib väga palju labaseid asju saada tegelikult... Laugh

Ahjaa, kas kuskilt seda kunagist Kihnu Margi reklaami helifaili ei ole võimalik saada. See kus mingi vanainimene seal laulab vist, ei mäleta kah täpselt. Olen kuulnud, et sellel pidi mingi karm sõnum olema...

Vasta
Ei saa täpselt aru, mida sa selle MM-ga tõestada tahtsid. Mina ei leidnud ühtegi sõnumit Smile
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat