Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis on pildil
SEE ÜKS PILT SIIS, MILLE TEGIME SÕBRANNAGA ÜHE MEIE KÜLAS ASUVA MAJA JUURES.....LÄHIMAL VAATLUSEL NÄGIN ET SEE PILT POLE PÄRIS TAVALINE...PILTI ZUUMISIN SEST ET MUIDU POLEKS SEDA NÄHA....
SELLEST MAJAST TEGIN EKSTRA JUST SELLEPÄRAST PILT ET SELLE KOHTA ON RÄÄGITUD KAHTLASEID JUTTE

[Muudetud: 5. Oct 2009 Flash]
Vasta
Miks sa karjud?
Mina näen pildil ainult mingi ebemet.
Vaevalt suudab keegi antud kvaliteedi juures midagi rohkemat seal näha.
Vasta
Mina näen naeratavat multifilmi koera, konna, mossis star-warsi sõdalast ja poisi nägu.
Vasta
"jou" spookiegirl kui tahad adekvaatset tagasisidet siis pane pildi originaal kuhugile üles, näiteks nagisse! Mingi töödeldud-suurendatud foto peale ilma originaalfotota ei saa sa vastust(või sul juba kõik selge - lihtsalt tulid näitama milline kummitus pildile jäänud?!)
Vasta
Pole mingit tagasisidet vaja... Tundub tüüpiline sodi objektiivil.
Vasta
Ma tean mis seal on ... ... Ph34r2 ... ... seal pole midagi.

Kui just originaal pilti ei saaks...

[Muudetud: 5-10-2009 THOR-00]
Vasta
Midagi seal on, gif fail rikkus värvid ära, aga mina nägin küll midagi:
http://img23.imageshack.us/img23/6193/to...nimene.gif
Vasta
Siinkohal meenub mulle see lugu, kus Kalev Meedia ruumdes ehituse ajal avastati pildit midagi kahtast.
Tehti eksperimente ja siis selgus, et kogu süüdlaseks oli tomune õhk.
Ja nõnda mina arvan ka nende täpide kohta pildil ja nende tondijuttude kohta, et kes tahab, see näeb mida iganes ja kes usub ja kardab, sellel ka pidevalt kummitab ümberringi.

Loomulikult ei pea minu teooria alati paika, aga no tubli 90% kindlasti.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Thorondor
Miks sa karjud?
Mina näen pildil ainult mingi ebemet.
Vaevalt suudab keegi antud kvaliteedi juures midagi rohkemat seal näha.

ma ei karju....tähed jäid lihtsalt suureks...
ma pidin ju pilti suurendama, sest muidu ei näeks ju keegi seda mida ma näidata tahan. Seal on ju väga hästi näha nägu!!!
Mitte keegi ei julgegi siia kunagi teemasid üles panna kui teiesugused kohe arvustama pistavad....tahtsin lihtsalt targemate nõu....sorry kui eksisinAngry
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tom
Mina näen naeratavat multifilmi koera, konna, mossis star-warsi sõdalast ja poisi nägu.

no vat kui tore....vähemalt kujutlusvõimet sul onBleh
Vasta
Siin eespool paluti pildi originaali ja ka vastavad võimalused pakuti välja. Palun näita ja siis saab asjast rääkida.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas THOR-00
Ma tean mis seal on ... ... Ph34r2 ... ... seal pole midagi.

Kui just originaal pilti ei saaks...

[Muudetud: 5-10-2009 THOR-00]
Originaal pildi peal on näha ainult üks valge laik....selle näovärgi avastasingi siis kui seda zuumisin....või teile selle ju siia üles panna:S
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas KrayonFänn
Siin eespool paluti pildi originaali ja ka vastavad võimalused pakuti välja. Palun näita ja siis saab asjast rääkida.

No olgu!
Vasta
Selliseid teemasi pole mõtet teha, kus vaimud on kujutlusvõime vili. Muidugi fantaasiat on vaja, aga mitte igalpool.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas KrayonFänn
http://www.para-web.org/viewthread.php?a...&pid=94529

[Muudetud: 5-10-09 Thorondor]
Vasta
Nüüd läks pilt kaotsi. Tahtsin postitusele lisatud faili lisada lingina. Suuri pilte postituse sisse ei soovita panna. Postitaja ei pidanud muidugi teadma, et lisatud fail ise avaneda tahab.

Palun lisa fail uuesti postitusele. Kui saad võiks teha sest rar või zip faili, siis ei viska pilti kohe lahti.
Vasta
Selle pildi ülemises servas on näha rumala näoga meest kellel on kartuli nina ja näitab keelt. Kujutluse vili kuidagi olla ei saa ja kuna pilt on udune siis on osadele parawebudele ebausutav. Igal juhul on tekkinud pildile anomaalne inimese näo kujutis ja on täiesti mõistetav miks Fläshil on arusaam ,et tegemist on fantaasia viljaga. Minugi poolest tõlgendagu pildi tekkimise põhjuseks puru, sodi kuidas tahate aga nägu on seal sellegi poolest olemas. Ma ise tavaliselt praagin sellised udused pildid välja ja ei pööra erilist tähelepanu. Selliseid tolmu, uduseid flere pilte millel on näo kujutis on küllaltki lihtne ise lavastada.
Vasta
Enne kui kaklema lähete, soovitan seda lugeda. -> http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=5357

Peale seda mõtleksin, et üleval ukseavas oli mingi ese või laetükk näiteks, mis suumimisel läheb uduseks, ja inimesed hakkavad endale kujutama, et seal on midagi.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Olion
Selle pildi ülemises servas on näha rumala näoga meest kellel on kartuli nina ja näitab keelt. Kujutluse vili kuidagi olla ei saa ja kuna pilt on udune siis on osadele parawebudele ebausutav. Igal juhul on tekkinud pildile anomaalne inimese näo kujutis ja on täiesti mõistetav miks Fläshil on arusaam ,et tegemist on fantaasia viljaga. Minugi poolest tõlgendagu pildi tekkimise põhjuseks puru, sodi kuidas tahate aga nägu on seal sellegi poolest olemas. Ma ise tavaliselt praagin sellised udused pildid välja ja ei pööra erilist tähelepanu. Selliseid tolmu, uduseid flere pilte millel on näo kujutis on küllaltki lihtne ise lavastada.

Tänan su arvamuse eestSmile Kusjuures ma ei arvagi, et see midagi paranormaalset peab olema kohe. Lihtsalt pakkus huvi, sest tõsi ta on, et mingi nägu seal on...olgu siis kujutlusvõime või mitteSmile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Thorondor
Nüüd läks pilt kaotsi. Tahtsin postitusele lisatud faili lisada lingina. Suuri pilte postituse sisse ei soovita panna. Postitaja ei pidanud muidugi teadma, et lisatud fail ise avaneda tahab.

Palun lisa fail uuesti postitusele. Kui saad võiks teha sest rar või zip faili, siis ei viska pilti kohe lahti.

http://www.picnik.com/app#/edit
Vasta
Ka mina tunnistan, et tõepoolest on seal mingi nägu näha, aga see on lihtsalt suumimisest tingitud tekstuuri kujutis. Vaadake taevasse, seal pidevalt mingid näod liiguvad Smile
Vasta
Tsitaat:Lihtsalt pakkus huvi, sest tõsi ta on, et mingi nägu seal on...olgu siis kujutlusvõime või mitte

Ei ole seal mingit nägu - pildil on midagi(valguslaik ruumi vastasservalt, peegeldus mõnelt esemelt, kasvõi parasjagu möödalendav putuklane), mis meenutab nägu...
Ukseavas leiduvas hägus natukene kannatlikumalt ringi tuhlates leiab kõiksugu teisigi "nägusid"...pareidoolia võidutseb taas!
Pealegi on nägu pärit justkui multikast või karikatuurist, tegeliku inimese näoga on raske sarnasusi leida...
Vasta
http://nagi.ee/photos/Kivikonn/12880817/in-set/221471/
Vasta
Ma ei näe seal mitte midagi, ainult mingi tolmurull lendab.
Vasta
Pilt on iseenesest väga äge , sest kui hiirega seal peal liigutada , selle musta kohapeal siis tekib hiirele sihuke saba taha nagu , mingi jutt .
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Pisike kummitus pildil arles 2 7,576 21-02-2014, 21:57
Viimane postitus: vasamasa
  Kus on maailmaruumi piir ja mis on seal taga? kaido81 32 12,755 19-09-2012, 15:32
Viimane postitus: Gangnam
  Mis on pildil? krissux 11 6,125 04-01-2012, 17:42
Viimane postitus: Päikeseinsener
  Mis asi on pildi peal? TheyAreAmongUs 58 22,251 04-08-2011, 15:52
Viimane postitus: Raksha
  Kas se tõesti on kirst ..või mis? PurpleKitty 33 12,752 13-01-2011, 22:41
Viimane postitus: Päikeseinsener
  Surm ja elu... Mis pärast seda on? AiriinOlen 20 9,238 05-12-2010, 01:31
Viimane postitus: unclekomm
  Mis see olla võis? Indr3k 3 2,551 27-04-2009, 10:06
Viimane postitus: Anzie
  Kas näete sellel pildil midagi? Pzzz 16 7,564 29-03-2009, 23:54