Postitused: 445
Teemad: 34
Liitus: Oct 2003
15-05-2004, 22:39
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2011, 19:40 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Tegemist siis ühe õudusfilmiga, kust siiski saab välja lugeda paranormaalsust
Filmi esimese osa ametlikku lehekülge kahjuks ei leidnudki igal pool viitas "Final Destination2" leheküljele äkki oli esimene osa samuti kunagi sellel lehel?
Igatahes lugedes seda eesti keelset kokkuvõtet meenus mulle, et ma olen seda filmi siiski kunagi näinud, aga momendil ise ma jätan siiski hinnangu panemata, kuna tahaks oma mälu värskendada....., aga teie kui olete näinud, siis ikka hinnake filmi ning kommenteeriga kah
[b]Hetke seis / keskmine hinnang: 7,862 , hääli kokku antud 29
Muudetud: 11-4-05 kell 23:34:47 hiidlane
Postitused: 439
Teemad: 4
andsin 9... hea film oli, aga 10t ei anna, sest see nii täiuslik ka polnud
The memory of Padova remains
Postitused: 189
Teemad: 13
Mulle täitsa meeldisid mõlemad osad. Esiteks oli see juba mõnus kui palju erinevaid suremis viise seal toodi välja. On siis võimalik surma petta?
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Ma panin maksimumi, kuna filmi idee oli iseenesest super. Soovitan kõigil seda vaadata, kes veel näinud ei ole, kaks tundi väga põnevat vaatamist. Ei mingit igavat venimist ega midagi
Postitused: 378
Teemad: 11
Ainult esimese osa esimene jupp oli hea, ülejäänud asi oli puhas saast. Minu arvamus ainult ja see ei pruugi teie omaga ühtida, niiet ärge vaidlema hakakae
Paranormaalsusi pole olemas, kõiks siin maailmas on normaalne, kõigel on seletus ja tähendus, iseasi missugune.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Huvitav oli see idee, et surma ei saa petta, ja siis veel need seosed, et kui surmale määratud inimene päästab omakorda kedagi surmast, siis too peab ka surema jne.
Teiseks olid tõesti igasugu lahedad suremise meetodid :o
Ülejäänu oli lihtsalt hollywood.
Postitused: 35
Liitus: Nov 2003
ETV'st on seda näidatud. Meeldis. Olen ka DVD pealt vaadanud. Final Destination 2'st on see natukene parem... võibolla näitlejate pärast aga võibolla selle pärast, et 2'te samasugust head filmi ei tee.
Postitused: 547
Teemad: 16
Nägin ka nüüd millalgi selle ära, no ofence, aga suht crap film. Mõte on kohati hea, kuid liiga raskesti ekraniseeritav ning see annab kõvasti ka tunda. Võibolla ainult esimesed 10min on kvaliteetsed, edasi läheb ülenäideldud mögaks. Süzee, teostus, lahendus kõik on kuidagi algeline, võibolla tingib seda poindi lõpuni välja arendamatus. Võibolla ootasin filmilt alguse põhjal suuremat keskendumist ideele, ent filma vajaus ära mingiks magedaks "ÕUDUKAKS", mis muidugi polnud hästi välja kukkunud. Igatahes jah, pettumus, ootasin kvaliteetfilmi, mõttetu plöga.....bööö
Unustasin, et andsin kesise hind "2"
ning mainin veel, et tegelastelt väga ebareaalne käitumine.
[Teadet on muutnud 3-10-2004 postitaja rha]
Postitused: 29
Liitus: Mar 2005
Omamoodi tõepõhjaga film, selle eest ka hinnang 9!
Paranormaalsus on meile mõistmatu tõsiasi, millest väljapääs puudub vähestel.
Postitused: 129
Teemad: 1
Liitus: Dec 2004
Kaheksa...
Tõesti hea idee oli, aga jah...
Olen harjunud kahtlema kõiges, kuid mitte seetõttu, nagu ei usuks ma millessegi, vaid kuna pean võimalikuks kõike.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
teine osa oli parem muide...
aga jah. huvitav on mõelda sellest filmist edasi...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 9
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Täitsa vaadatav film on. Seitse punkti minu poolt.
Postitused: 165
Liitus: Mar 2009
4 osa tuleb 3d lausa, sellest võib päris hea kinoelamuse saada.
|