Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Film: Donnie Darko
Teie arvamused filmi Donnie Darko kohta...lõpetasin just vaatamise, kuid palju jäi haaramata
ei hakka sisu seletama, teemaks on jällegi ajas rändamine

edit: piraatlust ei ole. Film on olemas siin

[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 7,846 , hääli kokku antud 13

Muudetud: 11-4-05 kell 23:26:44 hiidlane
Vasta
Mul täica meeldis asi. Ainult, et filmi lõpp point nagu moraal vms. jäi haaramatta.
Vasta
Ise vaatasin filmi kunagi ammu. Ei ole vaimustuses. Ei tea, miks paljud seda kiidavad? Võibolla sellepärast, et nad ei saa aru, mida nad täpselt ekraanil nägid? Ma võin kihla vedada, et režissöör ise kah ei tea täpselt, millest ta filme tegi.

Et filmile pihta saada tuleb vaadata Dali 60-ndate(ja varasema aja) maalinguid. Üsnagi palju on sealt maha kopeeritud. Sürr lihtsalt. Lahe - lennukimootor kukub tuppa.

Ajas rändamisega suurt seost ei ole. Pigem mingisugune dimensioonidevaheline reisimine vms. Kahjuks väga segaselt jutustatud.
Vasta
8 punkti 10 pallisüsteemis
Vasta
igati hea film. esimest korda vaatasin ei saanud nagu eriti poindile pihta. teist korda vaatasin siis nagu midagi hakkas kohale jõudma. kui kolmandat korda vaatasin olin nagu alguses tagasi jälle Smile
Vasta
See film oli nagu venitatud pikaks nagu mu kirjanduse õpetaja ütleb, et kohe saab aru, kui midagi kirjandis enam kirjutada pole, siis autor üritab kuidagi venitada selle miinimum määra kokku.......sama oli tehtud selle filmiga, et selle 5/6 filmist ehk siis algusest kuni sinnani umbes oleks võinud filmis olla palju rohkem tegevust, igavavõitu oli......lõpus hakkas alles minema ka filmi moodi ning see viimane lõpp oli päris hea, kuid samuti kurb, muidu on filmid, kus pead maha võtavad pole üldse kurb, aga selle lõpp minu jaoks oli küllSad, sinna lõppu sobis eriti hästi veel see muusika.....

Üldiselt filmi point oli enam-vähem kõik viimase minuti sees või midagi sellist.....lõpp oli küllaltki originaalne, aga väga, väga segane......, usun, et nendele, kellele see film meeldis, said täpselt aru sellest filmist nii nagu selle autor soovis, et saadakse, aga nagu yodarl kirjutas, siis ma ei suuda uskuda, et film sai meeldida, kui filmi põhimõttest aru ei saanud?

Ning see ajasreisimine see tuleb samuti välja enam-vähem lõpu minuti jooksul, aga kas see otseselt ajas rändamine just oli, mõtlen seda mida Henzukaz ütles.....

Ise vaatasin filmi ühe korra, sain midagi vist aru.....aga uuesti ei kipu seda filmi küll vaatama......

See oli minu arvamus, mis ei pruugi kattuda teiste arvamustega....
Vasta
Nii vaatasin filmi ära, aga mulle tundus suht mõtetu mingeid emotsioone ei tekitanud ega sügavamalt mõtlema ei pannud. Nagu hiidlane ütles ega uueesti seda filmi vaatama ei kipu
Vasta
Vaatasin ka ära ja meeldis kohe väga. Paljudele ei meeldi see film lihtsalt kuna asi on segane ning arvavad, et re¾issöör tegi halba tööd. Kui natuke mõelda siis saab aru kõigest ja mingeid lahtisi otsi ei jää. Need, kes aru ei saanud võiksid lugeda seda või vaadata dvd extended versiooni. Kui mootor tulevikust olevikku sattus(sellel ka omad põhjused, miks see juhtus) siis põhjustas see paralleelmaailma, mis 28 päeva pärast kokku variseb ning terve universumi hävitab. Jänkuonu oli lihtsalt juhendajaks, et Donnie täidaks teatud tingimused, et tähtajaks asjad korda saaks.
Mind isiklikult mõjutas film sügavalt ning soovitan kõigil seda vaadata.

[Teadet on muutnud 11-6-2004 postitaja sildude]
Vasta
Viimasel ajal suht mitu korda antud filmi läbi vaadanud. Väga meeldib see film, eriti kuna sellel puudub selge režissööri poolt välja töödatud süžee, see jätab vaatajale mitu erinevat visiooni. Igal tegelasel seal filmis on nagu mingi eriti omapäraene enda lugu ja see on hästi filmiga seotud. Sündmustik on vaadeldud vaid ühe isiku (donnie) vaatenurgast, huvitav oleks teda mida teised tegelased läbi elasid, nt. mis sundis seda vanamutti autoette astuma ja milline oli tema lugu. Selline hea, mõtlevapanev film, parim film, mis üldse meenub.
Vasta
9 sa kuna miski ei saa olla täiuslik minu jaoks...natuke jäi nagu segaseks...mis oli filmi point...
Vasta
See-eest oli lugu hea Smile Mad world
Film oli selline veidi segane, samas aga lõpuks sai point ikka oma kohale pandud.
Vasta
See film kuulub minu lemmikute tippu... Laugh
Vasta
Selle filmi mõte ja sü¾ee on ülihea, aga film ise jääb nagu kuidagi venima.
Aga paremat ma siiamaani leidnud pole. Bleh
Vasta
Ülimalt fantastiline film, üks lemmikutest (kindlat lemmikut ei ole, aga see kuulub kindla peale sinna kildkonda).
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas rha
Viimasel ajal suht mitu korda antud filmi läbi vaadanud. Väga meeldib see film, eriti kuna sellel puudub selge režissööri poolt välja töödatud süžee, see jätab vaatajale mitu erinevat visiooni. Igal tegelasel seal filmis on nagu mingi eriti omapäraene enda lugu ja see on hästi filmiga seotud. Sündmustik on vaadeldud vaid ühe isiku (donnie) vaatenurgast, huvitav oleks teda mida teised tegelased läbi elasid, nt. mis sundis seda vanamutti autoette astuma ja milline oli tema lugu. Selline hea, mõtlevapanev film, parim film, mis üldse meenub.

Mina sain ka sedamoodi aru. Et see jänku juhataks tegema teda neid asju, mis viiksid ühe sündmuse teiseni. Kui ta poleks koolis uputust tekitanud, poleks ta tüdrukuga rääkinud jne.

Ja ma ei usu et filmi tegija ei saanud aru mis ta tegi. Ma usun just, et ta oli täpselt läbi mõelnud. Mulle tundus nagu see "The Philosophy of Time Travel" oli filmi alus, aga ma ei tea, kas see raamat nüüd päriselt olemaski oli. Tundus nii.

Film meeldis, midagi raskemat aju jaoks, pani mõtlema. Smile
Vasta
Siin on autori tõlgendus: http://en.wikipedia.org/wiki/Donnie_Dark...rpretation
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  FILM: Vaimude väljaajaja (The Exorcist (1973) Ares 34 18,488 09-06-2024, 16:48
Viimane postitus: Mannu
  Parim/lemmik film Indr3k 454 218,949 01-04-2024, 03:54
Viimane postitus: Lokster
  Film: Katõn excubitoris 21 11,293 15-04-2022, 18:01
Viimane postitus: vasamasa
  Film: Matrix henzukaz 54 34,141 26-12-2021, 23:37
Viimane postitus: Lynx Titan
  film (needus, neetud)/the conjuring Kahvanägu 6 2,920 25-12-2020, 23:41
Viimane postitus: Kahvanägu
  Film: lühifilmid zen faran 18 13,044 09-09-2020, 11:51
Viimane postitus: Vesilik
  Film: "Saladus: julge unistada", romantiline draama. Teloslane 0 1,775 07-09-2020, 12:10
Viimane postitus: Teloslane
  FILM: The Bad Batch. Lisaks Fairchild FH-227D Andides Tyto Alba 16 8,016 27-06-2020, 11:58
Viimane postitus: Tyto Alba
  Film maa all elavaist super-ussidest? hulkuv hing 8 5,028 04-03-2020, 10:34
Viimane postitus: xawa
  FILM: The Wandering Earth (2019) Tyto Alba 0 2,879 03-03-2019, 19:34
Viimane postitus: Tyto Alba

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat