Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
imelik asi
tere,

minuga on toimunud pidevalt selline asi, et näiteks loen lehest, internetist midagi (näiteks sõna "maasikas") ja täpselt samal ajal kas telekast raadiost või keegi ütleb täpselt sama sõna.
dejavu moodi see pole seda tunnet ma tean.

ja see on olnud juba mitmeid aastaid. päris huvitav tunne on.
on see mingi juhus? või midagi muud?

Vasta
Ole kena ja palun alusta lauseid suure algustähega, siis on kõik rõõmsad su teemat lugema ning vastama.
Vasta
Olen sama asja kogenud ja tõesti on see väga veider.
Vasta
Aa täna oli sama kogemus aga nats ekstreemsem, kuulasin mingit lugu arvutis kus olid sõnad vahepeal "bang bang" ja samal hetkel tuli MSN'is sisse kontakt kellel oli pealkiri "bang bang"..äge eksLaugh
Vasta
Täna sõbrannaga olime tervise paradiisis, ning mul kummitas üks laul täiega peas. Ja järsku hakkas sõbranna seda sama laulu sama koha pealt laulma, kus see minu mõtetes oli. Ja pärast saunas hakkasime ühte teist laulu korraga laulma.
(hyes)
Mina küll selles midagi imelikku ei leia, me räägima koguaeg koos samu asju. wink
Vasta
mul on olnud umbes samamoodi ainult ma olen midagi unes näinud või millegile mõtelnud ja siis mõni päev juhtubki see asi ja tekkib täielik dejavu tunne.Laugh
Vasta
Kord kui sõbranna külas oli, siis ma nägin unes et me ujusime minu magamistoas, hmmmm, kaka sees. Laugh
Ja siis paar minutit hiljem ma tegin silmad lahti ja sõbranna madrats oli seda täis.

Aga üks unenägu oli räme. Ma nägin unes, e ma olin hispaanlane, kogu asi toimus üsna vanal ajal, kõik naised kandsid natuke kulunud pikki lillelisi kleite, sellistes tuhmides toonides, kaasaarvatud mina. Keset linna oli suur liivaga kaetud plats, mille ümber olid rõdud. Vist see areen, kus pullide ees nende punaste rätikutega vehiti.
Suur kari rahvast oli seal üleval rõdu peal (mina ka) ja mingisugused meist heledama nahaga musta riietatud inimesed viskasid meid, hispaanlasi, alla sealt, peksid seal all, ja tulistasid.
Ma üritasin neile vastu võidelda, hüppasin ühele selga, aga ma minestasin ja kukkusin areenile. Ma hakkasin vaikselt teadvusele tulema ja see mees pani oma püssi mulle meelekohale. Karjus seal midagi võõras kelles ja siis tulistas. Mul käis räme valu peast läbi. Ma ei ärganud kohe unest üles, vaid ma mõtlesin et ma olen tegelt ka surnud nüüd vä. Aga siis ärkasin, aga pea ikka valutas. Täpselt kahe meelekoha vahelt, ning mul oli räme deja-vu tunne.

[Muudetud: 6-23-2009 Zeera]
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Imelik kuju minu toas muahavee 1 2,278 01-10-2013, 17:50
Viimane postitus: Mannu
  imelik nähtus Sstar 5 6,973 28-05-2012, 05:27
Viimane postitus: bruno5
  Imelik suhe/side muusikaga? Pyramid 5 4,303 13-08-2010, 12:21
Viimane postitus: Fiasco
  Imelik märk seljal. ufokytt 5 4,665 29-09-2009, 14:21
Viimane postitus: zepac
  Asi vajakas selgitamist ja arutamist ! Kas mul on ettenägemi aia 7 3,547 29-05-2008, 14:04
Viimane postitus: atlantic456
  Imelik juhtum kassiga. Imotep 25 10,028 10-04-2008, 22:54
Viimane postitus: johny166
  imelik kohtumine ufokytt 10 4,794 03-04-2008, 16:32
Viimane postitus: ufokytt
  Auto imelik seisund pacific100ma 26 10,025 30-01-2008, 09:32
Viimane postitus: Flash
  Väga imelik asi:S Pantera 5 3,437 11-12-2007, 22:17
Viimane postitus: helen009
  Imelik juhus kooky 4 3,046 05-06-2007, 19:33
Viimane postitus: Ettur12

Alamfoorumi hüpe: