Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Külmavärinad ajavad need Icke kogutud andmed peale.
Ja olen samu mõtteid heietanud, nagu eelkõnelejad. Elame maailmas, mille juhtimise telgitagused meile teada ei ole ja ei saagi kunagi teatavaks. Võime vaid oletada, mis edasi toimuma hakkab.
Kes on järgmine "reptiloid", kes Eestit külastab?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 174
Teemad: 6
Liitus: Jun 2006
Lõpetan kah kohe selle raamatu lugemise.
Enamus raamatust tekitab veidi kahtlusi just nende reptiilide osa ja kirjeldus ja enamus selletaolist ajalugu.
Aga lõpp on küll täpselt nii kirjeldatud nagu minagi juba aastaid olen maailma süsteeme endale lahti seletanud.
Üks suur vandenõu ja täielikult kasutu inimese tõelistele võimalustele.
Olen täitsa kindel ,et miski veider jõud juhib enamusest inimkonda ja tarbib kõik ressursid nii meist väljast kui ka seest olevast.Hävitab meie ainulaadsuse.
Kuid et uskuda,et seda teevad mingid roomajad ,siis pean ma seda ise oma silmaga nägema. Pean nägema neid elukaid. Sest oma silm on kuningas.
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Mar 2007
Lisaksin väikse spkulatsiooni Matrixi laste teemale, eriti mis puudutab reptiloide, tema tõi seal näiteid angloameerika võimutippudest, kes on tema arust reptiloidid. Võiks siis pakkuda või oletada, kes võiksid Eestis need olla, arvestades reptiloidide iseloomu, käitumist jms. pakuksin ühe oletusena Edgar Savisaare. On ju teda iseloomustavateks joonteks salatsemine, lepetest mitte kinnipidamine, mõistuslikkus, emotsoonidepuudus, rituaalitsemine, kiskjalikkus, kõik see, mida iseloomustab reptiili aju või mõtlemist. Sest kui reptiloidid on pugenud riikide võimuladvikutesse, siis on loogiline oletada, et neid on mujalgi, kui ainult Ameerikas või Inglismaal.
Keda võiks veel reptiloididena välja pakkuda?
Postitused: 108
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Müstik
Kes on järgmine "reptiloid", kes Eestit külastab?
Hollandist pidavat keegi tulema
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Olete vast kuulnud sellisest inimesest nagu Sitchinist ning tema raamatutest vanadest Sumeritest. Vot nii ühel sümpoosiumil kus ta esines pöördus tema poole üks ajalugu tundev Icke "fänn" ja esitas talle küsimuse (parafrseerin) - "On teada paljudest allikatest, et sumerlased palvetasid ka erinevate nn "ussjumalte" poole ning ka madu oma erinevates ilmingutes oli sel püha olend. Lähtudes sellest on minul selline küsimus - kas kuskil neis ürikutes mida te uurisite oli vihjeid sellistele olenditele nagu reptiloidid või siis madu inimeste või madude suhtest inimestega ?"
Selle peale vastas Sitchin nii - "Ma ei kommenteeri seda teemat sest nii mulle soovitati kui tahan oma kirjaniku teed jätkata".
Järeldused tehke ise ...
Postitused: 654
Teemad: 8
Liitus: Apr 2004
Lugesin seda raamatut umbes aasta tagasi. Tegelikult on Icke valedel jälgedel. Maailma ei valluta mitte reptikad, vaid uss- inimesed. Siin on üks näitleja filmi ajal ussiks muutumas: http://www.horror-wood.com/worm.h15.jpg
Tõenäoliselt püütavad nad aretada uss-inimese ja inimese ristsugutist, et siis aastasadu varjatult kõikide inimestega manipuleerida ja maa all elada.
Mul siin üsk kohalik onu väidab surmkindlalt, et teda käivad öösiti uss-inimesed ahistamas, üks neist pidavat olema George Bush. Lisaks temale on uss-inimesi nähtud ka välisriikides.
Isegi Tutanhamoni maskil on ussilaadne kujutis, pilt. Tõenäoliselt kummardasid muistsed egiptlased neid kui jumalaid.
Postitused: 135
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Wolfgirl
Lugesin seda raamatut umbes aasta tagasi. Tegelikult on Icke valedel jälgedel. Maailma ei valluta mitte reptikad, vaid uss- inimesed. Siin on üks näitleja filmi ajal ussiks muutumas: http://www.horror-wood.com/worm.h15.jpg
Tõenäoliselt püütavad nad aretada uss-inimese ja inimese ristsugutist, et siis aastasadu varjatult kõikide inimestega manipuleerida ja maa all elada.
Mul siin üsk kohalik onu väidab surmkindlalt, et teda käivad öösiti uss-inimesed ahistamas, üks neist pidavat olema George Bush. Lisaks temale on uss-inimesi nähtud ka välisriikides.
Isegi Tutanhamoni maskil on ussilaadne kujutis, pilt. Tõenäoliselt kummardasid muistsed egiptlased neid kui jumalaid.
Kas mitte madu ja sisalik põhimõtteliselt sama pole?
Sellel maol (ussil) on siiski sümboolne tähendus...
Muudetud: 15-2-08 kell 20:23:30 Kazluk
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Tsitaat:Algselt postitas: Kazluk
Tsitaat:Algselt postitas: Wolfgirl
Kas mitte madu ja sisalik põhimõtteliselt sama pole?
Sellel maol (ussil) on siiski sümboolne tähendus...
Muudetud: 15-2-08 kell 20:23:30 Kazluk
Ei ole, sest uss pole üldse roomaja.
Tutanhamoni maskil on paremal pool kobra, aga see vasakul on nokaga uss.
Misasi see uss on siis kui ta roomaja ei ole? Bush on tegelt nokaga uss, mis on mingit uut liiki asi kosmosest ja seega ei saa roomajaks nimetada?
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Misasi see uss on siis kui ta roomaja ei ole? Bush on tegelt nokaga uss, mis on mingit uut liiki asi kosmosest ja seega ei saa roomajaks nimetada?
http://et.wikipedia.org/wiki/Ussid
See nokk seal süboliseerib arvatavasti midagi, aga muidu on uss küll...
http://et.wikipedia.org/wiki/Roomaja
Isegi Mongoolias elavad maa all teatud sorti ussid. Arvatavasti on tegu inim-ussi eellasega: http://www.youtube.com/watch?v=uPT_EtN87WU
Tõsiselt mõtled seda ussiasja üldse? Siuksed ilma käteta ja jalgadeta roomavad ringi ja samal ajal on asjalik kosmoserass : D
Postitused: 135
Liitus: Feb 2007
Ma küll päris välistama ei hakka seda ussiasja, kuid Icke päris valedel jälgedel siiski ei ole, sest selle nn ussi kõrval (Tutanhamoni maskil) on ka madu ning religioonides siiski tulevad esile just draakonid, maod või muud roomajad. Ning ometi inimesed, kes väidetavalt on kokku puutunud nende reptiilidega/uss-inimestega, siis on ikka märgatud just roomajate tunnuseid.
Kuigi jah, kui nüüd mõtlema hakata, siis maa all varjavad end looduses rohkem ussid just.
Kuid ka maod saavad siiski pimedas olemisega hakkama ning arvestades inimasulate rohkust maapinnal, siis maa-alused peidukad oleksid kõige loogilisemad ja kindlamad varjualused, olgu või reptiilide/uss-inimeste asemel lind-inimestega vms tegemist.
Küllaltki jabur teooria siiski nende uss-inimestega. Ei saa siiski ka välistada ka seda, et nii reptiilid kui uss-inimesed võivad eksisteerida korraga, aga ärme tee asja niigi keeruliseks :b
Muudetud: 16-2-08 kell 15:22:49 Kazluk
Wolfgirl, kuidas sa nende ussinimeste jälgedele jõudsid ülse?
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Mar 2007
Uss pole roomaja? Mis ta on siis, imetaja või lind?
Tsitaat:Algselt postitas: yar
Imesatn aga senini, kuidas sellise sisuga raamat üldse trükivalgust nägi. Kui kõik on niiiiiiiiiiiiii suuuuuuuuure kontrolli all, siis miks ikkagi see raamat lubati massidesse(i) .
Asi nimelt selles, et "nemad" peavad ütlema meile mida ja kuidas nad meid valitsevad.Vahe on ainult selles, et "unustati" mainida kuidas. Seega - loodi suur valede võrk milles me elame ning kõik need kes tõde "kuulutavad" nimetatakse valetajateks ning hulludeks konspiratsiooniteoreetikuteks. Et asi aga võimlaikult segane oleks luuakse ka selliseid. Seega suurest pahna massist TÕDE leida on keeruline. Eeldatavasti pole ka ka Icke raamatus kõik absoluutne tõde kuid mingi osa on - ilma selleta poleks see ilmunud.
Olulisem küsimus on hoopis see KUIDAS Icke selle kõik "sai" ja kas ta teeb kaastööd teadlikult või mitte teadlikult.
(H)
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
no esitatakse ka ju selliseid küsimusi, et miks Icke vangis pole, st miks Bush ja co pole kohtukaevanud jne, kui nii räige solvang peaks olema. Järelikult midagi kahtlast on.
Kui Icke ongi selleks, et tõest kõrvale juhtida, siis rakse küsimus, et mis see õige tee oleks.
Tuleb rohkem lugeda ja ka seda mis ilmuda kuidagi ei taha :-)
Loomulikult jääb ka isiklik empaatia võime ning MÕISTUS - ka LOOGIKA on alati abiks.
Postitused: 47
Liitus: Mar 2008
Olen ka suhteliselt palju kuulnud sellest raamatust, aga ise pole läbi lugenud ;D
Võib isegi huvitav olla, peaks ehk varsti selle laenutama !
Postitused: 1,240
Teemad: 16
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Flash
no esitatakse ka ju selliseid küsimusi, et miks Icke vangis pole, st miks Bush ja co pole kohtukaevanud jne, kui nii räige solvang peaks olema. Järelikult midagi kahtlast on.
vaata, ma võiks ka terve rea idioote kohtusse kaevata aga mul targematki teha. kui bush&co hakkaks igat icke'i taolist plärajat kohtusse kaebama, ei olekski neil peale kohtuskäimise midagi muud teha. selles peitubki lahendus.
Postitused: 160
Teemad: 3
Liitus: Dec 2008
Fantastiline raamat, mitu korda vist juba läbi loetud, Dacid Icke raamatud on tõsiselt head ja lihtsad lugeda, palju tabavaid tsitaate ja illustreerivaid pilte samuti.
Tsitaat:Algselt postitas isabellbritt
Olen ka suhteliselt palju kuulnud sellest raamatust, aga ise pole läbi lugenud ;D
Võib isegi huvitav olla, peaks ehk varsti selle laenutama !
Mida kiireminei seda parem. See raamat võib sind šokeerida ja hirmutada või panna kahtlemalt muigama, kuid kui oled selle suutnud läbi lugeda ja oma jaoks lahti mõtestada siis hakkad ehk maailma lahtisemate silmadega nägema.
Postitused: 160
Teemad: 3
Liitus: Dec 2008
Kusjuures kui nüüd järele mõelda, see see reptiloidi teema on mitmeti väga huvitav ja reaalne, kuna nagu Icke kirjutas enda ühes raamatus, on ka inimese DNA-l võime muuta end kuju ja vahetada ära ahelaid jne - lihtsalt "tavainimene" kui selline ei oska seda fenomeni kasutada või kuidas iganes seda täpsemalt tõlgendada, küll aga oskavad reptiloidid ise.
http://www.youtube.com/watch?v=NLhPXbhSe8M (muidugi YT ise sakib, aga video on hea)
NWO reptilian truth.
Üks autologo oli ka, kus tuli pilti küljeltvaates vaadata, et näha inimest õgivat madu (hetkel, mulle, puupeale see automark ei meenu).
Postitused: 102
Teemad: 2
Liitus: Oct 2008
Lõpetasin äsja selle raamatu lugemise. Väga, väga . . . . . . . palju informatsiooni sisaldas. Appi ma ei tea mida öelda... ma oleks justkui teine inimene :o Mu arusaam maailmasse ja inimestesse on totaalselt muutunud. Veider on ska ee, et ma olen negatiivsetesse asjadesse palju tundlikum (ei tea küll kuidas see juhtus, sest ma olin ennem külmaverelisem). Pluss paranoia :S Segi ma pole läinud aga elu tundub küll kuidagi mõttetu.
Aga kui päike pilve tagant välja tuleb ehk mõtlen siis positiivsemalt
Postitused: 536
Teemad: 5
Liitus: Mar 2008
Aga sa võta seda raamatut sellena, mis ta on - ulmena.
Ignore: Celtic, Thorondor, Vironshaman.
|