Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis toimub - näen unes surnud tüdrukut, kes magab minu kõrva
juba nädal aega on mu unes üks tüdruk, minu jaoks on ta vööras. surnud on ta 15 aastaselt elab minuga samas korteris magab mu körval. köige veidram on see, et kui tema sees nagu olen siis tunnen seda selline külm ja tuim tunne tuleb kehale._Mida ma tegema peaks, et sellest vabaneda.ei ole just meeldiv olla siin korteris kui unes sellist asja näen.kas pean elukohta vahetama?

Muutus: Pealkiri

[Muudetud: 17-9-10 Thorondor]

edit: peakiri veel informatiivsemaks

[Muudetud: 18.9.10 Celtic]
Vasta
pakun, et peaks kuidagi üle saama nö paanilisest vajadusest vabaneda sellest painajast - hirm ja paanika kasvatavad sedasorti tegelaste / süvendavad seisundi pauerit. tahad lahti saada, sea eesmärgiks tast üle olla, kasvõi lakka uskumast, et see üldse muud on kui paha uni. mul omal on töötanud igatahes, kui enamaks vunki pole parasjagu...

[Muudetud: 9-18-2010 emmeliine]
Vasta
laiemas plaanis sama põhimõte http://www.para-web.org/viewthread.php?t...#pid120984
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas keeris
Tsitaat:et kui tema sees nagu olen siis tunnen seda selline külm ja tuim tunne tuleb kehale

Mis põhjusel ja kuidas sa tema sisse saad?

Mis sa ise arvad Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas piacere
juba nädal aega on mu unes üks tüdruk, minu jaoks on ta vööras. surnud on ta 15 aastaselt elab minuga samas korteris magab mu körval. köige veidram on see, et kui tema sees nagu olen siis tunnen seda selline külm ja tuim tunne tuleb kehale._Mida ma tegema peaks, et sellest vabaneda.ei ole just meeldiv olla siin korteris kui unes sellist asja näen.kas pean elukohta vahetama?

Esimene hea asi mida postitaja abi vajades ära võiks teha on see, et ta seletab natukene selgemalt ja detailsemalt ära, mis siis üldse selles unes toimub ja miks ta seda unetegevust sellises stiilis esitab...

Olen juba seda teksti juba viis-kuus korda läbi lugenud ja aru ikka ei saa mida postitaja selliste lausetega nagu "surnud on ta 15 aastaselt", "elab minuga samas korteris magab mu körval" ja " kui tema sees nagu olen siis tunnen seda selline külm ja tuim tunne tuleb kehale" mõtleb...

Aga igaks juhuks ütleks ennetavalt selle ära, et ära veel elukohta küll vahetama hakka...kuigi juba selline hüpoteetiline küsimus iseenesest ütleb nii mõndagi postitaja enda eelarvamuste kohta antud kogemuse tõlgendamisel...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Nielander

Esimene hea asi mida postitaja abi vajades ära võiks teha on see, et ta seletab natukene selgemalt ja detailsemalt ära, mis siis üldse selles unes toimub ja miks ta seda unetegevust sellises stiilis esitab...

Olen juba seda teksti juba viis-kuus korda läbi lugenud ja aru ikka ei saa mida postitaja selliste lausetega nagu "surnud on ta 15 aastaselt", "elab minuga samas korteris magab mu körval" ja " kui tema sees nagu olen siis tunnen seda selline külm ja tuim tunne tuleb kehale" mõtleb...

Aga igaks juhuks ütleks ennetavalt selle ära, et ära veel elukohta küll vahetama hakka...kuigi juba selline hüpoteetiline küsimus iseenesest ütleb nii mõndagi postitaja enda eelarvamuste kohta antud kogemuse tõlgendamisel...

sinu post ütleb väga palju sinu vajaduse kohta sildistada ja teisi paika panna.

Neilander ei saa aru, mida küsija viidatud lausetega mõtles - aga kelle viga see peaks olema? Äkki on taipamatu lugeja viga hoopis?

Mitte ühelgi moel pole siin välistatud võimalus, et inimene spontaanselt kirjeldas oma kogemust [ja kui sa porooviks selle põhjal ennast seada sarnasesse situatsiooni, mis arvad, kui osavalt seda ise kirjeldaksid?]

piacere pealkirjastas oma postituse "mis toimub?" (ja et küsimärke oli rohkem kui üks, ajas parawebi lühisesse, kuid mulle näib, et rõhutati KÜSIMUST, vajadust vastuse - abi järele!) ja kohalikud korrapidajad esmalt ilkusid nagu jaksasid, tõenäoliselt teemapüstitaja siia oma nina enam pista ei tahagi, ja seejärel tegid küsimusest "ontliku" kirjeldava pealkirja, mille põhjal võiks arvata, et siit saab mingit ägedat lugu lugeda, uusi teadmisi ebajuhtumite kohta hankida jne - ühesõnaga peedistasite inimese tahtevabaduse 180 kraadi kummuli.

ja miks ei võiks ka elukohta vahetada inimene, kellele on mingil põhjusel vastuvõetamatu asuda tegelema sellise paranähtusega?

tase on madal siin Angry
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas keeris
Ma ei adu, kuidas on inimesel võimalik olla surnud hinge sees.

see võib olla ka vastupidi - hing tükib inimese sisse. aga kui on tugev eneseteadvus näiteks, tõlgendad seda, kui kusagil tundmatuses käimisena, mitte aga tulija valdamisena sinu keha üle
Vasta
teema pealkiri muudeti ära neutraalselt asjakohaseks, tänud!

Vasta
Unenägu, mida me ärgates mäletame, on meie alateadlik tõlgendus unest, mida magades näeme. Need kaks ei pruugi kattuda, une nägu on vaid mask, mille meie alateadvus loob sümbolitest, säilitades nii öiseid sündmuseid, et me saaksime neid hiljem realistlikult tõlgendada.

Kui mingi kindel une nägu hakkab muutuma mustriks, siis järelikult on alateadvuse lugemine kuhugi kinni jäänud ja pole vahet, mis und näed - alateadvus loob talle ikka sama maski ette.

Nüüd jääb veel vaid küsimus - miks just 15 aastane tüdruk ning kust võtab teemaalgataja, et ta on surnud?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas emmeliine
Neilander ei saa aru, mida küsija viidatud lausetega mõtles - aga kelle viga see peaks olema? Äkki on taipamatu lugeja viga hoopis?

No ma arvan, et räägin nii mõnegi eest öeldes, et need viidatud laused väga raskesti mõistetavad on - raskesti mõistetavad selles mõttes, neid võib tõlgendada mitmel moel, mistõttu pole lugejaskonnal üht ja õiget pilti postitaja kogemusest...ja sellistel juhtudel on kerged tekkima teemast möödarääkimised.
...nagu on juhtunud praegu...
Tsitaat:ja miks ei võiks ka elukohta vahetada inimene, kellele on mingil põhjusel vastuvõetamatu asuda tegelema sellise paranähtusega?

Ei soovita postitajal veel elukohta vahetada just sellel põhjusel, et äkki ei ole ikkagi tegemist pranähtusega, mis sõltuks elukohast endast vaid pigem kogejast...ja on tavaks saanud ennast elukohta vahetades täies tükis uute kohta kaasa võtta.

PS: Palun lõpeta mu Neilanderiks kutsumine...

Vasta
Ega sa ei saagi kunagi saada üht ja õiget pilti kellegi teise kogemusest - sageli on inimesel endalgi sellega raskusi, nagu näikse olevat ka siin. (sri düsgraafia pärast!)

" miks just 15 aastane tüdruk ning kust võtab teemaalgataja, et ta on surnud? "

enese sisemine laps - hingeosa rabeleb välja kusagilt? kahjuks kustutati ka teemaalgataja post, kus ta mainis, et surnud tüdruk magavat tema ja ta oma väikese lapse vahel, kas mäletan õigesti? emaks saamine, oma lapse sirgumine võib äratada oma enese lapsepõlves kaduma läinut küll.

söandaks piacere siia veel tagasi pöörduda, siis küsiks, kas tal endast 15-aastasena ehk mingeid märkimisväärseid mälestusi on...

Vasta
Tsitaat:Algselt postitas emmeliine
Ega sa ei saagi kunagi saada üht ja õiget pilti kellegi teise kogemusest - sageli on inimesel endalgi sellega raskusi, nagu näikse olevat ka siin. (sri düsgraafia pärast!)

