Postitused: 1,473
Teemad: 21
Liitus: Sep 2009
Tsitaat:Algselt postitas spooky-girl
SEE ÜKS PILT SIIS, MILLE TEGIME SÕBRANNAGA ÜHE MEIE KÜLAS ASUVA MAJA JUURES.....LÄHIMAL VAATLUSEL NÄGIN ET SEE PILT POLE PÄRIS TAVALINE...PILTI ZUUMISIN SEST ET MUIDU POLEKS SEDA NÄHA....
SELLEST MAJAST TEGIN EKSTRA JUST SELLEPÄRAST PILT ET SELLE KOHTA ON RÄÄGITUD KAHTLASEID JUTTE
[Muudetud: 5. Oct 2009 Flash]
Noh, kui pilti veidi hoolega vaadata, eemaldada müra ja muud moonutused siis on üsna selge, et pildil on....
PS: caps lock = Netiquette järgi karjumisega.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Ilmselt on see pisike Quetzalcóatl (sulismadu), kellest just teised teemas rääkisin!
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 15
Teemad: 0
Liitus: Jul 2008
Laps otsustas oma uue mobiiliga pilvi pildistada. Hiljem arvutisse tõmmates ja vaadates märkasime üht imelikku roosat ringi mida polnud pildistamise ajal küll näha olnud. Võibolla ,et on tegu ka mini peegeldusega.
Anonymous
registreerimata
Tsitaat:Algselt postitas gertrudb
Laps otsustas oma uue mobiiliga pilvi pildistada. Hiljem arvutisse tõmmates ja vaadates märkasime üht imelikku roosat ringi mida polnud pildistamise ajal küll näha olnud. Võibolla ,et on tegu ka mini peegeldusega.
Niisugune roosa ring tekib suht tihti, kui vastu päikest pildistada
http://commons.wikimedia.org/wiki/File:C..._flare.jpg
[Muudetud: 7-3-2010 Mugen]
Postitused: 667
Teemad: 11
Liitus: Oct 2009
Mina ei näe mitte midagi! Kui hakkan spetsiaalselt tonti otsima, siis suudan midagi ette kujutada.....
Postitused: 496
Teemad: 10
Liitus: Jan 2010
Pildi peal on pilv, mille tagant paistab ere päike.. selle pilve peal ongi selline valge täpike ja roosa ring..
Postitused: 667
Teemad: 11
Liitus: Oct 2009
Tsitaat:Algselt postitas Savipats
Pildi peal on pilv, mille tagant paistab ere päike.. selle pilve peal ongi selline valge täpike ja roosa ring..
Kui see oli mulle mõeldud, siis ma tegelikult mõtlesin küll seda originaalpilti, seda, mille pärast teema püstitati.
Mis mullikesed need on, kas tolm või??
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Need on lehmad...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Postitused: 169
Teemad: 3
Liitus: Nov 2007
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
NO seda ma arvasingi, et pildile jäid lehmapuuksud!
Postitused: 269
Teemad: 16
Liitus: Jan 2009
Tsitaat:Algselt postitas Celtic
Need on lehmad...
Tabav kommentaar, aitähh tegid päeva rõõmsaks

Need on tõesti lehmad