" miks just 15 aastane tüdruk ning kust võtab teemaalgataja, et ta on surnud? "

enese sisemine laps - hingeosa rabeleb välja kusagilt? kahjuks kustutati ka teemaalgataja post, kus ta mainis, et surnud tüdruk magavat tema ja ta oma väikese lapse vahel, kas mäletan õigesti? emaks saamine, oma lapse sirgumine võib äratada oma enese lapsepõlves kaduma läinut küll.

söandaks piacere siia veel tagasi pöörduda, siis küsiks, kas tal endast 15-aastasena ehk mingeid märkimisväärseid mälestusi on...

ps. keskkonnavahetuse tervistavat toimet ei maksa ka alahinnata. kui ollakse "kinni jäänud" võib olla abiks ka oma asjast selgema pildi saamisel see, kui astud oma pildi kõrvale ja vaatad seda eemalt. näiteks käies välisreisil siit konnatiigist eemal, paistavad kohalikud asjad tagasitulles teises valguses, osana maailmast, mitte maailma nabana - see nii lihtne psühholoogia Smile ja elukohavahetus on igaühe oma otsus, teinekord on ka seda vaja, siiski ei jagaks ma ei üht- ega teistpidi soovitusi inimestele sedavõrd isiklike otsuste puhul.

kuidas see topeltpost nüüd juhtus :o omaarust täiendasin vaid oma eelmist kirjutist - st siis, et piisaks vaid sellest, mis siia üles tsitaadikastikesse nüüd jäi.

Vasta
Võib olla see tüdruku vaim otsib sinu lähedust? Võib olla kannad sa teda ise kaasas aga pole ennem tähele pannud...võimalusi on palju. Ehk on see tüdruk sinu sugulane kaugest minevikust keda sa ei teagi...kes oli juba enne sind olemas ja leiab nüüd ainult sinult abi? Sa ürita temaga kas siis unes jutu peale saada, või kasuta Ouij lauda. Ouij lauda kasuta aga ettevaatlikult ja palun enne tutvu ka mismoodi õieti seda lauda kasutada..sest muidu võib see sulle kätte maksta.
Vasta
juba nädal aega on mu unes üks tüdruk, minu jaoks on ta vööras. surnud on ta 15 aastaselt elab minuga samas korteris magab mu körval. köige veidram on see, et kui tema sees nagu olen siis tunnen seda selline külm ja tuim tunne tuleb kehale.

Haha, see oli jah natuke mõistetamatu, et kuidas sa ta sees oledLaugh
Ja sellest ei saa üldse aru, et mis mõttes ta samas korteris elab ja sinu kõrval magab:S Pidid ju unes nägema teda või mis. Siin ikka niipalju selliseid uskumatuid lugusid, kus teemaalgataja hiljem ise ei vastagi.
Vasta
Kindel, et teda varem näinud pole?
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Lood nõukogude Eestist mis kõlavad kui linnalegendid Tinar 14 8,603 30-07-2018, 19:21
Viimane postitus: Tyto Alba
  Ma näen vaime, väga hirmutavad kogemused GhostWhisperer 6 10,024 25-07-2018, 11:17
Viimane postitus: kalldunn
  Mis on pildil? vipi666 14 9,666 25-12-2017, 18:42
Viimane postitus: isemaag
  Minu juhtumused Caty88 16 10,651 26-10-2014, 12:53
Viimane postitus: torukoll
  Kes see siis oli? Sweet1050 1 2,499 04-10-2013, 16:53
Viimane postitus: Addy
  Minu kogemus vaimudega. Kerttuti 6 4,114 15-06-2013, 11:17
Viimane postitus: Kerttuti
  Küsimus: külm tuba & varem surnud inimene? karlapoiss 9 7,540 09-06-2013, 16:06
Viimane postitus: DragonLady25
  Mis Teie arvate? Elessandra 29 15,549 30-12-2012, 23:02
Viimane postitus: star scream
  Mis see kõik oli? (Hirmuäratav kogemus) Sissy 14 9,827 19-10-2012, 18:48
Viimane postitus: Addy
  Nägin unes surma ette ja hiljem sain teispoolsusest teate Pirx 13 8,867 23-09-2012, 21:43
Viimane postitus: Vanakurat

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat